ninocka
|
Manca, iskreno sozalje Kimi, dobrodosla, ti kar cvekaj, mi smo vsake cveke vesele, a je res babe al ne Vse najboljse mesecnikom in mesecnicam Jst pa perem danes ze 3 stroj (pa ne cevi od sesalca) . Nicolina, ja pr nam tud tolk smrdi od tega baby vaca (se voha, da je skoz v uporabi ). No, zdej je mal boljs, se zmer pa sam cev smrdi. Jo bom enkrat se s strajfiksom oprala, ko bo mal bolj toplo. MOj bubi spi, jst cel dan visim na netu in cekiram razne strani in delam spisek kaj bi mela iz Amerike. In ce verjamete, zame niti ene stvari, samo za mularijo Pa ful gledam Baby Gap, pa ene slinge, pa shoo shose, pa tevice... Kr vse bi mela, skoda k se ne da tolk v eno potovalko stalcit Sem se pa odlocila, da bo Evan mel originalne olstarke iz amerike (je mami pol rekla, a se spomnes, o smo zate mogli v Trst hodit jih kupovat) in pridejo tam bogih 13 EUR. Jp, pomoje bo boljs, ce se potovalka pol na zicu pelje, pa moj med prtljago, da ne bodo se dodatno racunali kilaze Ne vem, a sem povedala, sem zadnjic mojga bubija zmerla (s siviljskim metrom) in ma 65.5 cm, teza 5920g, obseg glavice je bil pa 42 cm, ampka moram se enkrat zmerit, ker je ful migal pa sem mal gor dol merla. Men se zdi ful lahek, ampak P pravi, da je OK. Pri nam so tud rokice zakon, jih ful zveci, na zalost vcasih najde tud palcek in zacne vlect, takrat mu jih pa ven vzamem. Me pa obcasno zaj*** in pol raj sesa kaksen drug prst Dude noce. Smeji oz. krohota se ze kar neki casa, zdaj je zacel ful cudno jezicek zvijat (kr valovi z njim), pa tolk je vesel,ko me vidi. Ko mu dam lupcka, kr usta odpira in me slini po obrazu, pa cuka me za lase, skratka sem ful obozevana Uspavanje smo tud nekako porihtali, zdej ga dam spat takoj, ko je Evan zrihtan, in smo tam do ene 21:30 ze fertik. Zbudi se 1x, ga prestavim v pojstlo in mu dam josko, pol itak zaspim in me on cez neki casa zbudi, ker jamra. Jst mu vsa mutasta turim josko v usta, on pa neki momla in se upira (le zakaj ), pol mi pa posteka, da ni lacen, ampak, da bi sel v svojo pojslo, ga prestavim in spi tam do 7-8h. Zbudimo ga itak mi, ko Evan tolk govori, pa moj, pa 100x pridemo v sobo... Sem sla pa vceraj z Evanom in mami v CP, ker je Evanu v 1 tednu za 2 stevilki zrastla noga (tazadnje, nove, cevljcke je mel obute 5 dni, pol so mu pa premejhni ratali) in smo sli kupit nove. Rubna je pa oci cuval Pol smo pa sli se po eno kapico zanjga, k mi je ful v oci padla (sam je bla 15 EUR, pa se mi je zdel velik), pol je pa se Ruben dobil novo volneno jopico in bombazno sportno, pol pa se 2 kapici, skorenjcke in supergice. Sem bla ful vesela, ko sem mu koncno neki kupila, ker ima vse bolj ali manj podedovano in se mi pol ful smili, ko nima nic novega. No, kaksne se vam zdijo tele tevice za bubija - so pa take da "rastejo" z nogico - od st. 17-21. Jih majo tud pri nam ampak so 2x drazje http://www.teva.com/ProductDetails.aspx?g=k&categoryID=144&productID=6262&model=Logan pa tele skorncke za jeseni: http://www.teva.com/ProductDetails.aspx?g=k&productID=6271 ...nc, grem se mal pospravljat, mamo bombo v stanovanju... PS: a sem vam povedala, da sem v soboto LIKALA