|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
4.3.2008 15:42:34   
ninocka
Manca, iskreno sozalje user posted image user posted image user posted image

Kimi, dobrodosla, ti kar cvekaj, mi smo vsake cveke vesele, a je res babe al ne user posted image user posted image user posted image

Vse najboljse mesecnikom in mesecnicam user posted image user posted image user posted image

Jst pa perem danes ze 3 stroj (pa ne cevi od sesalca) user posted image user posted image user posted image . Nicolina, ja pr nam tud tolk smrdi od tega baby vaca (se voha, da je skoz v uporabi user posted image ). No, zdej je mal boljs, se zmer pa sam cev smrdi. Jo bom enkrat se s strajfiksom oprala, ko bo mal bolj toplo.

MOj bubi spi, jst cel dan visim na netu in cekiram razne strani in delam spisek kaj bi mela iz Amerike. In ce verjamete, zame niti ene stvari, samo za  mularijo user posted image user posted image user posted image Pa ful gledam Baby Gap, pa ene slinge, pa shoo shose, pa tevice... Kr vse bi mela, skoda k se ne da tolk v eno potovalko stalcit user posted image user posted image
Sem se pa odlocila, da bo Evan mel originalne olstarke iz amerike (je mami pol rekla, a se spomnes, o smo zate mogli v Trst hodit jih kupovat) in pridejo tam bogih 13 EUR. Jp, pomoje bo boljs, ce se potovalka pol na zicu pelje, pa moj med prtljago, da ne bodo se dodatno racunali kilaze user posted image user posted image user posted image

Ne vem, a sem povedala, sem zadnjic mojga bubija zmerla (s siviljskim metrom) in ma 65.5 cm, teza 5920g, obseg glavice je bil pa 42 cm, ampka moram se enkrat zmerit, ker je ful migal pa sem mal gor dol merla. Men se zdi ful lahek, ampak P pravi, da je OK.
Pri nam so tud rokice zakon, jih ful zveci, na zalost vcasih najde tud palcek in zacne vlect, takrat mu jih pa ven vzamem. Me pa obcasno zaj*** in pol raj sesa kaksen drug prst user posted image user posted image Dude noce.  Smeji oz. krohota se ze kar neki casa, zdaj je zacel ful cudno jezicek zvijat (kr valovi z njim), pa tolk je vesel,ko me vidi. Ko mu dam lupcka, kr usta odpira in me slini po obrazu, pa cuka me za lase, skratka sem ful obozevana user posted image user posted image user posted image user posted image
Uspavanje smo tud nekako porihtali, zdej ga dam spat takoj, ko je Evan zrihtan, in smo tam do ene 21:30 ze fertik. Zbudi se 1x, ga prestavim v pojstlo in mu dam josko, pol itak zaspim in me on cez neki casa zbudi, ker jamra. Jst mu vsa mutasta turim josko v usta, on pa neki momla in se upira (le zakajuser posted image ), pol mi pa posteka, da ni lacen, ampak, da bi sel v svojo pojslo, ga prestavim in spi tam do 7-8h. Zbudimo ga itak mi, ko Evan tolk govori, pa moj, pa 100x pridemo v sobo...

Sem sla pa vceraj z Evanom in mami v CP, ker je Evanu v 1 tednu za 2 stevilki zrastla noga (tazadnje, nove, cevljcke je mel obute 5 dni, pol so mu pa premejhni ratali) in smo sli kupit nove. Rubna je pa oci cuval user posted image user posted image user posted image   Pol smo pa sli se po eno kapico zanjga, k mi je ful v oci padla (sam je bla 15 EUR, pa se mi je zdel velik), pol je pa se Ruben dobil novo volneno jopico in bombazno sportno, pol pa se 2 kapici, skorenjcke in supergice. Sem bla ful vesela, ko sem mu koncno neki kupila, ker ima vse bolj ali manj podedovano in se mi pol ful smili, ko nima nic novega.

No, kaksne se vam zdijo tele tevice za bubija - so pa take da "rastejo" z nogico - od st. 17-21. Jih majo tud pri nam ampak so 2x drazje user posted image user posted image user posted image

http://www.teva.com/ProductDetails.aspx?g=k&categoryID=144&productID=6262&model=Logan
pa tele skorncke za jeseni:

http://www.teva.com/ProductDetails.aspx?g=k&productID=6271

...nc, grem se mal pospravljat, mamo bombo v stanovanju...

PS: a sem vam povedala, da sem v soboto LIKALA user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
4.3.2008 16:23:59   
ninocka
Ha, ha, sem sla mejle brat, pa sem tole dobila (najboljsi oglasi):

Prodam kravo, črna metalik barva, sony stereo mukanje 2x100 W, spuščene
vime, športen rep, aluminijasti parklji.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
4.3.2008 16:26:26   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Kje pa v Tušu? verjetno kak lokal ? No domačinke, določite kam pridrvimo user posted image   

de la creme- slaščičarna, je najlažji dostop z vozički in dop. ne bo problema za plac.

ninocka ta nizke tevice so mi full lepe! Ta visoke pa ne tok ceprav so verjetno bolj prakticne k jih tezi zbrca z noge... kje pa mas pol namen to nabavit?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
4.3.2008 16:29:44   
ajtak
user posted image
tale barva je sploh zakon.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
4.3.2008 16:32:03   
jooly
Men je prov žou, da sem se sploh zjuti preoblekla. Mar bi cel dan v pižami okol skakala user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
4.3.2008 16:33:20   
ajtak
uceri tok dobre volje dons bi bla pa kr v pizami?
A te vreme jeuser posted image ?

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
4.3.2008 16:54:50   
DEBELUŠKA30
Manca moje sožalje user posted image  za babico!

Danes pa Gruško pogrešam, srčno upam, da ni kaj zamerila od sinoči user posted image !
user posted image

Tele čeveljčke od Teva bi pa jest tud mela, fullll so fletne, kolk pa koštajo pri nas?

Vsem ki praznujete iskrene čestitke user posted image !

Kimi dobrodošla, udeležba je obvezna user posted image , ti pride v kri, takole user posted image :

user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
4.3.2008 16:55:02   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: TKT

user posted image
tale barva je sploh zakon.

Ninocka tele so tud meni zakon. Joj si morm zapomnit če bo šel kdo v ameriko da mi jih prinese. Fantastične so. Pa če še praviš da rastejo z malčki sploh potem niso tko drage - 25 USD. V moževi potovalki najbrž ne bo prostora še za ene za Lano a ne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TKT

de la creme- slaščičarna, je najlažji dostop z vozički in dop. ne bo problema za plac.

Super, se jutri vidimo!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
4.3.2008 17:29:03   
Kimi6
Manca sožalje tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image .

Moj mali pa sedaj spi že tretjo rundo danesuser posted image  No saj se nič ne pritožujem, ponavadi se pritožujem, ker mi nič ne spi.

Hm, čeveljčki so pa res luštni, kje pa jih prodajajo pri nas?

Neposredna povezava do sporočila: 3684
4.3.2008 17:35:13   
gruška
Manca - iskreno sožalje user posted image

Debeluška - a si me pogrešala, kaj? user posted image user posted image  Nimam kaj zamerit, ti bom že vrnila user posted image user posted image user posted image ... Ampak slikce pa res krasne limaš....

Ninočka - sm gledala tele tevice tanizke prejšnji teden v TBS-u pa so ble 29€ user posted image ... so pa res cute... Škorenjčki pa tud men niso nevem kaj... mogoče so v živo kaj lepši... Glede na to, kolk boš možu naročila stvari, predvidevam, da gre za en mesec v Ameriko ..?user posted image

Jooly - a pol praviš pižama party user posted image  ...... Kva zdej za jutr? Kje se dobiva, kje vaju pobereva?

A POL PRAVTE OB 11IH V TUŠU? NO, PRAV... SCUBA VOZIM ZA TABO user posted image ...

Čaw..........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 3685
4.3.2008 17:43:34   
gruška
Sm pozabila povedat, da sem danes klicala za Družinski dvoboj ... snemanje se začne ob 8ih zjutraj in se posname za cel teden oddaj v enem dnevu - snemajo do 8ih zvečer ... če prvo igro zmagaš, snemaš naprej, če izgubiš, greš ob 10ih že domov... Ne vem, če niso naši škratki še mal premajhni za to... v vsakem primeru bi vsaka rabila eno varuško s sabo, kriza bi bla bolj za tiste, ki dojimo... ker jaz računam, da bi zmagovale in bi ble cel dan tam, a ne? user posted image  Kaj mislite? Bi počakale, da začnejo jest gosto hrano, pa jih lahko tud kdo drug nahrani, ne samo joškice user posted image ?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
4.3.2008 17:45:21   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Jooly - a pol praviš pižama party user posted image  ...... Kva zdej za jutr? Kje se dobiva, kje vaju pobereva?

ma ja, sita sem dežja, mala je sita mene, k sva cel dan same pa skoz not... komi čakam jutr da se od vsega hudga nabašem z unimi tortami user posted image
Če sta ob 10h pri najboljšemu sosedu, mamo po moje dost časa. Koordinate sledijo. Ueeeeeeeeeeee

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
4.3.2008 18:16:52   
gruška
Jooly - ob 10ih v Domžalah pri sosedu? Ajd važi .... Moram it še moj voziček probat zložit, da bosta šla dva v prtljažnik ... Do zdaj ga še nisem zlagala - doma imam parkiranega v hiši, v avto ga pa celga zapeljem .... Me pa moj "sekira", da če bo ful snežil jutr, naj ga ne serjemo z vožnjo v Celje user posted image  ... Upam, da ne bo padal ... vsaj ne ful ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
4.3.2008 18:48:19   
ajtak
jej, jutr se pa vidmo!!!user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
4.3.2008 19:08:54   
Oranža
Čer punce

Manca moje sožaljeuser posted image user posted image
Tijan vse naj naj naj za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image
Jah punce ne vem kaj je zdej to no, pri nas že cel dan sneži, tko da smo se sankali pa snežaka smo nardili.....user posted image user posted image user posted image , pa jutr nej bi tud še snežilo......
Ninočka čeveljčki so res kul.....sam po moje bi blo najboljš če tvoj mož najame kar privat letalo da bo lohk vso robo iz Amerike prpelu domov user posted image user posted image user posted image
V glavnem, šibam tamalga zrihtat, ker je že ful tečka, pa da ga pol priklopim za papcat pol pa spančkat.
Debeluška res imaš hude slikce....ful si faca...user posted image user posted image user posted image
Kimi Welcome to the clubuser posted image user posted image ...jah tole te kar zasvojiuser posted image user posted image user posted image
Punce jutri, če se dobite se fejst mejte pa kkšno slikco prpopajteuser posted image
Se tipkamo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
4.3.2008 19:41:43   
DEBELUŠKA30
Ker je tukaj zatišje, grem pa v mižule, vsem pa:

user posted image

A JA, pa še nekaj, tiste, ki greste jutri v Celje pa:

user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
4.3.2008 19:55:43   
nemrak
user posted image user posted image ,
pri nas ni pa nič snega. Saj ne vem al je fajn, al ne.

Če bom imela čas, se vam jutri pridružim. Če ste seveda za.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
4.3.2008 20:22:12   
jooly
No, no!! Če bomo me iz "Ljubljane" prgazle do Cjela, le glejte, da ne bi kera Celjanka (in okoličanke seveda) slučajno manjkala user posted image . Opravičeno bi blo, če bi bil meeting v Ljubljani, tko pa ni trte mrte. Gruška se zjutri slišva, pa da ne bi pred osmouser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.3.2008 20:29:28   
sonchek
ninočka..ful so luškani čevelčki....user posted image user posted image user posted image

Naša pa že spi, mami je imela pa danes manijo za pospravljanje in likanje...sem celo kopalnico pospravila..tipi topi....pa vse zlikala..jupiii
upam da bo jutri kakšen lepši dan da bomo šli lahko kaj ven...

Lep večer vam želim...in nočkoooo

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
4.3.2008 21:05:53   
barika
user posted image user posted image Pa o kakšnem snegu ve to govorite????user posted image user posted image
grem čez okno pogledat...sam malo....nep, ničuser posted image

ok, velja, jut3 de la creme, to je pri tekočih stopnicah, v tušu, mamo pa vvvvlllllllllko garažno hišo v 2 nadstropjih (klet+ terasa), skuba, ti pa lahko sprot skočiš še na bowling, pa na biljarduser posted image

grem gledat strica hausa

pa pa

DEBELUŠKA, kje dobiš te slikice????????????

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
4.3.2008 21:08:27   
nicolina
Čer,
Tijan vse najboljše za 3 mesece user posted image user posted image user posted image .
Ninočka, res lepi čeveljčki, jaz bi tud imela take za Tina user posted image , ful so dobri.
Pr nas je cel dan deževalo, ni blo nič snega, hvala bogu. Ja, sem prejle vidla, da je Gorenjsko čisto pobelilo.
Tin že lepo pančka, se moram malo pohvalit, sem bla ful pridna, telovadla sem  na leg magicu. user posted image user posted image  jaz.
Zdej sem pa kar utrujena, grem najprej pogledat Dr. Housa, pol pa pod tuš, da ne bom čist zasmrdela. user posted image user posted image   Sej sem itak sem sama, moj dragi dela.

Lepo se mejte jutr Ljubljančanke in Celjanke, pa ne se pozabit slikat...

< Sporočilo je popravil nicolina -- 4.3.2008 21:09:17 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
4.3.2008 21:16:44   
scubadiver
Prejle sem govorila z babico. Je pa že res revčka s pozabljivostjo na trenutke. Včasih je čist ok, potem me pa včasih tako šokira da skor s stola padem. Skratka, prej ji razlagam, da bova šli ob desetih iz Lj, da sva zmenjeni na kavi in da potem okoli 12h prideva k njej. Pa pravi ona: ja, kdo pa še pride s tabo? Pa pravim, ja Lana a ne. B: ja kdo pa je lana? pa jaz: ja mama, moja hči, sej veš. In šele potem se je spomnila da imam hči user posted image . Sem bla kr mal paf.

Drugač pa tud jaz upam, da jutri ne bo kak prehud sneg. Sej če bo napoved točna potem naj bi proti jutro nehalo padat. Upam da bo res.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
4.3.2008 21:35:06   
gruška
A vse Housa gledate, al kaj?

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

No, no!! Če bomo me iz "Ljubljane" prgazle do Cjela, le glejte, da ne bi kera Celjanka (in okoličanke seveda) slučajno manjkala user posted image . Opravičeno bi blo, če bi bil meeting v Ljubljani, tko pa ni trte mrte. Gruška se zjutri slišva, pa da ne bi pred osmouser posted image

Ja to pa res, da ne bo slučajno "nas" več kot "vas".... user posted image  .... Nemrak, itak da tud tebe pričakujemo ...
Jooly, a mislš do osmih spat? Kdo bo pa Staša zrihtal za v vrtec? Al vsi tok pozn vstanete?
Scuba, a se da teb tud pridit ob 10ih v Domžale, pa skupi štartamo, al se dobimo na avtocesti?

Debeluška, ne it še spat no, dej še kaj prilimaj .... user posted image  ... saj veš, starejše se uboga ... user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
4.3.2008 21:48:44   
scubadiver
Gruška jaz bi skor rajš vidla da se dobimo kr na avtocesti. Tik pred Celjem je ena pumpa od Istrabenza. Oz je že na prvi izvoz za celje - Lopata, sam me bomo šle dol itak na drugem izvozu. A bi to šlo? Jaz namreč ne maram preveč vozit v koloni oz da moram gledat kje je kdo.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
4.3.2008 21:50:11   
manca
Najlepša hvala vsem za izrečeno sožaljeuser posted image . Pogreb bomo imeli v petek ob 14ih, tako da bom kar Majo s seboj v vozičku vzela.

Barika: jaz sem na medicini dela plačala okrog 30 eur, za okulistični pregled še dodatno 22 eur, nato strošek vozniškega dovoljenja. Slikce sem na srečo že imela. Sem dala pa delat vozniško dovoljenje ko sem rodila. Če bi šla pa k svoji okulistki na pregled, bi pa plačala kar 50 eur...ma je ženska nora s temi cenami. Dioptrije imam okrog -3 na obeh očesih, pa so mi samo za 10 let podaljšali vozniško...mi v optiki ni hotel okulist napisati da imam neomejeno...jah, smotan dedec stari...ga ne maram več in čez deset let ne grem več tjauser posted image

Ja, sneg pa je....sem mojemu včeraj zvečer razlagala da čakam, da pade sneg...pa je rekel da sem nora, glede na to, da je bilo zunaj kar 9 stopinj (senzor je tko zraven pasje koče). Pa smo ga dobili...je padal kar cel dan. Še zdaj tako zelo noro sneži, da nas bo kar zamedlouser posted image ...jah nč, Maji sem obljubila, da ji bo ati naredil sneženega možauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?