|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
4.3.2008 8:28:12   
Anonimen
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3768038/2/istockphoto_3768038_morning_coffe.jpg&imgrefurl=http://www.istockphoto.com/file_closeup/object/3768038_morning_coffe.php%3Fid%3D3768038&h=380&w=380&sz=56&hl=sl&start=10&tbnid=vklXIzUH8kIvLM:&tbnh=123&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3Dcoffe%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
4.3.2008 8:30:08   
Anonimen
user posted image

zdaj pa upam da bo kofe gor. No še počastit vas ne morem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
4.3.2008 9:08:12   
scubadiver
Sliva10 hvala za kavico. Za tko lep kafe se je pa splačalo potrudit user posted image

Ste že zasnežene? V Ljubljani še ne sneži in res upam, da tudi ne bo. Matr celo zimo sem čakala sneg, zdej ko je pa že pomlad bo pa padel?? No, upam da ne, ga ne bom nič vesela, pa čeprav pozimi obožujem sneg.
Dons bova z Lano očitno cel dan noter. Upam, da ne bo ratala preveč sitka user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
4.3.2008 9:09:27   
barika
jutro
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (babe zmešaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
user posted image user posted image

men je ob 11-ih ok, a če bo sneg tud pridete???? pa v ker center (tuš pa špar sta mi v takelem vremenu najbližje)  se bomo spravle???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
4.3.2008 9:15:21   
manca
Dobro jutro

No, pri nas smo pa zelo žalostni...namreč ponoči nam je v bolnici na Golniku umrla babica (moževa babica). Bila je res super ženska, da težko najdeš takšno. Imeli smo jo zelo zelo radi. Čeprav jo poznam šele 5 let mi je tako prirastla k srcu, no zdaj je pa ni večuser posted image user posted image user posted image
Septembra, ko je imela rojstni dan se spomnim kako zdrava je še bila. Prav srečna je bila, ko bo dobila še eno vnučko-najino Majo. Potem pa se je stanje slabšalo...nekajkrat je padla iz postelje in ni več hodila. Imela je sladkorno, nazadnje še tuberkulozo in je od začetka januarja bila na Golniku. Prejšnji teden je izgubila veliko krvi in imela transfuzijo, zdravila proti tuberkulozi so začasno umaknili. Zdravniki sumijo celo na raka in bodo verjetno naredili kar obdukcijo.
Stara je bila 85 let. Celo pri 80 letih je bila sposobna igrat tarok celo nočuser posted image ...faca res. Pogrešali jo bomo, hkrati pa so ji bile muke tudi olajšane in zdaj ne trpi več. Še dobro, da imam doma svojo malo hčerkico, da mi je vse skupaj lažje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
4.3.2008 9:41:54   
Laubica
Manca moje sožalje

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
4.3.2008 9:46:41   
nicolina
Manca, moje sožalje...verjamem, da ti je hudo user posted image user posted image .

Drugač smo mi imeli katastrofalno noč, zbujal se je vsako uro user posted image , ma sploh ne vem, kaj mu je, zadnje dni ful slabo spi. Jaz sem tolk utrujena, da komaj gledam, pa še tako vreme je. user posted image  
Po moje bom dans tečka user posted image .

Grem mal pospravit...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
4.3.2008 9:48:29   
tintin
Draga Manca, moje sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
4.3.2008 9:58:05   
mama11
Manca sožalje. Še dobro, da imaš malo sončico za tolažbo.

Kaj se je pa vam ženskam včeraj dogajalo? Sem se zdajle tako hihitala, da sem skoraj pikico zbudila.

Tole današnje vreme je pa srednja žalost. Pri nas sneg nese tako na debelo, da verjetno tudi kratkega sprehoda ne bo, če se ne bo umirilo.

Jutri imamo ORL - pregled priraščenega jezička. Pa jih bom še malo namatrala, da mi pokažejo, kako se po njihovo pravilno čisti nosek. ORL namreč odsvetujejo uporabo mehanskih sredstev (beri karkoli razen fiziološke). Pa moram še vprašat, kaj je s požiranjem - naša se ful slini zadnji mesec, pa se mi zdi, da ne zna dobro požirat sline, se ji namreč kar nekajkrat na dan zaleti in tako kašlja, da postane čisto rdeča v obraz. Tako ima zadnja dva dneva novo foro - pihne skozi priprti ustnici in focka slino povsod naokoli user posted image

Jaz počasi postajam zelo utrujena od nočnega zbujanja na 2-3 ure. Se mi pričenja dozdevat, da je nočno hranjenje postalo bolj razvada kot potreba. Se mi je zbudila ob 6:20, po manj kot dveh urah od zadnjega hranjenja in sem se za foro usedla ob košek in jo v tišini začela hecat z dudo in zibanjem koška. Sicer mi je vzelo 20 min, ampak potem je pa spala do 8:25. To mi potrjuje moje razmišljanje. Sotrpinke s podobnimi "nespančki", ali ste videle tale članek:

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=3&id=242&kat=19&podkat=0

Kaj menite?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
4.3.2008 10:14:27   
Nana Liza
Jolly, gruška in debeluška - res ste pravi trio hecko! user posted image Sem se tako nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Manca - Moje iskreno sožalje. Včasih, ko v družini rata najbolj prijetno in luštno, sploh ko pride na svet nebogljeno detece, pa tak nepričakovan šok. Nam se je to zgodilo v začetku novembra, 14 dni preden se je rodil Tevž, je nepričakovano v 3 urah (pred 3 urami je še nekaj vrtal v garaži) umrl moj tast. user posted image Začutil je hudo bolečino v ledvenem delu in umrl, kar naenkrat brez da bi ga kdaj kaj bolelo. Bilo je tudi tako hudo...ampak potem čas prinese svoje in ko sedaj pogledaš malega Tevža, je bolečina malo manjša. user posted image

Vreden ogleda in nekaj globokih besed ima tale filmček v nekaj zgodbah: http://video.google.com/videoplay?docid=6791277826275399315

Starejši otroci - ful me pogreša naša mala, še posebno, ker se pozno vrača domov (okrog 17-18h ure). Nekajkrat na teden jo grem tudi sama preje iskat. Zato Tevža spravim spat malo preje (19-20 ure) in potem sem lahko z njo še kakšno urco. Ampak to je vse skupaj premalo. user posted image user posted image . Nato nadoknadiva čez vikend, ko greva kam sami. Dojenje je še malo ovira. No še kakšne 2-3 mesece in nam bo lažje.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 4.3.2008 10:15:27 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
4.3.2008 10:18:44   
scubadiver
Draga Manca moje iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
4.3.2008 10:27:17   
Nana Liza
Mama 11- pa ti si iz istega konca, pa pri nas ni še nič snega.user posted image user posted image user posted image Je pa res, da smo mi veliko nižje in se to pozna.

Pri nas je včasih samo enkrat, včasih pa tudi 4-krat. Večinoma pa se prebudi, če ga slučajno kaj napenja ali pa gre "na ta veliko". Kakanje je pri nas 1-4-krat na dan. Če se bolj pazim pri prehrani, je življenje lepše in bolj naspano.

Tukdaj piše, da mora kupček podreti. Jaz ga ponoči ful nagibam podolgem in počez ene 10m minut, pa spi kot polhek. Ni sledu ponoči o kupku. Podnevi ga pa podre in potem še dodatno bruhne. Sej neki je na tem,ni pa pravilo za vsakega otroka.

Je pa res, da je nočna hrana lahko tudi navada. To sem opazila pri prvi hčeri, ki se je ponoči zbujala 11 mesecev, kolikor časa sem jo dojila, potem je pa potrebovala še 2 meseca, da smo jo naučili, da se ponoči ne je, niti ne pije in je končno  začela prespati celo noč.  Je pa res, da ni hotela imeti dude in sem jo potem morala sama uspavati, no jest sem ji bila duda.user posted image Pri Tevžu smo uspešno uvedli dudo in upam, da ne bo takega problema, res upam in trkam tuki na les da je to to.user posted image

Glede spanja je mogoče fajn preberati knjigo Otroško spanje brez joka v sanje (Elisabeth Pantley). No pri prvi tudi po tem načrtu ni ratal, ampak ti da pa neke smernice...ki mogoče...ti rata, da prespi celo noč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
4.3.2008 10:36:27   
nemrak
user posted image user posted image ,
manca, iskreno sožalje!!!
Tebi in tvoji družini user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
4.3.2008 10:48:41   
sonchek
Dobro jutro v tem zasneženem vremenu...
..mi smo že kr fajn pobeljeni, in še kar sneži...danes zgleda ne bo nič s sprehodom...no, ja, pa jutri..
Hvala za kavico je pasala...

manca...moje sožalje vsej družiniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
ali ste videle tale članek:

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=3&id=242&kat=19&podkat=0

Kaj menite?

mama11..jaz sem dosti krat prakticirala, da sem jo nekaj časa pustila momlat, ko se je sredi noči zbudila Ne jokat-bog ne daj), ampak sem ugotovila, da če ima učke še zaprta in kr nekaj stoka, da če jo bom ven uzela in začela hrant, mi bo takoj na joški zaspala...tako sem začela prakticirat to, da preden jo ven uzamem, mora imeti očke odprte...včasih je sama takoj nazaj zaspala, ali pa se je tok prebudila, da sem jo dala na zizo...nikoli, pa je ne bi pustila jokat, tudi če ne bi rabila hrane ampak samo mojo tolažbo...

Zdej sem se pa navadla, da če -ko se zbudi jo dam k sebi v posteljo, jo podojim ji pustim da zaspi in jo odnesem nazaj v njeno posteljico...
..mogoče ni glih najboljši način...ampak meni ustreza, ker se vsaj jaz naspim in nisem kot zombi zjutraj...
..lahko pa probaš še s dudo, če jo prime seveda...pa boš vidla ali je res lačna ali ne...če zelo vleče, pol verjetno je..če pa ne, pa rabi samo nekaj za cuzat..user posted image
..veliko sreče ti želim pri nočnem spanju...

no naša pa spet spi..jaz grem pa malo pospravt..prehlad je že malo boljši in upam, da bom jutri čist ok...

Veliko sončka vam želim...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
4.3.2008 10:52:23   
murencek
Pozdravljene!
Se oglašam po dooolgem čaaasu.user posted image Ne vem, sploh nisem nč na rač. Al pa pozabim. Tko d zdej mal surfam.
Dons sva s Stašem bila na 2. cepljenju. Je zrasel 6cm - zdej ima 65 cm. Težek je pa 6300g - je šel 1100 gor.
Še se polno dojiva in se verjetno bova do 6 m.

Drugače je bilo prejšnji teden 3 dni pri nas tako, da je jedel na 1,5 h al pa na 3h. Ja, ponoči sva bila z možem čist fertig. Sem mislila, da Staš rabi dodatek. Pol pa ga še pogledat ni mogel. Takrat sva se večkrat podojila, pol sem mu pa med obroki začela dajati par žličk čajčka. No, zdej spet je na  2,5h al pa na 3h. Ponoči pa spet spi - hraniva se okol 2h zjutri. Zaspi okol 20h. Tko d bomo videli, kako bo.

MANCA, moje sožalje. "Rodimo se zato, da umremo." To sem si zapomnila ob zadnjem žalovanju. Sej je res tako. Sam ni mi jasn, zakaj eni živijo do 90 let, drugi pa ne živijo še 1 leto ne?????????????????

LP in vas še kej preberem!

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
4.3.2008 10:56:20   
Tanayya29
manca sožalje vsej tvoji in moževi družiniuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
4.3.2008 11:16:19   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Študij:
Kaj pa študirate? Pa še nekaj:
A je mogoče katera tu, ki je študirala ali pa študira na Pravni fakulteti v Mariboru ali pa na Pravni fakulteti v Ljubljani? Nujno bi rabila informacije?!

....evo me!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
4.3.2008 11:35:40   
Mamathea
pozdravljene
oprostite, ker pišem vse z malo začetnico ampak imam tijana na rokah. Iskreno sožalje za babico.
na hitrco sem preletela teme vendar ne vsega saj mi malček ne dovoljuje tega.
mi smo drugače tako, tako, še vedno pomodreva okoli ustnic, če ga pa čist pokonc držimo je pa ok, zato je pretežno skoz na rokah. jaz pa že pravi toni kukočuser posted image user posted image user posted image user posted image .
midva sva sama saj je ati šel v nemčjo za 3 dni na cebit zato se odpravljama na koroško, da ga še babi in dedi mal pocartata in da se men roke mal skrajšajouser posted image user posted image user posted image
škoda da je tako slabo vreme, ampak bo že, za vsakim dežjem posije sonček.
tijan vas časti s tortico in brezalkoholnim šampanjcem saj ima danes 3. mesece.
lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
4.3.2008 11:54:12   
jooly
Manca, žal mi je user posted image
Tijan, čestitke user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
4.3.2008 12:57:30   
Ilije
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

Sem se tolk nasmejala ko sem brala tole včerejšnjo stran da semse mogla oglasit in da vas počastim s kavo.user posted image user posted image user posted image
Danes ste mi polepšale dan ne glede na vremeuser posted image user posted image user posted image

Jst se že tud cel dopoldne po obrokih smejem vašemu včerajšnemu klepetuuser posted image user posted image user posted image  
Pa hvala za kavico sliva.

manca iskreno sožaljeuser posted image

o vremenu pa škoda besed, ko bi vsaj nehalo snežit in bi bilo zunaj že dovolj snega za sankat. tko bo pa spet ena sama brozga. pa še sosedovga tamalga mam danes in jutri na obisku, tako da punce mene jutri ne bo na srečanje.

kar se pa članka o dojenju tiče sem ga samo tko na hitrco preletela. mene trenutno nočno hranjenje ne zdeluje preveč, ker jo ob prvem nočnem podoju vzamem v taveliko posteljo in tako potem spimo do jutra. mi pa niti na kraj pameti ne pade, da bi ji šla ponoči kupček podirat.

ter seveda čestitke vsem slavljencem ter slavljenkam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
4.3.2008 13:07:51   
nemrak
user posted image user posted image ,
scuba, saj sem še tu.
Berem vas redno, pišem bolj malo user posted image . ker ni bilo časa.
Prejšnji teden so bile počitnice, pa jih je imela tudi naša ta velika punca, čeprav še ni v šoli. Sem pa letos jaz doma, tako smo malo izkoristili priložnost. Smo se šli sankat, pa zopet kopat v Laško. Obe prav uživata v vodi.

Vsem slavljencem VSE NAJBOLJŠE!!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
4.3.2008 13:43:54   
barika
Manca, moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image  (je pa vaša babica dočakala zelo lepa leta)

Tijan vse najboljše!!!!!user posted image user posted image

Sem bla pa danes na občini pa pri zdravniku (z mami pa Martinom), sma pri zdravniku na medicini dela obe (vsak posebej) plačale 24,80€, za en pildek, potem pa če hočeš podaljšat vozniško, moreš it se najprej slikat, ker zdej devajo nove vozniške, pa sma dale malo manj kot 10€ za 4 slike (se pravi skor 20€ obe) pa spet vsaka malo manj kot 11 € za novo vozniško ----zdej si pa zračunite.

Martin je bil pa skoz v slingu ful priden user posted image user posted image user posted image (sling pa dežnik za slabo vreme je zakon!)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
4.3.2008 14:17:22   
Kimi6
Živjo,

a se vam lahko še jaz pridružim pri vašem čveku, sej nekakrat sem že nekaj pisala, ampak me je premagala lenoba. Berem vas pa redno, tako da sem na tekočemuser posted image .

Rodila sem 11.11.2007, sinčka Eneja, prvi otrok, letos bom pa stara 30 let. Aja sem pa iz Šiške-Dravlje.
Mi je začel kar manjkati kakšen tak babji čvek, ker se mi zdi, da odkar sem rodila, sem kar malo izgubila stik s prijateljicami, ki še nimajo otrok. Imajo le drugačno življenje  kot jaz sedaj. A se še kateri to dogaja? Sem pa prva med prijateljicami odprla sezonouser posted image . No saj pridejo za manouser posted image .
Moj user posted image  danes kar nekaj spi cel dan, se vidi, da mi je ponoči nagajal, mamici se pa tudi danes nič ne da, imam zelo lenobni dan.

Lp

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
4.3.2008 14:50:20   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: TKT
nc, grem gledat ce se misl mali kej zbudit k mora jit spat user posted image   

pazi ta stavk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOOLY, TI PA TUD NČ NE RAZUMEŠ ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  RED JE RED, ČE MORA SPAT, MORA SPAT, PA NI VAŽN KAJ DELA .... user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men je jutr ob 11h kul! navijam za Tuš.

Draga Manca moje iskreno sožalje user posted image

Tijan vse najboljše!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
4.3.2008 15:19:56   
scubadiver
Nemrak me veseli da si še z nami, sem te kar malo pogrešala user posted image

Moja Lana se je pa odločila da je danes tako zaspan dan, da ga bo kar prespala. Otrok že ve user posted image . NO jaz sem celo nekaj pospravljalauser posted image   in celo nekaj malega zlikala user posted image . Bravo mami.

IZVIRNO SPOROČILO: TKT

men je jutr ob 11h kul! navijam za Tuš.

Kje pa v Tušu? verjetno kak lokal ? No domačinke, določite kam pridrvimo user posted image  

Kimi6 dobrodošla nazaj med čvekami. Nekaj mojih prijateljev že ima otročke, z ostalimi smo pa na vezi kljub temu, sam mal se drugač zdej videvamo ko imamo mi user posted image . Pa jaz pazim, da ne govorim skos o otroku user posted image

A maste kje kaj snega? V LJubljani je še vedno kar konkretno dežuje user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?