nicolina
|
Dajica, čestitke , kako lepo.... Jaz bi tud, da bi mene moj tako lepo zaprosil, sej mi ni ne vem tolko do poroke, ko pa kaj takega slišim, pa kar bi No, bom čakala, morda pa kaj bo. Scuba, ti nam pa res lušte delaš . Kar ne morem verjet, da sploh obstajajo še tako dobri ljudje kot si ti, ampak res. Ti bi kar vzela s sabo eno od nas, pa nas vbistvu še ne poznaš ne vem kolko. Res, svaka ti čast. No, jaz bi šla tud morda, če bi sploh še blo kaj časa in prostora. Havla vam za lepe želje za ozdravitev, nisem še glih najbolje... Vanja in Debeluška, kako vam kaj uspeva dieta? Meni glih ne najbolje, po moje bom jaz mogla it na tisto MANJ ŽRI . Pa, sej bo že. Naš je danes kar sitkan, sem se prejle malce vlegla, pa ni dal mira, sploh ni hotel zaspat, meni so pa učke kart skup lezle. In ajdi, mama auf. sem se vstala, zdej pa on spi kot angelček. So že tapravi, tile naši škratki. Mamuška, jaz bi tudi kaj rada več vedla o teh posteljicah, bi tud rabli eno pri tašči... Se je žirafa prav lepo potrudla in nam postregla z informacijami
|