Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.2.2008 23:32:50
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem se mela tud fajn, se mi pa zdi, da mi Ruben neki zboleva - ma malce povisano temperaturo (37). Sej vem, da se vrocina pri dojenckih zacne sele od 38.5, ampak vseeno... Se mi pa zdi, da je danes, ko je bolan, se najboljse volje v 3.5 mesecih Gruska, jst mam tvoj katalog, si ga pozabila. Jst grem tud spat, ne vem kaksna noc me caka. Moj mi bo jutr itak prjavu, da sem celo noc spala, tud ce mu s tamalim skaceva po pojstli do jutra... moski
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.2.2008 23:36:37
|
|
|
|
kanarka
|
Lušne ste . Prav zanimivo vas je pogledat, da sploh potem vemo s kom govorimo. Prava nova internetna generacija. Sem pa danes mislila, da ne boste nič napisale, pa še sreča, da sem skočila pogledat, ker bi me jutri kap. Naraščaj..ti sam povej, kdaj pristavim kavo. Ti pa lahk s sabo prineseš kakšen slovenski štrudl. Ga ful pogrešam. Aja, moja Sara znori, če jo hočem kopat, ko je zaspana. Pol je res ne umirim zlahka. Že tako ali tako tuli vsak dan, ko ji vlivam tisto fiziološko. Nč, bo morala še malo zrasti, da jo bomo bolj aktivno animirali ob teh večernih urah. Nočko vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 8:10:26
|
|
|
|
ajtak
|
Dobro jutro drage moje!! hitr pristavim pa sibam otroka zrihtat k se je lih zbudu... bom pol mal vec napisala. Pisuka, dons bo pa mraz... no sej se bomo oblekl!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 8:31:19
|
|
|
|
ajtak
|
Evo sem ze nazaj, je mogu spit se tistih 60ml ki jih je ob 7h pustil . Btw, tiste ki dajete po flasi, a vedno nardite novo mleko ce kaj pusti al tega prihranite? Jaz dam flasko v toplo vodo in mu ga dam v roku ene ure, ce pa ni interesa pa stran zlijem. Danes sva z Bariko zmenjeni za sprehod po mestu pa je taka zima zuni , no pa saj ce jih ornk oblecemo ni panike! Upam sam da ne bo nizkega pritiska ker pol pa ful smog in dim dol prtiskata.... Pa v ZD moram po recepte za moja zdravila proti alergiji. Vem da sem ze enkrat sprasevala pa ni nobena odgovorila... A ma se kera kake alergije na cvetni prah, prah...?? In a so se vam v nehale? Kaj pa sedaj mate spet tezave?? Ponoci sem sanjala da sem spet . To je bil pa en tak cuden obcutek... Me je blo full strah kako bom zmogla 2 in kako je to mogoce ce sem si dala mireno vstavit... Ko sem se zbudila mi je prav odleglo! (pa ceprav si se zelim , sam bomo na novem delali sele cez kake 3 leta.). saj res, kok otrok si pa kaj zelite? a ste s prvim porodom kaj spremenile zelje? Midva si zeliva 3 otroke in vem, da bova imela vsaj 2 (seveda ce bo zdravstveno vse ok). Vedno sem si zelela 3, moj tudi, sedaj samo upava, da bosta prva 2 dovolj znosna da si bova omislila se tretjega En lep dan zelim vsem pa fajn se oblecte ce greste kam, drugace pa bodite doma na toplem.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 9:00:42
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce Lana se je danes spet zbudila dvakrat? Sploh nisem več navajena. SEm morala vstat ob 2h in ob 5h. Prav nenavadno da me tkole muči Ajtak hvala za odlično kavico. jaz nisem imela še nikoli nobenih alergij. Trkam ob les za vsak slučaj. Otočka si pa želiva 2- se pravi pač še enega. Po tem porodu in tko kot je Lana pridna in nekomplicirana bi jih mela tud več, sam me mal leta bašejo . Danes pa ne bo ravno za pohajat okoli. Na sprehod bova sicer šli, amapk da bi bli cel dan zunaj pa ne bo. Škoda
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 9:10:00
|
|
|
|
Laubica
|
Laubica, pol sem pa jaz bliz tebe, no 40km stran , delam pa v MB-NARAŠČAJ-ni problema če si za akcijo pridi in se dobiva kje želiš VELIKA BRITANIJA-če boš v MB pridi k meni na kavo -DOBRODOŠLA same-luštne mamice ste zato so sami lepi otroci ŽIRAFA-lepa mami-lepo dete MAMUŠKA-glavno da ste skupaj NINOCKA-Jst grem tud spat, ne vem kaksna noc me caka. Moj mi bo jutr itak prjavu, da sem celo noc spala, tud ce mu s tamalim skaceva po pojstli do jutra... moski -MOJ JE ISTI upam da ti ni Ruben zbolel-revček mali AJTAK-alergije nimam nobene,otrok si želim 3-samo ne vem če bosta mož in ta velik sin za to -sta oba proti Naš malček pa že 2 noči ne spi samo nekaj se premetava in jamra sem že kot zombi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 9:25:38
|
|
|
|
tintin
|
ajtak: jaz sem imela kar zoprne alergije na trave in sem se jih rešila z imunoterapijo (injekcije z mini dozami alergena, postpoma dajejo čedalje več...vendar traja terapija 3 leta...delajo pa to v Bolnišnici za plj. bolezni Golnik ali nj. ambulanti v Lj.). Daleč naj zdravilo za alergije je Telfast, samo ga dobiš samo če vsa ostala ne pomagajo, no Telfast je res super, pa za nos Nasonex. Aja, meni so alergije čist nehale po imunoterapiji.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 9:31:12
|
|
|
|
barika
|
Punce, vete kaj mi je danes Ajtak naredla???? zbudla me je, packa, jaz pa čist zblojena telefon iščem, ko se oglasim mi pa tak ni blo nič jasno Evo, mali se je zbudil, me že na vlko kliče Punce fajn ste bile včeraj Ta teden je pa točno 1 leto, ko sma naredla Martina . A vozek, ja men je tud svetski, sam barve tud jaz ne bi imela pinki če pa še kej, bom pa potem, po sprehodu z ajtak napisala. papa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 9:45:03
|
|
|
|
Ilije
|
Dobro jutro in hvala za kavico, se mi prov lušta ene močne turške kavice, pa mam sam brezkofeinsko doma, tako da se bom mogla popoldne spet k babi na kavico povabit. IZVIRNO SPOROČILO: ajtak saj res, kok otrok si pa kaj zelite? a ste s prvim porodom kaj spremenile zelje? No jaz bi jih še kr neki mela, če bi imela plac jih kam dat... Imamo čist premajhno stanovanje, tko da bomo verjetno kar pri dveh ostal. Po prvem porodu je bilo pa tako, da sem si še bolj želela enega otroka, ker mi je bila nosečnost najboljša stvar v življenju... pri ta drugi nekoliko manj, a kljub temu, lepo je biti noseč Kar se pa tiče nočnega vstajanja in kako naši dragi tega nič ne slišijo, naj vam povem še našo štorijo. Danes zjutraj moj prijavi, da ni celo noč nič spal, pa ga vprašam, če kaj ve, ali sem Ajdo po polnoči še kaj dojila al ne. Pa pravi, da tega pa res ne ve. Kako za ne ve, če pa ni nič spal no v glavnem jaz sem od polnoči do pol sedmih zjutri tko spala, da res ne vem, če sem vmes kaj dojila ali ne Lep dan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 9:58:34
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, hvala a kavico ajtak. No, jaz sem jo že spila in zdej pijem že čajček. Malo mi je bolje, edino hripava sem. Žirafa in VB lepe slikice in vajine princeske. Ajtak, jaz nisem imela nikoli kakšne alergije, razen enkrat na sonce, smo bli na morju in sem bla vsa pikasta. Joj, kolk sem bla jezna , ker sem mogla bit pol skos v senci, pa tako obožujem sonce. Ah, saj itak ni preveč zdravo. Otroka, bova imela midva ziher še enga, sej bi imela morda tud 3, ampak me tud želeta bašejo, kot pravi scuba. Pa, sej bo dva čist dovolj. Jaz sem imela lepo izkušnjo z nosečnostjo in porodom. Punce, a ve že kaj razmišljate o morju in dopustu? Mi bomo šli verjetno za prvomajske v Umag ( in to kar v hotel), za poletni dopust pa še iščemo kak fajn apartma v Dalmciji. A ima slučajno katera kakšen link ali pa da je že bla tam in ima izkušnje? Lepo prosim. Šibam, se oglaša...se pol javim
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:13:12
|
|
|
|
Dajica
|
Ojla! Super ste zgledale na srecanju vceraj, mi ni pa prav nic zal, ker mene ni bilo zraven, preden me pa zacnete grdo gledati, pa povem, zakaj. Kot veste, smo sli mi3 na morje vceraj. Na valentinovo. In se sprehajamo po soncku in uzivamo. Pa se vsedeva na eno klopco ob morju in spet uzivava... In mi zacne moj govoriti, kako me ima rad, mene in Kajo, da je srecen, samo da nekaj se fali... Pa me vprasa, ce bi se porocila z njim. Ga gledam in vprasam, ce me snubi. Me gleda, seze z roko v zep, potegne ven skatljico in rece ja. Takoj so se mi orosile oci in ga full objamem. Tko me je presenetil, da sploh nisem mogla verjeti, kaj se dogaja!!!! Sej se zdej nisem cist dojela. Pa rece, ja nisi mi se odgovorila. Pa sem rekla Jaaaaaa...... Odprem skatlico in notri full lep prstan, belo zlato z diamatnimi kamencki.Res, tko lepo presenecenje in to ravno na dan zaljubljencev, pa na morju sva bila, kjer jaz full uzivam, pa lep dan, vsi trije tam... Skratka, zdej sva zarocena!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:14:31
|
|
|
|
nemrak
|
, nicolina mi bomo tudi šli za prvomajske v Umag !!! Ampak mi ne moremo v hotel, ker bom rabial kuhinjo. Poleti pa letos prvič šli verjetno na Rab.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:18:48
|
|
|
|
scubadiver
|
VAUUUUUUUUU Dajica kar mravljinci so mi šli po telesu. Kako lepo te je presenetil. Sem ful vesela zate . Iskrene čestitke z moje strani. Sem ti kar mal fouš, tega jaz po mojem ne bom doživela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:19:02
|
|
|
|
nemrak
|
, Dajica ČESTITKE!!!! Ti povem mojo zgodbo. Moj je mene zasnubil na božič 2003. Pa še vedno nisva poročena . Vedno je prišlo kaj vmes. Dve moji nesrečni nosečnosti, pa selitev v hišo.... Nikoli pravega časa. Upam, da 1x pa le bo. Ker sem rekla, da noseča se pa ne bom poročila. Tako, sedaj se bom pa lahko, ker sem z nosečnostimi končala. Imam dve princeski in sem naj srečnejša mami
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:22:21
|
|
|
|
kesi
|
Pozdravljene novemberke! Zelo dolgo časa se nisem javila, no, saj se tudi prej nisem veliko, pa vendar vas občasno berem, tako da vidim kako kaj napredujejo vaši sončki. Včeraj sva bila s Tianom pri pediatrinji (9. je bil star 3 mesece) in je iz porodne teže 2900g prišel že na 7400g , zrasel pa je 9 cm. Pediatrinja je rekla, da preveč poje, vendar se meni ne zdi 150ml (pri kakem obroku tudi manj) šestkrat na dan preveč. Res pa je, da ni dojen. Skoz smo že na aptamilu. Kaj čemo, bo bolj po mamici, ko se ji vsa hrana obesi tam, kjer se ji ne bi bilo treba . Drugače smo pa zdravi. To je pa tudi najbolj pomembno, a ne? Mali zdaj spi, jaz bi pa morala malo stanovanje pospravit, pa me je lenoba zagrabla in me noče spustit . Vreme je pa tudi tako, da se bog usmili. Cel dan bo spet megla. Uh, alarm, mali se je zbudil. Bodite fajn!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:23:27
|
|
|
|
tintin
|
Dajica čestitke! Glede otrok: želiva si 3, ampak ker smo trenutno v zelo malem stanovanju (pa še to je najemniško), bo najprej št.2 in šele nato 3 Vsekakor, pa je bil moj porod tako pozitivna izkušnja, da grem raje še 100-krat rodit kot pa k zobarju naprimer
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:23:40
|
|
|
|
barika
|
Dajica, čestitkeeeeeeeeeeee (so mi kr solze na oči prišle) glede dopusta, midva hodima v turčijo, Grčij, drugače je pa meni ful fajn na Pagu v mestu Pag, ima od mami sodelavec tam apartma in grejo moji vsako leto. ful blizu mesto, blizu plaža (ene 3 min maximalno) lepa okolica, sami Slovenci... otroka bi imela ziher še enga, sam po drugi strani mi ni, ker mi tašča skoz gnjavi, da morem met (kaj ma ona za govorit) 3 otroke, ker prvi, pa drugi nista nič, šele 3-ji je prav otrok (no, sej če njene otroke pogledam je res tak ja, moj je tretji, pa ima najbolj postrešje pošlihtano ) glede spanja in nočnih hranjenj, zdej ima Martin fore, da tazadnjič je okol 19.00 zvečer, kopanje, okoli 20.00 -20.30 pa že spi, in spi do petih zjutraj, se naje potem pa spet do 9.30. sam men ni jasno, glede na to, da spimo praktično celo noč, zakaj za sem jaz zjutraj taaak fejst zmatrana pa utrujena, vse me neki boli... (pa ni moj kriv, ker tud moj spanec ni kej preveč trden)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:31:41
|
|
|
|
martita
|
Pozdravljene čveke, lepe slikice z Zbilja. Naslednjič se vama z Majo pridruživa. Kdaj bo pa kakšna Ljubljana spet na vrsti? Npr. Tivoli, Rožnik? Včeraj naju je moj presenetil...je vzel dopust in naju odpeljal na slov. obalo. Smo uživali v sončku, mamico pa je oči poslal še na eno masaaaažo!! Krasen Valentinček! Mi ga kar praznujemo...to počnem že odkar pomnim in mi je prav fajn, da sem tud mojga nalezla...no, pa sej kaj dosti izbire tud ni mel! Lani me je peljal na vikend paket v Olimje, pa smo prišli trije nazaj domov!!! Dajica, sem bila pozorna na vozičkarje, pa žal nisem ujela tega romantičnega prizora. Čestitke! Mi smo en poletni dopust že rezervirali in sicer v juniju apartma na Pagu (Šimuni). Bolj me bega 1. maj....razmišljava o Toscani, kjer lahko najameš hišico, pa ne vem, če bi šla glih za cel teden....ah, nekaj časa za razmislek še imamo. Drugo leto pa definitivno zopet kamp!!! Bo sicer treba kupit novo camping opremo, ampak komaj že čakam!!! Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:32:36
|
|
|
|
tintin
|
aja pod linkom greste na kategorijo buggys
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:34:28
|
|
|
|
Oranža
|
Dan Dajica super. Čestitke . Scuba ga pa ti preseneti Nemrak super...ti bosta punci vlečko nesli pa rožce posipali po tleh Nicolina pozdravi se Mamuška samo da ste skupaj Morje - Rab /Lopar je super za te male k je peščena plaža. Za apartmaje je najboljš pogledat pa rezervirat kar prek neta. Mi hodmo kampirat tko da okoli tega nme vem pomagat. Bomo pa letos spet šli v Biograd, ker mi je tam ful fajn Alergije HB nimam. Včeraj dobila rožico podarila pa bacije Nicolina - Dalmacija kjerkoli je lepo Sam še pohvalim se: mi smo pa to noč spali prvič celo noč . pol se je pa ob 6h zbudil, pa jedel pa spal do 8.30 pa jedel pa zdej še spi, jst ga pa vsake 15 min čekiram če še diha Zdej pa morm šibat k prpravlam za v Bohinj. ima Enej dons tečaj smučanja Čau bejbe P.S. sm pozabla - otroci: jst bi 3 samo moram še drugo polovico prepričat . Se pa kar hitro omehča tko da po moje ne bom mela velik dela Ma ful rad otroke
< Sporočilo je popravil vanja.v -- 15.2.2008 10:35:13 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:45:37
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Scuba ga pa ti preseneti Mah sej ni zdej da jest prav patim od poroke, sam ko pa preberem kaj tko lepega kot je zakuhal njen Dajici, me pa kr prime. Pa se mi zdi da bolj to, da bi me zaprosil kot pa sama poroka. ah kaj pa vem, danes sem nekaj čudna in depresivna. Prav žalostna sem in sem prej že zalila ubogo Lano s solzami. Sem jo mela v naročju pa se mi je kr ulilo. No ja, sej med nosečnostjo nisem nič jokala, pa po porodu tud ne. Mogoče pa pri meni prihajajo take stvari s fajn zamudo. ah bo že ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 10:49:38
|
|
|
|
scubadiver
|
KEsi ful lepo da se nam sem ter tja oglasiš Moja Lana je tud na Aptamilu in tud je pretežka. Sej bojo že zgubili tele odvečne gramčke. Bolš mal zaloge. Če pride kakšna bolezen al pa kaj takega (bog ne daj sicer) jih pa potem takoj pobere.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 11:21:52
|
|
|
|
makica
|
Dajica - iskrene čestitke. . Res zelo lepo in romantično. Alergije - Meni so se pojavile v času študija in to na kravje mleko, prah, cvetni prah. Dokazano sem imela alergijo na lesko in brezo. Te dve imata zelo veliko navzkrižnih alergenov, tako da sem spomladi samo kihala in smrkala. Uporabljala sem Nasonex in je bilo ful boljše. Kljub dieti na mlačne izdelke sem bila še vedno na nekaj alergična. Če bi takrat vedela za bioresonanco bi ziher šla. Čeprav se strinjam z mamuško. nekateri so sicer super, vendar nekateri samo služijo in so zdravilci še že imajo 5 minut časa. Upam da se bo na tem področju res kaj uredilo, če že tako napovedujejo. No v glavnem po 5 letih so tudi vse alergije izginile. Le seneni nahod spomladise še pojavi, vendar v zelo blagi obliki in če ne bi vedela za alergije, bi to predpisala kar navadnemu prehladu. V glavnem zdravil ne potrebujem več. Morje - Za 1.maj gremo v Poreč, julija v Trogir, za eno morje verjetno v avgustu pa še ne vemo. Poreč in Trogir imamo že razerviran hotel. Zenkrat se nam je v hotelu ful obneslo, tako da upam da tudi letos. Danes je naša končno spet spala 5 ur v kosu. Žal je to pri nas kar hud napredek. Kje so še cele noči. Mogoče je krivo, ker čez dan veliko spi. Sedaj ko so bili lepi dnevi j edopoldne obvezno spala 3 do 4 ure. Popoldne pa če smo kam šli je tudi spala še vsaj 2. Danes bomo kar bolj notri, ker je tle ful grdo vreme. Glede otrok - moj je za tri, meni je sedaj 2 čisto dovolj. Bomo videli čez leta. Sigurno pa vsaj 3 leta nič
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.2.2008 12:33:27
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ojla. V albumček od srečanja sem dodala vse slikce,geslo je danaja;včeraj full nisem imela časa.Lahko se pogledate,sem pa ugotovila,da smo se slikale več al manj sam mamice,če so pa tamali skoz spal . Scuba mogoče so včer full spal otroc,pa so se ponoč full zbujal.Ali so se pa rodile nove ljubezni,in so ponoči premišljevali o tem . Taj se je že ob enih prvič zbudil,kar se ni zgodilo že 2 m. . ajtak meni se ponavadi pojavi samo ekcem na prsih,enkrat sem bila zaradi tega pri dermatologu,pa mi je rekla nič mehčalca,pa manj umivat .Pa za roke imam elocom. mamuška aveš,da medrol ma moja kužica za alergijo(zgleda,da majo lahko živali in ljudje ).No to je zaradi tega,da manj srbi;nam je že lahko dopovedat naj se ne praskamo,živalim pa ne . bioresonanca je fajn sem slišala.hvala laubica. ajtak jaz zmeraj zlijem vstran,čeprav sedaj ko uporabljam to allernovo,mi je kar hudo zlit,ker je tok drago. dajica kako lepo . ninočka upam,da ne zbolite do konca.Mene je baje moj včeri neki spraševal,ko je pršel spat,pa sem mu odgovorila...šuti!Ja,zares.Bohve kva sm sanjala. Valentinovo nč,jaz še smsa nism dobila nazaj .Mojmu nč ne pomen ta praznk,men pa pol tut ne. Nicolina pozdravi se . otrok ne vem kok bom imela(kukr bo bog dal). Šibam...lep dan še naprej.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?