|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
15.2.2008 21:23:09   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image vsak dan visim na netu, dons ko pa padajo take ponudbe se pa potepam user posted image .
Scuba js bi sla tud na morje user posted image .

aja, pa nisem vedla da ste TOOOOOOK stare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eni smo prot vam se prava pisceta (a ne Barika)user posted image

Za taka piščeta pa ne velja ponudba user posted image user posted image user posted image user posted image  

kot sem že napisala, ko bo mal bolj toplo in bo tole bolj aktualno (apartma nima kurjave) se bomo vse zmenile in bomo vse zadovo9ljne, bomo že našlo tako varianto da bo za vse user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
15.2.2008 21:35:53   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Za taka piščeta pa ne velja ponudba user posted image user posted image user posted image user posted image   

Pocaki da te vidm, te bom s kavo polila user posted image user posted image  (a ne gruska).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
15.2.2008 21:41:02   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

aja, pa nisem vedla da ste TOOOOOOK stare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eni smo prot vam se prava pisceta (a ne Barika)user posted image

Važn da dobr skrivamo leta, pa da smo v srčku mlade, a ne Scuba? user posted image user posted image
Prav imaš Scuba, jaz tud ne bi takih piščet vabila, da jih ne bo strah, pa da se ne izgubijo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
15.2.2008 21:43:22   
gruška
Ajtak nisem prej vidla tvojga posta - zdaj bom pa razmislila, če bom res prišla s Scubo v CE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
15.2.2008 21:51:54   
Ilije
Ste me dober nasmejale za lahko nočuser posted image  
Kar tako naprej, da bo tudi jutri tako veselo.

Nočkouser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
15.2.2008 21:54:17   
Tanayya29
tut mene ste nasmejale.user posted image user posted image user posted image .
Nočko vsemuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
15.2.2008 21:57:14   
naraščaj
Čer,

Pa smo meli pestro popoldne in večer.
Je bla tako sitna, zgleda, da jo je zvijal sploh ni mogla jest. Ko je vidla zizo se je začela še bol dret. Pol sem jo pa nosla obrnjeno navzdol in mi je zaspala in sva se kr skupi vlegli v poslo. ob ene osmih se je zbudla in se spet drla pa mi jo je ratal podojit in to celo leže in je tut kr zaspala nazaj. Ni podrla kupčka. sem jo kr pusla do 9ih tam pol sam prestavlav njeno poslco. Se je menda tut prvič zgodlo, da je nisem skopala. Me pa prov zanima kdaj se bo zbudla, ker jo bo treba previt, saj sem jo nazadnje ob ene pol sedmih. Mah bo že. Sem tok crknjena, da jo bom kr spat mahnala.

No ono ponudbo za Turčijo nisva potdrila, ker se z mojim nisva mela niti čas v miru zment (Taja). Tko, da za enkat otane pri tem, da spremljamo ponudbe še naprej.

Nočko vsem

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
15.2.2008 21:58:04   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Ste me dober nasmejale za lahko nočuser posted image  
Kar tako naprej, da bo tudi jutri tako veselo.

Nočkouser posted image

se strinjam

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
15.2.2008 22:13:49   
kanarka
Pejte se solit. Sem misla, da bom samo skočila gor pogledat in potem pod tuš pa spat. Zdej pa že več ko uro visim gor, ker ne folgam. Bom pa juter na sprehodu z mastnimi lasmi, ker ni cajta glave prat.
Scuba,...ja kolk velik apartma pa maš ti, da vse vabiš?
Otročki...kulker bo možno...pa sem že kr starejša od Kristusa.
Dajica...čestitke. Izbral je pravi dan.
Morje..men je bila na hrvaškem najbolj všeč Brela. Krasen kraj tudi za otroke.
Aptamil...na začetku sem ful zlivala stran, pa sem potem porabla skor 1600 g na teden. Pol sem pa našla na netu, da lahko do 4 ure držiš to mleko, samo je pomembno, da ga otroček pije toplega.

Zdej pa ne morem več...grem spat.

pa pa 

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
15.2.2008 22:16:52   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  Danes smo ble pa res vse dobro razpoložene.
Tud jaz grem spat, nočko vsem...

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
15.2.2008 22:37:11   
jooly
Dajica... user posted image user posted image user posted image  verjamem, da nam nisi fouš, to bomo še itak ponovile. Mene je tud kr mrazilo, ko sem brala tvoj post, ker po vsej verjetnosti mene to ne bo doletelo. Po eni strani bi ful rada doživela ta občutek (sama poroka), čeprav vem, da se imava tud brez tega lahko neizmerno rada user posted image  No evo, zdej pa berem naprej od Scube post, pa isto prav user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

otroka bi imela ziher še enga, sam po drugi strani mi ni, ker mi tašča skoz gnjavi, da morem met (kaj ma ona za govorit) 3 otroke, ker prvi, pa drugi nista nič, šele 3-ji je prav otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Mislm... tale tvoja tašča je pa od hudiča user posted image

Ko smo že ravno pri poletju... Jaz bi v maju in juniju lahko kadarkol dobila v Savudriji (Bašanija) hiško s kuhinjo, dnevno sobo (raztegljiv kavč) in eno spalnico (2 postelji), kopalnica, terasa in ogrooooomen vrt okrog bajte. Plaža je full lušna, za vozičkat je krasno po kampu... skratka, vabim že zdej, kej bolj konkretno pa ko bo maj bližje user posted image  Drugač za "ta prav" dopust hodmo pa mi že par let zapored na Pašman, majo eni kolegi prikolco v kampu (Dobropoljana) in mi je cel žur, ker mam lahko mulce cel dan zuni in se jagajo. Plaža je zakon, morje bi pa itak kr pil...

Laubica... a veš da sva midva dve leti živela v Mariboru - ko je moj še aktivno igral fuzbal?! Ravno takrat, ko so igrali v Ligi prvakov. Sva imela stanovanje na Taboru, na Regentovi. <in se mi res večkrat zalušta po tistem starem delu MBuser posted image

Rubi bubi... a si kej boooolš???

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
15.2.2008 23:23:05   
GB
Dobr vecer vsem skupaj . Vidim ,da ste ze skoraj pobegnile spat , ampak jest se moram izkasljat tukaj. No danes smo meli grozen dan. Popoldne so klicali iz bolnice , da moramao Tianno pripeljati na pregled, ker so na ultrazvoku opazili luknjico in bi se radi pogovorili o temu in se ena specializirana kardiologinja je bila tam. V glavnem mi pridemo jest sem bla ze cist zmesana od skrb in jo pregledajo in seveda se je Tianna jokala kot zmesana ,da jo potem nisem mogla dolg casa pomiriti. Ko jo je kardiologinja pregledala nam je povedala, da ima luknjico na srcku in da zaradi tega nima popolnega pretoka krvi. Ni nic zivljensko nevarno, ampak bo morala jemati zdravila , da bi se ji luknjica zaprla . V primeru ,da si ji v roku 1 ali 1,5 leta to ne zapre bi morala na operacijo. Tko ,da sva sedaj dobili dvojna zdravila in jutri startamo . Naslednji teden gremo na odvzem krvi in potem naslednji mesec spet k kardiologu.
Punce moje tako me skrbi in srce se mi trga , ko poslusam taksne stvari za mojega otroka. Nemorem se osredotociti na nic in samo razmisljam o tem kaj mi je dohtar reku.
Ja nic grem se kej nardit po bajti .
Lahko noc vsem skupaj in lepe sanje

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
15.2.2008 23:55:58   
Oranža
čer,

VB verjamem da ti je hudo in držim pesti da bodo zdravila pomagala in ne bo treba operacije, sicer pa se ne preveč sekirat, če res ni nič življensko nevarnegauser posted image user posted image user posted image Je pa ležje govorit kot to nardit vem, torej držim pestiuser posted image

Ste pa dons res razpoloženeuser posted image user posted image  prav super vas je brat. Se vidi da je bolj pusto vreme zuni pa da smo več na rr-juuser posted image user posted image
Nicolina - BK poznam, sm bla tam že v Marindolu pa v Vinici in Metliki( na vinski vigrediuser posted image user posted image ), pa v Damlju ob Kolpi, pa tam v Tribučah tud ob kolpi(koupi ane)user posted image user posted image user posted image je pa ena ful hecna zgodba povezana s Tribučami: namreč mi je kolegica po tel. pravla kod morm it, in mi prav pol pa tam k so ''tribuče'' zavije na levo in pol skoz hosto in si tam. Seveda jst pametna se peljem, pa iščem pa nič. pa pridem že do Marindola pa obrnem pa nazaj pa buč nikjeruser posted image user posted image user posted image , pol jo pa pokličem pa pravim: ti kam si pa ti postavla tiste 3 buče, k zgleda da jih je nekdo vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image sm bla tolk naštimana da so nekje ob cesti 3 buče da sem tablo pa spregledalauser posted image user posted image user posted image
Zaroka: no naju je pa kar Enej zasnubiluser posted image user posted image  Smo bli za prvomajske na morju(Cres) pa smo se zvečer sprehajal ob obali pa pravi Enej: mami kdaj se bomo pa mi poročili?user posted image user posted image Je blo tko prisrčno da pol se pa že morašuser posted image user posted image . Sicer je pa tud naijna poroka bla bolj skromna, ker sva že tolk dolgo skupi(letos bo 14 let) da se nama je ful brezveze zdel nek pomp delat, pa tud men ni glih do neke ''bele poroke v stilu ameriških limonad''.

Nč zdej grem pa pod kožo gledat.
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
16.2.2008 0:49:12   
mamuška
VB, brez panike! Poznam 2 otročka z luknjico v srčku, med prekatoma, pa obadva sta bila pri 2 letih b.p. in to brez zdravil, tukaj jih (vsaj koliko rvem) ne dajejo, pustijo da rast in razvoj naredita svoje. Oba sta bila nromalno v vrtcu, pravzaprav v jaslih - čist normalna, povprečna otroka, brez vsakih omejitev in ovir. Tako da kar pogumnouser posted image

Poroka: midva se nisva nič snubila, sva kar kelpo izbrala datum, povabila naj-naj-najbližje, hkrati je bil še krst prvorojenca in čao, miki. Čist tko, brez muzke, brez pompa, v najožjem krogu, 38 ljudi, od tega 6 otrok. In mi ni žal. Na poročno potovanje smo šli v trojeuser posted image . Ne vem, jaz imam sicer rada slovesnosti, ne maram pa fešt in žurk in tudi ne vidim posebnega smisla v neki wauuu poroki za par 10.000 eur - meni do tega ni. Meni več pomeni vsebina, kot "embalaža" in bistvo poroke meni ne v žurki,, ne v obleki, niti v prstanih, ampak čist drugje. To pa imam lahko brezz hudih stroškov.

No, otroci so pospali, žehta je zlikana, nova je obešena, jaz pa crknjena ko truplo. Postlo sem panaročila, kar bo, pa bo. Mirno noč!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
16.2.2008 8:11:09   
Oranža
Dobro jutro,

evo ena kavica
user posted image
No mi smo spet spali kar celo noč, od 22.20 do 6.20 in zdej še spančkauser posted image user posted image
Dons bo spet lep dan, je sonček čleprav je kar mal hladno. Naša 2 sta šla smučat, ampak prideta kar okoli 11h že nazaj, ker ima enej 1 uro tečaja, pol po kosilu bomo pa šli ne daljši sprehod. Tko da bom počasi kar kuhat začela. Bom naredila musako.

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Ne vem, jaz imam sicer rada slovesnosti, ne maram pa fešt in žurk in tudi ne vidim posebnega smisla v neki wauuu poroki za par 10.000 eur - meni do tega ni. Meni več pomeni vsebina, kot "embalaža" in bistvo poroke meni ne v žurki,, ne v obleki, niti v prstanih, ampak čist drugje. To pa imam lahko brezz hudih stroškov.

Se popolnoma strinjamuser posted image

No pa lep dan vam želimuser posted image
Čav

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
16.2.2008 8:19:20   
Dajica
Dobro jutro!

Vidim, da me je Vanja ze prehitela z zajtrkom, ker sem pa jaz ze pristavila za kavico in pripravila sadje, pa vam vseeno postrezem. Sej bomo vse pojedle pa popile, a ne? user posted image

user posted image

Moj in Kaja sta se v postelji, ceprav je Kaja ze budna in veselo tlaci rokici v usta. Tko jih ima rada te rokice in prav veselo cmoka zraven. Pa ji dam v zameno dudo, pa jo cez par sekund vrze ven,pa spet rokice mljaska. user posted image  Tko je posrecena.

Pa lepo jutro je zunaj, gremo punce, vstat!!!!! user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
16.2.2008 8:29:27   
scubadiver
Pa sem spet prepozna za kafe skuhat. Hvala Vanja user posted image

Mi smo spali od 8h do 4h, pa potem do sedmih, ob 7h se je pa Lana odločila da ima dovolj in tako na glas žlobudra, se pogovarja, naju kliče, da jaz nisem mogla več spat. Tko da sva vstali ob sedmih. Moj se je smejal ko jo je poslušal - ja celo se je tud on zbudil. Pa mu prav sitno odbrusim nazaj: da sploh ni smešno. Pa pravi: ja seveda je.. in jaz sitno: ja pol pa ti z njo vstani in jo zabavaj. Jah to pa ne seveda ne. In zdej on naprej smrči, jaz pa zabavam otroka. GRRR.

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Scuba,...ja kolk velik apartma pa maš ti, da vse vabiš?

Nikakor ni tko velik apartma, ampak čez celo poletje bi se nas lahko pa veliko zvrstilo. Naenkrat pa po mojem več kot dve punci + dva otročka ne bi mogli bit. No ja mogoče 3 punce. Apartma ima dnevno sobo, dve spalnici, kuhinjo, kopalnico. Tko da v vsaki spalnici en otročiček in ena mamica, teoretično pa še v dnevni en parček. Pa čez vikend še očki, pol je pa že gužva user posted image

Velika britanija prav res mi je hudo ko tole berem. Ne bom ti napisala da se probaj čimmanj sekirat ker vem da je to lahko rečt pa neizvedljivo nardit. Lahko ti samo povem da od enega mojega prijatelja otročiček je moral bit operiraran zaradi tega pri mislim da enem letu. Je bil prej in potem tako živ fantek da ga komaj lovijo naokoli. So pa imeli še srečo, ker je bil kirurg ravno takrat tukaj, zdej bi morali zaradi te operacije v London. Tako da vidiš, vsaj ena skrb ti je prihranjena ker si v VB.
Ampak sem prepričana, da mali Tianni ne bo treba na operacijo in se bo vse samo poštimalo s pomočjo zravil in pogumne mamice. Drži se. user posted image user posted image

ko smo že ravno pri držanju pestk. Barika kako je dedek? user posted image user posted image

Pa še eno pikapoko za Katko in malo Klaro in Aljaža. se še vedno velikokrat spomnim na Klaro. Katka saj vem da nas najbrž nimaš časa brati, ampak vseeno ti sporočam da mislim na vas user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 16.2.2008 8:30:52 >

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
16.2.2008 8:30:20   
Laubica
VELIKA BRITANJIJA-resnično mi je hudo ko berem kaj doživljaš,samo ko sem prebrala od Mamuške post sem se malo pomirla -tak da ti želim da bodo zdravila res pomagala in bo punčka brez operacije to prestala in naj jouser posted image ČUVA ,TEBI pa želim da boš močna user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
16.2.2008 8:32:06   
scubadiver
Dajica hvala tudi tebi. Kako mamljivo zgleda tole sadje. Mljask. Si že prišla k sebi od četrtkovega presenečenja? user posted image
Lana tud tako rada tlači rokico v usta. Al pa samo palčka. Pa če zamenjam z dudo je isto kot pri tebi. 5 minut je duda ok, potem jo pa ven pljune in spet rokico noter tlači. Zraven pa še govori kot navita.

Neposredna povezava do sporočila: 2969
16.2.2008 8:40:41   
Laubica
Tiste ki imate TAKO LEPE spomine na naš lep MB pa pridite k nam -bom ZELOOOOO VESELA user posted image VAS BOM tako pričakalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2970
16.2.2008 8:42:57   
Laubica
Mi pa imamo user posted image   user posted image     user posted image        user posted image pa sem takooo dobre volje-pa še tašča danes kuha in bom lahko celo dopoldan zunaj-jupiiiiiii  

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
16.2.2008 9:49:09   
barika
ja ja laubica, mi tudi
zdej pa šibam ven ker sosedi SPET porajo, potem pa v BCpo ono prenosno postlo, pa vam povem, če greta postla in vozek v kuferamuser posted image user posted image user posted image

papa

ps: stare babe (in mlade) uživajte na soncuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
16.2.2008 10:20:36   
nicolina
Dobro jutro,
vanja in Dajica hvala za kavico in čudovit zajtrk. user posted image
Mi smo tud spali kar dobro, z dvemi vmesnimi malicami. user posted image
VB user posted image user posted image  za tebe in Tianno, sej se bo vse poštimalo, boš vidla.
Mi imamo tud sonček, samo je malce mrzlo,ampak bomo šli vseeno ven. Pr nas tud mami kuha. user posted image

šibam mal pospravit... se beremo

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
16.2.2008 10:23:17   
ninocka
Dobro jutro, sem vas prisla samo na hitrco pozdravit, ker pol pa ze sibamo na srecanje septemberk. Mora it Evan mal svoje kolege in kolegice pogledat in jim povedat najnovejse cveke. Pa mamice mormo tud na veliko pocvekat, glede na to, da nas je 1/3 ze v drugo mamic, 1/3  jih pa pricakuje (pa da ne boste mislile kolk je to velik, vseh septemberk je 9 user posted image ).

PA ful je lep dan danes, soncek jupi user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
16.2.2008 11:10:20   
naraščaj
Jotro oz dober dan.

Hvala za lep in dobr zajtrk.

no naša je potem spala od 19 oz. 20- do  o.30, ko sva jedli in zamenjali pleničko pol pa je spala do 5ih  - malca in spet do 7ih, ko je spet hotla jest in se nato še kako urco stiskala pr naju.
Zjutraj je bla pol čist dobre volje v primerjavi s sinoči.

Danes pa dobimobisk, pride sošolka iz faxa. jo že tok dolg nisem vidla. sem ful vesela. Ja, tut tu je že ob 8ih bil sonček, bomo tut šli ven, ko se taja zbudi.
Kosilo: sploh se mi ne da kuhat, pa še klegica bo zraven. verjetn bmomo jo mahnal kr v gostilno. ni ga čez kamot.

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

VELIKA BRITANJIJA-resnično mi je hudo ko berem kaj doživljaš,samo ko sem prebrala od Mamuške post sem se malo pomirla -tak da ti želim da bodo zdravila res pomagala in bo punčka brez operacije to prestala in naj jouser posted image ČUVA ,TEBI pa želim da boš močna user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem tem željam in držim pestke za najboljši rezultat.

Se slišmo

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?