mamuška
|
VB, brez panike! Poznam 2 otročka z luknjico v srčku, med prekatoma, pa obadva sta bila pri 2 letih b.p. in to brez zdravil, tukaj jih (vsaj koliko rvem) ne dajejo, pustijo da rast in razvoj naredita svoje. Oba sta bila nromalno v vrtcu, pravzaprav v jaslih - čist normalna, povprečna otroka, brez vsakih omejitev in ovir. Tako da kar pogumno Poroka: midva se nisva nič snubila, sva kar kelpo izbrala datum, povabila naj-naj-najbližje, hkrati je bil še krst prvorojenca in čao, miki. Čist tko, brez muzke, brez pompa, v najožjem krogu, 38 ljudi, od tega 6 otrok. In mi ni žal. Na poročno potovanje smo šli v troje . Ne vem, jaz imam sicer rada slovesnosti, ne maram pa fešt in žurk in tudi ne vidim posebnega smisla v neki wauuu poroki za par 10.000 eur - meni do tega ni. Meni več pomeni vsebina, kot "embalaža" in bistvo poroke meni ne v žurki,, ne v obleki, niti v prstanih, ampak čist drugje. To pa imam lahko brezz hudih stroškov. No, otroci so pospali, žehta je zlikana, nova je obešena, jaz pa crknjena ko truplo. Postlo sem panaročila, kar bo, pa bo. Mirno noč!