|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
24.1.2008 22:32:04   
janja
Evo mene nazaj. Naš user posted image je danes rabil nekoliko več časa za uspavanje. No, pa je končno le zaspal. Zdaj sem ga začela dajati v spalno vrečo, ker se ponoči razbrca, potem je pa čisto mrzel.

Jutri pride pa Andraž domov. Komaj že čakam (sem mal zoprna, a ne!)

tave - a sta s Tio že naredle smajlije?

user posted image naslednje srečanje je 5.2.2007 - pustni torek (ob 11h - Arena Vodafone).
Prijavljene:
  • suzanamai
  • janja
  • oktoberka
  • jasna
  • klaudia
  • tave
  • 2ursae
  • kasija78
  • miška1
  • živa




_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: Desetke007
24.1.2008 22:56:04   
valči
Zdravo!

Mehurčica,da ti odgovorim,ja Nina je bolj manekenka,pa podobne finte ima,kot Eni.Kar nekaj se krega,pa menstruacije še nisem dobila.Včasih je tako jezna,da se sploh noče dojit,pa ji špricam mleko not,pa še bolj joka.Tako da je res prava tehtnica.Najlepše je,ko je napol v spanju.

Se pa zelo trudim z dojenjem,ji dam,kadar hoče,poskok rasti je mislim da mimo,ker danes je prvi dan,po ne vem kolikih dneh,da mi je šla brez flaške spat.Sem ji zmešala 120 ml,pa je samo pljunila ven,sem bila tako vesela.Pa popoldan nič ni pila.Niti čaja ji ne dam,ker hočem,da pri meni pije.Pomoje sem napako delala,ko je čaj dobila in spila 80 naenkrat,je verjetno lačna bila.Zato sem to ukinila,do nadaljnegauser posted image

Orka**
žalostno,kaj si napisala o tistem bogem fantkuuser posted image
Jaz do sedaj nisem in ne bom NIKOLI ven jemala otrok iz sedežev.In smo se prevozili še pa še.Niti v jajčki,niti v sedežu,niti v jahaču,oba z možem imava tak red.Drugače pa otroci med daljšo vožnjo tako spijo.Pa tudi,ko gem v vrtec po otroka,sta v različnih vrtcih,300 metrov narazen,vedno privežem tistega,po katerega grem prvo in sebe.
Tako da punce,to je osnovno pravilo,vežite otroke,jim ne bo nikoli v življenju težko se pripet,če bodo navajeni.Če joka,ustavi in potolaži,na cesti res ni heca.
janja
jaz imam Nino že kak mesec v spalni vreči,je navajena in topla zjutraj.Pa ko jo proti jutru podojim,me ni strah,da bi ji vzelas odejo,ko zaspim z njo.
Pardon črke.Vglavnem vreča je praktična,sem prejšnjadva imela do kakih dveh let v vreči.

Lep večer še naprejuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
   RE: Desetke007
24.1.2008 23:16:16   
janja
Punce sem prej mal gledala plaže. Se mi je kar zaluštal. A že veste kam boste šle letos dopustovat? Oz kje so lepe plaže, primerne predvsem za male otroke. V mislih imam žal samo Hrvaško. A že prehitevam?




_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
   RE: Desetke007
25.1.2008 0:45:03   
Panda.
Ojla, punce!

Vidim, da moram tudi kaj napisat, ne samo brat, da se vsaj nazaj na seznam vrnem, prosim... user posted image   Dodam podatke: Ana Lucija, rojstvo 4020 g, 54 cm; 1. mesec: 4475 g, 56 cm; 2. mesec: 5055 g, 57,5 cm; 3. mesec: 5680 g, 62 cm user posted image

Moja Ana Lucija je ljubko, neproblematično in potrpežljivo detece. Noč prespi že od samega začetka, dojenje je po težavnih nekaj dneh tudi steklo, sedaj jo polno dojim, precej pa ostane še tudi za Roka (21 mesecev) user posted image . Malčka se čudovito razumeta, Ana očarano strmi, ko ji Rok kaže igračke, Rok pa hodi božat Ano s hrbtno stranjo roke in pripoveduje, da je mehka, briše jo z robčkom, če se slini in ji tlači dudo v nos, lica, oči, včasih zadene tudi usta, kadar Ana joka. user posted image Najboljše je zvečer, ko se oba hkrati kopata v veliki banji. Ana je navdušena, ker ima veliko prostora in brca, da vse škropi naokoli, Rok pa sedi zraven in ji s krpico umiva noge in jo poliva po trebuščku user posted image . Sicer so tudi trenutki, ko se spravita oba naenkrat tulit, ampak so tako redki, da ni omembe vredno.

Tako. Za (ponovno) predstavitev bodi ob tej nemogoči uri dovolj. Še perilo obesim, posodo zložim v stroj in operem glavo, potem pa grem lahko 'že' spat user posted image . Se še kaj oglasim.

lp He

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
   RE: Desetke007
25.1.2008 6:56:53   
sanosan
Dobro jutro punce! Sem skuhala user posted image , če katera pride!
Zgodaj vstajam, ker gre Blaž v vrtec in se mi potem ne da več nazaj v posteljo in lahko izkoristim čas za brskanje po netu.
 
Dojenje: mehurčica, noa1, kaj pa če se vajini user posted image  tako hitro najesta, pa zato nočeta več. Moj Blaž se je pri treh mesecih bil sposoben najesti v roku 5 min. Brina pa ni tako hitra. Ona si vzame čas in lepo počasi je, včasih pa se tudi ona pritožuje med dojenjem in takrat jo običajno matra kupček.

Mehurčica: kaj srečanje podporne skupine je 29.1. ob 17h? Se je potrebno prijavit in kje je to srečanje, ker bi tudi jaz šla?

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
   RE: Desetke007
25.1.2008 8:33:40   
skuštrana
Sanosan, spet kuhaš, hauser posted image

Janja, meni je za tamale full fajn plaža na Rabu, Lopar...kilometri mivke in nizke vode..Liza je tam uživala. Drugače pa mi je ok še v Crikvenici, samo je full full gužva v sezoni, izven sezone je pa super..Pa na Lošinju Čikat, al evo, spet nora gužva v sezoni...Pa Makarska in Brela, tudi super..Krk, prav v mestu Krk imaš tudi lepe plaže..prodnate..

Panda, wellcome backuser posted image

Nič, moram it pospravljat, včeraj zvečer se mi ni nič dalo, imam bombo..se tipkamo


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
   RE: Desetke007
25.1.2008 8:44:41   
maja zarja
Dobro jutro!
Pri nas se dogajajo čudeži, Zarja že drugo jutro tako dolgo spiuser posted image user posted image .Si že kuhamuser posted image upam,da jo tudi spijem preden se zbudi.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
   RE: Desetke007
25.1.2008 8:53:28   
sanosan
Ena je na prejšnji strani vprašala, če se že user posted image  kaj posedajo. Naša Brina se zadnje par dni prav dviguje, če jo držiš v naročju malo bolj leže in če leži na ležalniku se dvigne z rameni in glavo do skoraj sedečega položaja. Jo je ati ko sta se previjala parkrat prijel za rokice in jo dvignil v sedeči položaj (kot pri pediatru) sedaj pa bi se kar sama vsedala. Sem prav presenečena, da že tako obvladuje glavo in da ima tako močne mišice. Mislim, da Blaž pri tej starosti še ni delal tega. Drugače pa se tudi z igračkami na igralni blazini zelo rada pogovarja. Dedek je rekel, da se vidi da je ženska, ker je taka klepetulja.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
   RE: Desetke007
25.1.2008 9:14:59   
teka
maja zarja, upam da uživaš ob pitju user posted image . če pa se je zarja že zbudila, pa ji daj kakšno knjigico, da jo tačas prelista user posted image user posted image user posted image . jaz zaenkrat še nisem uspela vstat pred mojim user posted image , pa upam da bo to tudi prišlo. kar se tiče ure za torkovo srečanje ob 11.30 meni ustreza.
noa1, če ne pozabim user posted image , bom v torek prinesla februarsko mamo s seboj! (članek oktoberke)
evo, sem pojedla zajtrk pred računalnikom, max se je natelovadil, zdaj pa akcija!

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
   RE: Desetke007
25.1.2008 9:15:43   
mama06
Dobro jutro vsem!

Orka** ni za kaj. Čas pa res beži.

Janja tudi midva že razmišljava o dopustu in ne veva, ali bi šla v maju ali konec septembra, oktobra. No midva na HR ne hodiva, saj se vedno potepava z letalom( na HR preveč računajo za malo storitev v primerjavi z drugimi državami, ki sva jih že kar nekaj preverila, tudi HR, da ne bo pomote). Mislim, da bova šla proti koncu leta na dopust, saj potem bo treba spet v službouser posted image

Jaz sem pa danes že skuhala en del kosilauser posted image user posted image .

Vreme je za en d***, tako, da sem prav jezna. Ni duha ne sluha o soncu.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
   RE: Desetke007
25.1.2008 9:20:52   
mama06
lane31, kje si pa ti danes to jutro. A si zaspala na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
   RE: Desetke007
25.1.2008 9:47:55   
skuštrana
Ha, ha, jaz sem dala skozi prvo rundo pospravljanjauser posted image no, cote sem obesla...mali spi, jaz pa čakam da pride mož, greva kupit aparat za kruh, je šel stari rakom žvižgatuser posted image

Pri nas je tudi danes bolj sončno-oblačno, je pa full toplo..

Joj, kako sem lena danes...se mi nič ne da...pa lačna sem in se mi ne da it jest...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
   RE: Desetke007
25.1.2008 9:49:02   
Klaudia
             user posted image       

39 user posted image       28 user posted image          14 user posted image

18.09. pingiJAKA
             rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
           3.mesec: 6780g, 64,5cm (3m+3t)
 
24.09. orka** , ANEJ
             rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm
           3.mesec: 5700g, 58cm
           4.mesec: 6000g, 62cm

30.09. pony, SARA
             rojstvo: 3650g, 53cm
           1.mesec: 4180g, 54cm
           2.mesec: 4950g, 57,5cm

03.10. Klaudia, LIA

             rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm
           3.mesec: 6535g, 63,5cm

03.10. suzanamaiZOJA
             rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm
           3.mesec: 5500g, 56cm

03.10. tave, TEJ
             rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
           3.mesec: 7100g, 63cm
    
06.10. MiclaELENA
             rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm
           3.mesec: 5500g, 59,5cm
 
07.10. maja zarja, ZARJA
             rojstvo: 2660g, 49cm
           1.mesec: 3850g, 52cm
           2.mesec: 4880g, 56,5cm
           3.mesec: 5950g, 58cm

11.10. tekaMAX
             rojstvo: 3620g, 51cm
           1.mesec: 4740g, 56cm
           2.mesec: 5530g, 59,5cm
           3.mesec: 6300g, 62,5cm

11.10. skuštrana, ARSEN
             rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm
           2.mesec: 6070g, 62cm 

11.10. Kasija 78ELIAN
             rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm
           3.mesec: 5840g, 64cm

11.10. kmarijaNINA
             rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm
           2.mesec: 4400g, 57cm
           3.mesec: 5200g, 59,5cm

13.10. oktoberkaZARJA

             rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm
           3.mesec: 5140g, 60cm

13.10. JasnaNELI
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 

14.10. metkica1LUNA
             rojstvo: 3070g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm

14.10. PandicaZALA
             rojstvo: 3900g, 52cm
           1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 

14.10. majoli, MAKS
             rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm
           3.mesec: 7000g, 61cm

15.10. janjaURBAN
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm
           3.mesec: 6600g, 62cm

15.10. miškDONA
             rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 
           3.mesec: 5500g, 60,5cm

15.10. breta, TAJDA
             rojstvo: 3040g, 50cm

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm
           1.mesec: 3550g, 52cm
           2.mesec: 5250g, 56cm
           3.mesec: 5900g, 59cm 

17.10. *Lana*TEVŽ
             rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm
           3.mesec: 7200g, 59cm

17.10. noa1AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm
           2.mesec: 5875g, 58,5cm

18.10. JennyAnnyLANA
             rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm
           3.mesec: 5640g, 63cm

18.10. Panda.ANA LUCIJA
             rojstvo: 4020g, 54cm
           1.mesec: 4475g, 56cm
           2.mesec: 5055g, 57,5cm
           3.mesec: 5680g, 62cm

19.10. mehurčica
ENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm
           3.mesec: 5620g, 62cm

19.10. ULLA K.FILIP
             rojstvo: 3570g, 51cm
           1.mesec: 4500g, 53cm
           2.mesec: 5300g, 57cm
           3.mesec: 5800g, 61cm

22.10. valčiNINA
             rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm
           3.mesec: 5200g, 58,5cm

22.10. 2ursaeBOR
             rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm
           3.mesec: 7000g, 65cm

23.10. drobižekŽIVA
             rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm

24.10. DaschiZAIRA

             rojstvo: 4080g, 53cm
           1.mesec: 5120g, 56cm
  
25.10. dittaZOJA AIKEN
             rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm 
 
26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm
           2.mesec: 4850g, 58cm

28.10. SparkALINA
             rojstvo: 3670g, 51cm
           1.mesec: 4290g, 53,8cm
           2.mesec: 5050g, 55cm

29.10. živaANŽE
             rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm
           2.mesec: 6100g, 61cm

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm
           2.mesec: 5400g, 59cm

30.10. Alina_alinTJAŠA
             rojstvo: 3190g, 48cm

03.11. mama06, JERNEJ
             rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm
           2.mesec: 5625g, 59cm

05.11. zivepoPIA
             rojstvo: 4055g, 51cm
           1.mesec: 5150g, 55cm
_________________________________________
ROJSTNI DNEVI MAMIC:

11.01.1974     Ulaa
27.01.1975     Alina-alin
29.01.1982     mišk
12.02.1986     Klaudia
14.02.1976     lane31
19.02.1979     drobižek
09.03.1973     janja
02.04.1976     jasna
08.04.1974     tave
06.05.1985     oktoberka
07.06.1979     Jenny Anny
10.06.1974     ditta
20.06.1979     valči
23.07.1978     mehurčica
24.07.1985     maja zarja
05.08.1979     sanosan
15.08.1980     metkica1
24.09.1975     noa1
25.09.1970     teka
03.10.1973     suzanamai
21.11.1977     2ursae
24.11.1986     zivepo
26.11.1979     pingi
01.12.1977     skuštrana
02.12.1975     majoli
10.12.1978     *Lana*
11.12.1979     Pandica
30.12.1978     kmarija

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
   RE: Desetke007
25.1.2008 9:55:56   
mama06
naš user posted image pa je danes prvič sam naredil obrat iz trebuha na hrbetuser posted image user posted image user posted image

Prvo je 10s gledal, kaj se je zgodilo, nato pa v smehuser posted image user posted image . Je bil prav zanimiv za pogledat

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
   RE: Desetke007
25.1.2008 9:56:00   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan


Dojenje: mehurčica, noa1, kaj pa če se vajini user posted image  tako hitro najesta, pa zato nočeta več. Moj Blaž se je pri treh mesecih bil sposoben najesti v roku 5 min. Brina pa ni tako hitra. Ona si vzame čas in lepo počasi je, včasih pa se tudi ona pritožuje med dojenjem in takrat jo običajno matra kupček.

Mehurčica: kaj srečanje podporne skupine je 29.1. ob 17h? Se je potrebno prijavit in kje je to srečanje, ker bi tudi jaz šla?
Ja, saj Eni se drugače v 5-10 minutah naje. Redko da več časa gor visi. Ampak ta teden je pa zgledalo tako: se je priklopila in čez 3 sekunde že odklopila, pa pol mogoče pol minute vlekla in spet dol, pa spet par sekund in spet dol, dokler se ni čisto skregala in sploh ni hotela več zize videt. Naredila ene 20 požirkov vse skupaj in to je bilo to. Je pa včeraj zvečer potem lepo jedla in ponoči se 3x dojila in danes zjutraj tudi lepo.

"Dejavnosti izvajamo v vrtcu Pekrska, Pekrska 17 na Studencih!"  Prijavit se ni treba in brezplačno je. Je pa od 17.00 - 18:30.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
   RE: Desetke007
25.1.2008 9:57:26   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

...pa lačna sem in se mi ne da it jest...

user posted image Jaz sem tud včasih tak lena.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
   RE: Desetke007
25.1.2008 10:03:46   
Jenny Anny
Jutro.
Naša user posted image  že spančka prvo današnjo rundo, men se je pa tako zluštal palačink, da sem si jih sedajle spekla in jih jem pred računalnikom. Že dolgo nisem imela nobenga takšnega lušta, no če prav pomislim od user posted image .

Naša driska, ki je bila posledica cepljenja je tud že izzvenela, sam še majhno zatrdlinico imamo na nogici. Po kolkem času je ta izginila pri vaših?
Sončka pa danes najverjetneje ne bo, ampak vsaj megle ni, tako da za na sprehod bo vseenouser posted image

Dojenje, kot zgleda bom kmal obupala, smo že na več dodatka, kot na maminih zizahuser posted image user posted image , sam kaj ko je user posted image  pogruntala da iz flaše boljše teče kot iz zize in zdaj se naši lenobici ne da več vleči zize in posledično je vsak dan manj mlekcauser posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2067
   RE: Desetke007
25.1.2008 10:12:16   
Klaudia
Evo da probam še jst kaj napisat, dokler je Lia še v igralnem centru... na, jo imam že v rokah. Babnica neče bit sama...

Včeraj je bil tako lep dan... smo bili zunaj 3ure, pa potem smo šli še malo na obisk h kolegici. Je blo fajn. Danes je pa spet tako čudno vreme... user posted image  Lia ge je že ponoči sračkala. Na vsako uro in pol je tulila. In ni hotla nehat. Je rabla 15minut  da se je pomirila, potem je blo pa vreduuser posted image

Včeraj sva se po dolgem času spet kopali v čebričku.user posted image Je uživala... kako lepo.

kolike - mi jih imamo še vedno, pa smo stari že skoraj 4 meseceuser posted image  Sicer niso hudi, samo vseeno je hudo gledat ko se matra.

posedanje - jst si jo naslonim nase, sama pa se usedem na pol leže. Tako da ona misli da sedi user posted image . Sam kaj ko se pa pol na noge postavlja. A je to normalno? Ona bi že kar hodila...

v avtu - ona je zadaj v lupinici, midva spredaj. Sem pa kupila ogledalce da jo lahko vidim, če se kaj pritožuje. Sicer pa večino časa spi...

dopustovanje - najbrž bomo šli v kake toplice. Na Hrvaško ne hodimo. Za kam bolj daleč si pa ne upamo še zaenkrat...

mama06 - user posted image  za obrat

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
   RE: Desetke007
25.1.2008 10:17:34   
Jenny Anny
Če bi katera rada članek od oktoberke sem ga poskenirala u pdf in ji ga lahko pošljem na email.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
   RE: Desetke007
25.1.2008 10:19:44   
mama06
Jenny Anny tudi mi smo morali našega odvadit  flaške in je trajalo 2 dni, ampak je ratalo. Sicer je bilo joka in stoka, sam se je obrestovalo. Tretji dan pa je  zagrabil zizo kot nor in od takrta dalje flaške ni več na sporedu, niti čaja ne pijemo več. Ga pa pristavim tudi takrat, ko ne kaže lakote, ampak spije samo tisto taprvo, kar priteče, da se odžeja in to prakticirava sedaj že skoraj cel mesec.

Da boš dobila nazaj dovolj mleka, si pa z roko lepo sama stiskaj, lahko pa potem daš to mleka otroku za pit, namesto dodatka. Pa boš ubila dve muhi na en mah: dobila boš več mleka, pa še namesto dodatka bo tvoje dete pilo tvoje mleko. Postopoma se bo v 2-3 dneh količina mleka povečala, potem boš pa še manj na flaški. Poskusi, samo živčkov ne pregretuser posted image

Držim pesti zate, da se ohranita pri dojenju. Šele zdaj, ko je naš user posted image malce večji, je dojenje postalo pravi užitek. Upam samo, da bo tako tudi ostalo, kar pa nikoli ne moreš trdit.

Pa da ne bo spet napadanja o dojenju ali nedojenju. VSAKA JE dobra mama, če doji ali pa ne. Če pa ima katera težave, pa bi rada ostala pri dojenju, pa smo zato tu, da si pomagamo z nasveti. Tudi tiste s flaško ste imele težave, pa ste si pomagaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
   RE: Desetke007
25.1.2008 10:26:46   
mama06
Klaudia - http://www.plavanje-dojenckov.com/ - tu piše, da ne priporočajo plavanje dojenčkov v termalnih vodah

Midva pa se ne bojiva it s tamalim z letalom, ali kam daljeuser posted image , so pa zato stari straši bolj skeptičniuser posted image user posted image . V vseh boljših hotelih imaš na razpolago posteljico za tamale, mikrovalovko za pogret, menije za tamale(beri: ruski bife), pa tudi za vse se potrudijo, da ti je čimbolj udobno. Tako je večinoma, ne pa povsod in od vseh ponudnikov - govorim za večino hotelov od Tui in Gulet ter Magic Life. To je preverjeno.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
   RE: Desetke007
25.1.2008 10:40:25   
Jenny Anny
mama06 se popolnoma strinjam z napisanim, sam bolj pristavljam, slabše je. Tamala misli, da so zize lizika, jih sploh noče v usta, sam liže jih. Ko ji pa porinem zizo v usta se pa kar davi z njo. No ponoči nama še gre odlično - ker je itak full zaspana, čez dan se pa kregava in mamica potem popusti in da flašo. Zgleda da bom še jaz morala bit trmasta ko user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
   RE: Desetke007
25.1.2008 11:25:50   
oktoberka
Evo me bejbe!user posted image

2ursae v revijo me je spravla moderatorka Ribica. Sej ni nč kej tazga. Pač, napisala sem moje izkušnje in kaj se men zdi pa kako js otroka uspavam.

Moja se tud skoz hoče postavljat na noge, pa ji tega ne pustim. Ampak da pa sedi ji pa pustim čeprav mislm da ni to glih dobr, a ne?  Sam men se user posted image začne tako dret če jo mam v ležečem položaju na rokah, da vam ne znam povedat. In to že od 2.meseca pa pol naprej. Sem naju pa naročila v razvojno na pregled, ker se mi zdi, da se tud skoz nazaj nagiba. No, sem rekla da je boljše se it pokazat pa bit mirna, kot da bi blo kej narobe. Je pa res da v Mš ne dajejo nobenih poudarkov na handlingu, ampak sam to dojenje forsirajouser posted image
Men vsi domači, razen moža pravjo da pretiravam pa da neki kompliciram in da nima smisla hodt se kazat. Oni mislijo da grejo v razvojno sam tisti otroci k so težje gibalno ovirani al pa kej tazga. In mi pravjo da je Zarja itak ful dobrovoljni otrok in da ji nč ne manjkauser posted image

Dej mi 2ursae mal povej kaj ti mislš. Sicer pa bom itak 22.2. zvedla.

Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
   RE: Desetke007
25.1.2008 11:28:00   
oktoberka
Aja, kaj mislite o uvajanju Gh pri 4 mesecih, če se itak ne dojiva? Js sm namreč ful za to, da bi ji začela, ko bo dopolnila 4 meseca, dajat razne žitne kašice pa kšno banano itd. K će se bi dojili, tega niti ne bi tok hitr forsirala. Ker se pa ne, se mi zdi pa itak še kar vseeno.

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
   RE: Desetke007
25.1.2008 11:31:03   
maja zarja
user posted image user posted image mama06 za obrat!
POSEDANJE-mislim,da je dovolj,da povem,da mi po novem tudi jemo sedeuser posted image ,drugače ni šans,da sploh prime flašo.
Je smešna,ko jo dam leže.Najprej se dvigne potem pa z usti išče od kod bo priletel cuceljuser posted image user posted image user posted image .
Zvečer pa ni dovolj,da sedi ati ji mora še knjigico držatuser posted image ,da se ona še izobražuje zraven...user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko misliš, da ne boš več prespala noči ......
Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, ...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...




Odločitev za nakup novega vozička
endrina

Kako bi se odločila za nakup novega vozička?

izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (11%)

nikakor ne brez partnerja (48%)

partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (34%)

za mnenje bi vprašala kolegice (5%)

za mnenje bi vprašala starše (1%)


Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!