živa
|
Klaudia, jaz imam ta stolček od večjega, ampak sem ga začela uporabljati tam nekje pri 6 mesecih (takrat mi ga je namreč dala prijateljica). Po mojem počakaj vsaj do dopolnjenega 4., pa še to bi jo jaz dajala bolj za nekaj minut; ampak daj raje vprašaj kakega strokovnjaka ali vsaj koga, ki hodi v razvojno, naj vpraša. Razvojna: moj mali še vedno stiska pesti, rokice ima precej trde in po novem se mi še usločuje nazaj, kadar je na trdi podlagi. Rito in glavo ima na tleh, hrbet pa v zraku, v mostu, kot bi se kar naprej pretegoval. To je najbrž narobe, ne? A mislite, da bi mi pediatrinja morala dati napotnico za razvojno? Oktoberka, kam si pa naročila Zarjo? Lahko mi javiš tudi na ZS, prosim. Mislim, da si čisto prav naredila, v "najslabšem" primeru ti lahko reče, da je vse v redu, boš vsaj brez skrbi. Pri nas imamo zadnje dni burne noči, mali "spi" pri meni po več ur, zvija ga in ne more spati, revež. No, po prepričanju mojega dragega je razvajen , sva se včeraj zvečer zaradi tega sprla kot . Uvajanje GH: jaz sem zelo ziheraš glede tega, tako da bom definitivno počakala do dopolnjenega 6. meseca. Je pa res, da otrokom, ki so na adaptiranem mleku, ne odsvetujejo tako močno zgodnejšega uvajanja, če prav vem, oktoberka. Dopust: ne vem, če ne bomo adaptirali, upam pa, da bomo šli vsaj septembra za 10 dni na Pag in vmes kaj v Premanturo k tastu in tašči v prikolico. Toliko za zdaj, grem likat, ko mala dva ravno sinhrono spita . Lp, živa
|