Alina_alin
|
Ojla, mi smo se že skopali, sedaj mi je malo zadremala, predvidevam, da se še zbudi - tak ko vedno in še nas čaka 1 runda kolik, potem pa gremo spet na uspavanje. Včeraj sva zaspali celo že ob 22h. To je napredek. Saj smo hodili spat tam nekje ob 2h svoj čas, zadnje tedne ob 23h in mi je to že uf, super. Zjutraj pa ja, spi do 10h, 11h. Smo bili danes na UZ kolkov in je vse ok, ne rabimo več povijanj. Lane31, nisva se srečali, kdaj si imela uro? Jaz 10.50. Mehurčica - če sem dobro razumela si sama z otrokom bila na telovadbi in tudi z ? Hm, kak je pa to šlo? Kam pa hodite na telovadbo? Pri nas 2,5 letnica tudi hodi na telovadbo, sedaj jo vozi ati. Saj jaz ne morem, ker jo je treba tam čuvat. Kam pa naj dam ta čas dojenčka...Kako pa ti to izpelješ? Vožnja z avtom, pri nas obvezno v sedežu, privezana, brez odstopanja. Stara 2,5 leti, zmerom isto. Je pa imela en čas finte, da ne bi bila privezana. Ampak smo bili striktni. Glede alarma v avtu: jao, ne me spominjat na to, me začne kar glava bolet: ta starejša se je nekje do 2 leta skozi drla not. Groza. Meni so se že čist lasi kravžlali. Potem pa še imamo babice in dedke (po obeh straneh) 35 min oz. 1h15min od doma. če ni spala - da ni bil njen čas za spanje se je drla. Pa smo peli, pa sem sedela zraven nje,jo animirala 120 %. Nič ni pomagalo. Po 2 letih je pa bolje. Je pa trajalo. Jaz sem sigurno dobila sivih lasov od tega. Tjaša pa ne joka, tudi če ima krče, jo dam v avto, in samo da se peljemo in gleda v prazno in zaspi, brez joka. Ja, joče pa obvezno ko jo pakiram not ali če avto stoji. Ampak to mi je ful dosti lažje kot pri ta prvi. Jajčko vozimo spredaj, izključen airbag. Noa1- torej vaša je tudi nočna ptica, kot naša... Mišk- ta je pa dobra, sitkica na pregledu, edino pri inekciji ni jokala Maja Zarja-upam, upam, da bodo še te kolike, kar je še ostalo, šle čimhitreje...tak kot je blo pri vas. Se že zanimaš za vpis v šolo za Zarjo - mala je bila zadnjič ful dobra s knjigo. Pa rožo vidim,da imate res vsepovsod - sem pogledala slikce. Štajerke, mi je ok ob 11.30. Vreča spanje- jo imamo že od rojstva. Mi je super. Ta starejša je še sedaj v vreči - 2,5 leta. Še hodit se da z njo...ponoči iz svoje posteljce po mamo ali atija....Najprej je plazila z njo, sedaj hodi z njo. brez nje se pri nas ne gre ajat.(no, mami in ati gresta brez nje ) Panda- spite že celo noč, vauuu, Kaj je že to - sploh več ne vem... Kako pa oba kopaš v veliki bani? Hm, jaz kopam ta malo v mali bani, ki je na previjalni mizi; ta velika se kopa sama v veliki bani. Pride pa obvezno ven in stoji na pručki in 15 minut umiva svojo sestrico. Prinese ji vse igrače - ji posodi, reče, in jo umiva. Ampak da bi se obe kopale v veliki bani Kak pa naj ta malo držim, me bo križ bolel ko , saj mi se dolgo kopamo, ker ji tako paše...Aja, nimamo pa onega fliperja, al kak se že reče.... Mama06- za obrat! Naša še se vedno ne Je še kdo tak, ko še ni pogruntal obrata - iz trebuha na hrbet mislim, drugi pride itak pozneje ponavadi. Jenny Anny - ujej, držimo pesti, da bo lepo jedla in da reakcija hitrooo izzveni. uf, si sploh ne predstavljam. Kolike- jaz našo zadnje tedne kar dam v vozeka, ko jih dobi (razen zvečer, ko je že tema), in grem z njo na sprehod. In zaspi ali pa oddrema in je ful lažje. Še kapljic ji ne rabim dat. No, zvečer ob 21-22, je glih ne peljem na sprehod, takrat se pa nosiva. Tak kot sem rekla: sedaj se je naša dama prebudila in ne morem verjet - celo 5 minut je zadovoljna sama. Sem celo uspela prebrat za 2 dni nazaj in vam malo odpisat. Sem se pa zdaj razpisala. Mirno nočko vsem!
|