|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
23.1.2008 20:54:28   
maja zarja
Lane 31 sem pa danes glede hranjenja upoštevala tvoj nasvet.Ko je že skoraj zaspala sem ji uturila flaško in je brez problema vse spila.user posted image user posted image user posted image -tak,da upam,da bo ta tvoja metoda delovala.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
   RE: Desetke007
23.1.2008 21:25:04   
mama06
maja zarja me veseli, da se stvari spravljajo nazaj v svoje tire. Mislim, da smo skoraj vse šle skozi fazo upora, tako tiste, ki dojimo, kot tiste na flaškiuser posted image . Eni malo prej, drugi malo pozneje - to pa zato, da ne bi pozabile, da jih imamo, ker bi bili naši user posted image potem preveč pridniuser posted image user posted image user posted image . Malo heca, čeprav je tudi nekaj resnice user posted image .


Skratka tudi naš junak že gleda pod odejo in upam, da se pred prvim hranjenjem ne prebudi(okoli 2-3 ure zjutraj), saj smo danes zaspali brez pevskih vaj, pa se mi zdi, da nekaj manjkauser posted image user posted image . Sicer pa še je vedno čas za kakšno glasno pesmico v podaljšani obliki. Spi pa sam na zakonski postelji, saj se mi zdi, da ga ta najbolj pomirja. Kadarkoli joče in če ga položim nanjo ali neha jokat ali pa se vsaj malo umiri.

Lahko noč

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
   RE: Desetke007
23.1.2008 22:01:59   
maja zarja
Končno sem si vzela čas in si šla urediti albume.Zdaj pa imam eno vprašanje.user posted image Kak si prenesem te ikone za album,kontakt itd. pod svojo uporabniško ime na zaslonu?

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
   RE: Desetke007
23.1.2008 22:21:01   
miska1
Komaj sem nasla cas, da se malo oglasim. Je bil kar deloven dan. Sva bla tud na sprehodu k je bil tak lep soncek. Zdej ga moj dragi ravno hrani po flaski, pa je vse naokoli bolj zanimivo. Hranjenje je postalo ze pravi proces. Vceraj zvecer sem ga hranila po flaski v spanju, sem ga komi prepricevala, da je treba to spiti...Za useska, pa noska, bradico... No pol nam je spal od desetih do pol sedmih zjutraj. Sva bla cisto presenecena.
Nevem pa kaj bo danes. Skoz se smejcka zraven k pije.

Na srecanju je blo fajn poklepetat z vami in vas spoznati. Ce bo vse po sreci, tud jaz pridem naslednjic na pustni torek. Hm nevem, ce bo Martin kaj nasemljen. Bo pa lepo videt vse, ki bodo. Pa upam, da pride kaka puncka, ker so bli sami fantje na kupu in je Martin tako gledal, ce se bo katera prikazala user posted image

naslednje srečanje je 5.2.2007 - pustni torek.

Prijavljeni:
- suzanamai
- janja
- oktoberka
- jasna
- klaudia
- 2ursae

- kasija78
- miska1


Kasija 78 seveda me lahko date v seznam. 

 
Cepljenje nam je dons odpadlo, tako da ga imamo 6.2.

Slike od porok so pa zelo lepe.

Zdej pa hitim k malemu k se ocku spet pritozuje. Nocko!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
   RE: Desetke007
23.1.2008 22:36:35   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: miska1


Kasija 78 seveda me lahko date v seznam. 




ja, lubca, boš morala pa povedat še svoje mere ob posameznih mesecih user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
   RE: Desetke007
23.1.2008 23:19:59   
janja
Kaj so danes same čebelice brenčale? Naš je bil tudi cepljen. Še muksnil ni. Jokati je začel šele potem, ko sem ga začela nazaj oblačiti. Naše nove mere za 3. mesec so: 62 cm (??? mislim, da ga je narobe zmerila, ker je bil ves zvit - pa naj bo, bomo že naslednjič popravili), 6.600 g.

jasna, maja zarja
mi odstopmo mal drekca pekca, ga mamo preveč.

Naslednjič, ko bomo imele srečanje, ga moramo pa spet malo ovekovečit, sploh če bodo tudi pustne šeme.

2ursae - jaz se pa odvajam od sladkarij. Pa ne boš verjela, sem celo par dag zgubila. Se splača. Če ne drugega je vsaj dober občutek.

Joj, punce, jaz pa mojega Andraža že kar pogrešam. Še dobro, da je jutri že četrtek, v petek pa pride.

Klaudia - a bi meni tudi sfrizirala eno slikco, da zamenjam avatar. Na stari je še Andraž, k ni imel niti 2 leti. Ti pošljem na mail.




_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
   RE: Desetke007
23.1.2008 23:21:29   
valči
Mišk, ne se sekirat glede 0.5 cm.Je prejšnji mesec Nina tudi tako malo zrasla,sedaj pa tri,zadnji mesec.Tako da rastejo po intervalih ti naši user posted image

Alina,user posted image user posted image to ti je bil hec,z tistimi limuzinami tam.Velika in mala limuzinauser posted image Dobra ideja,ni kaj in dobro,da nisi imela obroča.

Danes je bil krasen dan,dolg sprehod sva si privoščili,le veter je bil neroden.Sedaj bo vedno več sončka,da bomo uživali zunaj.Je pa taki dobrovoljček,da le kaj.Kar vriska včasih,tako sem srečna,da imamo tega sončkauser posted image zlatega.

Vaše bebice imajo pa pravo težo že,mi smo pač manekenkica mala,samo ne po mamici,no,v mladih letih žeuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
   RE: Desetke007
24.1.2008 7:41:54   
sanosan
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

sanosan,oktoberka-načeloma sem tudi jaz proti temu da se user posted image jemlje v naročje med vožnjo ven. ker vem kakšne so lahko posledice.
jaz sem skoz zraven nje zadaj, še nisem nikoli sedela spredaj, razen tedaj ko greva sami kam. ampak pri vsem skupaj je problem ati (ker ga baje tak moti jokuser posted image )



Ne bit samo načeloma proti temu, bodi vedno proti temu, ker pia je samo ena!
Atija bosta morale navaditi, da se otroci tudi jočejo, včasih ob zelo nepravih trenutkih, kot je naprimer vožnja z avtom. Če pa ne bo šlo, pa ga pustita doma user posted image user posted image . Vem, da zna to biti problem pri koncentraciji, ko voziš.

Edina stvar o kateri pri nas ni debate z otrokoma je to, da sta pripeta v avtosedežu od začetka do konca vožnje in pika. Ne glede na to, kako močno se user posted image  ali se deremo. Starši včasih popustimo pri kakšnih pravilih ampak pri tem pa ne bi smeli nikoli popustiti, saj gre vendar za varnost naših otrok.

Me kar zmrazi, ko vidim kako neodgovorni so nekateri ljudje (ne mislim na vas tukaj), ko vozijo svoje ali pa tuje otroke na sprednjih sedežih v naročju, na zadnjih sedežih ali pa celo v avtosedežu nepripetega, sami pa so pripeti. Že res, da takrat, ko smo bili mi sami dojenčki in otroci, ni bilo avtosedežev, vendar tudi toliko nesreč ni bilo, hitrosti na cestah so bile nižje in ni vsak mulc, ki je včeraj naredil izpit za avto, divjal kot norc po cestah.
Moje otroke lahko drugi vozijo v svojih avtih samo v avtosedežu, zato imata moja mama in oče rezervni avtosedež v svojem avtu, drugemu dedku pa namontiramo naš avtosedež, če gre Blaž kam z njim.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
   RE: Desetke007
24.1.2008 7:43:41   
sanosan
Aja, pozabila sem vam voščit dobro jutro in skuhala sem user posted image , če pride katera!

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
   RE: Desetke007
24.1.2008 8:06:09   
teka
ojla punce!
no, tudi midva sva že vstala in evo, mami kar pred monitor, max pa na jutranjo telovadbo user posted image
noa1: sem pogledala kengurujčka in nič ne piše glede modela, škatle pa tudi nimam več. je pa tak temno moder. Sicer pa se definitivno lahko dogovoriva za sprehod, pa ti ga prinesem pokazat user posted image . Pa da se bova lažje dogovorili, ti pošiljam še mobi št. (041 258 338). Kar se tiče srečanja, sem tudi za saj se rada potepava. Predlagam, da kar določiš datum...
Alina_alin: hvala za torkovo povabilo, prideva z veseljem, tako kot vedno user posted image
no, zdaj pa je user posted image razgibal že vse mišice in kliče po masaži!

uživajte v lepem dnevu tudi danes,
čau

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
   RE: Desetke007
24.1.2008 8:10:01   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

Končno sem si vzela čas in si šla urediti albume.Zdaj pa imam eno vprašanje.user posted image Kak si prenesem te ikone za album,kontakt itd. pod svojo uporabniško ime na zaslonu?


Teh ikon pa ti pod svojim nikom več ne boš vidla....vidiš od ostalih,svojih pa ne
Če rabiš kaj urejat pa greš pod svoj profil user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
   RE: Desetke007
24.1.2008 8:34:46   
skuštrana
Dobro jutro..

Evo mene na kavi user posted image

Zivepo, se strinjam s sanosan...Ko bo tvoj dragi naslednjič hotel, da se pIA neha jokat ali pa ti bo rekel, da jo vzemi ven mu lepo objasni kako in kaj..Da otroci pač jokajo in da tako je...da je več vredna Pia kot pa to, da je on živčen...jaz tudi ne maram poslušat otrokovega joka..se pa ustaviš in porihtaš pol pa naprej..nam se je Lia enkrat jokala od Rijeke do Celja, pa ni nič pomagalo. Vse živo sva probala, pa nič...Pa je moj mož tudi imela ideje, da naj jo ven vzamem in ne vem kaj, ampak sem mu lepo objasnila, pokazala par slik kaj se zgodi z otrokom že ob najmanjšem trku, dala za prebrat par zgodbic in evo ga...no, včasih še ima prebliske, tipa, ja za teh par metrov je pa ni treba privezat..malo morgen, ravno v teh parih metrih se največ nesreč naredi.

No, pri nas je pa danes sonček, pa ni burje tako da sedaj čakam, da se mali zbudi (spi od 8 zvečeruser posted image ) in potem ven...komaj čakam, nisva bila zunaj kar dolgo, ker je bil prehlajen, pa mama tudi najboljšega zdravjauser posted image

Poročne slikce so super, fičko mi je še posebej všečuser posted image user posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
   RE: Desetke007
24.1.2008 8:35:34   
lane31
Sem neka zamorjena danes...jezna na sebe user posted image ....spet že dva dni samo neke sladkarije iščem user posted image ....sploh se ne znam več spravit v red
Porkaduš na dile user posted image user posted image user posted image

Maja zarja...me veseli da vam je ratalo hranjenje....me zanima kera bo nova fora na programu user posted image ....pa lušne slikice maš user posted image

Teka....a to pravo masažo izvajaš ali kar tako laično pač

Zivepo....jaz si tudi ne bi upala tako jo voziti....vztrajajta par dni z jokom pa bo boljše user posted image

Torej srečanje v torek MB :
Allina-alin
Teka
Noa 1
lane 31

Maja zarja....če slučajno nimaš prevoza za v torek,lahko prideva po tebe-ker je moj popoldanski....nazaj pa te tvoj pobere iz službe -če dela zjutraj
Midve bova pa še ostale po mestu naokrog pa naju bo spet sekica domov spravla user posted image
Včeraj smo imeli obiske pa je user posted image  bila čist taka kot takrat ko smo sami user posted image
Nasploh je zadnji teden že čisto brez ene finte user posted image ...morda razmišlja kaj bi si zmislila user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
   RE: Desetke007
24.1.2008 9:07:23   
mama06
Dobro jutro,

tudi mi smo spali od 8 do 8user posted image user posted image . Sedaj se igra in kolca, zato ga grem priklopit.

Se beremo kasnejeuser posted image user posted image user posted image

zivepo, tudi naš kdaj pojoka, pa ustavimo, porihtamo in gremo dalje. Nkoli ga ne bi vzela ven niti za meter vožnje, saj smo imeli že tako hudo nesrečo s tamalim in sem skoraj infarkt doživela. On pa je lepo bil na varnem v lupinici in ni niti vedel, da se je kaj zgodilo. Ruknili smo od spredaj in od zadaj, strani,..skratka bil je led in hrib, ko nasm je eno budalo prehitevalo v nasprotni smeri in direktno v nas. Dalje ti ne rabim razlagat. Skratka ne popusti, saj imaš samo eno hčerkico, ati pa bo že sfriziral svoje živčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
   RE: Desetke007
24.1.2008 9:23:04   
sanosan
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

No, pri nas je pa danes sonček, pa ni burje tako da sedaj čakam, da se mali zbudi (spi od 8 zvečeruser posted image ) in potem ven...



Kaj pri vas je včeraj tako strašno pihalo? Sem gledala na hrtv da je na avtocesti Zagreb - Split bilo zabeležena burja s hitrostjo 200 km/h. Mater mora bit to fora ko tako veter piha. Saj to je že orkan!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
   RE: Desetke007
24.1.2008 9:34:12   
janja
Mi tudi NIKOLI med vožnjo ne jemljemo otrok iz avtosedeža. Če je res kriza, ustavimo ob prvi možni priliki in pomirimo otroka. Sicer pa sta naša dva taka zaspanca, da ponavadi med vožnjo kar zaspita. Oba se vozita zadaj, tudi kadar sem sama v avtu, ker se spredaj ne da izklopiti airbag.

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
   RE: Desetke007
24.1.2008 9:42:43   
noa1
Smo danes vstali že ob 9. Se vedno prej zbuja ta naša pupa...včasih bi kar spala do 12. Je pa včeraj zaspala ob pol 12, kar je že dosežek.
Sedaj pa je v svojem ležalniku in dela trebušnjake (se gor dviguje), čeprav ima naklon čisto dovolj gor. 

Včeraj je bila full zgovorna in je rekla aaaakaa ali nekaj takega...se je moj user posted image kar stopil. Drugače pa se že res fejst oglaša in čeblja, pa ko se vidi v ogledalu se čisto vedno smeji na vsa usta...je prav smešna....pol pa obe delava face v ogledalo...babe pač.

Teka, definitivno sem za sprehod - te pokličem. Ampak kak drug dan, ker danes pride moja mama spet žulit svojo prvo vnukico in bomo šle na sprehod v park.

Vožnja: naša pa v avtu nikoli ne joka... je kot hipnotizirana, samo da se avto premika. Joka včasih samo ko jo not naštimavam, pol pa je mir, Se pa še nisva vozili sami....najbrž bi tud jaz bila živčna, če bi se mi drla zadaj jaz pa za volanom.

Mi smo bili včeraj spet na starih urah hranjenja na tri ure ali še več...mi je bilo prav čudno ko ni hotla bolj pogosto jest.

Sedaj pa moram nehat, moja pupa kliče za hrano

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
   RE: Desetke007
24.1.2008 9:47:59   
teka
lane31, ga kar tako na pol amatersko pomasiram (imam par navodil, malo pa improviziram). pač vidim, kaj mu pašeuser posted image se že veselim torka !

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
   RE: Desetke007
24.1.2008 10:09:53   
Klaudia
             user posted image       

38 user posted image       27 user posted image          14 user posted image

18.09. pingiJAKA
             rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
           3.mesec: 6780g, 64,5cm (3m+3t)
 
24.09. orka** , ANEJ
             rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm
           3.mesec: 5700g, 58cm
           4.mesec: 6000g, 62cm

30.09. pony, SARA
             rojstvo: 3650g, 53cm
           1.mesec: 4180g, 54cm
           2.mesec: 4950g, 57,5cm

03.10. Klaudia, LIA

             rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm
           3.mesec: 6535g, 63,5cm

03.10. suzanamaiZOJA
             rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm
           3.mesec: 5500g, 56cm

03.10. tave, TEJ
             rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
           3.mesec: 7100g, 63cm
    
06.10. MiclaELENA
             rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm
           3.mesec: 5500g, 59,5cm
 
07.10. maja zarja, ZARJA
             rojstvo: 2660g, 49cm
           1.mesec: 3850g, 52cm
           2.mesec: 4880g, 56,5cm
           3.mesec: 5950g, 58cm

11.10. tekaMAX
             rojstvo: 3620g, 51cm
           1.mesec: 4740g, 56cm
           2.mesec: 5530g, 59,5cm
           3.mesec: 6300g, 62,5cm

11.10. skuštrana, ARSEN
             rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm
           2.mesec: 6070g, 62cm 

11.10. Kasija 78ELIAN
             rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm
           3.mesec: 5840g, 64cm

11.10. kmarijaNINA
             rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm
           2.mesec: 4400g, 57cm
           3.mesec: 5200g, 59,5cm

13.10. oktoberkaZARJA

             rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm
           3.mesec: 5140g, 60cm

13.10. JasnaNELI
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 

14.10. metkica1LUNA
             rojstvo: 3070g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm

14.10. PandicaZALA
             rojstvo: 3900g, 52cm
           1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 

14.10. majoli, MAKS
             rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm
           3.mesec: 7000g, 61cm

15.10. janjaURBAN
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm
           3.mesec: 6600g, 62cm

15.10. miškDONA
             rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 

15.10. breta, TAJDA
             rojstvo: 3040g, 50cm

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm
           1.mesec: 3550g, 52cm
           2.mesec: 5250g, 56cm
           3.mesec: 5900g, 59cm 

17.10. *Lana*TEVŽ
             rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm
           3.mesec: 7200g, 59cm

17.10. noa1AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm
           2.mesec: 5875g, 58,5cm

18.10. JennyAnnyLANA
             rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm
           3.mesec: 5620g, 62cm

19.10. ULLA K.FILIP
             rojstvo: 3570g, 51cm
           1.mesec: 4500g, 53cm
           2.mesec: 5300g, 57cm
           3.mesec: 5800g, 61cm

22.10. valčiNINA
             rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm
           3.mesec: 5200g, 58,5cm

22.10. 2ursaeBOR
             rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm
           3.mesec: 7000g, 65cm

23.10. drobižekŽIVA
             rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm

24.10. DaschiZAIRA

             rojstvo: 4080g, 53cm
           1.mesec: 5120g, 56cm
  
25.10. dittaZOJA AIKEN
             rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm 
 
26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm
           2.mesec: 4850g, 58cm

28.10. SparkALINA
             rojstvo: 3670g, 51cm
           1.mesec: 4290g, 53,8cm
           2.mesec: 5050g, 55cm

29.10. živaANŽE
             rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm
           2.mesec: 6100g, 61cm

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm
           2.mesec: 5400g, 59cm

30.10. Alina_alinTJAŠA
             rojstvo: 3190g, 48cm

03.11. mama06, JERNEJ
             rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm
           2.mesec: 5625g, 59cm

05.11. zivepoPIA
             rojstvo: 4055g, 51cm
           1.mesec: 5150g, 55cm
_________________________________________
ROJSTNI DNEVI MAMIC:

11.01.1974     Ulaa
27.01.1975     Alina-alin
29.01.1982     mišk
12.02.1986     Klaudia
14.02.1976     lane31
19.02.1979     drobižek
09.03.1973     janja
02.04.1976     jasna
08.04.1974     tave
06.05.1985     oktoberka
07.06.1979     Jenny Anny
10.06.1974     ditta
20.06.1979     valči
23.07.1978     mehurčica
24.07.1985     maja zarja
05.08.1979     sanosan
15.08.1980     metkica1
24.09.1975     noa1
25.09.1970     teka
03.10.1973     suzanamai
21.11.1977     2ursae
24.11.1986     zivepo
26.11.1979     pingi
01.12.1977     skuštrana
02.12.1975     majoli
10.12.1978     *Lana*
11.12.1979     Pandica
30.12.1978     kmarija

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
   RE: Desetke007
24.1.2008 10:11:12   
maja zarja
Jutro.
Moja Zarja je danes spala od 20.00-8.30, z nočnim obrokom seveda.Cepljenje je nanjo očitno dobro vplivalo.user posted image user posted image
Za torek pa me zanima ob kateri uri bi se dobile?
Imam napovedan dopoldan neki obisk.Upam,da bom lahko prišla,bi blo full fajn.user posted image
Lane hvala za ponudbo ampak prevoz tokrat imava.user posted image
Aha jaz težki računalnik pa sem se včeraj na vse pretege trudila,da bi te ikone dol dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
   RE: Desetke007
24.1.2008 10:20:41   
tave
Pozdrav še od mene!
Na srečanju je bilo prav fajn. Se prijavljam še na naslednjega. Ne vem če bom kaj našemljeni.
Poročne slikice ful lepe. Sem kar malo obujala spomine. Imam pa samo klasične slike od poroke, tako da bi jih morala skenirat, če bi jih hotla gor dat. Mogoče mi pa enkrat rata. Fičko- limuzina, za dol pastuser posted image .
Čakam da se Tej zbudi, da ga zrihtam in hitro ven na sončka.


Se tipkamo,

lp, tave

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
   RE: Desetke007
24.1.2008 11:58:20   
mišk
Klaudia, mere pri teh mesecih in enem tednu so: 60,5 cm in 5500g.user posted image

Pa na pregledu je bla user posted image  sitna kot driskica!user posted image  Samo ko je dobila injekcijo je bla tiho, drugač se je skos drla ko jesihar! Reakcije pa nismo imele nobene.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
   RE: Desetke007
24.1.2008 12:02:31   
oktoberka
Dan! Spet je en prekrasen, lep dan! Midve sva bili že ob 9h zunaj na sprehodu. Sicer je blo še mal bolj sveže, ampak je prav pasalo.user posted image

Če ima katera februarsko revijo Mama, da se pohvalim, sva midve z Zarjo notr! Na strani 12. Sem napisla eno kratko stvarco o spanju.. user posted image

Lepo se mejte pa uživajte v sončku!user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
   RE: Desetke007
24.1.2008 12:22:30   
mama06
Tudi midva sva ravno prišla s sprehoda. Mali še spi v košari. Sva bila zunaj skoraj 2 uri. Itak nonstop spi v vozičku, tako da ni problema za daljše sprehodeuser posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
   RE: Desetke007
24.1.2008 12:25:03   
maja zarja
No tudi midve sva pravkar prišle iz sprehoda,zdaj pa je user posted image zaspala,kot top,mama pa šeba kuhat.
Sem pa dodala album s to košarico,ki se Zarja kar ne more ločit od nje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko misliš, da ne boš več prespala noči ......
Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, ...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...




Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)


Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!