2ursae
|
tko, mi2 sva s posvetovalnice, Borove "off the chart" mere pri 3m: 64cm in 7000 g. Res, nahaja se nekje v papirnati širjavi nad zgornjo krivuljo . tudi cepljenej smo dali skozi, je revček tako zajokal, ko je dobil čebelico, pa je bilo hitro dobro, zadj ap, kot da ni nič , za cepljenje proti Rv se pa nisva odločila, čeprav sva še danes kar malo cincala. Tud denverja je naredil, glasno se smeje, sklene ročici, sledi rdečmu cofu čez sredino, pri dvigovanju zadrži glavco, opazuje rokce ... sam igrače še ne zagrabi. Sestra nam je tud povegala mal o GH, se je doktrina mal spremenila - pomaranče so med prvimi sadeži na jedilniku , vem da pri Anžetu so bili citrusi v prvem letu odsvatovani. Itak pa dojenje do 6m, pa pol, če se le da, še celo prvo leto. Sicer pa tolčenje po igračah že npreduje, tud fajn se stegne proti igrači, je pa še ne zagrabi. Ima pa na previjalki enga finga metuljčke in ko je danes ležal zraven njega, jaz sem bila pa vsa zaposlena s plenicami, je uspel tistega metuljčka tko zdrmat, da ge je pripeljel do sebe in ga začel glodat - kdo rabi prijemanje, če gre tud brez tega čist dobr . Pri nas pri 2m ni posvetovalnice, se pa prideš stehtat in izmerit. naslednje srečanje je 5.2.2007 - pustni torek. Prijavljeni: - suzanamai - janja - oktoberka - jasna - klaudia - 2ursae - našemljena (če bo še katera druga, da ne bom čudn izpadla ) jasna, eno , da se čim prej pozdravite