živa
|
Hoj! Mali že spi, mož je šel s ta večjim spat, jaz pa na RR . Danes sem oba otroka peljala k zdravniku, ker je imel mali včeraj cel dan čez 38 vročine, večji je pa zvečer zakuhal čez 39 in je kuhal celo noč in danes cel dan, revež. Diagnoza: viroza, kaj pa drugega . Malo rdeče grlo, malo zamašen nos, vročina. Upam, da se hitro pozdravimo, da lahko pridem v torek na srečanje; no, mali je bil zvečer že brez vročine , večji jo je imel pa še 38,8. IZVIRNO SPOROČILO: valči Milo si bom nabavila,trdo,ga še nimam,imava pa šampon od kamilice in Mustela kjopel,ki jo dam v banjo,ko jo kopam.No,vidim,da hvalite milo,a od Mustele obstaja trdo milo tudi? Obstaja, je enormno veliko in super za uporabo. IZVIRNO SPOROČILO: janja A katera piše dnevnik svojega otroka? Jaz imam tistega TO SEM JAZ. Žal sem pozabila vpisati nekaj odgovorov, pa bi katerokoli prosila, če mi lahko pomaga. - Katere knjige so priljubljene?
- Katera glasba in izvajalci so na vrhu lestvic?
- Kaj predvajajo po televiziji?
- Najboljši športniki?
- Kaj se vrti v kinu?
- Kakšna je trenutna moda?
vse se seveda nanaša na oktober 2007. Pa hvala že vnaprej. Imam enako knjigo, spravljeno Delo od tistega dne in kolegica mi je po internetu iskala neke podatke - sploh ne vem, če mi jih je že dala . Dobiš ob priložnosti. IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Sem pa včeraj opazila pri Boru, da se smeji in klepeta le z igračami, ki imajo obraz ... ostale igrače opazuje s precej manj navdušenja in brez zvočne spremljave . Pa počasi, počasi bo marda začel udarjati po igračah ... a je še kateri 3 mesečnik, ki tega še ne dela? Naš stegne rokico proti kakšni igrački, ampak tiste, ki visijo dol z loka pa le napeto gleda, roke pa nimajo nobene ubežne hitrosti Naš tega tudi še ne dela, razen slučajno, niti ne prijema igračk. Ravno danes mi je sestra pri zdravniku rekla, da še zelo stiska pesti in da če ne bo do sistematskega bolje, moram na to opozoriti pediatrinjo. Tako da bi te, 2ursae, prosila, če mi npr. v torek (če bomo zdravi) pokažeš vaje za sproščanje rokic iz razvojne. IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae živa, sem ful ZA zmenek z vsemi najinimi pobaliani , te pa opozarjam, da Anžeta otroc niti ne zanimajo ... tale moj otrok definitivno ne bo družboslovec , se mu že na kilometer vidi da bo štromar po očiju. Našega tudi drugi otroci ne zanimajo kaj preveč , najbolj srečen je, če se igra ob njih, a ga pustijo pri miru. Po mojem se bosta imela čisto v redu . spanje v temi: pri nas oba spita v temi; pri večjem se je zelo obneslo, pri malem bomo pa še videli. maškare: mali bo miška, če mu bo kapica od večjega prav, jaz tudi, večji bo pikapolonica. IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Ali še na katero tole vreme vpliva. Jaz sem čisto brez energije, sem ravno včeraj Trontlja poslušala in je rekel, da smo imeli v zadnjih dveh tednih celih 7 ur sonca v LJ. Katastrofa, rabim sonce, da si napolnim baterije. Name vpliva katastrofalno. In ko končno posije sonce, imamo vsi virozo . IZVIRNO SPOROČILO: mama06 Vse punce, ki študirate - kot sem vam povedala, sem šla prejšnji petek na izpit in danes dobila rezultat - 8 .Malo vzpodbude za vse nas, ki še imamo za dokončat nedokončano . Kljub otroku se da kaj narediti, tu je dokaz. Jaz sem odprla sezono. Katera bo naslednja? Super, čestitam ! Jaz izpite že imam, moram samo še pisat. IZVIRNO SPOROČILO: mama06 Danes je dragi prinesel domov barve za rokice in nogice, tako da gremo delat odtiske. Ni mi jasno, kako bo to ratalo, saj ima nonstop roke stisnjene v pesti, na nogah pa prste skupaj drži . No bova že nekaj pogruntala, ga bova žgečkala, ker je po nogicah zelo žgečkljiv Midva sva to delala pri večjem, pri nogici je šlo, pri rokici pa nikakor ne; no, nekaj je že nastalo. Uporabljala sva pa vodenke, se nisva zrajtala za prstne barve ; sva mu čistila barvo s kože kot nora, ker smo šli potem zelo kmalu na prvi pregled . Pri malem pa še morava to naredit. IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ziva, sem vidla, da so te bolele dojke- sem ti tam napisala odgovor Hvala, ga moram še prebrat; zdaj je to recimo da že v redu, imamo pa druge probleme . spanje: moj čez dan ne spi več kot pol ure v kosu, pa je tam od ure do dveh buden in velikokrat zaspan (zeha na vsa usta). Se ne spomnim več, kako je bilo pri ta večjem, moram malo prebrat nazaj, če je tudi tako malo in tako velikokrat spal. Malo sem že pozabila, kako je s tem, koliko dni po končani vročini greš lahko spet ven? Hvala za želje za ozdravitev, malo so že pomagale, upam, da malo še bodo . Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 18.1.2008 22:10:41 >
|