|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
17.1.2008 20:48:56   
maja zarja
user posted image točno da so oktoberčki 2008 na pohodu.Lepo, ampak jim nič ne zavidam.    Jaz sem kar srečna,da je nosečnost za mano. Saj je lepo ko veš da v tebi raste novo življenje,ampak vse kaj sem dala skoziuser posted image user posted image user posted image user posted image Nikoli več! Zdaj imam mojouser posted image  user posted image .




(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: Desetke007
17.1.2008 20:50:52   
*Lana*
čer!

moj mali spi, tk da mam mal časa. je bil danes kr naporen, je dopoldan jedel vsako uro, ne vem, a mu bom mogla začet dodajat al kal. po mojem ma poskok v rasti, saj pravijo, da to pride okrog 3.meseca.
so ga v tork v bolnici zvagali in ima že 6800 g user posted image , rad je.

v sredo imamo posvetovalnico, me res zanima, kolk je že veli. bo tudi cepljen in me je kr strah reakcije. nam je zdravnica že napisala sirup calpol, tk da mu ga bom lahk dala, če bo dobil vročino. upam, pa da ne.

js mam še vedno dieto, brez mleka, jajc, oreščkov, soje, konzervansov...
sem že prav sitna, ko skor nč nimam na izbiro za jest. so pa rekli, da se mu kri v blatu pojavlja zaradi preobčutljivosti in da se moram pač jaz pazit pri prehrani, ker se samo dojiva.
pa bo že.

grem zdaj mal pred tv, se beremo.

nočko user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   RE: Desetke007
17.1.2008 20:57:55   
maja zarja
lane31- za Uz kolkov ne rabiš napotnice le izvid iz porodnišnice. Vzami zraven kako kocico da jo medtem ko čakata malo zaviješ, ko je nagica.Sicer pa sva midve bile konec v 10min.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
   RE: Desetke007
17.1.2008 21:01:05   
orka**
Jenny Anny našega zdajle dva dni sploh ni šans, da bi ga spravla v vozička, že ko ga začnem oblačiti v bundo začne protestirat, tako da na koncu pristane v kengurujčku.

valči, živci zelo vplivajo na mleko, meni pri Lari ga čez noč ni skoraj več blo, ker sem se preveč presekirala.

2ursae, živa mene tudi daje občutek slabe vesti, ampak zaradi Lare, ne zaradi malega, ker se bolj posvečam malemu kot pa Lari. Pa recimo zvečer jaz Aneja zrihtam, očka pa Laro. Tako da včasih Aneja prepustim babici in grevi same v trgovino. Jo pa poskušam čim bolj vključit zraven, kadar se ukvarjam z Anejem. Čez dan ko sva spodaj pri babici mi zelo pomaga, pripravi za previt, prinese vodo (ji babi pripravi), mu rito umije, z kremico namaže, ... . Včasih je tako huda, če ji ne povem da ga bom previla, ona more obvezno pomagat. Verjetno se mal pozna tudi to, da je punčka.

Danes pa sta bila oba tako sitna cel dan, da sploh ne vem kje se me glava drži. Pa šele zdajle sem ugotovila da ju dans sploh nisem nič peljala venuser posted image

Zdaj grem pa spat, upam da Lara ne bo spet cvilila ponoči, nevem kaj jo matra že dve noči, se kar vsede na posteljo pa joka. Očitno so zobki na pohodu.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
   RE: Desetke007
17.1.2008 21:04:07   
mehurčica
Valči, jaz jo tudi dojim na 1-2 uri čez dan. Včeraj zvečer je iz obeh spila po moje tud vse, ampak je na srečo bilo dovolj. Sem vprašala P, če je normalno da se tako pogosto doji in je kljub temu šla gor samo 520g in je rekla, da je čisto dovolj in da je lepo zrastla in da se vidi, da je zadovoljna. Še dobra 2 meseca in ji bom začela dajat kakšno mlečno kašico ali kaj. Sem pri Davidu tudi začela najprej z rižolinotom, nato s sadjem in na koncu z zelenjavo.

Adrenalinski park: David je bil poleti star cca.3,5. Tam sploh nič ne vprašajo, ker za take male imajo poseben poligonček, kjer starši zraven hodijo in lahko premikajo tiste hakle. Jaz se sicer nisem mogla stegovat pa še bolj majhna sem, tak da je ati rihtal.

Noa1, jaz imam uro ob pol dvanajstih, ampak vem da je vseeno kdaj prideva, ker itak greš not po vrsti kako prideš.

--------------------------------------------------------

Ojej, sem pred par urami napisala to zgoraj. Vmes sem še Eni 2 uri dajala spat. Se je kr smejala in ni mogla zaspat. Faca mala.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
   RE: Desetke007
17.1.2008 21:47:32   
janja
Jaz sem že malo bolje. Pridno pijem Lekadol C, pa mi očitno pomaga. Upam, da se do naslednjega tedna vsi pozdravimo, da lahko potem naročim Urbana na cepljenje. Andraž pa gre v Gorje. Bom spet ves vikend označevala oblačila, prala in pakirala.

Jasna
- jaz se priporočam za kostum od zajčka. Saj ne zame. Za mojo sestro. Je tamal rekel, da bi bil zajček. Za katero starost pa je? Žan je star skoraj 3 leta, velik pa je okoli 95 cm, pa suhec.
No, mi smo danes tudi nabavili kostume. Sem šla kar v Interspar, kjer so zelo poceni. In sicer bomo imeli letos 2 žabi. Mami bo hudič, kar je itak v njeni naravi.

Srečanje - 22.1.2008 ob 11.uri - Arena Vodafone:
  • 2ursae
  • živa
  • jasna
  • tave
  • janja
A katera piše dnevnik svojega otroka? Jaz imam tistega TO SEM JAZ. Žal sem pozabila vpisati nekaj odgovorov, pa bi katerokoli prosila, če mi lahko pomaga.
  • Katere knjige so priljubljene?
  • Katera glasba in izvajalci so na vrhu lestvic?
  • Kaj predvajajo po televiziji?
  • Najboljši športniki?
  • Kaj se vrti v kinu?
  • Kakšna je trenutna moda?
vse se seveda nanaša na oktober 2007. Pa hvala že vnaprej.

Zdaj moram pa Andraža spravt spat. Očitno je že preveč zdrav, ker kar noče spat. Urban pa že lepo spančka več kot kako uro.





_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1731
   RE: Desetke007
17.1.2008 22:04:45   
Klaudia
  • Katere knjige so priljubljene? Harry Potter mislim da je lih takrat enkrat izšel v angleščini
  • Katera glasba in izvajalci so na vrhu lestvic? Tukaj so tuji izvajalci, za slovenske pa pojma nimam ( http://dancemusic.about.com/library/weekly/aaClubChart100107.htm )
  • Kaj predvajajo po televiziji? Kmetija user posted image  polom leta
  • Najboljši športniki? Pojma nimam
  • Kaj se vrti v kinu? Se vidi da že dolgo nisem bila tam...
  • Kakšna je trenutna moda? Maš mogoče kak jesenski neckermann al pa quelle spravljen?


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
   RE: Desetke007
17.1.2008 22:34:20   
2ursae
Danes je bil ful boljši dan kot včeraj, ko se ozrem nazaj imam res dober občutek, ker noben od otrok ni bil za nič prikrajšan user posted image . Veliko časa smo preživeli v dnevni sobi, Borči pod lokom, Anže je pa okol skakal, tko da je imel Bor že z njim veliko zabavo.
Sem pa včeraj opazila pri Boru, da se smeji in klepeta le z igračami, ki imajo obraz ... ostale igrače opazuje s precej manj navdušenja in brez zvočne spremljave user posted image . Pa počasi, počasi bo marda začel udarjati po igračah ... a je še kateri 3 mesečnik, ki tega še ne dela? Naš stegne rokico proti kakšni igrački, ampak tiste, ki visijo dol z loka pa le napeto gleda, roke pa nimajo nobene ubežne hitrosti user posted image

maškare: Bor že ima kostum čebelice, iščemo ga še za Anžeta, mi2 z možem bova pa rožici - saj si predstavljate: vsaka čebela bo s svoje rože visela user posted image , ni težko uganit, katera bo pri meni pila user posted image

janja, jaz tud izpolnjujem To sem jaz, pa me zanimajo isti podatki, če kaj izvem, ti javim. Sem pa pri Anžetu kar in Neckermanna izrezala par sličic in jih prilepila v knjigo.

živa, sem ful ZA zmenek z vsemi najinimi pobaliani user posted image , te pa opozarjam, da Anžeta otroc niti ne zanimajo user posted image  ... tale moj otrok definitivno ne bo družboslovec user posted image , se mu že na kilometer vidi da bo štromar po očiju.

vozičkanje: morda je pa že čas, da otročku, ki se ne mara vozit, mal privzdignete vzglavnik, da bo lahko ven kukal ...

MC lupinca: ne vem, ampak mislim, da una blazinca mora bit, saj nudi oporo za glavico - trčenje je lahko tudi bočno. Mi jo imamo in pazim, da glavco vedno pravilno not naštimam.

temenca: kljub čupci jih ni user posted image , ima pa miško prhljaj, pa ga vsak drugi dan namažem z oljem in razčešem, pa je hitro brez.

moram pa priznat, da se tud pri nas ogrevamo za cepljenje proti rota virusu ... očitno je zadeva ful v porasti: pred 2 letoma, ko je bil Anže mali, o kakšnem cepljenju ni bilo govora (al sem bila pa slabo informirana), pred enim letom je bilo kar dost otrok bolnih, letos je pa menda to prava bomba ... kaj šele bo user posted image . Pa če bo Anže kaj prinesel domov, mi vsaj še Bor ne bo zbolel, ker dva bolna otroka imet, po možnosti v bolnici ... ne mislit, da imata v tem primeru oba starša bolniško user posted image .

spanje v temi: mi imamo malo lučko, že zaradi mene, ker ponoči vstajam. Mislim, da je zelo možno, da otročku v temi ni lagodno: zadnjič sem jo pozabila prižgat in se je takoj zbudil in zajokal. Anže je bil isti, smo tud imeli nekaj malega prižganega.

nočko user posted image



_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   RE: Desetke007
17.1.2008 22:59:29   
micla
Evo spet mene.    Uh, so bli naporni ti dnevi. Med borbo za hranjenje in borbo za spanje zvečer sem prou omagala in ne morem niti gledat. Ne vem kaj se ji je dogajalo zdej te dni, ma pred 23.30 sploh ni zaspala, včeraj je bil pa višek, ko jo je moj nosil gor in dol do 1h. Jst sm žal omagala in malo pred polnoči zaspala.  Je pa danes spala celo jutro in se šele ob 11 zbudila. Danes je tudi okoli 7 zvečer hotla zakinkat, ma ji nisem pustila in sem jo nategovala do 21.30,  ji dla za jest in zdej upam, da bo spala.


Hvala vam za nasvete glede roke. Je malo  boljš, ma dolčeni gibi še vedno bolijo ko hudič.  Ni kaj, en tolko jo moram tudi prenosit čez dan.

Šibam pod tuš. Se beremo jutri.

_____________________________

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   RE: Desetke007
17.1.2008 23:01:26   
valči
lane 31,hvala za tolažbo,ampak hvala,da me razumeš,si bila na istem,žal še na slabšem,ampak res ni dojenje vse in vsaka mama je za svojega otroka ena in edina-najboljša.In vsaka vse naredi,da bi bil otrok zadovoljen.Sem se na nek način sprijaznila,da če bo na flaši slučajno pristala,pač bo,samo da mi ne bo lačna,kot mi je bila popoldne.Zvečer je "le" 50 ml spila po dojenju,bomo videli,kako bo jutri.

orka**,
ti si zgubila pol čisto mleko,ali si še pol dojila?Ali je sploh možno do zadnje kaplje zgubit mleko,za vedno?Ne morem pa,da mi ne bi bilo za moža mar,saj je moja boljša polovica in čutim z njimuser posted image


maja zarja
mi lahko poveš,zakaj nikoli več ne boš user posted image in kake težave si imela,če ti ni preveč osebno?Ker jaz sem vsakič-trikrat,ko sem čakala otročke,krvavela,sedaj najhuje,je bilo hudo rizično in sreča na vrvici in čudež,da je ostala,naša Nina zlata.
Tako da vsakič je upanje in čudeži se dogajajo,ne obupat in se vdat,če te je strah težav.user posted image je res nepredvidljiva reč in nikoli ne veš,kako bo.Upaš pa lahko,vednouser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
   RE: Desetke007
17.1.2008 23:13:30   
jasna
Primož Kozmus in Petra Majdič sta bila izvoljena za najboljša športnika za 2007 (sem pocukala možička, jaz nimam pojmauser posted image )

user posted image  Komaj čakam postlo, pa imata fanta v otroški še kar žuruser posted image . Pa sta bla v postelji že ob 9ihuser posted image . Ej, tole popoldansko spanje v vrtcu bi lahko že zdavnaj ukinili. Pa se vzgojiteljice ne dajo.

janja, zajčka sem ta teden naredila za mojega kmalu 3 letnika, pa noče več bit živaluser posted image . Bom prinesla na srečanje, če ti bo všečuser posted image . 2ursae, tudi čebelico imam. Če želiš, ti z veseljem posodim, da ne boš po trgovinah letala.

Evo, pri nas je vse potihnilo.
Nočko!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
   RE: Desetke007
17.1.2008 23:23:56   
jasna
valči, zaradi hudega stresa sem pri drugem čez noč zgubila mleko. Star je bil okoli 6m, sva že uvajala GH. Mleka je zmanjkalo dobesedno čez noč in ni pritekla niti kaplja. Trajalo je 2 dni, nato pa se je laktacija spet vzpostavila. Stres je res velik dejavnik pri količini mleka in počitek ter sproščenost sta tu zelo pomembna. Verjamem, da ne moreš kar odmislit moževih težav, lahko pa skupaj poiščeta pot iz njih? Da bo mogoče vsaj luč na koncu tunela in boš bolj sproščena.

LP

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
   RE: Desetke007
18.1.2008 7:29:31   
orka**
valči Ko je bila Lara stara tri tedne sem morala začeti dodajati, dojila pa sem jo potem 1x na dan do tretjega meseca. So pa bile prave borbe, ker je ona čutila da sem živčna in se ni hotela dojiti, pa tud po flaši ni marala mojega mleka. Ko sem se umirila, se je lepo dojila, ampak mleka pa od nikoder. Je pa čisto razumljivo, da ti ni za moža vseeno. Poskušajta se čim več pogovarjati, to veliko pomaga.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
   RE: Desetke007
18.1.2008 7:39:07   
sanosan
Valči, kaj pa če ima Nina poskok v rast pa zato večkrat je? Mleko se ti bo uravnalo, če ga ima Nina premalo, samo redno jo pristavljaj (kar pa tako ali tako že delaš). Probaj ji tudi namesto dude ponudit dojko, da bo še dodatno stimulirala nastanek mleka.
Probaj se čim manj sekirat in predvsem zaupaj sebi, saj si vendar mama treh otrok.

lp

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   RE: Desetke007
18.1.2008 8:35:01   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

user posted image točno da so oktoberčki 2008 na pohodu.Lepo, ampak jim nič ne zavidam.    Jaz sem kar srečna,da je nosečnost za mano. Saj je lepo ko veš da v tebi raste novo življenje,ampak vse kaj sem dala skoziuser posted image user posted image user posted image user posted image Nikoli več! Zdaj imam mojouser posted image  user posted image .



Ti prav rada verjamem.....ampak veš....ni nujno da bo druga user posted image  ista, sploh jih je veliko,ki bodo potrdile kako se nosečnosti razlikujejo med sabo, pa itak to sama veš....Morda pa boš čez par let pozabila na ta sklep user posted image
Jaz pa bi še kar mela.....res da predvsem zato,ker ni bilo nobenih težav,
a se z user posted image  nagibama k temu da je ta zadnja....so le že leta tukajuser posted image   in čez 3-4 leta,ko bi nekje spet bil čas za user posted image  bom jaz 36, mož pa 46....tak da raje ne...
...se pa zarečenega kruha itak največ poje user posted image

A pol praviš da ni treba napotnice...super...upam da bomo mi tudi v 10 minutah opravili  naslednji petek

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
   RE: Desetke007
18.1.2008 8:44:12   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: valči

lane 31,hvala za tolažbo,ampak hvala,da me razumeš,si bila na istem,žal še na slabšem,ampak res ni dojenje vse in vsaka mama je za svojega otroka ena in edina-najboljša.In vsaka vse naredi,da bi bil otrok zadovoljen.Sem se na nek način sprijaznila,da če bo na flaši slučajno pristala,pač bo,samo da mi ne bo lačna,kot mi je bila popoldne.Zvečer je "le" 50 ml spila po dojenju,bomo videli,kako bo jutri.





No vidiš je že več mlekeca....kot sama veš user posted image  instinktivno vleče flašiko,če mu jo ponudiš, če popije več kot 40 ml pol je lačen,drugače ni(tako mi je razložila patronažna pri 1 mescu starosti) .....in praviš da je popila le 50 ml....to pri 3 mesečnem otroku ni lakota ...če pa bo že rabla kako flaško dnevno pa tudi nebo nič narobe ....sicer pa še malo pa bosta itak papcale kašice user posted image

Jaz bi tukaj čestitala vsem mamicam,ki še vedno tako lepo dojite user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
   RE: Desetke007
18.1.2008 9:01:44   
mama06
lane31 hvala, saj je bilo za to vloženega ogromno truda. Se je pa izplačalo. Če ne bi bila trmasta po naravi, bi že zdavnaj bili na flaški. Ampak ko si nekaj vbijem v glavo, se za to maksimalno potrudim - in dojenje
je bilo na prvem mestu. Saj včasih niti sama sebi ne verjamem, da je res uspelo. Hvala tudi user posted image , saj ko sem potem že čisto obupala, me je pa on vpodbujal, pa malemu tiščal zizo v ustauser posted image user posted image



(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
   RE: Desetke007
18.1.2008 9:59:24   
suzanamai
jaz sem čisto zmedena,kar se dojenja tiče.Dva dni nazaj polno mleka,po dojenju sem si iz ene stisnila 50-70 kaloričnega mleka,ki sem ji ga zvečer dala.Včeraj sem si po dojenjih stisnila le 30 ml .Dojim po želji,pijem ogromno...Danes pa dopoldne je še bilo,od 11 ure dalje se mi je dojila na 1-2 uri in ko je ob pol treh spila iz obeh dojk,do konca,da nisem imela kaj stisnit ven,se mi naredila Novalac,ker je jokala.In ga je spila 100 ml na dušek,po dojenju Torej je bila lačna...kolikokrat še do danes?Res ne vem.Sedaj trdno spi,pol jo bom poskušala dojit in pristavljat,po deveti zvečer pa spet Novalak,če bo lačna.Res ne bi rada pristala na flaši,ker se trudim,a vendar se mi zdi,da bo tako.
Je možno,da se preveč za moža sekiram,ker ima ene težave,to fejst vpliva,ali ne?


No se končno zopet malo javljam.

Valči stres sigurno vpliva na količino mleka. Poskušaj se umiriti, pij melisin čaj in boš takoj bolj mirna. Drugače pa je močno, da imata poskok v rasti. Tudi midve sva ga imeli prejšnji tdene, tako da mi je v lekarni posodil Tametil tablete in je bilo takoj bolje. Sedaj mi je moja zdravnica napisala recept za tri, tako da imam zalogo za vsak slučaj. Mleka imam sedaj za izvoz in Zoja spet veliko spi čez dan, ponoči pa sploh ni težav, edino dojiva se cca. 3x do jutra. Se pa samo priklopi in spi naprej, tako da ni panike.

Glede rotavirusa je tudi meni naša med. sestra odsvetovala cepljenje zaradi možnih zapletov. Tudi zdravnica me ni prepričevala in je cepljenje odsvetovala. Saj so bogi če pristanejo v bolnici, vendar smo mi že vsega hudega navajeni s starejšim, tako da me to sploh ne skrbi. Sicer bo v privat vrtcu, kjer so majhne skupine in že dve leti niso imeli rota virusa. Upam na najboljše.

Moram se pohvaliti, v soboto sem napisala da bo tekma odpadla zaradi slabega vremena, no izvedli so potem en tek in moj sonček je osvojil drugo mesto z 10 stotink zaostanka, s tem da je vmes pristal na riti, kjer je zgubil par sekund. V glavnem odličnoooo. Naslednja tekma je naslednjo soboto in držite pesti.

Ali še na katero tole vreme vpliva. Jaz sem čisto brez energije, sem ravno včeraj Trontlja poslušala in je rekel, da smo imeli v zadnjih dveh tednih celih 7 ur sonca v LJ. Katastrofa, rabim sonce, da si napolnim baterije.

Šibam Zoja kliče.


_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
   RE: Desetke007
18.1.2008 10:27:20   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

a je še kateri 3 mesečnik, ki tega še ne dela? Naš stegne rokico proti kakšni igrački, ampak tiste, ki visijo dol z loka pa le napeto gleda, roke pa nimajo nobene ubežne hitrosti user posted image


Evo jo eno. To je taka lenoba da ni za povedat. Če ima igrače pred sabo, kot so v ležalniku, si jih ogleduje malo zavrti in to je to. Ko jo pa dam v igralni center... brca že, roke pa nič ne delajo. Če slučajno kaj zadane user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
   RE: Desetke007
18.1.2008 10:31:16   
2ursae
jasna, ja, kul za čebelico, bom ful vesela, če mi jo posodiš. Itak ne bomo nikamor šli, le na sprehod po našem kraju se mal pokazat. Kolk maš pa veliko - naša čebela nosi št 98, se pravi nekje med 2ma in 3emi leti ... no, pa itak ni treba, da mu je kot ulita, glih tolk, da se mal pofotkamo user posted image user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   RE: Desetke007
18.1.2008 10:40:59   
pingi
Živjo vsem!
 
Tudi pri nas so napadli zlobni virusi user posted image  Me je v ponedeljek totalno zakuhalo in glavobol, drug dan pa še driska. Ni boljšega. Ampak, se je relativno hitro poštimalo. Trenutno sem sicer še vedno švohotna (itak, če pa skoraj nič ne jem), vendar gre na bolje (beri: apetit je vedno večji). Upam samo, da Jakata kaj ne prime.
Ker ste se ravno pogovarjale o dietah: tale »virusna« je zelo učinkovita. V 3 dneh 3 kile.user posted image
Zdaj sem trenutno na –5 kg prednosečniške teže (toliko nisem imela že od konca osnovne šole). Ampak, telo pa nima glih neke lepe oblike; rit mi je splahnela, oprsje itak, trebuh pa ostaja (se pa zdaj ravno prav trese za orientalske plese – znak, da bo treba po dobrem letu spet kaj pomigatuser posted image ).
 
Imam pa dve vprašanji:
 
user posted image Kako veš, da ima dojenček drisko?
 
user posted image Je katera dajala otročku Sab simplex kapljice in kako je delovalo?
 
Pa še en nasvet bi rabila:
user posted image Kaj naredit, če se ti otrok ponoči zbuja na dve uri ali še manj in se hoče dojit? Poskoka rasti pomoje nima, ker čez dan je čisto OK. Vse to ob dejstvu, da mu je že uspelo spati od pol osmih pa do štirih v kosu... Se mi zdi, da je začel že malo »izsiljevat« pozornost. Kakšna spodbudna misel?
 
Danes pa je Jaka star že 4 mesece.user posted image Včeraj pa je minilo 10 let odkar sva skupaj z mojim možekom. Sicer teh obletnic ne praznujeva več (ker zdaj praznujeva obletnice poroke), ampak tale je bila taka okrogla, da se je bilo vredno spomnit. Praznovanje v obliki hrane pride na vrsto kasneje, ker včeraj sem bila še vedno na prepečencu, banani in rižu.
 
Srečanje LJ in okolica: itak, da prideva. No, razen, če Jaka kaj zboli.
 
Vsem bolnim pa pošiljam en košek veselih misli!user posted image
 
A ste videle, da se nam po mesecu dni obeta sonce!!! Juhej! Mislim, da se počasi bliža pomlad... (pobožne misli)
 
 
 
 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 11:24:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pingi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
   RE: Desetke007
18.1.2008 11:48:55   
lane31
Ja Zivepo pozdravljena....si le uspela se javiti user posted image user posted image ....pa le glej da se sedaj bolj redno javiš user posted image
Pingi....nas z preveč kg pa virus kar obide vsakičuser posted image user posted image ....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
   RE: Desetke007
18.1.2008 11:49:34   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

user posted image Kako veš, da ima dojenček drisko?
 


Meni je takrat na infekcijski rekla, da mora bit čisto tekoče (velikokrat vsebuje sluz), pa barva mora bit drugačna kot je običajno. Če je iste barve je normalno za dojene otroke. Lia je takrat imela svetlo rumene barve z ogromno sluzi...

IZVIRNO SPOROČILO: pingi

user posted image Kaj naredit, če se ti otrok ponoči zbuja na dve uri ali še manj in se hoče dojit? Poskoka rasti pomoje nima, ker čez dan je čisto OK. Vse to ob dejstvu, da mu je že uspelo spati od pol osmih pa do štirih v kosu... Se mi zdi, da je začel že malo »izsiljevat« pozornost. Kakšna spodbudna misel?



Se pridružujem še sama za nasvet. Je že lepo spala od 21h do pol 4h. Zdaj pa zadnje dva dni noro. Na maksimalno dve uri se zbuja. Me user posted image  že zajebava da imamo spanje kot stanovanjski kredit; po obrokih pa še glava te zraven boli! user posted image

zivepo - mi AD3 ne dajemo. Ji raje dam oleovit D3. Po njih nima krčev. Najbrž bom po 4h ali pa 5h mesecih pa šla na AD3 nazaj.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
   RE: Desetke007
18.1.2008 12:00:12   
*Lana*
tud moj user posted image  še vedno ful pogosto je ponoči, prvo rundo zdrži nekje 4 do 5 ur, potem pa je na 2 uri, pa res je, se ne carta.
men to ni čudno, ker od prijateljice mala še pri 8 mesecih ponoči veliko je, pa kaj češ. bo že minlo to obdobje user posted image

moj mali dans končno spi čez dan in to v kinderpetu, skor ne morem verjet, in to že pol ure, jupi user posted image
mogoče si bo pa počasi nardil tud ritem spanja čez dan, zdaj ko je star že 3 mesece, pustim se presenetit user posted image

grem zdaj mal pospravit, se javim kaj.

pa pa user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)


Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!