2ursae
|
Danes je bil ful boljši dan kot včeraj, ko se ozrem nazaj imam res dober občutek, ker noben od otrok ni bil za nič prikrajšan . Veliko časa smo preživeli v dnevni sobi, Borči pod lokom, Anže je pa okol skakal, tko da je imel Bor že z njim veliko zabavo. Sem pa včeraj opazila pri Boru, da se smeji in klepeta le z igračami, ki imajo obraz ... ostale igrače opazuje s precej manj navdušenja in brez zvočne spremljave . Pa počasi, počasi bo marda začel udarjati po igračah ... a je še kateri 3 mesečnik, ki tega še ne dela? Naš stegne rokico proti kakšni igrački, ampak tiste, ki visijo dol z loka pa le napeto gleda, roke pa nimajo nobene ubežne hitrosti maškare: Bor že ima kostum čebelice, iščemo ga še za Anžeta, mi2 z možem bova pa rožici - saj si predstavljate: vsaka čebela bo s svoje rože visela , ni težko uganit, katera bo pri meni pila janja, jaz tud izpolnjujem To sem jaz, pa me zanimajo isti podatki, če kaj izvem, ti javim. Sem pa pri Anžetu kar in Neckermanna izrezala par sličic in jih prilepila v knjigo. živa, sem ful ZA zmenek z vsemi najinimi pobaliani , te pa opozarjam, da Anžeta otroc niti ne zanimajo ... tale moj otrok definitivno ne bo družboslovec , se mu že na kilometer vidi da bo štromar po očiju. vozičkanje: morda je pa že čas, da otročku, ki se ne mara vozit, mal privzdignete vzglavnik, da bo lahko ven kukal ... MC lupinca: ne vem, ampak mislim, da una blazinca mora bit, saj nudi oporo za glavico - trčenje je lahko tudi bočno. Mi jo imamo in pazim, da glavco vedno pravilno not naštimam. temenca: kljub čupci jih ni , ima pa miško prhljaj, pa ga vsak drugi dan namažem z oljem in razčešem, pa je hitro brez. moram pa priznat, da se tud pri nas ogrevamo za cepljenje proti rota virusu ... očitno je zadeva ful v porasti: pred 2 letoma, ko je bil Anže mali, o kakšnem cepljenju ni bilo govora (al sem bila pa slabo informirana), pred enim letom je bilo kar dost otrok bolnih, letos je pa menda to prava bomba ... kaj šele bo . Pa če bo Anže kaj prinesel domov, mi vsaj še Bor ne bo zbolel, ker dva bolna otroka imet, po možnosti v bolnici ... ne mislit, da imata v tem primeru oba starša bolniško . spanje v temi: mi imamo malo lučko, že zaradi mene, ker ponoči vstajam. Mislim, da je zelo možno, da otročku v temi ni lagodno: zadnjič sem jo pozabila prižgat in se je takoj zbudil in zajokal. Anže je bil isti, smo tud imeli nekaj malega prižganega. nočko