|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
18.1.2008 12:23:33   
kasija78
Zivepo pozdravljena po dolgem času. Prav lepo te je slišat user posted image .

JennyAnny moj se tudi upira vozičku počasi. Včasih še zaspi v njem, drugič pa tuli in ga nosim na sprehodu dokler ne zaspi user posted image . Ponavadi rešim tako, da  ga imam v slingu najprej in potem prestavim spečega v voziček. Sling pa obožuje! Zadnjič sva šla v mesto z njim in sem šele po vzdignjeni premikajoči glavici ugotovila, da ne spi več, ampak je povsem tiho, s široko odprtimi očmi gledal okrog slabo uro. V vozičku zbujen začne jokat po ene 15 minutah. Če imaš sling, poskusi z njim? Zelo rad je tudi v lupinici, ampak tako gre lahko samo iz avta v trgovino in nazaj, da ni predolgo notri. Sem mu na lupinico dala tudi igračko, in zdaj lažje zdrži v avtu, če je slučajno zbujen. Mogoče poskusi z igračko na košarici? Sicer pa ima moja košara (chicco) na vozičku možnost, da se rahlo vzdigne naklon in bom verjetno to začela uporabljat, če bo kaj pomagalo. Namreč želim ga imeti v košari še februarja, oziroma dokler bo mrzlo. Športni del se sicer poleži do konca, ampak ni tako zavarovan pred mrazom. Upam, da ti bo kaj od tega pomagalo.

Valči jaz sem tudi dva dni imela zelo zmanjšano količino mleka zaradi stresa. Tako da je tvoja domneva o vzroku zmanjšanja povsem mogoča. Samo vem, kako težko oz. nemogoče se je ograditi od težkih misli in dogodkov. Glede na zelo majhen dodatek, vama sicer dobro uspeva vračanje na samo dojenje. Držim pesti user posted image  !

majazarja, če ti ni preosebno, daj res napiši, kaj je bilo v user posted image . Meni je tudi ostalo polno negativnih stvari od poroda in se borim z njimi, da bi še imela kakšnega user posted image .

 
Srečanje - 22.1.2008 ob 11.uri - Arena Vodafone:

  • živa

  • 2ursae
  • jasna
  • tave
  • janja
  • pingi
  • kasija78

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
   RE: Desetke007
18.1.2008 12:28:48   
mama06
Evo nas. Sva že iz 1,5 ure dolgega sprehoda, sva se previla in nahranila,sedaj pa upam na malo spanja - ampak res samo upamuser posted image

zivepo, moja sotrpinka novemberska - dobrodošla nazaj med čvekeuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz dajem OleovitD3, ker po njih ga ne šraufa.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
   RE: Desetke007
18.1.2008 12:36:53   
živa
Sem imela v glavi ful odgovorov, pa jih ne morem napisat, ker imam doma norišnico-bolnišnico, sem okužila oba otroka. Večji kuha z 39, mali z 38 stopinjami. Se javim pozneje.

Lp,

živa

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
   RE: Desetke007
18.1.2008 13:24:45   
kmarija
Živa - želim vam čimprejšno ozdravitev user posted image
Pri nas isto ugotavljamo manj mleka, čez dan se dojimo na eno uro, spimo zlo mal, včeraj je cel popoldne cvilila...... no in potem sem ugotovila, da je bila kljub enournem dojenju lačna... pojedla je 180 ml user posted image  (ob 22uri) pol je zaspala.
Ob 3 sva se dojili (ponavadi zdrži do 6- 8 ure zjutraj brez hranjenja) iz obeh dojk.... je tulila sem šla naštimat 30 ml dodatka (za hec) in ga je pozaugala v minuti user posted image . No pol sem ji naštimala še 60 ml in je revše zaspalouser posted image .
Men je šlo kr na jok, k do sedaj sva edino zadnji obrok dodali po dojenju, drugač pa nč. Je je kej v zraku, da ni mleka.
No je res, da sem kao na dieti (-1kg user posted image  v 3 dnevih) sam še zmeraj jem 3 obroke na dan, edino vmes ne jem, k prej sem cel dan nekaj jedla (piškote, čokolado, slano pecivo,... mljask).
Ena je napisala, da poje včasih samo 1 sendvič na dan pa ima še zmer mleko, tko da po mojem taka  dieta ne more škodit. Aja pa pijem k nora.......
No sem mal pojamrala. Zdej naša princeska spanča že eno uro user posted image . A se še kateri zdi, da se zdej ko so mal starejši, čez dan večrat zbujajo, pa bolj švoh spijouser posted image  Včasih je spala ko top ene 2- 3 urce... zdej pa morš ene parkrtat dudo dat....pa rokce držat...
Si grem en kapučin narest (temu se pa nisem odpovedala kljub dieti - sam jih zdej spijem ene 2-3 na dan k drugač po predalih sladkarije iščem user posted image )

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
   RE: Desetke007
18.1.2008 13:29:25   
sanosan
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Pa še en nasvet bi rabila:
user posted image Kaj naredit, če se ti otrok ponoči zbuja na dve uri ali še manj in se hoče dojit? Poskoka rasti pomoje nima, ker čez dan je čisto OK. Vse to ob dejstvu, da mu je že uspelo spati od pol osmih pa do štirih v kosu... Se mi zdi, da je začel že malo »izsiljevat« pozornost. Kakšna spodbudna misel?
 


Jaz ti svetujem, da si ga vzamenš k sebi v posteljo in ga kar leže podojiš in zaspita naprej, ker boš edino tako rešila svoje neprespane noči. Ne se sekirat in mislit da izsiljuje, ker tako majhni dojenčki še niso tega sposobni. Pri mojem Blažu je bilo isto. Med tretjim in četrtim mesecem je spal celo noč, potem pa nič več. Pred tem sem se matrala in ponoči vstajala, tudi na dve uri, potem pa mi je bilo dovolj in sem ga dala k sebi v posteljo in smo bili vsi zadovoljni. Ob takem tempu ponoči pa je edino pomagalo skupno spanje.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
   RE: Desetke007
18.1.2008 13:50:37   
maja zarja
Ojli!
sab simplex-moji ni nič pomagal pa tudi avstriske kapljice.Delovale so le Vetrovne kapljice,ki pa se žal dobijo le v Radljah ob Dravi.
Danes pa je bila ena naporna noč,večerjamo že itak nena 3 večere.Potem pa user posted image in noče niti zaspati-groza.
Aha glede mojeuser posted image :polom na začetku slabost,ki je itak kaplja v morje proti vsemu kar je bilo potem.Nato pa se je začelo nekje v 5 mesecu-visok tlak.In vse se je samo še stopnjevalo najbolj je bilo grozno da mi ni nihče znal razložiti prav kaj pomeni to zame in otrokauser posted image .Enkrat mi je G celo rekla "ja ledvice vam po malem odpovedujejo,ne pa še fejst".No v sedmem mesecu pa sem bila hospitalizirana diagnoza PREEKLAMPSIJA.Tam so mi pa rekli da lahko ostanejo bosledice na otrokovih možganihuser posted image user posted image user posted image .V bolnici sem bila okoli mesec.Nato pa se mi je en večer tlak dvigno na 200/125 in sem šla urgentno rodit.Namesto,da me bi takoj dali na CR so mi našebali umetne popadkeuser posted image in pustili 12 ur  nakar so se le odločli,da tak to ne gre-moj tlak je bil obupn, no in so mi naredili CR. Potrem so mi še povedali,da dobro da so naredili CR ker je mala imela dvakrat ovito popkovino.No to je moja porodna zgodba,ki se je k sreči dobro končala.Po mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image je tudi zame posvetil sončekuser posted image ,saj imam zdravo user posted image .


(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
   RE: Desetke007
18.1.2008 13:58:37   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Me user posted image  že zajebava da imamo spanje kot stanovanjski kredit; po obrokih pa še glava te zraven boli! user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, rabim smeška, ki se od smeha po tleh valauser posted image

Driska - kakajo bolj tekoče in bolj pogosto. Pa če je rota v. ima en tak specifičen bljak vonj.

Dojenje ponoči - poizkusite dojiti več čez dan. Če Neli čez dan manj je, nadoknadi ponoči. Zdaj ko je radovednost večja velikokrat hitreje nehajo jest. No, mogoče pomaga. Pri našem prvem žal ni pomagalo nič. Se je zbujal do 3. leta.

Živepo, živjouser posted image

živa, user posted image

LP

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
   RE: Desetke007
18.1.2008 14:13:43   
tave
Hoj!

No zdej je pa še našemu Teju začelo teči iz noska. Ponoči skoraj nič nismo spali, ker je imel nos čisto zabasa. Hvala bogu da sem nabavila pumpico za nos. Tako da sem sesalec imela kar v spalnici in sva čistila nos. Tako da je bilo danes naš spanje za enuser posted image . Zdaj čez dan je malo bolje in upam da bo tako tudi ostalo. Zdaj trenutno spi.

Grem pojest juhico, ki sem jo skuhala(iz bučk in krompirja z dodatkom hrenovk)


lp, tave

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
   RE: Desetke007
18.1.2008 14:15:00   
tave
Aja bolnim želje da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image .

Živepo dobrodošla spet med nami!!!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
   RE: Desetke007
18.1.2008 15:01:20   
oktoberka
Iiiiiii, kašn fin sonček!! Končno!! Sem bla že prav depresivna- zdej sem pa čist naspidirana. Sva bli z Zarjo 4 ure zunajuser posted image . No, od tega eno uro na kavici in čveku.
Joj, upam da ne zbolimo tud mi. Ful neki razsaja zdej. Vsem bolnim želim čimprejšnje okrevanje in da bi vas sonček pozdravil!!!!user posted image user posted image

Živepo si se le oglasila!!!

Zarja je dons ponoč mislila da ga bo žurala na vsaki dve uri, ker je čez dan cel dan spala. Jo je cepljenje čist zdelalo.

Zdej pa spet spi. Js sm si pa kupila Apetit stop in res deluje!user posted image user posted image user posted image Upam da mi bo pomagu do moje idealne teže! Pa še Natur slim se kupla. K loh skp jemčješ. Bomo vidl kašn bo rezulatat. Po moje me na naslednjem srečanju sploh naute več spoznaleuser posted image user posted image Se je za bat, a neuser posted image


Grem pomagat možku pakirat- gre jutr za en teden bordat v Francijo. Uh, bova z Zarjo žuraliuser posted image


Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
   RE: Desetke007
18.1.2008 15:32:46   
maja zarja
kasija 78-kakšne slabe izkušnje pa so tebi ostale oduser posted image in poroda, če ni skrivnost?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
   RE: Desetke007
18.1.2008 16:07:49   
kmarija
Bom še jaz piskrček pristavla glede izkušenj z porodom user posted image :
Jaz sem celo nosečnost imela povišan pritisk, zadnji mesec pa je kr drastično višal in sem pristala v amb za patološko nosečnost. Tm so ugotovil, da je posteljica že full zrela in so me teden pred pdP sprejeli za inducirat porod. To je bilo v pon.
V tor dobim prvo svečko za odpiranje materničnega vratu - nič, zvečer še eno - ponoč krči za user posted image . Sreda nič. Dobim 3 svečko, zvečer 4. - ponoč sem bla čist fuč k sem imela spet te krče.
V čet ob 11 zdravnica lepo tipa Mv (boli k 100user posted image ), kr v porodno. Pridem tja - odprta 1 cm user posted image user posted image user posted image
Pol se pa je začel, sem mela 4 ure umetnih popadkov na full, se nisem odpirala, princeska se ni spuščala, ko sem bla čist adijo, sem zahtevala CR k se mi je že mešal. Pol je je porodničar princesko potegnil glavo v porodni kanal, da sem rodila. Na koncu sem bila odprta 8 cm - po 4 urah umetnih
Sem imela srečo k sem imela full dobro babico, pa skos so bili zdravniki okrog - a to je tista k je dobila 4 svečke pa nč odprta

Sam sej po porodu itak sve pozabiš in bi šla še enkrat rodit. Sam bom doma čakala na svoje popadke -user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
   RE: Desetke007
18.1.2008 16:44:45   
miska1
Mi smo zdej zdravi. Martin mogoce se malo posmrka, pa gre pol ven s fiziolosko in se s pumpico potegnem ven. Se pa tako upira, pol se mi pa smejcka. Cel teden ni bil kopan, je ze pravi umazancek, zato se dons ne bo izmuznil kopeli. V sredo imamo pediatra, se ne sme kaj dodatno prehladit zarad cepljenja. Smo pa ze zagotovo odloceni za cepljenje proti Rotavirusu. Glede na porocila in clanek pri viziti 24 ur kar narasca v tem letu.

Je ze premajhen za zibko, ga bomo zdej dali v posteljco ta teden. Je pa ze pravi korenjak, tako lepo se smejcka. Cel dan mi prespi po odlomkih, da sem ze vse pospravila dons in se razmisljam, da bi kaj skuhala. Drugace nas pa s kuhanjem tudi tasca sem pa tja razvaja.

Razmisljamo ze o hujsanju, se pet kil vec imam, ravno toliko, da bom morala na sobno kolo. Pol pa do pomladi oz. poletja upam, da zlezem v svoja preljuba oblacila. Z mojim se ze pogovarjava, da bi imela kmalu drugega otroka, da bodo plenice in vse to cimprej za nama. Ceprav so dojencki najlepsi, pol pa tko hitro zrastejo. Razmisljava tako, da bova v petih letih spet na zeleni veji in bomo skupaj hodili na izlete. Pa malcki se radi skupaj igrajo, ce ni prevec starostne razlike. Saj pri meni je bilo tako. Drugace pa skoz mami...

Meni se hoce skoz dojit, da ga cimvec pristavljam, ce bo res kaj delovalo. Tudi dodatek kar odkloni in ocitno ze je nekaj na tem, da se naje. Samo dvomim pa, ker pri crpanju nisem v zadnjem casu dobila dosti mleka ven. Se posebej zvecer ne. Se pa niti ne obremenjujem vec, ker po vseh nasvetih in ko ze imas kaksnega otroka, je potem vse bolj jasno. Vsaj tako pravijo. Pac, ce je treba dodati, pa dodam. Vazno je, da je bil prva dva do tri mesece samo na mojem mleku. Se bo pa zdej malo vec crkljal na dojkah.

Kapljice sem dajala Trziske od lekarne Deteljica. Notri so cisto naravne sestavine kot npr. v bebe caju, samo v pravem razmerju; janez, kumina... Ne tako umetne kot sab simplex. Ce so pomagale hm... verjetno so. Sm mu jih nakapala kar v janezev caj k so sladke in je vse popil. Potem je lazje kakal in ni bilo vec krckov.

Zadnje case razmisljava, kaj bi naredila, da malega ne bi dala v jasli. Tudi varuske so drage. Pa morajo biti zanesljive. Pa ce bi kam zelela iti v vecernih urah, bi rabila koga, da popazi, ker tasca ima striktno uro, ko hodi spat in je ne morem prosit. Drugace pa cimprej za jasli se prijavit.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
   RE: Desetke007
18.1.2008 17:45:44   
maja zarja
user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo spet borbe s hrano!Odločla se je da po 16.00 ne bo več jedla.Je ne morem pripraviti,do tega,da bi jedla.user posted image user posted image user posted image
Pa sem mislila,da je ta faza že za nami.Zadnjič ko je imela te fore je na koncu vseeno vse zmazalauser posted image ,Zdaj pa ne,niti probat ne želi.user posted image user posted image Meni se bo zrolalo,če nebo že enkrat končala s takimi forami.Sem prav razočarana.Lane31 kaj pa Aneta,papa zdaj?user posted image

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
   RE: Desetke007
18.1.2008 18:36:32   
noa1
maja zarja in druge; upam, da čim prej rešite probleme s hrano. Mi imamo pa kontra prbleme, naša pupa bi pa po novem no stop jedla (beri bila priklopljena), ponoči pa se tudi dojiva spet na tri ure, pa je že lepo prespala tudi do 8 ur.

Kolki: pregled je bil OK in ni treba več povijat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super!!!!! Upam, da ste tudi ostale danes pregled vredu porihtale. Ko sem prišla tja je bila full gužva, ko pa sva prišle iz ordinacije pa je že bilo vse prazno...pa hitro sva bili gotovi. Pol sva pa šli z mamo še v Europark jest pa cunje gledat. za sebe se mi sploh ni dalo gledat, sem pa v Zari kupila dvojne luštne žabe za pupo pa še nekaj majčk...kak bomo zdaj lepiuser posted image ,

Popoldan pa sva si privoščili še en dolgi sprehod v parku, sedaj pa spančka v dnevni zraven mene, pa vsako uro  jo je treba priklopit, pol pa je spet malo mira.

sab simplex: nam niso nič pomagale, pa smo na predlog P porabili celo flaško, ker naj bi prijele šele čez nekaj časa........če verjameš...... meni so bile najboljše vetrovne kapljice od koroških lekarn. Sedaj pa če je res sila ji še dam kdaj Lefaksin (ga ni dobila že nekaj dniuser posted image user posted image user posted image ... ni bičp treba)

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
   RE: Desetke007
18.1.2008 18:41:39   
mama06
Vse punce, ki študirate - kot sem vam povedala, sem šla prejšnji petek na izpit in danes dobila rezultat - 8user posted image user posted image user posted image user posted image .Malo vzpodbude za vse nas, ki še imamo za dokončat nedokončanouser posted image user posted image user posted image . Kljub otroku se da kaj narediti, tu je dokaz. Jaz sem odprla sezono. Katera bo naslednja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
   RE: Desetke007
18.1.2008 18:43:33   
mama06
Danes je dragi prinesel domov barve za rokice in nogice, tako da gremo delat odtiske.

Ni mi jasno, kako bo to ratalo, saj ima nonstop roke stisnjene v pesti, na nogah pa prste skupaj držiuser posted image . No bova že nekaj pogruntala, ga bova žgečkala, ker je po nogicah zelo žgečkljivuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
   RE: Desetke007
18.1.2008 18:49:57   
mama06
noa1 sem vesela za vaju, da ni treba več široko povijat. Midva imava kontrolo danes 2 tedna in me zanima ali bo vse OK. Ker že komaj čakam, da ga rešim teh "okov".

dojenje - noa1 če ti je v tolažbo, se midva dojiva od 3 ure na dve uri( ponoči), ampak če boš malo pogledala po literaturi, boš zasledila, da pri dojenih otrocih to ni nič nenavadnega in da se vzorec spanja šele oblikuje in če je otrok že prespal celo noč, ni nujno, da bo tako ostalo. Da dojenček prespi celo noč se smatra, da spi skupaj 5 ur. Zadnje dni pa se od 16 ali 17 ure dalje tudi mi dojimo na 1,5 do 2 uri. Danes je celo od 17-18 bil nonsto priklopljen. Če mu paše in je zadovoljen, me ne moti. Glavno da je sit in zadovoljen.

Sab simplex sem dala samo 2x, pa še to je bilo brezpredmetno. Potem smo dajali Lefaxin, samo nismo imeli hudih krčev in kapljic ne dajem že skoraj cel mesec, pa še prej sem jih dala preventivno.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
   RE: Desetke007
18.1.2008 18:51:50   
pot
Pozdravljene,

danes bom krajša in vam bom samo prilepila link od enega, po mojem mnenju, dobrega članka, kjer bo marsikatera našla kak odgovor glede spanja, pa tudi dojenja:
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929

Sama sem šele na polovici branja, ker berem po obrokih, ampak se mi ga zdi vredno prebrati, če ga še niste. Meni je samo žal, da ga niso objavili in da ga nisem prebrala že takoj ali pa še preden sem rodila, ker se potem nebi toliko sekirala, ko je bil naš cele dneve pokonci in žele jesti na 1/2 ure, spal pa 15 minut. Zdaj vem zakaj je bilo tako. Bom pa vedela za drugič. user posted image

Uživajte na sončku in dolgih sprehodih v naslednjih dnevih. Midva sva danes izkoristila in se napasla sončnih vitaminov.user posted image


(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
   RE: Desetke007
18.1.2008 20:29:45   
micla
Pozdravček.


vidim, da ste ble danes vse zunaj na sončku. No tle v naši sončni primorski pa smo danes imeli še vedno dež. user posted image   Se mi že počasi meša od tega vremena, k sm skoz noter med 4 stenami. No danes sva vseeno izkoristle in šle obiskat eno kolegico, kiima 1 mesec starga fantka. Naša je bla prava velikanka. Sploh ne moreš verjet kako to hitro rastejo. Ko jo gledam vsak dan se mi sploh ne zdi neki ful velika, ma ko sem jo danes dala zraven tega fantka, pa sem šele vidla da ti naši miceni žužki res hitro rastejo in tik tak bojo veliki moži in žene.

majazarja, lane31.....danes recimo je pri nas za spoznanje boljše. jemo na 3 ure in spraznemo celo 120 (včeraj lih tko na 3 ure samo 90). Ma meni se ne da več ukvarjat s tem al poje zadost al ne po vseh tistih tabelah. Gledam samo, da je zadovoljna in ne joče - torej pomeni da ima zadost, pa če je to 90 al pa 150. Če bi pa spustila še tiste dneve ko se prov upira in sploh noče nič jest bi bilo še bolj fajn, ma ni kej, z nečim more pač mamici delat sive lase. user posted image

mama06....bravo za izpit. Res spodbuda za nas vse, čeprav danes nisem niti besedice diplome napisala. Bo pa jutri boljš (upam).

oktobrka in vse ki pridno držite dieto....user posted image  Jst si tudi vsak dan govorim, da zdej pa res ne bom več jedla zvečer, pol ob 9 me pa zagrabi in moram dat kej v usta, se pa trudim, da niso sladkarije ampak bolj kak prepečenec al pa krekerji in jogurt.

živa in ostale z virusi....čimprej ozdravte.

Evo, zdej pa grem zbudit našo princesko, ker čene bo spet polnoči, preden se bo spravla spat.

pa pa,

_____________________________

micla

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
   RE: Desetke007
18.1.2008 20:33:33   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo spet borbe s hrano!Odločla se je da po 16.00 ne bo več jedla.Je ne morem pripraviti,do tega,da bi jedla.user posted image user posted image user posted image
Pa sem mislila,da je ta faza že za nami.Zadnjič ko je imela te fore je na koncu vseeno vse zmazalauser posted image ,Zdaj pa ne,niti probat ne želi.user posted image user posted image Meni se bo zrolalo,če nebo že enkrat končala s takimi forami.Sem prav razočarana.Lane31 kaj pa Aneta,papa zdaj?user posted image




Ojoj kako nas znajo izmozgat s to hrano....pri Aneti je bilo mlo drugače ona se je po pol ure prepirala z flašo(beri neusmiljeno jokala),a ko se je umirila in bila že tik na tem da zaspi takrat je vse pojedla
Zdaj res gledam, da odcuma pred hranjenjem in pol poje user posted image
Probaj jo še ti čisto umirit in ji v napol budnem stanju uturit flaško user posted image
Jaz tud kar zmolim pred vsako flašo da nebo drenja....zaenkrat- 3-ji dan je ok

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
   RE: Desetke007
18.1.2008 20:35:00   
noa1
mama06: saj se nisem pritoževala....hotela sem samo povedati, da imamo eni pač kontra stvari... eni nočejo jesti, drugi pa hočejo non stop..... seveda če bi lahko izbirala, bi raje vidla da prespi celo noč ampak tudi tako se da preživet..., da le nima krčev, ker mi je potem hudo zanjo, ko jo boli
Pa čestitke za izpit.... res si pridna,..jaz imam jutri še zadnja predavanja, pol pa učit

držim pesti da imate vse lepe kolke in ne bo treba več široko povijat

sedaj pa grem še tisti članek prebrat

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
   RE: Desetke007
18.1.2008 20:36:14   
lane31
No moram jo pohvalit....zjutraj poje 180ml pol pa še 4 obroke po 150ml user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
   RE: Desetke007
18.1.2008 20:38:00   
orka**
mama06 bravo za izpituser posted image

pingi lahko tako narediš, kot ti svetuje sanosan, jaz sem delala tako, da sem imela posteljico čisto zraven postelje, in sem mu dala dudo (sem samo roko stegnila, da ni bilo treba vstajati), ja seveda je duda letala not pa ven tudi po dve uri, ko pa je res ni hotel več je dobil pa zajesti. Ampak je kmalu bilo bolje in se vmes ni vež zbujal. Malce naporno, ampak je šlo. Če je prehitro jedel, je bil potem pa ves bogi, ker ga je zvijalo, pa ven je metal.

Naša dva pa že spita, jaz grem pa še malo pred TV, če sploh je kaj pametnega.

Hujšanje, jaz moram tudi še malo kilc dol spravit, sem se odločila da začnem v ponedeljek z 90-dnevno ločevalno dieto. Zdajle si bom pa privoščila, še kakšen mafin, če mi jih niso že vse pojedli.

Kapljice proti krčem, nam niso nobene pomagale, ne koroške, ne sab simpleks, ne tržiške, pa tudi iz avstrije homeopatske krogljice ne. Našemu je pomagal samo zamenjava mleka. No, da vam povem še na hitro, kako je s tem mlekom, pa včeraj sem se prepričala, da to res drži.
Anej je najprej dobil Novalac, katastrofa - zvijalo ful, zaprlo ga je, pa še bruhal ga je. Šla na Milumil. Ga ni bilo za dobit v Mullerju, kupim našega. Še vedno ga zvija, zaprt ni več. Mi prinese od user posted image  teta iz Švice Milumil, ker je glih prišla na obisk, pa sem jo prosila, da mi prinese, krči so zginili. Mleka zmanjka, nadaljujem z mlekom iz Muellerja, krči spet pridejo. Jokal tudi po dve uri skupaj. Po nasvetu pediatrinje gremo na AptamilComfort, nič boljše, pa spet ga zapre. Gremo na Milumul HA, kakat spet začne, krči malo boljše, pa ne dosti. Jaz začnem razmišljat za nazaj, zakaj je bil vmes en teden že brez krčev, to je bilo pa takrat, ko je pil mleko iz Švice. Novoletni prazniki, spet pride na obisk in prinese mleko že po enem dnevu krči izginejo. Mi pošlje prejšni teden pošiljko, se vstavi na carini, in sem morala mu včeraj dati naš Milumil (ker mi zmanjka), krči za znoret spet. Popoldne končno dobim paket, danes je spet brez krčev. Vmes še zvem, da v Muellerju mleko ni isto, kot pa če ga kupiš v Nemčiji user posted image , tudi oni nam prodajajo mleko za vzhod. Tako, da če imate možnost, ga kupujte v Avstriji ali pa Italiji. Baje je tudi na Hrvaškem boljši, kot pri nas.

No pa sem se kar razpisala, lepo se imejte in vsem čim bolj naspano noč.

Vsem bolanim, pa da se čim prej pozdraviteuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
   RE: Desetke007
18.1.2008 21:00:16   
mišk
Valči, nismo imele ta torek cepljenja, ampak ga imamo drug torek. Mal sem zaribala z datumi.user posted image

Dojenje: jst sem že čist alergična ratala na teme v zvezi z dojenjem. Vsa ta obsojanja in kritike nedojenja so na meni pustile tak pečat, da me je že sedaj strah, če tudi pri drugem otroku dojenje ne bo šlo. In po mojem, da ne bo šlo ravno zaradi tega, ker se bom spet sekirala, kaj bo spet narobe...user posted image  Pa tak logično in naravno se mi je v nosečnosti zdelo dojenje... Nekaj časa sem razmišljala, da bi v drugo rodila v dojenčkom prijazni porodnišnici (glede pomoči pri dojenju), a slišim, da tam pa tako fursirajo dojenje, da če ti pa tam slučajno ne rata, se pa lahk počutiš kot kriminalc! V kake depresije pa zarad enga user posted image  dojenja ne mislim nikol padat! Uf, zastopte me, da me res že vse skupi jezi!!user posted image
Drugače smo pa zdravi, edino noska mamo malo zamašenga.user posted image  Spimo še vedno celo noč. Jemo pridno in po priporočilih proizvajalca hrane.user posted image
Drugo nedeljo imamo krst.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...





sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)


Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!