Pandica
|
Dober večer Joj, ste se razpisale, da sem vas komaj prebrala vse za nazaj. Dopoldne sma se potepali in dobili z mojo teto, ki je bila danes v Mb, pol še šli malo po mestu kjer sma še srečali Noo1 kot je že napisala sama. Je pa res tako fajn, ko se zdaj vse poznamo. Sem že na daleč videla, da sta oni2 z Ajšo. Aja, pa danes smo praznovali 5 mesecev Je dobila od mamice eno full lepo plišasto ropotuljico in en paket pleničk za obmesečnico Valči kot so ti že napisale druge ne sekiraj se zarad butaste P, ker si itak najboljša mami svojim otrokom. In me smo vse tukaj s tabo tako, da nisi sama... Lane31 so uspele postrvi za kosilo? Kako je Aneta? Mišk uživajta v nedeljo z možem na sejmu. Pa, da ne boš izbrala preveč dragih čevljev Mama06 hvala za čestitke za naše male slavljence. Maja Zarja upam, da boste imeli danes doma mirnejšo noč in bodo zobki hitro zunaj. Klaudia kakšna proti drsna podloga je to za v voziček? Alina_alin moja bi ziher prej kot po 10 minutah postala nemirna, ko oz. če bi ji dajala vodo po žlički tako, da jo lahko kr priklopim na pipo Sem se zdaj nekaj spomnila na to. Je bila popoldne moja sestra z fantom pri meni na obisku in ji rečem, da lahko da Zali čajčka za pit. Pa sem imela v grelcu za flaške samo stekleničko z prekuhano vodo noter, ker čaj itak dam vedno sproti noter. No in moja pametna seka da mali za pit pa mi je bilo čudno, da ni hotla lepo pit in se je kremžla zraven. Seveda se je, ko pa ji je njena teta dala samo čisto vodo za pit Joj, kak smo se nasmejali. Ji dam noter žličko čaja in je spila na eks Zala tut ima tisto grizalo od Tommi Tippie-ja, ko je dala Klaudia slikco gor, roza in vijolčno. Pa ga tut ne mara preveč, mogoče zarad tega, ker nima dudice. Ji pa full paše, če ji jaz z tem grizalom drgnem dlesni, pol pa tako nastavi ta mala usteca, da je joj in kr brunda zraven, ko ji paše. Tako, da imamo vsi enake probleme, kolikor vidim, da pišemo. Mama06 a lahko ti prosim nehaš z temi slikicami ob tako pozni uri? Mi delaš samo lušte, da se ne morem več nazaj držat, čeprav sem misla, da bom postala bolj discplinirana in nebom več tako pozno jedla. Samo očitno nebo tako. Bom kar navalila na jagode, hhmmm. Sem si jih danes kupla celo ono malo gajbico, ker bi umrla na njih Janja vidim, da še samo mi2 tu gor čepima Glede Urbana ti žal ne znam pomagati kaj bi lahko bilo narobe, ti pa držim pesti, da bo vse ok in bo mali lepo spal in je zdrav A je katera gledala danes Big Brother? Jaz sem, kolikor sem pač lahko zraven Zale. Mi ni in ni hotela zaspati oz. je malo zacumala in bila čez par minut že gor. Jaz paziz samo ven in not No, zdaj spi, pa naj bo kar čim daljši spanec. Tako, zdaj pa navalim na jagode
|