Pandica
|
Tako, moja miška spi, jaz pa sem pojedla še tuno z velikim kosom kruha namesto, da bi naredila par trebušnjakov pol pa jamram, da se ne znebim "šlauha" Metkica 1 moja bo ju3 tut stara 5 mesevec tako, da skupaj praznujemo Čestitke Maja Zarja držim pesti, da boste imeli danes mirnejšo noč. In, če so zobki naj že pridejo čimprej ven. Alina_alin imaš ZS. Ja, saj jaz tut upam, da bomo čimprej vse porihtali v hiški in, da se bomo končno preselili. Se že full veselim Lane31 Aneta je pa res full velika pupika. In res je bilo fajn, da sma šli še pol en krog na sprehod. Samo pol sem tako domov "letela" z malo, ker sem misla, da bo dež in, da naju nebi dobil. Teka upam, da naslednjič, ko se dobimo nebo Max prespal celega srečanja. Ko bi le on vedel, da je bil danes blažen med ženami in, da je imel okoli sebe 6 pupik ziher nebi spal cel čas Sanwebdra Julija pa je jedla že kot prava velika punca. Še nisem tako navajena, da ti naši malčki nekateri že tako jedo, ker moja še je samo pri meni na zizi Sicer pa ste itak videle, da je mamina ziza zakon in punca zaspi v 5 minutah. Ko bi še to veljalo zvečer, ko je čas za spanje. No, danes se ne smem pritoževati, je res hitro zaspala, zdaj pa bom videla kako dolgo bo to trajalo. Mehurčica a si šla laufat? Madona, res si pridna, da tako vzdržuješ svojo kondicijo. Jaz bom začela malo migat, ko se preselimo, tam me nebo noben poznal in si nebom delala sramote z mojo nekondicijo Pa bom še psa zraven vzela in naredila dve muhi na en mah. No, bomo videli Aja, Alina_alin sicer nisem brala veliko za nazaj tako, da ne vem za kakšno razkužilo si spraševala. Imam pa jaz doma Sterillium razkužilo za roke, takšnega kot imajo v bolnicah in je full vredu. Sem pa vidla tut, da ga imajo v Dia Fit-u za kupit. Meni ga sicer prinese od sestrinega fanta mama, ki dela v UKC Mb. Srečanje v CE tudi jaz sem za Samo tako kot pravi večina ko bo še topleje. Če bomo le imeli čas in nam bo datum ustrezal.
|