|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
14.3.2008 9:59:09   
mehurčica
Valči, ne morem verjet kak vas ****!user posted image user posted image user posted image Res čimprej napiši pritožbo.
Za Donat pa ne vem. Sem mislila, da taki mali otročki še ne smejo takih stvari piti. Mogoče če ji ga z mlekom zmešaš?

Oktoberko sem malo prebrala pri novemberskih nosečkah. OKTOBERKA, javi se še tukaj kaj. Ali pa dragi.


Klaudia, tukaj naše nove mere za seznam:  5 mesecev - 6450g in 67cm. Sicer malo manj kot 5 mesecev, ampak kake velike razlike v tem slabem tednu itak ne bo.

Se opravičujem ker sem tako kratka, ampak imam oba doma in gremo zdaj ven. Pa-pa


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: Desetke007
14.3.2008 10:31:41   
majoli

Pri nas nič novega. Maks je danes star 5 mesecev user posted image in v ponedeljek pride patronažna, da se malo pogovorimo o GH. Pikec moj je ful zlat in vsak dan z njim je užitek. Včeraj smo pet ur bluzili po Ljubljani in se imeli lepo. Svež zrak mu res dobro dene. Ful spi in skoraj nič ne je, kar je pri našem korenjaku kar dobrodošlo.

Miška 1, ko je imel Maks cucelj 3, je vse kar teklo in polival je precej. Zdaj smo spet na cuclju 1 in vse se je uredilo.

Valči, ful se mi pritisk dvigne, ko berem tvoje poste. Ne morem verjeti kakšna packa je ta zdravnica. Ampak glavno je, da si ti super mama in vse se bo uredilo. Samo globoko dihaj in misli lepe misli (saj vem, da je to lažje storiti v teoriji).

Suzanamai, hvala vnaprej za idejo o pikniku pri tebi. Ful lepo od tebe.

Jenny Anny, upam, da bo vse ok.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   RE: Desetke007
14.3.2008 11:31:49   
Jenny Anny
Jutro še od nas, čeprav je že skoraj poldne.

Hvala vsem za želje, upam da se res čim prej porihta.

NO včeraj sem ji dala allernovo in je sam usta zaprla, ni šans, da bi kaj pojedla. Potem sem ji pa zmešala polovico allernove in polovico aptamila. Sedaj zmanjšujem količino aptamila, da pristaneva na allernovi, potem moramo pa vsaj 3 dni jest samo allernovo in bomo vidli kaj bo. Pa začela se je spet dojit (rajši zizo kot allernovo po flaši), tako da ne jem nobenih mlečnih izdelkov, oz. jih moram zeeliminirat do takrat ko bomo tud nehal z aptamilom.

Drugač sem pa že našla drugo mleko Holle (je pa adaptirano kozje mleko), a je katera to kdaj uporabljala? No sedaj moram počakat do srede, potem pa vidmo kaj bo in če je alergija na KM (kravje mleko), bi ji potem najraje kupila ta Holle, kajti allernove poje sam 60 na obrok - nujno potrebno da ni lačna, potem pa zapre usta in stop, če pa jo silim pa sam ven pljuva.

Punce sam jaz še vedno mislim, da ni alergija na KM, a se vam ne zdi, da bi potem moglo bit že prej kaj narobe, namreč ko sem polno dojila, sem jedla fulll mlečnih izdelkov, pa ni blo nikol nič.

Valči, probaj jo podkupit z nečim, da spije donat, jaz sem do 8. razreda jedla solato, sam če sem kaj dobila za to, potem sem šla pa na operacijo za slepič in so mi prepovedal solato jest za 14 dni, takrat sem jo pa začela jest in jo jem še sedaj.


No sedaj moram pa kuhat kosilo, dokler punčka spi, da ko se zbudi, da jo peljem ven.


(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
   RE: Desetke007
14.3.2008 12:04:11   
sanosan
Valči, najbolje bi bilo, da bi se šla osebno pogovorit s to zdravnico, da sploh vidiš v čem je finta, da je napisala tako odpustno pismo. Vsekakor pa spiši čimprej pritožbo in jo pošlji, pa ne pozabi omenit odpustnega pisma. Pa do Larine osebne zdravnice stopi in se pogovorita, da si ne bo še ona ustvarila kakšnega slabega mnenja.
Kar se pa tiče prehranjevanja triletnikov, pa lahko rečem, da je zelo težko v tem obdobju zadovoljit zahteve po zdravi prehrani. Meni Blaž noče skoraj nobenega sadja, od zelenjave je samo kuhan korenček, cvetačo, koruzo. Je kar nekaj sladkarij, ki mu jih seveda mi odmerjamo (bombonček na dan). Njegov obrok pa bi lahko pustil še ptička lačnega, tako malo poje (seveda je v vrtcu vse drugače, tam je veliki jedec). Tako da vem, da je težko, vendar to ni razlog, da se grozi s socialno in takšnimi opozorili v odpustnih pismih.


Bodite pridni, je alarm, moram it...

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
   RE: Desetke007
14.3.2008 13:01:44   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Meni se zdi da se Ajša ponoči vedno bilj pogosto zbujauser posted image . Sem pa jaz taki zombi, da nisem sposobna niti na uro pogledat, niti ne vem kolikokrat se dojiva...delam vse v napol snu.

Ja pri meni je enako. Naš mali je že veliko bolje spal, sedaj ga pa kar malo lomi. user posted image user posted image Vse skupaj pripisujem zobkom , čeprav dlesni še nima izrazito napete. Sem že pomislila, da je mogoče lačen, pa ni.



(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
   RE: Desetke007
14.3.2008 13:04:12   
*kinnie*
Ojoj
Noa1 oprosti, sem predhodno citirala tvoj post, sem pa še svoje zraven dalauser posted image . No upam, da mi ne zaračunaš avtorskih pravicuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
   RE: Desetke007
14.3.2008 13:17:13   
*kinnie*
Valči: Ja sploh ne vem kaj naj rečem, še mene je razjezilo. user posted image Sploh ne vem, kaj bi storila na tvojem mestu; po eni strani se mi zdi škoda izgubljati energijo za take osebke, ker dosegla tako ne boš nič , po drugi strani pa človek ne more spregledati tako hudih obtožb, nesramnosti in krivice!!! Najmanj kar je, bi se pogovorila s pediatrinjo.

Donat: res ne vem kako bi ji ga prekrila,...jaz bi s svojim otrokom pogajala za vsak požirek...pri nas to pali.

user posted image user posted image user posted image user posted image da dobro zrihtate!



(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
   RE: Desetke007
14.3.2008 14:09:51   
noa1
Evo, sva že s sprehoda, štartale pa sva ob 11.30. Sva še Pandico srečali v mestu...kako je sedaj fajn ko se poznamo.
Ajša je zunaj še tulila...sem mislila, da od lakote...sedaj pa kar naprej spi v svojem vozu
...jaja...se že dere...letim

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
   RE: Desetke007
14.3.2008 14:16:07   
Alina_alin
Noa, tudi moja je spala že 6 ur v kosu. Sedaj? na 2 uri, včasih na uro. Pa isto kot ti, sploh ne vem več kako pogosto. Prižgem malo lučko ko jo pristavim, potem pa se zbudim, ugotovim, da se več ne dojiva, pogledam na uro in je 1 ura minilia al pa še več. Pa itak ne vem ali je jedla, kdaj, koliko .... v glavnem kot ti: vse v napol spanju.
Saj bo bolje.
metkica: maribor

valči:user posted image user posted image user posted image

mala jamra, se jezi, ker ji je roka odveč pri obratu..., grem jo pocarkljat, potem pa greva po našo malčico v varstvo.










(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
   RE: Desetke007
14.3.2008 14:20:16   
Alina_alin
še nekaj:  a je možno, da naša zaradi cepljenja ne kaka?
predvčeraj sva dobili pikeca, do sedaj še ni kakala, če odmislim včeraj neka sluzastega v manjši količini... Prej pa sicer vsak dan 3-5x... Je imel kdo od vaših kaj takega? Sicer ni drugih sprememb.  Se mi pa zdi, da jo sedaj že malo muči in je zato jamrek.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
   RE: Desetke007
14.3.2008 14:39:07   
lane31
Valči....ne bom zgubljala besed o tej tako imenovani zdravnici....se bom raje pri donatu ustavila....poskusi ga nalit zvečer ,da gredo mehurčki ven in da je poplnoma postan- tako je pravzaprav čisto podoben navadni vodi ,ni ti ga potrebe gret ker je dovolj da je na sobni temperaturi...če še vedno ne bo pila ji ga pa z sokom zmešaj
AlinnaAlin....a zdaj pa še vi.....če lahko cepivo povzroči drisko potem lahko tudi zaprtje po moje

Grem kosilo kuhat....postrvi....mnjami user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
   RE: Desetke007
14.3.2008 16:17:32   
mišk
... Valči....tud jst bom raje tiho... Se jezim skupaj s tabo!!

Zobozdravnik: Danes sem imela kontrolo in je vse brez problemov.user posted image  Dobro, da sem zadnja leta zeeloo vestna glede rednih obiskov pri zobozdravniku. Sem pa še vedno pri otroškem in me je včasih kar sram, ko sedim na isti klopi z mejhnimi otročki v čakalnici!user posted image user posted image  Joj, kar strah me je, ko ne bo več statusa in bom mogla k " ta pravemu" zobarju...user posted image  Ta je tak v redu. Zastonj mi da vedno belo plombo!user posted image

V nedeljo pa greva z možem v Celje na sejem Flora-poroka. Moram pogledat za kake fajne čevlje. Ja, še zdej jih nimam...user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
   RE: Desetke007
14.3.2008 17:31:36   
mama06
Pozdravljene,

ena je želela zajtrk. Se opravičujem, samo po današnji noči mi ni bilo do kuhanja. Sem mu ob 22-ih dala svečko, pa smo imeli take bolečine, da je tulil do 1-ih zjutraj, potem pa revež na zizi zaspal. Ne vem, kaj še naj naredim, da bo bolje. Sedaj je tudi čez dan že bolj tečen, svečke pa ne pomagajo. pa niti Calgel za dlesni ne. To pomaga samo trenutno, ko pa se fl razboli, pa je tako drenje in jok in stok, da ga nič ne more potolažit. Krči so nula proti temu. Tako, da punce, potem poskušava malo nadoknadit zjutraj. Se mi pa ati smili, ko mora v službo.


Pa da ne boste lačne, malo deserta

user posted image

valči - jaz bi takoj zahtevala pogovor s predstojnikom in opravičilo!!!!! Saj se ne moreja tako obnašat. Katastrofa!!!!

Klaudia - se mi zdi, da te nič ni med nami. Je vse ok?


SLAVLJENCI - ISKRENE ČESTITKE!!!!

To pa je za vas

user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
   RE: Desetke007
14.3.2008 18:38:02   
lane31
Majoli....čestitke Maks user posted image user posted image
JennyAnny....lahko da gre za bolj blago alergijo, saj niti ni nujno da nekdo z alergijo na KM ne sme uživat mlečnih izdelkov....recimo sir mu ne škodi ,jogurt pa ....tega mleka pa res ne poznam,kje si ga našla ?
Mama06....pa so to sigurno zobki....da ni kaj bolan user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   RE: Desetke007
14.3.2008 19:01:02   
maja zarja
No da se malo pofočkam,sploh ne vem kje se me glava držiuser posted image
Pri nas je kaosuser posted image user posted image ,ne spimo več ponoči,revico full mučijo zobkiuser posted image .Tak nemirno spi in si v snu tišči pešičke v usta,pa pleničko....res si je boga...pa jo ponoči namažem z Dentinoxom pa 2 uri panča....pol pa spusti in zopet začne stokati...user posted image mislim pa da bo enkica v roku par dni zunaj....se že vidi kronica zobka tik pod dlesnijo....pa ostri robek se čuti....user posted image tak,da je včerejšna temparatura zgleda res bila posledica izraščanja zobkauser posted image na Dentinoxu piše,da lahko namažeš 3 krat na dan,kaj se moram tega strogo držati?kaj mislite?


Alina_alin-mi pa smo imeli kontra stranski učinek cepljenja/drisko.Mislim,da če je zaprtje posledica cepljenja bi moralo v roku 48 ur miniti,pol bo pa vse nadoknadla...user posted image

Valči -pa to popuser posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna.Lari pa user posted image

Miška-mi jemo Aptamil AR pa še kljub temu včasih poliva,če normalno pridobiva na teži ne rabiš skrbet,tak je meni rekla pediatrinja.Je pa res,da je to zelo neprijetna zadeva....baje tam do enega leta izzveni...tak,da še imajo naši user posted image čas....

No zdaj pa mi je moja dojenčica dala kar nekaj časa,da sem se kar razpisala........

p.s.:Alina-alin lepe slike s srečanja, vidim,da ste res uživaleuser posted image

Ljubljančanke dajte še ve kako fotko, če še niste,nisem zasledila...

lep pozdrav

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   RE: Desetke007
14.3.2008 19:19:53   
Klaudia
Da se vam še jst malo javim. Mama06, vidim da si me pogrešala.

Včeraj je bil potem tak sonček ,da smo vseeno šli ven kljub zamašenemu nosku, in potem na sončku hodili od 10:30 pa do 14:30. Je ful pasalo. Zvečer pa šok, ličnice in ustnice imam ful opečene. HB da imam Peppeny, tako da sonce do Lie ni prišel.

Potem spet celo noč nismo nič spali. Šele okol 8h zjutraj nama je uspelo zaspat za eno urco. Potem smo šli pa v nabavo... ima leclerc njihove plenice v akciji, pa za v voziček sem kupila proti drsno podlogo, pa fredov obroč, ker gremo naslednji teden 1x najbrž v dolenjske.

Zdaj Lia že spi... se je 1 uro drla preden je zaspala. Pol sem ji mogla pa še nosek spucat... samo da je slišala sesalec je že spet jokala... user posted image

Srečanje v CE - sem za. Ima user posted image  tam starga ata , tako da gremo potem lahko še malo na obisk user posted image

slavljenci - vse najboljše
user posted image

kinnie - s kje z gorenjske pa si? Mi smo dostikrat pri Tržiču in bi se lahko dobili...

grem zdaj delat večerjo... hrenovke v listnatem testu... njami user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
   RE: Desetke007
14.3.2008 19:50:57   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31


Mama06....pa so to sigurno zobki....da ni kaj bolan user posted image


Mislim, da se ne motim, saj je čez dan OK, se smeji, normalno je, kaka, lula, vročine nima. Sem naredila flaško mleka(imam svojega zmržjenega v skrinji), pa je komaj spil 25 ml, tako da lačen tudi niuser posted image . To sem delala ponoči, ko se je drl, saj sem mislila, kaj pa če niso zobki in je lačen. Pa se je izkazalo, da lačen ni.

Ko pase kravice, mu slina teče kar v curku, kot potok, s prsti se drgne po dlesnih in vse tišči v usta, moj prst sesa ko zmešan in se smeji zraven, zvečer, ko se pa ful razboli, je pa katastrofa. Sploh ne spimo. Na dlesnih ima pa zgoraj trojko čisto rdeče, trdo in nabreklo. Skratka slini se kot polž.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
   RE: Desetke007
14.3.2008 19:53:15   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja


Pri nas je kaosuser posted image user posted image ,ne spimo več ponoči,revico full mučijo zobkiuser posted image .Tak nemirno spi in si v snu tišči pešičke v usta,pa pleničko....res si je boga...pa jo ponoči namažem z Dentinoxom pa 2 uri panča....pol pa spusti in zopet začne stokati...user posted image mislim pa da bo enkica v roku par dni zunaj....se že vidi kronica zobka tik pod dlesnijo....pa ostri robek se čuti....user posted image tak,da je včerejšna temparatura zgleda res bila posledica izraščanja zobkauser posted image na Dentinoxu piše,da lahko namažeš 3 krat na dan,kaj se moram tega strogo držati?kaj mislite?
 






Naš je tudi spra ful nemirno spal, sedaj pa sploh ne spi. Jaz imam Calgel in piše, da ne smeš predozirat. Bom raje upoštevala navodila.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
   RE: Desetke007
14.3.2008 20:03:49   
Jenny Anny
Lane31 Holle mleko mi je priporočila ena kolegica, drgač je pa tukaj opis:

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=3&id=826&kat=25&podkat=0

http://www.bio-trgovina.si/default.aspx?cid=7

Maks vse naj najuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
   RE: Desetke007
14.3.2008 20:42:19   
maja zarja
Slavljenčki vse naj,naj ob obmesečniciuser posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
   RE: Desetke007
14.3.2008 20:50:12   
mama06
Sem dala nekaj novih slikic v album 4-5 mesecev. Geslo je enako kot v prvem albumu.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
   RE: Desetke007
14.3.2008 21:38:22   
ditta
Alina_alin, naša Zoja ponavadi kaka vsak dan vsaj 4 do 6, pred približno mesecem dni, pa mi en cel dan ni nič kakala in sem bila precej zaskrbljena...nič je ni zvijalo in vse je bilo ok. Pediatrinja pravi, da je povsem normalno, če ne kaka tudi 14 dni,...v kolikor nima nobenih drugih težav, npr. črvičenje, zavračanje hrane.
Zoja je ponavadi že pridno pančala in že pri treh mesecih prvič prespala celo noč...ampak to samo prvič in potem nikoli več. Ponavadi sem jo morala podojiti dvakrat do trikrat na noč, zadnjih 14 pa se mi zbuja precej bolj pogosto. Včeraj se mi je do enih ponoči zbujala na eno uro, potem pa do devetih zjutraj na tri. Ko pa se zbudi in jo dam na ziziko dostikrat sploh ne je, ampak se samo crklja in povleče le ene parkrat tko na ornk. Ravno zaradi tega sem danes šla kar k pediatrinji jo pokazati, saj ima že dobrih osem dni isto težo in nič ne pridobiva. Tam smo jo stehtali in ugotovili, da je v enem mesecu pridobila le 450 gramov. Pediatrinja me je potolažila in povedala, da mi ni treba nič skrbeti, saj očitno ne rabi več in noče več. Zoja namreč sploh noče več jesti, včasih je tudi 4 ure čez dan brez zizike in se sploh nič ne pritožuje. Prav tako mi ni svetovala dodajanja ali pa uvajanja goste hrane, ker meni, da le to ni potrebno... Jaz pa sem v paniki vseeno šla v Mullerja in kupila Milupino riževo bio kašico.
Suzanamai, mislim, da sem zasledila v forumu da jo tudi ti že daješ vaši Zoji. Prosim, če si tako prijazna in mi poveš kako jo pripraviš. Na škatlji je namreč kar nekaj nasvetov za pripravo le te, mene pa zanima kateri je za naše palčke malčke najbolj primeren.
Klaudija, novi podatki za Zojo so torej: 4,5 mesece: 6550 gramov, višine pa ne vem.
Drugače pa je Zoja danes dobila celo goro komplimentov in sem trenutno najbolj ponosna mamica v vesolju! Moram reči, da sem se tudi jaz vanjo zaljubila na prvi pogled in da je ta ljubezen res nekaj najmočnejšega... Zlata moja pupika sedaj pridno panča, jaz pa šibam skuhati večerjo, ker sem že pošteno lačna.
Aja še kilogrami o katerih ste nedavno pisale. Tudi jaz jih imam še nekaj odveč in me čisto nič ne motijo...razen tega, da nimam čisto nič za oblečt in da bi bilo potrebno iti v šoping, za kar pa ni dinarčkov. Od 50 kg pred nosečnostjo sem sedaj na 53 in se mi vseeno smeji, saj sem sedaj vsaj malce bolj podobna mamici :)!

nočko vsem mamicam in njihovim sončkom  (upam, da se bomo kmalu spoznali, ker na naslednje srečanje (lj. in okolica)  zagotovo pridem)






(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4697
   RE: Desetke007
14.3.2008 21:39:14   
mama06
Kje pa ste vse danes? Tako zatišje....user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
   RE: Desetke007
14.3.2008 21:49:35   
Alina_alin
Izraščanje zobk: Naravna pomoč pri izraščanju zobk: vsakih 10 min po žlički dajat čajno žličko čiste vode. Otrok bi naj prenehal jokat. Po 10 minbi otrok spet naj postal nemiren, zato ponovimo... Po tem, bi naj otroci imeli tudi  boljše in močnejše zobke.
Jaz sem to delala pri naši malčici . Nobenega Calpola, mazil idr. nisem uporabljala, pa ni bilo hudo. Slina pa je tekla v potokih, pa vse si je tiščala v usta. Če je pomagala ta voda po žlički - ne vem. Težav v glavnem ni bilo, škodit pa itak ni mogla. Probajte.
Pa veliko sreče in upam, da  uboščekom bolečine ponehajo. Mi se še zaenkrat samo slinimo, ji bom pa kar začela po žlički počasi vodo dajat. Naši prvorojenki je 1.zobek prikukal pri 6,5m - slinila pa se je konkretno dolgo pred tem- kakih 3 m sigurno.

Ja pa Tjaša je danes porihtala zadevo v plenico. Sluzasto, malo drugačno po izgledu kot sicer; glavno da je bilo.user posted image Se je začela ful smejat, ko je opravila.user posted image Sem pa skor prepričana da je bilo zaprtje od cepljenja - saj je 4,5 mesece kakala res 3-5x na dan, sedaj pa 2 dni ne. Pa dojiva se še samo, nobene GH...

Valči:prej sem bila čist kratka. Kot so napisale punce: napiši takoj pritožbo k predstojniku. Če se ne boš ti vzela zase in otroka "gor", se ne bo noben! Ne pusti, da na papir napišejo tako neresnično mnenje. Pa ne pozabi, da si dobra mami!
mama 06,nisi mi poslala še mail naslova, dabi ti poslala paparico.  Kakšno pa je geslo za album?






(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
   RE: Desetke007
14.3.2008 21:59:21   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin



mama 06,nisi mi poslala še mail naslova, dabi ti poslala paparico.  Kakšno pa je geslo za album?





Ja, res je, sem pozabilauser posted image .



Imaš ZS.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.