suzanamai
|
Joj punce moje, mene same tehtnice obkrožajo (mož, tast, svakinja, ta boljš frendica, pa še sem dobila tehtnico), jst pa oven, ki imam rada vse pošlihtano in zrihtano za par dni vnaprej, oni pa taki neodločneži, da znoriš. Me prou zanima kaka bo moja pupa. Micla sem se prav nasmejala, pri nas je ravno obratno. Mož je oven, midve Zojo in njegov brat pa tehtnice. Se je kar za glavo prijel, ko sva izvedela pdp. Jao še ena vaga, za znoret. Drugače smo pa že v petek šli malo uživat. Mai je imel včeraj tekmo v Kranjski Gori, pa smo izkoristili in šli že v petek k mojim staršem. Čvekali smo do 2h zjutraj ob dobrem sirčku, domačem vinu in pršutu. Zjutraj pa v Kranjsko, kjer je bil čudovit sončen dan. Mai je bil izgleda preveč pod pritiskom, ker je imel preveč navijačev in je v prvem teku padel, tako da je bil na koncu na nehvaležnem 4. mestu, sem mu pa zrihtala vsaj tolažilno nagrado, tako da se je revež pomiril. Je pa na srečo v skupnem še vedno na drugem mestu, tako da če bo vse po sreči in bo na naslednji tekmi med prve tri, bo v skupnem na stopničkah, kar je najbolj pomembno, saj si full želi, tisit kristalni kipec. Drugače mu ga bom pa sama naredila pa bo volk sit in koza cela . Sem pa tudi jaz prišla na svoj račun in si privoščila dopoldansko karto, ter sem dirkala gor in dol po smučišču kot otrok Nazajgrede smo se spet ustavili pri mojih na vrhunskem kosilu, saj je imel oči rd. Moji mamici pa res kapo dol, njena kuhinja je zakon. Še dobro, da sem vsaj nekaj pobrala od nje, ampak tako dobro pa mislim, da ne bom nikoli znala kuhati. Vedno nekaj novega, pa bolj francoska kuhinja...njami... Zoja je bila tako utrujena, da jo je že ob 5h popoldan zmanjkalo in se ni zbudila niti med oblačenjem, ne doma, ko sem jo položila v posteljico. Spala je do 5h zjutraj, potem pa akcija in mi je pela in se smejala ter zvijala kot kača do 7h, ko sem le uspela vstati. Sedaj je pa dol padla. Nosek je še vedno katastrofa, drugih težav pa na srečo nimava. večer ji dam po eno kapljico razredčenega operila, tako da vsaj noralno diha ponoči. Čez dan pa revico zalivam s fiziološko in vlečem ven... Toliko za sedaj, sedaj grem pa v miru prebrat za nazaj, saj sem le na hitro vse preletela, kar ste naklofale. Uživajte