valči
|
pot, res si se mi zasmilila,čišča,pa še tista brazgotina tam dol Sem mogla dvakrat prebrat tisto o pisingu ,ej,kaj so pa s tabo delali?Prvič sem bila fejst rezana,na obe strani,pa mi je dr. Grulič-specializant tako lepo zašil,da se je sam G. po pregledu čudil.Tako da vse pohvale,ker soplni odnosi po 4 mesecih so bili super.Pri puncah nisem bila šivana. Tako da res se mi smilš,bogica ti.Jaz bi šla težit k svojem G,da me noti in boli in naj ti da napotnico,da ti to kirurško popravijo.Mesarji Samo res,da se ne morejo po porodu potrudit,to bi bil moj G. hud.Ravno on mi je rekel,da je to velikega pomena,kako te po porodu zašijejo,da ima lahko ženska vse življenje težave Tako da pojdi s tem naprej,pa lane 31, tebe tudi mučijo spodnje zadeve,ne?Tebe pa preveč zašili! Groza,boljše da neham,ker sem jezna,kak se ene matrate.Srečno. tave, Tej je prava bunkica,lep fant,pravi frajer Pa taki lepi brezrokavnik ima Samo o gosti hrani malo. Gosta hrana se bi naj začela dajat,ko ta podvoji porodno težo. To je meni naša pediatrinja rekla in sem šla za nazaj od otrok gledat težo in drži.Miha je prvič poskusil par žličk jabolčnega soka pri 5. mesecih.Pri 6. mesecih prvič za večerjo nekaj žlič riževe kaše z mojim mlekom.Lara je teden dni pred 4. mesecem jedla riževo kašico in se hitro navadila. Nina pa bo dobila,kot Miha,najprej sokce,potem šele ostalo,počasi.Vendar tiste,ki se sekirate,stehtajte otročke,če še niso teže podvojili,ni panike še niso pripravljeni. Je res nekaj na tem. Mišk,je res lahko zobovje,ali pa ima taki ten kože,rdečeličen.Če te fejst skrbi,pokliči pediatra.