pot
|
Pozdravljene desetke. Upam, da mi uspe kaj napisati, ker se Oskar trenutno igra, pa nevem kako dolgo bo ostal priden. Kakšnih 14 dni nazaj se je odločil, da ne potrebujem več nastavka za bradavice. Ja, on se je odločil. Od takrat se tudi raje doji pri meni, uporablja me tudi za uspavanko. Samo nisem še prepričana ali je to dobro ali slabo. Bradavice pa čudežno dobro vse skupaj prenašajo. Samo škoda mi je, da ni več mleka, sedaj ko je dojenje za oba lepše in lažje. On končno lažje pri meni je, samo kaj, ko pa tako počasi in malo priteče, ampak sedaj je močnejši v sesanju in mu gre lažje od rok, ker se ne utrudi tako zlahka. Prejšnji teden je bila mala norišnica, spet vse isto kot na začetku prvi mesec in pol. Ni bil toliko lačen, da bi se najedel in je potem cel dan jedel v manjših obrokih na pol ure ali manj, ponoči pa še zelo slabo spal, ker se zvečer ni najedel. Tako sem jaz dva dni uspela spati le 3 ure dobrega spanja, ostalo pa dojenje pri meni in flaška celo noč in dan. Pa kupčki so mu spet nagajali, pa driska, nič spanja čez dan in zelo malo ponoči, potem pa še utrujen, razdražen, tečen... Jah, cena za cepljenje proti rotavirusu, ki se menda po 1 tednu spet pojavi. Upam, da se bo ta teden popravilo nazaj, da bo tudi kaj spal čez dan, ker prejšnji teden je bil zelo naporen. Zaradi premalo spanja in utrujenosti me je tudi spodaj bolelo in tiščalo dol, pa tudi čišče, ki se še vedno ni poslovila je potem nekaj več. Te dni tudi ugotavlja, da v ustih ni dobra cela roka ampak, da če se potrudi, lahko v usta stlači samo palec ali kazalec in ga potem veselo sesa. Duda, pa če je lačen leti že kar precej daleč. Sezamov napitek sem sprobala in je , sem raje sezam na kruh dala in ga spekla. Njami. Naredila sem tudi enotednesko kuro s Tametilom, pa je malo dvignil nastanek mleka. Tiste, ki ste se strgale in bile spodaj šivane.. Zanima me, če so vas tudi tako grdo zašili, da lahko daste kak piersing not, ne da bi zato morale luknjo delati, ker je ta ostala od šivanja. Meni gre kar na jok, ko samo pomislim, na to, kako grdo so me zašili. Pa še vedno me boli spodaj, tako da želim veliko užitkov, tistim, ki že prakticirate , ker pri nas to očitno še lep čas ne bo možno. Danes sem končno uspela dodati nov album z istoimenskim geslom, tako, da si lahko ogledate našega fanta. lep pozdrav
|