Alina_alin
|
Noa, kaj ti opisuješ mojega moža in bujenje, ker se ne ve po tihem premikat po bajti? Se vidimo drugič, ni blema. Oblačenje - upoštevaj, da je sedaj stara 3 m, ni več novorojenček. Že ima "izkušnje" z reguliranjem toplote. Naša je bila kot novorojenček zmrzlijivček, isto sem jo v P grela s termoforjem, ful pokrita, oblečena. Sčasoma začnejo se sami gret.. jaz našo že lahko manj oblačim kot sem jo prej, prejje bila prava bubika - še v vreči je bila skozi čez dan. Poleg dvojnih oblačil. Probaj, mogoče tudi zato več joka, ker ji je vroče - ne vem, probaj. Na materinski šoli leta 2005, so nas učili, da za vratom probaš, sedaj v P pa mi je sestra rekla, da so kazatelj nogice. Torej, če so hladne rokice, noge tople - ni panike. Če pa oboje, pa otroka zebe. Tak mi je rekla... Ker naša nima rok skoraj nikoli vročih, ima pa potne in takrat jo slečem in vidim,da ji je vroče. Eh,semse spet razpisala. Lane, čestitam za nagrado. Ste bili tudi na Ptuju? dobro zrihtajte na posvetovalnici. Teka, pa veš da me je klicala včeraj ena prijateljica, in rekla, da smo bli - mi maškare- včeraj na TV - MB kanalu... Indijanska familiy. bom dala fotko ob gor. Evo, zdaj se mi je zbudila, tak da tekam.cauuu
|