suzanamai
|
Pikceva to je super slišat, da imaš taki dobrovoljki, pa lepo da ne kompliciraš. V glavnem kapo dol Punce full vas je bilo lepo videti danes, pa malo počvekati. Klaudija hvala za cd in kopijo, smo danes popoldan vsi prepevali na ves glas. Zoja pa je dol padla že ob šestih in še sedaj spi na kavču v dnevni. Je tudi njej zgleda danes dogajal. Sva se odločila, da je ne bova budila, ampak bova počakala, da se zbudi oz. da greva midva spat, kar bo pač prej. Punce na naslednje srečanje bom prinesla par dvd-jev Baby Human, imam v dvx formatu in v originalu v angleškem jeziku. Najbolje da se prijavite kateri prinesem. Pa cel kup mp3 otroških imam, baby mozarta, tuje uspavanke ma vglavnem super muzika, Zoja jih obožuje, če bi katera želela naj mi javi. Janja danes sva govorili okoli Urbanovih pikic. Moj starejši ima hud atopijski oz. neurodermitis, poleg zdravilnih mazil ima super negovalno mazilo in sicer 30% aqua purificata v eucerolu. Enako kremo uporabljam za Zojo, le da ima notri še malo olivnega olja. Krema je super in čisto naravna zadeva, prosi p za recept, drugače pa ti jo namešajo v lekarni tudi brez ampak je kar drago. Jaz Zojo namažem z njo po obrazu vsako jutro in zvečer po kopanju pa tudi po celem telesu ima kožio kot dojenčkova ritka . Drugače pa če rabiš dobrega dermatologa, ti priporočam dr. Dragoševo na dermi, mojega je spravila v red po 8 letih. Probali pa smo vse od klasične medicine do vseh možnih alternativnih variant. Vendar kot sem ti rekla, mi ne izgleda hudo atopična koža. Uporabljaj kakšen blag prašek, pa brez mehčalca in za nego ima Mustella super program za atopično kožo, jaz uporabljam gel za umivanje za Zojo že od vsega začetka in je super, saj kože ne izsuši. Je treba full paziti na začetku, da ne uničiš naravne zaščite kože, sem zadnjič brala sestavine v milu od Nivea, pa sem takoj vrgla v smeti, notri je namreč citronska kislina, hallo pa a so normalni al kaj. Tako da razne nivea, solea, lumpi ipd., ne uporabljaj. Joj sem se razpisala. Tave kje so slikce??? Daj Teju enega na noska namesto mene... Sedaj gremo pa eno dobro komedijo pogledat, potem pa spat.