|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
5.2.2008 15:27:00   
oktoberka
Kasija kako je Elian?

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
   RE: Desetke007
5.2.2008 15:29:04   
oktoberka
Tave a ti Teju mlek ne prpravš tko da daš najprej 2/3 vode pa not mlek, pol pa še 1/3? Tko kt piše na tem AR? K js ponoč še to mutim pol.user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
   RE: Desetke007
5.2.2008 16:14:36   
mama06
No pa sva vseeno bila 2 uri zunaj. Je komaj čakal, da pride ven, saj je že po pol minute spaluser posted image in to 2 uri. Sva prišla domov, je pojedel in še zaspal nazaj za eno urouser posted image user posted image .

lane31 saj je menda nehalo deževat, pa bo lahko tvoj šel pokazat svojo umetninouser posted image user posted image

Klaudia, mislim, da si ti spraševala za šraufanje - polno dojim, ne dajem ne čaja, ne dodatka, menzesa še nisem dobila, me pa tu in tam močno zaboli spodaj, tako zašpika, potem pa mine. To traja nekje 2-3 dni

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
   RE: Desetke007
5.2.2008 16:45:32   
mišk
Sam da povem: jst še zmeri nimam menze!user posted image  Jutri grem po test, da bom točno vedla kakšne kroje poročnih oblek moram probavat!user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
   RE: Desetke007
5.2.2008 16:46:56   
Klaudia
Evo mi smo nazaj od ortopeda. Vse je OK. Ni potrebno več nič široko povijat in kontrola čez 3mesece za vsak slučaj.

Pa RA sem prej klicala. Rečem kdaj me lahko naroči za rudnik: 4.4.2008 user posted image  ji rečem kaj pa na viču: 17.3.2008
Pa to ni normalno. Je rekla nej se samo naučimo dvig z boka pa bo. JA zihr bo ja. Sm jezna k user posted image ! Sm klicala P kaj je zdj to, da me tok pozn naročijo, pa je rekla nej počakamo do naslednjega pregleda in če se bo slabšalo, bo dala pod nujno. A sam če se bo slabšal? Kaj pa če bo isto kot je? Pa to ne moreš verjet...

Se grem mal ohladit da k seb pridem.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
   RE: Desetke007
5.2.2008 16:51:22   
oktoberka
Midve sva pa jutr naročeni v RA. Sva imeli datum 21.2. pa so me klical da je ena odpovedala, pa da je luknja zdej in da loh prideva če hočm. Tko da mogoče bojo tud tebe kej klical. Loh pa pokličeš še v zd Bežigrad. Js sm bla tm v roku enga meseca naročena. Probaš loh. Pa baje so super prijazni.

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
   RE: Desetke007
5.2.2008 16:55:40   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Loh pa pokličeš še v zd Bežigrad. Js sm bla tm v roku enga meseca naročena. Probaš loh. Pa baje so super prijazni.


Sej bi pa mi na napotnici piše; Razvojna ambulanta Vič Rudnik - zdaj pa nevem, če mi to velja tudi drugje.

A katera kaj ve glede tega? A rabim novo napotnico ali je ta vredu?

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
   RE: Desetke007
5.2.2008 17:08:35   
oktoberka
Po moje najboljš da pokličeš v zd pa vprašaš. Ampak po moje rabš novo napotnico. Zakaj ti je pa sploh kej gor napisala? Men še nkol niso napisal. Sej se itak sam odločš kam boš šel.

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
   RE: Desetke007
5.2.2008 17:20:17   
Klaudia
Pojma nimam zakaj. Sem ravno zarad tega klicala, če lah grem dugam s to napotnico, pa je rekla da bo do pregleda še vse vredu. (27.2. ga mamo) Da ne rabmo nikamor hodt... yeah right user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
   RE: Desetke007
5.2.2008 18:10:11   
tave
Hoj!

No dons vas je bilo prav fajn vidt. Mal smo počvekale, kokr so nam dopuščali našiuser posted image . Pa vsi so tok luštniuser posted image .

Oktobrka ne, jest mu kar nalijem 180 ml v flaško , pogrejem v mikrovalovki in dam not mleko. Sej bistvo je da je dost vroča voda, zato da se lahko AR napne. Pol pa le mirkat da ni prevroče. Jest vedno probam. In to je to.

No naš je do zdej spal. Smo ga mogli kar zbudit. Ko sva prišla domov je po še ob 15h jedel in zaspal, ker je bil čist hin. Preveč mu je dogajal. No še mal pa kopanje, papica, žuranje in spat. Upam da bo do 22h že zaspal.


Se tipkamo

lp, tave

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
   RE: Desetke007
5.2.2008 19:21:38   
pikceva
OJla punce,

Meni se sploh ne zdi tako hudo imet dvojčke...Mam sicer pomoč s strani tašče, v primeru, pa da je ne bi bilo, bi najbrž plačali varuško. Ta male majo isti urnik; spijo skupej, jedo skupej, pa še igrajo se skupej. Jaz sem se kar navadla, pa še flegmatik sem po naravi, tako, da se sploh ne sekiram. Sicer so pa velike dobrovoljke in se veliko smejejo. Nič ne kompliciramo in so malček ku ciganke, ker jim pustimo prosto pot po igri.


Prve tri mesece pa je bilo izredno hudo. Ta male so jedle cel dan. Kot nedonošeke so jedle dva na uro, tako, da nismo nikamor prišli. Pa to osemkrat na dan. Če šešteješ pridemo na 16 krat na dan....tako da si zamislite...cel dan brez spanja ....Je pa šlo ta hudo mimo, tako, da je vse pozabljamo.

Bi pa še enkrat mela dvojčke, če bi šlo to za prve otroke. Ti ne bodo nič razcrtani, ker se ne vrti vse samo okoli njih :).

Lp

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
   RE: Desetke007
5.2.2008 21:15:57   
Alina_alin
Noa1, če ima pri 24stopinjah bodi dolg rokav in še gor eno tanko majčko - je pomojem mnenju preveč.  Jaz moji to oblačim pri 22 stopinjah. Ravnokar smo imeli prevroče, je moj preveč zakuril, je bilo 23,5 in je ta mala kar jokala, ko sem jo slekla je bilo bolje. Probaj. Pa nočem pametovat. Tudi sama sodim med tiste, ko raje oblečejo bolj, kot premalo, pa vem da to ni ok.
Lane31, torej? kateroo nagrado je dobil tvoj? ful je bil dober, pa res se je potrudil, da je to naredil.  Aja, bi te pa prosila, da ko boš zvedela, da pridejo spet plenice v Mullerju, da mi sporočiš, bi jih šla jaz kupit, da sprobam.
Grem uspavat našo.
nočko

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
   RE: Desetke007
5.2.2008 21:16:52   
suzanamai
Pikceva  to je super slišat, da imaš taki dobrovoljki, pa lepo da ne kompliciraš. V glavnem kapo doluser posted image user posted image user posted image

Punce full vas je bilo lepo videti danes, pa malo počvekati. Klaudija  hvala za cd in kopijo, smo danes popoldan vsi prepevali na ves glas. Zoja pa je dol padla že ob šestih in še sedaj spi na kavču v dnevni. Je tudi njej zgleda danes dogajal. Sva se odločila, da je ne bova budila, ampak bova počakala, da se zbudi oz. da greva midva spat, kar bo pač prej.

Punce na naslednje srečanje bom prinesla par dvd-jev Baby Human, imam v dvx formatu in v originalu v angleškem jeziku. Najbolje da se prijavite kateri prinesem. Pa cel kup mp3 otroških imam, baby mozarta, tuje uspavanke ma vglavnem super muzika, Zoja jih obožuje, če bi katera želela naj mi javi.

Janja  danes sva govorili okoli Urbanovih pikic. Moj starejši ima hud atopijski oz. neurodermitis, poleg zdravilnih mazil ima super negovalno mazilo in sicer 30% aqua purificata v eucerolu. Enako kremo uporabljam za Zojo, le da ima notri še malo olivnega olja. Krema je super in čisto naravna zadeva, prosi p za recept, drugače pa ti jo namešajo v lekarni tudi brez ampak je kar drago. Jaz Zojo namažem z njo po obrazu vsako jutro in zvečer po kopanju pa tudi po celem telesu ima kožio kot dojenčkova ritkauser posted image .

Drugače pa če rabiš dobrega dermatologa, ti priporočam dr. Dragoševo na dermi, mojega je spravila v red po 8 letih. Probali pa smo vse od klasične medicine do vseh možnih alternativnih variant.

Vendar kot sem ti rekla, mi ne izgleda hudo atopična koža. Uporabljaj kakšen blag prašek, pa brez mehčalca in za nego ima Mustella super program za atopično kožo, jaz uporabljam gel za umivanje za Zojo že od vsega začetka in je super, saj kože ne izsuši. Je treba full paziti na začetku, da ne uničiš naravne zaščite kože, sem zadnjič brala sestavine v milu od Nivea, pa sem takoj vrgla v smeti, notri je namreč citronska kislina, hallo pa a so normalni al kaj. Tako da razne nivea, solea, lumpi ipd., ne uporabljaj.

Joj sem se razpisala.
 
Tave  kje so slikce??? Daj Teju enega na noska namesto mene...

Sedaj gremo pa eno dobro komedijo pogledat, potem pa spat.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
   RE: Desetke007
5.2.2008 21:27:12   
suzanamai
Noa1  se pridružujem puncam, tudi jaz sem mnenja, da so to izpuščaji od vročine. Mi smo imeli prva dva meseca 24-25°C in je imela stalno kakšne pikice, pa seveda oblečena v dvojni dolg rokav. Potem mi je P rekla da so to vročinski izpuščajčki in zmanjšali smo na 21-22°C, doma ima vedno samo en bodi dolg rokav, hlačke in tople nogavičke. Edino kadar zaspi jo pokrijem. Pa ji super odgovarja, sicer je koža kadar jih zebe ponavadi marmorirana, tako da takoj veš, pa še trese jih.

No vglavnem ni dobro da jim je pretoplo, pa čeprav mene včasih doma kar zazebe in strašim okoli v flisu, Zoja pa vsa zadovoljna in topla.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
   RE: Desetke007
5.2.2008 21:45:49   
lane31
Hello damice....škoda da še ni fotk ljubljanskih maškar...ste se lepo imele berem user posted image

No naš predator je le šel na ogled in dobil 3-jo nagrado user posted image ...Vlakeca user posted image -otroškega na daljinsko+ 2 karti za obisk sinfoničnega koncerta,ki velja do maja meseca user posted image ....Mariborčanke-če kera ljubi to zvrst glasbe z veseljem oddam user posted image


MIŠK....a ti si že sploh imela keri menzes -torej ti zaostaja....super še je možnost da bomo imeli novo oktoberko user posted image user posted image user posted image


Klavdija.....pa saj niso resni,no.....mislim no coment user posted image user posted image user posted image

Teka in Alina....joj mata lušne hčerkice....ena bolj od druge user posted image user posted image user posted image


Pikčeva še enkrat.....kapo dol user posted image


Muller ga pa serje 100 na uro....že drugič niso dobili midi plenic in sem morala kar lepo pamperske kupit....pa mi že na oko niso simpatične user posted image ...no bom vidla kako jo bom zjutraj našla user posted image

In pust je mimo z njimi pa tudi krofi.....aleluja user posted image user posted image ....Saj ne da ih imam kaj preveč rada a mama jih peče tri dni in vsakič po novi recepturi....pol pa -pa daj no probaj enga....pa jutri spet..- prite na krofe,sem jih pekla user posted image

Jutri imamo posvetovalnico in z njo najverjetneje še cepljenje user posted image




(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
   RE: Desetke007
5.2.2008 22:17:35   
janja
Oktoberke spet vas je bilo lepo videti. user posted image Jaz komaj čakam taka srečanja. Vse ste super, da o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne govorim. Vsi so tako cort.

suzanamai - hvala za podatke o kremi. Upam, da mi bo P napisala recept. Zadnje čase namreč ful šparajo. Sem zadnjič prosila za recept za svečke, pa mi je sestra v ZD rekla, saj jih lahko tudi kupim. Halo!!! Zakaj bi kupovala, če imam pravico do recepta? A Mustello kupiš v lekarni? Upam, da bo kaj pomagalo.

klaudia - jaz sem mu tudi danes kupila tistega delfinčka za v vodo. Kako je užival! Sem ga morala kar fajn držat, da mi ni pobegnil. Res mu je všeč.

zivepo - vidim, da spreminjajo vse živo. Ko sem pred leti kupovala Aventov nastavek za flaško je bil bel od 4. meseca dalje in zelen od 6. meseca dalje. No, ravno danes pa sem kupila nastavek za Urbana, pa piše na belem, da je od 6. meseca dalje. Nič zato. Jaz mu bom flaško vseeno ponudila (cucljev ne mara). Je pa fino, ker mora sam vleči - mi se namreč še dojimo, pa ne bi rada, da prekmalu izgubi refleks vlečenja. Pa še malo lahko grize nastavek.
Jaz sem mu čaj sicer že ponudila po cuclju, pa ga je zavrnil. Bom poskusila še z nastavkom. Sem pa starejšemu isto ponudila čaj pri 4. mesecu pa tudi ni hotel piti, je začel šele pri 7. mesecu. Zdaj pa pije kot žolna. Sokov ne pije, redko kak ledeni čaj, drugače pa ima najraje vodo, pa tudi čaj včasih. Tako da tudi Urbana ne bom posiljevala z raznimi sokovi - naj pije čaj ali pa vodo.

Jaz bi tudi imela dvojčke kar na začetku. Mogoče bi tako tudi lažje rodila, ker imajo le ti ponavadi nižjo porodno težo. Ne pa da jaz pri svojih 155 cm spravljam na svet 4 kg otroke. Ni čudn,  da sem potem čist razštelana.
Poznam pa eno zgodbo. Mene bi kap. In sicer od kolegice prijateljica je po dolgih letih pričakovala dvojčke. Nosečnost je lepo potekala, potem pa jo je v 7. mesecu presenetil previsok pritisk in treba je bilo roditi. Ni šlo po naravni poti, pa so naredili CR. Pol pa hec. Se rodita user posted image user posted image , pa babica išče po trebuhu še posteljico, za njo pa še ena user posted image .  Očka je skor kap, še bolj pa je bila presenečena mamica, ko se je zbudila iz narkoze. Ko sta hodila na IT gledat svoje user posted image user posted image user posted image otročke, kar nista mogla verjeti, da so vsi trije njuni. Doma je blo pa vse pripravljeno za 2.

Zdaj pa spravim spat tavelko žabo, mala že spi. user posted image


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
   RE: Desetke007
5.2.2008 22:22:29   
teka
ojla!
se moram pohvalit, da sem vidla predatorja v živo! pa je vreme le zdržalo. lane, res je bil originalen, samo moja zara se ga je pa kar prestrašilauser posted image čestitam za nagrado - zasluženo!
sicer pa smo meli ful pestro zadnje dni, tako da niti na rr nisem šla brat, kaj šele pisat. sem tudi malo nenaspana, saj ga naš user posted image malo biksa. se mi kar zdi, da je vsaka noč slabša user posted image danes se je npr. zbujal na pol ure, uf. mogoče zobki?
se pa moram pohvalit, da sta bila v soboto oba zeeeelo pridna, tako da smo bili vsi štirje na civilni in cerkveni poroki prijateljev, pa še majčkeno na zabavi. No, mi trije, očka pa si je malo bolj privoščil user posted image mu je blo v nedeljo žal user posted image
noa, nisem pozabla na najin dogovor, baje bo v četretk lepo. se slišiva! sicer pa tudi jaz še nisem dobila user posted image in upam, da bo še nekaj časa tako. pri prvi sem ga dobila po enem letu.

kar se tiče pampersk iz mullerja pa je tako, da naj bi bile kvalitetnejše od tistih v drugih trgovinah, ker so narejene v nemčiji (ostale na poljskem). lane, poročaj kako se bodo obnesle!
pikčeva tudi jaz te občudujem da zmoreš s tako "lahkoto" (vsaj tako se berejo tvoji posti, da si čisto na izi) user posted image meni se ob obeh včasih kar malo meša. res je sicer, da sta različne starosti in vsak zahteva nekaj drugega, pa vendar...

ne morem verjet, res mi je uspelo nekaj napisat! upam, da ostanem bolj na tekočem. do vikenda seveda, pol pa rock'n'roll user posted image user posted image user posted image

nočko vsem skupaj!!!


(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
   RE: Desetke007
5.2.2008 22:26:47   
noa1
Da se še malo javim Sem zdaj skoraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od 8. naptrej se trudim malo uspavat in mi je ravnokar uspelo, pol pa pride moj domov in jo zbudiuser posted image ker je tak ružil. Jaz pa sem že videla kavčuser posted image ........
Eh,...sem mu jo kar prepustila, naj se znajde..pa tak vem da bo čez 10 min prišel vprašat...mogoče pa je lačna.

Lane: čestitke za tvojega predatorja
Alina in ostale: upam, da se kmalu spet kaj srečamo...jaz danes žal nisem mogla priti 

Izpuščaji so skoraj že izginili, bom pa jo začela še manj oblačit. Če pa mi je krizauser posted image ...me je strah da je ne bi zeblo. Ko sva bili še v P je bila vedno vsa prezebla, jaz pa skoraj naga....sem ji morala vsako noč dajat kalorifer z vročo vodo, da je ni zeblo.


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
   RE: Desetke007
5.2.2008 22:31:37   
noa1
Uf ste me prehitele....

Teka: saj jaz tudi mislim nate, samo je bilo zmeraj tako čudno vreme in se mi ni zdelo lih za kaki dolgi sprehod. Ob prvem sončku pa se slišiva.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
   RE: Desetke007
5.2.2008 22:43:08   
janja
teka - pamperske iz Muellerja so čist drugačne. Št. 3 imaš v treh različnih pakiranjih: rumenem (primerna za tiste, ki bolj tekoče kakajo, so luknjice na plenički), zelenem in vijoličnem (active fit). Meni se vse tri dopadejo, ker edino v njih ostane naš polulanček suh. Še bolj pa mi je všeč, ker imajo vse elastične trakove in se otroku res lepo prilegajo.  Mi zelo tekoče kakamo, pa ni nikoli pokakan po hrbtu. Ponoči se dojimo na 3 ure in je zjutraj plenica res polna, vendar še ne premoči.

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
   RE: Desetke007
5.2.2008 23:03:08   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: noa1





Izpuščaji so skoraj že izginili, bom pa jo začela še manj oblačit. Če pa mi je krizauser posted image ...me je strah da je ne bi zeblo. Ko sva bili še v P je bila vedno vsa prezebla, jaz pa skoraj naga....sem ji morala vsako noč dajat kalorifer z vročo vodo, da je ni zeblo.




To ti pa verjamem....je morala imeti kar 2 zokenčke da je imela približno tople nogice.....po 14-ih dneh pa sem opazila da so nogice prav vroče,če sem ji dajala zokenčke.....telo je zdaj že veliko bolj sposobno regulirat temperaturo,
mi smo v pritličju doma in je pod nami klet,pa vse stene zunanje,zato je kar hladno.....medtem ko sem jaz v dolgih rokavih + debeli jopici....je ona v bodiju+bombažni majčki......če pa ima majico iz pliša potem moram strogo paziti da ji dam spodaj body brez rokavov....pa copatkov ji doma tudi ne smem obuti- dobi prav mokre nogice.....mene pa pogosto zebe
Hecno,res
Za ven pa ji samo nataknem pajaca preko in bombažno kapico....pa je vedno topla,ko prideva nazaj....en čas sem ji spodaj še jaknico tanjšo oblačila....pa res vidim da je ne rabi

Sicer pa Noa1 boš videla sama.....pošlataj ji nogice kdaj pa kdaj....če so tople pol je ne zebe user posted image

Teka.....upam da Zara ne bo imela težav ponoči zaradi mojega user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
   RE: Desetke007
5.2.2008 23:09:44   
lane31
Lahko noč.....grem se pridružit user posted image  ki ima za sabo že dobri 2h user posted image
Ej.......včasih komaj čakam da si bo želela pri meni ajat....mora biti prav lušno ko se tak dišeči zakopljejo ob tebi user posted image
Postelja kliče........žal spet prazna user posted image
Mirno noč vsem
http://www.youtube.com/watch?v=lo9KsHFNke4&feature=related   user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   RE: Desetke007
5.2.2008 23:12:17   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Se rodita user posted image user posted image , pa babica išče po trebuhu še posteljico, za njo pa še ena user posted image .  Očka je skor kap, še bolj pa je bila presenečena mamica, ko se je zbudila iz narkoze. Ko sta hodila na IT gledat svoje user posted image user posted image user posted image otročke, kar nista mogla verjeti, da so vsi trije njuni. Doma je blo pa vse pripravljeno za 2.

Zdaj pa spravim spat tavelko žabo, mala že spi. user posted image



To sem pa jaz nenehno sanjala....da imam na koncu 2.....tak da me na samem porodu še niti presenetilo ne bi user posted image

Zdaj pa res.......nočko!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
   RE: Desetke007
6.2.2008 8:16:00   
lane31
Jutro....evo user posted image ....še spijem in grem zbudt miško za posvetovalnico user posted image
Plenica.....medtem ko se mulerjevi komaj pozna, da je polulana je bila ta pamperska popolnoma prepita in znotraj vata že v dveh delih,premočla pa ni .
Če bi bla še zraven pokakana pa ne vem kako bi bilo.....vglavnem ostanem na mullerjevih-takoj ko jih dobijo...če jih dobijo user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
   RE: Desetke007
6.2.2008 8:32:22   
skuštrana
Dobro jutro..

Pri nas je prelep sončen dan, tako da ne bom preveč tule gor strašlauser posted image

Jaz imam tudi probleme s tem oblačenjem, sploh za ven..ker tukaj, ko je sonce se segreje tudi do preko 15 stopinj in je prav vroče..jaz ga pa nabundam kot da smo v sloveniji in potem ko pridem ven se mali revež skuhauser posted image






_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




katero ime?
diana3

katero ime naj izbereva?

niki (34%)

nicol (11%)

ališa (11%)

kiara (44%)


Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!