|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
9.2.2010 15:45:33   
katrin***
anzetka...joj, te bo treba kregatuser posted image  Hvala za kofi user posted image

boob... a, si obogatela auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je že v redu, bomo drugič.

googica...lepo te je blo spoznat, pa Juša tut - ma je fajn dečko ni kej, ko mami in atiuser posted image user posted image

Predlog...sej vem da me boste skenslale, ampak vseen probamuser posted image user posted image user posted image  - se dobimo vsak teden 1x, da počvekamo, k men je blo tolk super mal it vn pa da še koga vidm.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
9.2.2010 16:22:00   
googica
ja to bi se res lahko zmenile, tko, da nam pride v navado :)

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 827
9.2.2010 19:39:35   
anžetka
Katrin, ni kejuser posted image  Zdej mam že 3kave v dobremuser posted image
Men je čist OK, da bi se dobile 1x na teden. Sam oblubit pa ne morem, da bom vedno prišla...user posted image
A veste, da sva šla pogledat vozičke in sam podn al pa drago kar je kul?user posted image  Nisva nič kupila, bova šla mogoče drug mesec v Italijo.

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 828
9.2.2010 19:48:46   
googica
mal po internetu poglej za tiste k so ti všeč.. se da dobit dost cenejš.. recimo tuki: http://www.bimbomarket.it/gb/en/ al pa http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-slalom-pro-buggy-urban-h62-coche-set_JA5157-H62CS.html

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
11.2.2010 10:02:26   
sabri
Joj, nas bo zamedlo a. Jaz sem skoraj zamudila naši kavo in sem bila bolj kratka, ampak se z veseljem pridružim še naslednjič. Je blo luštno.user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.2.2010 20:57:01   
anžetka
Googica, hvala za linke. Sem pogledala. Ej, me je že čist minil, da bi kupila voziček...user posted image  Tako al tako bo čez pol leta že hodil in vprašanje koliko se bo še hotel vozit v njem... Marelo mi je pa brez veze kupovat. Mogoče si čez par mescev tud glede tega premislimuser posted image bomo videli. Me je pa res minilo no...
Boob, teb sem pa še dolžna dat info. glede tiste tetke iz Šmarja, ki mirka otročke...Bom, obljubim...

Kaj kej počnete v tem krasnem vremenu? Dons sem šla do lekarne, je blo kar fajn zunaj, nič mrzlo, ampak pločniki so pa obup.user posted image

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.2.2010 22:23:32   
googica
mi smo šli mal v btc.. Juš je bil pr men v kenguruju, spal ko angelček user posted image .. čeprov je blo štir ure od zadnjega obroka, je spal in se ni nič dru, do doma.. sm bla čist veselauser posted image
ja anžetka maš mogoč prav ja, glede vozička. sej za tolk časa bo pa še ta zdržu user posted image .. midva sva še kar v dilemi.. gt3 al jane slalom.. men je bl všeč jane, predvsem ker je lahek.. mamo ene 10 stopnic po katerih vlačim voziček.. pa ker ga večinoma js vlačim, se mi itak bolj dopade jane.. mojmu pa gt3, k je pa cel hummer :D.. no ja, težk je pa k *******.. no ja, je pa tud res da je gt3 lepših barv.. ah jooj kaj pa vem.. najrajš bi vidla, da mi enga ful skritizirajo, pol bi se laži odločla user posted image .. (mogoče)
sam k sm taka packa, da se zmeri zapičim v neki.. ah joj.. jane jane jane..

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.2.2010 22:39:51   
katrin***
googica...ma si me zdele nasmejala res user posted image user posted image user posted image  Je isto kot bi sebe brala dobre pol leta nazaj, ko sm js voziček izbirala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj ti nej rečem, men tut najprej moj ni bil všeč (gt3) zdej pa ga ne zamenjam za nobenega. Najbolš da si nardiš seznam + in - pa pol vidiš kter ti bl prov pride pa da ma tisto kar je tebi všeč in tebi primerno. Npr. Men je blo važn, da ma velko košaro odspodi, da se da športni čist poležat,... Ti sama najbolje veš. Men je mami sam rekla, da nej ne gledam kolk je lep,ampak kolk mi bo funkcionalen.

Danes dobila cotke iz Mothercare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  full so lepe in dosti bolj mehke. Jutri pa gremo tudi mi popoldne malo v šoping.

Nč, lepo spite, grem še jsuser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.2.2010 23:09:51   
googica
katrin.. no lepo da nisem edina v zagati user posted image no itak more vsak to dat čez ane, k je pa tolk izbire.. ja funkcionalnost.. sej lih to ane.. to da je lahek jane, je men fuul pomembno, ker je skor še enkrat lažji od gt3.. no ja.. dost o tem za dons user posted image
jutr pa gremo na sprevod v kranj, bo spet ful maškar. vsako leto nardijo zakon sprevod, js k sm gorenjka tega ne smem zamudit :).. vam priporočam, če še ne veste kam se dat.. začne se ob pol desetih v centru mesta, in se ful nasmeješ idejam.. vsa najnovejša politična zgodovina v maškarah user posted image . Juš bo čebela, js bom hudičevka, moj bo pa klovn user posted image komi čakam, pust je zakon - vsaj enkrat na leto se lah ornk preveč namažem po faci user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 834
13.2.2010 8:18:44   
boob
googica ta dva vozička sta približno ista. . .

GT3 se poleže, Jane se ne da,

GT3 13kg, Jane 8kg

če neveš za katerega se odločit, najbolš da pogledaš ceno in se odločiš za cenejšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni ni blo tok pomembno da se ne poleže do konca, ker za začetek je itak košara pol pa tud če je dvignjeno tistih 5cm. . . mi je blo pa pomembno da je lahek

Punce a ta tedn se bomo kej dobile na kavici, napovedujejo 'lepo' vreme (brez padavin)

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 835
13.2.2010 9:59:01   
anžetka
Googica, sej jst sm ista-na vsak način dobit tist kar hočem.user posted image user posted image Sm hotla speedija, ko sem ga pa vidla, me je pa vse minil. Na sliki na netu ful lep, v živo...bljak!user posted image  Ful dnarja pa ne mislm dajat za voziček, ki ga bomo rabil par mesecev. Ma jst bi na tvojem mestu vzela Jane...mojmu je bil pa gt3 bolj všeč-tud sliš se bolj hudo...gt3...kera makinauser posted image  No, se strinjam z Boob-najbolje,da vzameš potem cenejšega...Joj, ob pol desetih bit v KR...a ni to mal zgodej?user posted image  Fajn se mejte!
Katrin, kako mislš, dobila cotke iz Mothercare...a si jih prek neta naročila? Kje pa je drugač ta štacuna?
Danes greva mal v nabavo v Leclerca, DM (nujno rabim gel za zobke!!!), potem pa k prababi na kosilo pa po flancate-naredi zakon flancate! Mami nama je pa včer prnesla ene 22krofov iz neke gorenjske pekarne...user posted image user posted image user posted image  njami! Ko se naslednjič dobimo na kafetu ne mislt, da sm spet noseča...user posted image  
Aja, v ponedeljek in sredo ne morem-imamo laboratorij in zdravnika. Se nič ne veselim...user posted image
Evo, mali se je zbudil, zdej neki debatira, ne vem s kom,user posted image  dec pa še kr smrči...Povejte, kdaj imate ve kaj časa...

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 836
13.2.2010 21:15:33   
googica
joj sploh ne govor anžetka.. mi smo se dons nažrli krofov.. nej povem da sprevod je bil za en user posted image .. lani je blo res hudo, letos so pa drugje več plačal in je blo vsega skup samo neki kurentov pa par skupin.. kr neki!!
no, ampak mamini sveže ocvrti, še topli krofi... so kr zgineval user posted image smo bli cel dan na obisku, cel dan je bil Juš slabe volje.. ko smo prišli domov in se je ulegu na svoj kavč, je bil kot blažen user posted image .. se začel smejat in bil čist miren.. user posted image
je pa bil dons čebelica, js sm bla pa hudička, in so ga vsi ful gledal, k je bil tolk čeden :)
res bi se lahko spet dobile ta teden, sploh bo pa tako vreme da bo maksimalno za izkoristit :)
hm.. mislim da bomo res kr jane vzel, un je res pretežk. dons smo bli pri kolegih ki tudi pričakujeta, pa sta rekla da sta tud med tema dvema zbirala. ampak ko ni mogu peg peregota nest po stopnicah, sta se odločla za jane. tako da mislim da bo tokrat moja izbira zmagala user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
13.2.2010 21:38:17   
katrin***
googica...čestitam za odločitev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Js sm mojmu glede tega rekla sam to, da to bo edini voziček k ga mislim kupit in  to bo to. Nobene marele pa kterga druzga - tega za vse otroke k  jih misliva metuser posted image . Moj sanja o nogometni ekipi - ga pustim sanjati seveda!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anzetka...ta trgovina je drugače za City parkom v BTC-ju, vendar je user posted image  drago. Js sm se zmenila s puncami septembrčkov pa smo naročile prek neta. Samo za primerjavo - v Lj je komplet 7 bodijev pb.35 evrčkov, prek neta dobiš isti komplet za 15 evrov. poštnina sicer 25 evrov, ampak nas se je nabral 9 tko da ni take sile in se res full splača.

pust...mi gremo pa jutri na Vir pri Domžalah. Naša frača bo metuljček, midva sva pa tko al tko že krofkauser posted image user posted image user posted image

zmenek...kdaj mate cajt - v torek al četrtekuser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 838
13.2.2010 21:58:23   
googica
uf to je pa kr drago za 7 bodijev, 15 evrov.. no sej ne vem čist kolk so običajno cene, ampak midva sva lih ta teden kupla v Lecleru komplet sedmih ful lepih bodijev za pet evrov!! mi je kr žal da nisva kupla še 80-ke, ker ne vem če bojo še mel naslednič ko greva.. tko da se kr splača no :). razen če ste mele določeno firmo v mislih, tist je druga pol ane user posted image
men je čist vseen kdaj bi se zmenile, upam pa da bo do takrat s pločniki že kej bolš.. lahko bi šle v antona?

Neposredna povezava do sporočila: 839
14.2.2010 10:53:19   
anžetka
Googica, midva se jih še vedno nažiravauser posted image Poleg flancatov!user posted image user posted image  To glede obiskov pa tud poznam, pri nas je približno tako-tam joka, tečna in sitnari, ko pa čez vrata stopimo, je pa čist drug. Točno ve, da gremo in je OK. Ja, pa super, da si se odločila glede vozička!user posted image Zdej pa nič več gledat!user posted image
Katrin, se mi je zdel, da je nekje v BTC, sem že slišala zanjo, sam mi je blo čudno, ker nisem vedela, da se da prek neta naročit. Pismo, je pa ful draga poštninauser posted image  Se mi pa 15eur ne zdi velik za 7bodijev-v BC dobiš za 15eur enga, če ne kupuješ tistih "v akciji"-k so na sredini ponavad...

Men je načeloma vseen kdaj-torek ali četrtek, bi blo pa fajn, če gremo v Antona, da gremo tam okrog 12ih, 13ih, ker ponavad je takrat že konc malic...Kaj pa Evropa? Tam v tisti sobi je tud dost prostora za vozičke...

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
14.2.2010 12:21:02   
googica
hm... načeloma vem kje na zemljevidu se nahaja evropa user posted image , ampak za tole evropo pa spet ne vem kje je user posted image
ja sej, zdej pa ne bom nič več gledala.. čeprov moj bi še zmer rajš gt3-ja.. ah deci deci, fajn je njemu k ga ne bo vsak dan vlaču po štengah, aneuser posted image
ja, tud flancati so bli ja, se ni za bat user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 841
14.2.2010 17:04:59   
boob
dan dan punce

mi pa nič krofou . . . sm pa učeri miške spekla, ampak niso ratale dobre tako da ostajajo user posted image

za kofečke. . mene v torek ni, ker grem mal na primorsko. . tako da jst bi raj četrtek

googica europa je pa nasproti Adamič centra, pr NLBju

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.2.2010 18:42:22   
googica
aja točno točno user posted image
sej bom z vami počas vse lokale spoznala user posted image k me pa dec nč ne peleuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 843
14.2.2010 21:39:59   
anžetka
Googica, zdej bomo obdelale lokale, v katerih je dost prostora za vozičke, potem, ko bodo pa že večji, pa še ostaleuser posted image  Tvoj te naj pa raj pelje kam na večerjico...lokale pa prepusti nam.
Boob, lahk k men prideš na krofe in flancate! Ti jih še za domov dam!user posted image

No, potem v četrtek v Evropi? Jst ne bi hodila tja kjer strežejo še hrano...user posted image

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 844
14.2.2010 21:45:10   
katrin***
anzetka...ja, res ni drago no pa material je zlo dobr. Ja, ravno zarad poštnine se zmenimo, da nas je več skupej pa pride manj. Moj del poštnine je bil 3 evreuser posted image user posted image  pa še neki malga na kilažo pa ni take panike.

googica...ja, vidla tut te bodije, ampak na otip čisto druga pesem kot tile iz MC. No, vsak po svoje a neuser posted image

pust...karneval uspel. Naša pupa zažigala, mami pa ati mata pa par kil več zarad teh praznikov user posted image user posted image user posted image  Js pa kao na dieti neuser posted image  Pa že tko dobr mi je šlo s kilami, zdej sm pa čist zabluzila. Grem jutri spet v nove bojeuser posted image

zmenek...a se pol zmenimo za v četrtekuser posted image  Ura pa kdaj? 11h ali 12huser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 845
15.2.2010 21:05:12   
anžetka
Katrin, men je četrtek ob 11ih kul. Kje se zdej dobimo?

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 846
15.2.2010 21:09:19   
katrin***
Potem velja v četrtek ob 11h v Evropiuser posted image  Ja, je treba še kšn lokal obdelat a neuser posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 847
16.2.2010 13:38:29   
googica
no ok, pa ob enajstih.. sam js bom verjetn brez Juša.. je prerastu vozek, pa ga nimam kam dat user posted image ... tko da čakamo na krst, da kupmo športnega user posted image .. sej bo hiter, drug teden bomo že naročli ga iz nemčije.. ta čas bomo pa hodil s kengurujem na sprehod..
no, js bom sama pršla, če seveda lahko tud sama pridem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
16.2.2010 19:10:16   
anžetka
Googica, zakaj pa ga ne prineseš v kenguruju?
Upam, da Boob pride... Boob?

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.2.2010 19:48:37   
googica
ja to je možnost ja.. bom vidla.. 

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?