|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
24.2.2009 13:22:24   
helimaša
hej!

evo mene po doooolgem času.....sicer pa itak vse bol štrajkamo......jst sm še v enmu kosu.....zdej gremo proti koncu.....upam da bo hmau fertik.....ker komi še nosm ta ogroooomen trebuh.....tko da sm res že vsega sita......Maša je super.....uživa v vrtcu.....dons je šla v vrtec kot osica in je vsa ponosna ker je lahko maškarauser posted image .......
Dajadada tebe tud že dolg ni blo nč slišat.....kako se kej rihtate......a je drgač pr kiri kej novga.....sabri.....zmajtolovaj......bodo še kšni naraščaji......
drgač pa bi se lahko kšn dan zmenle za kšno kavico......nenny zdej je mal dalši dan pa bi lahko kej pičile.....
nč grem kuhat naprej.....se tipkamo

papa

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.2.2009 13:33:55   
Dajadada
ah, kaj je novega...prejšnji teden sva bila s timom na infekcijski, ker je imel bronhiolitis in so ga dal na kisik, nejc je že tretji teden doma in še nekaj časa bo, ker ga zdej ne smemo dat not, da ne prinese še kakšnega virusa timu.
mal se mi že meša od tega, da smo več al manj not.
ves čas sanjam pomlad/poletjeuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.3.2009 21:01:14   
ZmajTolovaj
Čau punce,

tlele vidim da se ne dogaja prav dost user posted image Sem rekla, da se moram še jaz mal javit, sem kar zanemarla tole temo, hm hm. Zdej bom mela mal več časa, v službi sva se s sodelavko zmenili za en the best urnik, šefu je vseen, sam da je ena tam, vsaj to sva dosegli. Ker je ena res čist dost. Tko da se menjava, in je SUPER. Dons pa jutr sem frej, v petek pa spet delam. Pa da se ne bom preveč hvalila, bomo vidl, kok dolg preden si šef premisli user posted image Ampak, uživam.
Drugač mam pa tud jaz novico, ja. V 15. tednu user posted image sem in slabosti počasi minevajo. Juhu!  Pred 14 dnevi sem mela nuhalno in je blo vse OK videt, PDP 1. 9. Tko da smo ful veseli, res. In upamo, da bo vse OK.
Ela je drugač pridna, zdej je par dni mal prehlajena in je dons v bistvu še najbl boga, tko da upam, da bo šlo sam na boljš - nos, pa iz oči ji teče, kašlja itn. Vročine ni, vsaj to. Še dobr, da sem lah doma, res. Zadnjič me je user posted image v službo klical, da ma tamala 40 fibra, ene fleke po celem telesu in da bruha. Mislm ... kaj čem, itak da sem bla čist živčna, k sem morala še tm viset 2 uri in pol na BUS, halo edini dan, k nisem mela avta, se to nardi.
No, to je to, kar se pri nas dogaja. Jaz tud komaj čakam pomlaaaaaaaad in da ne bo tega blesavga dežja ...
mejte se, pa pa

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 4.3.2009 21:02:22 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 678
5.3.2009 23:10:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Drugač mam pa tud jaz novico, ja. V 15. tednu user posted image sem in slabosti počasi minevajo. Juhu!  Pred 14 dnevi sem mela nuhalno in je blo vse OK videt, PDP 1. 9. Tko da smo ful veseli, res. In upamo, da bo vse OK.

Itak, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image  Čestitke še tleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 679
6.3.2009 8:36:32   
ZmajTolovaj
O, meta, čau user posted image Ja hvala, no. Sam to najbrž pomeni, da ne bomo mogl prit na žurko za vaš 1. rd user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.3.2009 20:56:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

O, meta, čau user posted image Ja hvala, no. Sam to najbrž pomeni, da ne bomo mogl prit na žurko za vaš 1. rd user posted image

Ah, takrat boš že ok...user posted image

Drugač boš pa dragega pa tvojo sončico poslala k nam na tortico pa bosta še tebi prinesla, kaj za posladkatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
9.3.2009 19:45:01   
Dajadada
ZmajTolovaj, bravo, bravo...čestitkeuser posted image user posted image user posted image Upam, da je slabosti že konec in uživaš v nosečnosti.

Helimaša, si še v enem kosu, al je štručka že v tvojem naročju? V vsakem primeru ti želim vse naj najuser posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 682
10.3.2009 7:30:08   
Nenny
OOOO Zmaj Tolovaj...čestitke....še bo gužva v Grosupljemuser posted image user posted image user posted image

Uživaj in pridite se kaj na igrišče pokazat..

Lep dan vsem...

Helimaša...še 1 dan, pa bo...user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 683
15.3.2009 11:00:42   
Dajadada
Imamo novo grosupeljčanko - čestitke mamici Helimašiuser posted image user posted image user posted image

Živjo! Moje ime je Zoja, na svet sem prijokala danes od 5. uri. Velika sem 50 cm in tezžka 3220g. Lep pozdrav in kmalu se vidimo!

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 684
15.3.2009 22:02:45   
ZmajTolovaj
ČESTITKE!!!
user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.3.2009 21:53:54   
sabri
Čestitke Helimaši in celi družinici za novo članicouser posted image user posted image user posted image .
Zmajtolovaj: čestitke za user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 686
16.3.2009 22:05:42   
meta21
Jupi!user posted image user posted image user posted image  Čestitke za novo Grosupeljčanko!

PS: Zdaj se mi tudi svita čigava je tale Zojauser posted image , ker mi je ta novica danes že prišla na ušesa z ene druge straniuser posted image

Uživajte!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.3.2009 22:29:02   
ZmajTolovaj
No, helimaša, te čakamo, da mal poročaš user posted image user posted image
Sej se hecam, najbrž ste šele dobr domov prišle, a ne.
Jaz sem že dost boljše - mislim slabosti in to, praktično je izginilo - tako da juhu. Sem mela res že dost vsega.
Ej vam pa moram povedat, da sem pravi tehnološki genij - moj brat je šel pred 3 tedni z družino v ZDA, ker je šel tja delat, z njim so šli pač svakinja in moja nečaka, tamala je bila februarja dve leti stara, mali je 7 mesecev. In valda smo se zmenili, da si jaz nabavim kamero in vse to zrihtam in se bomo pol videli in slišali.
Zdej se moram pa pohvalt, da sem vse sama usposobila, skuplala, vse kable prav vtaknila, vse vse vse in da sem zadnji dve uri previsela na skypu in čvekala ko zmešana, oni so 6 ur zadej tko da tam je 16.25 trenutno in so šli zdej ven, na sprehod, drugač bi kar visela. Joj tok mi je dobr, res.
No, pa čeprov sem blont! user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa tud res, da naša mala spi, dragi je šel s kolegi na biljard, tko da kej bl pametnega ITAK ni za počet user posted image
Zdej grem pa še jst spat, joj se mi zeha. Jutr upam da ne bo spet tok pihalo, ker to je za crknt mraz. In da bomo lah mal zunej viseli.
Lep vikend želim vsem!!
pa pa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.3.2009 17:43:44   
helimaša
čao!

evo me na raportuser posted image user posted image .......hvala vsem za ćestitke......sva ble že v torek doma.....tko da sva šle že po 2dneh domov.....ker sva ble pridneuser posted image ......drgač mi je pa zdele čista beda v bajt not viset.....jao se mi že čist meša......sm prov tečna.....sicer je vreme bl švoh sm na kšno kavo bi pa že skočila.....pa sej upam da bo drug tedn že kej bolš da bove šle lahko vn.....
Maša je ful lubosumna......sploh ne morm bit sama z njo.....ker se kr po tleh meče in joka ko mam Zojo v rokah......drgač pa jo zdele mal tašča čuva da se mal navad na vse skp.....
drgač je pa to vse tko potekal......na petek 13. mi je G rekla da nej grem kr not ker sm bla odprta že od 4-5cm.....in da mi bojo sprožil porod.....tko da sm šla res tja pa so se sam smejal kaj tm delam.....in da nej počakam na svoje popadke......tko da sva se odločla da jih res počakam in če do pondelka ne bi blo nč bi šla nazaj v P......v soboto se ni še nč dogajal tko da sva šla še k Maši na obisk(je bla pr mojih ker je mela norice) pa na večerjo.....pa še na eno drinko.....pa sm rekla mojmu pa pejva mal dam k nkol ne veš kaj me prime.....in ob treh zjutri me začne ful špikat.....neki cajta sm stokala.....moj me sprašuje kaj pa je lubi.....jst pa njemu ja popadki......aja.....ustanem grem na wc če se bo kej umiril.....in nč.....pa grem mojga zbudit da greva v P......in on čist počas ustane in se rihta.....mene pa ful bolel.....pol sm pa popizdila da je resno in da bom drgač kr doma rodila če ne misl it.....in me pogleda.....pa prav.....a ti to resnouser posted image user posted image .......jao.....v glavnem.....11 minut čez štiri sva pršla v P......me poledajo.....8cm odprta.....me sam hitr v porodno pošibajo.....mojmu dajo za preoblečt.....in ob 5-ih se je rodila na ša Zojauser posted image ......šlo je zlo hitro sam mi je blo pa bol boleče kot prvič......tko da zdej je vse pozablen ker smo že doma in se cartamo......
ZmajTolovaj čestitke......tko je treba......da bomo lahko še kej kofetkal......
zdej pa grem ker se bo Zoja počas zbudila....
papa
aja Meta21 sm taprava......sej zate sm že vedla kdo si sm nism hotla neki razlagat......tko da zdej veva ena za druouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
21.3.2009 22:04:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

aja Meta21 sm taprava......sej zate sm že vedla kdo si sm nism hotla neki razlagat......tko da zdej veva ena za druouser posted image

user posted image  in ti me pustiš takole v nevednosti... No saj ne, da bi se nevemkako poznali ampak...user posted image ...lahko bi me mal cuknila za rokav

Super, da sta ok! Se vidi, da si prava veteranka žeuser posted image .

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.4.2009 21:44:20   
meta21
Razumem, da je lepo vreme ampak halo!!!...3. stran...sem nas komaj najdlauser posted image

Helimaša, Lovro pa Maša sta se nekam nevarno gledala v torek. Res, da je malo starejša ampak, če je kaj po atiju, je še premlada zanjuser posted image user posted image user posted image . Kar vprašajuser posted image , da jo je komaj domov dobiluser posted image . Kako kaj Zoja? Upam, da se kaj vidimo na sončku.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 691
10.4.2009 9:26:05   
helimaša
hej!

ja res neki zanemarjamo to našo temo......pogrešam sabri......javi se in mal poročaj.....a maš že kej bušija al še mal čakate.....no javi se......pa če ma kera cajt za kšn kafe lahko tud mal natipka.....sicer pa Dajadada ti k si na porodniški lahko kej pokličeš dopoldan pa gremo mal vozičkat......

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Razumem, da je lepo vreme ampak halo!!!...3. stran...sem nas komaj najdlauser posted image

Helimaša, Lovro pa Maša sta se nekam nevarno gledala v torek. Res, da je malo starejša ampak, če je kaj po atiju, je še premlada zanjuser posted image user posted image user posted image . Kar vprašajuser posted image , da jo je komaj domov dobiluser posted image . Kako kaj Zoja? Upam, da se kaj vidimo na sončku.

ja sm slišala da je ni blo za domov spravt.....jah išče si izbranca.....mlada je začela.....zdej si dela seznam.....k bo pa starejša bo pa sam črtalauser posted image user posted image ......bo vidla ker ma bolše referenceuser posted image user posted image .......no če se srečamo kje na sončku pa obvezno kavica......
ostale se pa lahko mal javte......ZmajTolovaj kako si pa kej ti.....a nosečnost lepo poteka.....
grem jajca barvat zdej k mam cajt.....pol mam frizerja......pa še obisk popoldan.....tko da bo dans pestro.....
papa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 692
15.4.2009 21:27:06   
ZmajTolovaj
Čau punce, evo še jaz kaj napišem ..
Prejšnji teden smo bili brez interneta, skor me je pobralo, res. Še nikoli nisem s tako muko čakala, da grem v službo, komaj sem dočakala tist računalnik, da se mal povežem s civilizacijo user posted image
Drugač smo fajn. Danes sem mela morfologijo, vse je videt super, trkam na les. Moj dragi user posted image je končno lahko kliznil iz službe, da je šel z mano, ker imam vse preglede v jutranjih urah, ne more z mano skor nikamor, na nuhalno sem šla tud sama in menda edina tam visela v čakalnici brez živčnega moža zraven sebe user posted image No, danes pa je prišel pogledat, kako stvari stojijo, za spol pa nisva vprašala, naj bo presenečenje.

Vse OK, skratka. Meta, jutr se tko slišiva, ne. Helimaša, kako ste se že kej ulaufal? Ponoč v redu? Kej spite? Je Maša še kej ljubosumna?
Dajadada, kaj pa tvoja korenjačka? Nenny pa tud že dolg nisem vidla ..
Mejte se, uživajte tale sonček.....juhu user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 693
15.4.2009 21:57:51   
Dajadada
Sorry punce, se mi kar ne da pisat Bi se pa z veseljem kej dobila na kofetu, al pa da mal povozičkamo...Helimaša te kej pokličem...lohk pa tud ti mene. A maša si pa kar že seznam dela...moram mal nejca na igrišče pripeljat, da ga doda gor, da ne bo revež izpadel iz igreuser posted image

Zmajtolovaj...super, da je vaša pikica ok...ne razumem, kako nekaterih nič firbec na matra za spol...mene bi razgnal, če neb vprašala...pa ne da mi je pomembno kaj je, ampak hočem vsako stvar zvedet takoj, ko je možnouser posted image . Presenečenja niso zameuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 694
17.4.2009 13:58:34   
ZmajTolovaj
Ja, sej tud jaz sem presenečena sama nad sabo user posted image user posted image user posted image   Sploh pa vprašanje, če bom zdržala do konca nosečnosti, ne da bi vprašala. Prvič sem tud cincala, a naj vprašam, pol je pa G na morfologiji rekel, da se ne vidi, ker je Ela lih rito kazala, sem pa skor umrla od firbca in šla v 7. mesecu na en dodatni samoplačniški UZ, samo da zvem spol.
Tako da ja, vse je še odprto. Lahko pa da me premaga, hehe.

A ni en čudn vreme, sej ne vem a naj mam kratke rokave al marelo. Pišuka. Najbolj me pa jezi, če je vse namočeno, ker to pol pomeni 478kg blata, če gremo na igrišče, pa še po toboganu ne leti tako kot bi moral, da je žur.

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 17.4.2009 13:59:07 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.5.2009 23:03:13   
ZmajTolovaj
No, punce, kaj zdej. Sej vem, da je fuzbal, ampak kaj pa vseen lahk napišete user posted image
Jaz sem lihkar pogruntala, da sem že v 24. tednu, ne šele 23. Mal prehitro mi gre vse skup, ampak je fajn in vse OK.
Kako ste druge? OK, meta, za tebe vem, da maš preveč solate user posted image
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 696
11.5.2009 14:00:27   
meta21
Sam, da se mal pofočkam...

Ja zmajčica, solatko smo že snedli oz. je mam sam še par glav, vmes pa upam, da bo že druga zraslauser posted image .

Drugače je pa super, ko je že tolk toplo pa malčki se lahko že po travi valjajo...super. Čist nekej druzga kot tisti kombinezoni pa kape pa prelaganje iz avta v hišo v mrazu...grrrr. Mah, sej najbrž se bom čez 1 mesec pa nad vročino pritoževalauser posted image .

Kako ste ostale? Kako malčki, vrtec... Pište kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 697
11.5.2009 16:38:33   
ZmajTolovaj
Meta moja draga, da se ti še enkrat zahvalm. Marjančk se je tko oblizval ob tistih kremenatlcih, da mu je orenk žal ratal, da je žagu pred TV-jem, namest da bi na en pir pršu!!
Prav mu je, sem mu tud povedala IN predala vajin ukaz, da se septembra prfočka na fešti. Sicer pa po tistem - čudesa od mesa - niti ne bo velik tuhtu, hehe.
Drgač se pa z dohodnino ubadam. Super je bit podjetnik, maš velik frej časa, hehe, ampak tole ... ajme. Znanost cela.

Kje ste druge? Kej novega?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 698
16.5.2009 13:18:53   
ZmajTolovaj
Punce, jaz sem TOK slabe volje, da vam ne morem povedat. Pridemo s sprehoda, naš čaka poštar in smo spet zavrnjeni v vrtcu. Kako je to možno, mislim banda nesposobna, letos je zavrnjenih 354 otrok!!!!!!!
PA KAJ DELAJO?????
Kako je z drugimi, ste dobile prostor, jaz spet razmišljam, da bi na občino eno ljubezensko pisemce poslala, ampak smo že lani pošiljale, pa ni blo haska, toliko o novih, tako opevanih oddelkih.
Tooooook sem jezna, kar na jok mi gre, res. Moj gre v ponedeljek tja in bo mal vprašal, kako so si točno to zamislili. Jaz raje ne grem, res. Saj vem da ni vrtec kriv ampak občina, samo HALOOOOO.

Neposredna povezava do sporočila: 699
16.5.2009 13:27:19   
helimaša
jao ZmajTolovaj......pa to je res katastrofa......ma mi smo tud zavrneni.....sm za Zojo že dala da me ne bojo pol še trikrat zavrnli.....ma res je obup s temi vrtci.....itak jo bom mogla dat privat....pol pa razmišljam če se mi sploh v službo splača hodit......ker vse toook velik nanese.....ma ti kr mal znor....pa se bojo mogoče kej zmigal pa mal več bivalnih eno postavl.....kam pa bojo šli potem vsi ti otroci k so zavrneni.....haloooo.....pa so na občini čist na glavo padl.....potem nej pa pe vsak mesec nakažejo neki evrčkov otrokom ki niso sprejeti v vrtec.....res banda......

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?