ZmajTolovaj
|
Čau punce, tlele vidim da se ne dogaja prav dost Sem rekla, da se moram še jaz mal javit, sem kar zanemarla tole temo, hm hm. Zdej bom mela mal več časa, v službi sva se s sodelavko zmenili za en the best urnik, šefu je vseen, sam da je ena tam, vsaj to sva dosegli. Ker je ena res čist dost. Tko da se menjava, in je SUPER. Dons pa jutr sem frej, v petek pa spet delam. Pa da se ne bom preveč hvalila, bomo vidl, kok dolg preden si šef premisli Ampak, uživam. Drugač mam pa tud jaz novico, ja. V 15. tednu sem in slabosti počasi minevajo. Juhu! Pred 14 dnevi sem mela nuhalno in je blo vse OK videt, PDP 1. 9. Tko da smo ful veseli, res. In upamo, da bo vse OK. Ela je drugač pridna, zdej je par dni mal prehlajena in je dons v bistvu še najbl boga, tko da upam, da bo šlo sam na boljš - nos, pa iz oči ji teče, kašlja itn. Vročine ni, vsaj to. Še dobr, da sem lah doma, res. Zadnjič me je v službo klical, da ma tamala 40 fibra, ene fleke po celem telesu in da bruha. Mislm ... kaj čem, itak da sem bla čist živčna, k sem morala še tm viset 2 uri in pol na BUS, halo edini dan, k nisem mela avta, se to nardi. No, to je to, kar se pri nas dogaja. Jaz tud komaj čakam pomlaaaaaaaad in da ne bo tega blesavga dežja ... mejte se, pa pa
< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 4.3.2009 21:02:22 >