Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2008 20:04:02
|
|
|
|
15.7.
|
je kaksna mami v grosuplju ki je stara okoli 20 let?
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 8:56:25
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. je kaksna mami v grosuplju ki je stara okoli 20 let? mislim da od nas ki se že poznamo ne.....po mojem sem jaz najmlajša......
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 8:58:51
|
|
|
|
15.7.
|
kolk si pa stara
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 9:00:59
|
|
|
|
helimaša
|
čao babe jst sm tamalo glih v varstvo pelala, tko da sm jo mal samo pustila......če bo šlo seveda......drugače sm pa še na bolniški.....še 2 dni.....mene bojo v službi kr ubil......kr groza me je it nazaj k me bojo vsi tko grdo gledal......jao.....bi kr doma še mal ostala.....sej če bi mi blo kul v službi neb blo panike......zdej k je pa taka beda je pa cel ...... a čmo se jutr kej nakavi dobit......kaj pravte......pol bl popoldan......po eni.....k morm zjutri še v lublano......dejmo punce mal akcije...... ...... grem zajtrk v miru popapcat.....pa pofočkajte se za jutri...... sabri, srursa, dajadada, nenny......ajde,dejmo...... uživejte.... papa
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 9:01:55
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. kolk si pa stara 25
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 9:05:47
|
|
|
|
Nenny
|
Čao Jst sm pa moja 2 tud kar v vrtec poslala. Kar naj tud mal moj muva, pa da vid, kako to zgleda. Jst bom tud še mal na bolniški.....zdej bom šla pa fato mal špilat, k sm sama. Tako, mal vrtec še probamo, če bomo pa cel čas bolni, pol pa Helimašino varuško zapecamo... Lepo bodte.....sonček je danes in toplo, jutr pa.....brrrr
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 9:09:05
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenny Čao Jst sm pa moja 2 tud kar v vrtec poslala. Kar naj tud mal moj muva, pa da vid, kako to zgleda. Jst bom tud še mal na bolniški.....zdej bom šla pa fato mal špilat, k sm sama. Tako, mal vrtec še probamo, če bomo pa cel čas bolni, pol pa Helimašino varuško zapecamo... Lepo bodte.....sonček je danes in toplo, jutr pa.....brrrr ja bejba jst sm ji pa že rekla da bi dons mal naokol pršla.....koka mala......
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 9:27:10
|
|
|
|
Nenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Nenny Čao Jst sm pa moja 2 tud kar v vrtec poslala. Kar naj tud mal moj muva, pa da vid, kako to zgleda. Jst bom tud še mal na bolniški.....zdej bom šla pa fato mal špilat, k sm sama. Tako, mal vrtec še probamo, če bomo pa cel čas bolni, pol pa Helimašino varuško zapecamo... Lepo bodte.....sonček je danes in toplo, jutr pa.....brrrr ja bejba jst sm ji pa že rekla da bi dons mal naokol pršla.....koka mala...... Dan je dolg, veš....Sploh pa čakam podrobne informacije od tebe...kolk časa jo boš pustila? Saj Maša je frajerka, ful prilagodljiva...
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 9:40:04
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenny IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Nenny Čao Jst sm pa moja 2 tud kar v vrtec poslala. Kar naj tud mal moj muva, pa da vid, kako to zgleda. Jst bom tud še mal na bolniški.....zdej bom šla pa fato mal špilat, k sm sama. Tako, mal vrtec še probamo, če bomo pa cel čas bolni, pol pa Helimašino varuško zapecamo... Lepo bodte.....sonček je danes in toplo, jutr pa.....brrrr ja bejba jst sm ji pa že rekla da bi dons mal naokol pršla.....koka mala...... Dan je dolg, veš....Sploh pa čakam podrobne informacije od tebe...kolk časa jo boš pustila? Saj Maša je frajerka, ful prilagodljiva... grem jo zdele iskat.....da bo doma spala......je pa itak ful jokala k sm šla.....tko da nenny ni več tko k je blo včasih......da je šla kamr čš.......zdej je ratala kriza.....tko da šibam po lubico.... papa aja Nenny sprehod.......poklič
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 13:46:47
|
|
|
|
sabri
|
Oj, helimaša za jutri kavo ni problema, sicer za zunaj bo bolj težk najbrž, bomo videli kako bo vreme, drgač pa Lumpi. Sam povejte kdaj.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 16:08:38
|
|
|
|
srursa
|
Helimaša ti pa ne vidiš nič. Sem ti danes trobila, Za kavo jutri popoldan sem pa tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 16:19:44
|
|
|
|
Nenny
|
Ja helimaša, kje pa si? Nč se ne javljaš na telefon
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2008 16:20:11
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Helimaša ti pa ne vidiš nič. Sem ti danes trobila, Za kavo jutri popoldan sem pa tudi jaz. hahaha......a ti si bla.....ma nisi trobila si mahala že sto metrov pred mano......pol si pa vedi komu mahaš......sicer pa v avto res nism vidla..... .....no če ne bo dežja prideve......če pa bo dež pa pač ne..... ajde
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 5.3.2008 21:04:52
|
|
|
|
Dajadada
|
Se malo pofočkam, da ne boste mislile, da sem vas zapustila . Danes je bil nejc tretji dan v varstvu: 1. dan 2 uri, včeraj in danes po tri ure, jedel tudi že kosilo. Varuška pravi, da se kar zaigra, da se vidi, da ima rad otroke, da je tudi njo že božal in vlekel za nos, da rad papa, kar jo zelo veseli. Je pa imel danes menda manjšo krizo...očitno dojema, da tole ni samo prehodno, da bo kar vsak dan tam, brez mamice in očija. No zaenkrat se mi zdi, da nam gre o.k., samo meni je tako hudo ko pridem in vedno zajoka, ko me vidi. Zjutraj sploh ne joka, ko pridem pa. Časa je pa vedno manj. Kaj šele ko bom ful time v službi...jao meni .
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 14.3.2008 23:30:37
|
|
|
|
helimaša
|
kaj je zdej punce to za en .......smo že skor na tretji strani......pa sej mate ene še ful cajta k ste na porodniški....... no da povem še tle....... Dajadada pridružujem se tebi.......tudi jaz sem NOSEČA....... ......pa bomo tud oktobra mel še eno .......tko da se bove lahko skupi šetkale po Grosuplju...... tko da srursa ne kej preveč okol govort......k skor še nben ne ve......pa da ne bi glih pr frizerju zvedl...... ...... no zdej pa upam da bomo kej več pisal in da ne bomo skoz padal na drugo stran..... kaj pa ostale.....srursa......sabri.......pa še kera.....kaj počnete.....ve ste še vse doma.....eni pa delamo ..... grem mal v mižule......moji otroc že spijo.... nočko
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 15.3.2008 11:50:24
|
|
|
|
Dajadada
|
Helimaša sonosečka. Saj se mi je zdelo, da boš tudi ti hitro spet s trebuščkom. A si že bila na 1. pregledu?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 15.3.2008 13:03:27
|
|
|
|
helimaša
|
ja jst sm že bla......maam rok med 20 in 22......kdaj pa ti
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 15.3.2008 13:25:51
|
|
|
|
Dajadada
|
Zaenkrat 11.10., bomo videli, kaj bojo na nuhalni rekli. Če bo ta tudi zamujal tako kot Nejc, potem bom itak rodila takrat enkrat, ko imaš ti rok .
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.3.2008 10:46:23
|
|
|
|
Dajadada
|
Kje se da v Grosupljem naročiti torto, kakšno dobro ?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.3.2008 11:21:18
|
|
|
|
helimaša
|
za grosuplje ne vem.....vem pa za eno ful dobro žensko k peče neznansko dobre torte.....je pa iz vidma......
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.3.2008 17:38:37
|
|
|
|
srursa
|
Helimaša, super. Čestitam Bomo malo zalile tvojo novičko s kako . Se slišmo. Pa tudi k frizerju se odpravljam..... bom tam zvedla, še kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.3.2008 19:26:25
|
|
|
|
sabri
|
Helimaša: čestitkea, ja to pa kava pade upam da čimprej.
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.3.2008 10:52:33
|
|
|
|
Nenny
|
Čao punce Nas moram mal na prvo stran spravt, saj nas sploh več ni za najdt. Saj vas je kar nekaj mamic še doma, pa nimate več časa za RR? No jaz sem 1 teden službe že pregurala, ampak danes sva z mojim pa spet doma. Ponoč je kr neki kašljal, tako da nismo čist nič spali, pa še učke ma vnete, tako da bova kaka dan kar doma. Saj v službi nas nove mamice itak sploh ne upoštevajo, kot da smo še vedno na porodniški (smo 3 v oddelku 1o ljudi...) In kako ste ostale? Sabri, Dajadada....kako služba in varstvo, pa Helimaša..skozi v službi? Lepo bodte
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.3.2008 16:47:33
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Čau, punce, no najprej ČESTITKE HELIMAŠA a sta se z Dajadado zmenili? Krasno, krasno, zelo sem vesela; mi smo tudi že mislili, da mogoče kaj bo, ker ni bilo ne duha ne sluha o , pa smo se očitno prekmalu veselili, tako da več sreče prihodnjič Se mi zdi zdajle na začetku sezone pa še več vozičkov zunaj, kamor pogledaš, se kdo sprehaja. Nekaj me zanima zaradi vrtca: ve, ki niste dobile placa (torej vse?), a vam povejo, kateri na seznamu si? In glede na to, da je veliko parov, ki imajo enako število točk (predvidevam), to potem kar lepo žrebajo? Svašta, no.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.3.2008 17:26:19
|
|
|
|
15.7.
|
men je za poroko ena z vidma naredila torto, full dobro,... pa drugace kolk ste druge kej tle gor stare, pa kolk mate stare?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?