Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc to je bolj v kontekstu, da straši ženo - saj veš, bodi pridna pa ne grem pretepst sosede. saj ve, da če samo roko položi nate, te nič ne ustavi, da greš na policijo. no, njegovo ženo pa zgleda to hitro ustavi. Bi se strinjala s tem. Mene je moj bivši, ki me je pretepal, velikokrat držal v šahu tudi z grožnjami drugim, ki so bile redke neposredno njim, večino groženj, kaj vse bo meni ljubim ljudem naredil, je kar meni govoril in seveda sem se trudila ga ne z ničemer jeziti, da jih ne bi zaradi mene še kdo fasal. Sprej si pa kar nabavi. Škodi ne, če ga imaš. Ti se boš bolje počutila, in če se tipu dejansko kdaj utrga, imaš zaščito. Drugače se pa jaz ne bi vtikala vanj, dokler te pusti pri miru in je tudi pri sosedih mir. Če pa še kdaj slišiš pretepanje tam, pa raje kliči policijo, ne njega. Ne glede na vse ji boš s tem pomagala. Za take ženske je pomembno, da imajo čim več nasilnih epizod uradno zabeleženih, in če praviš, da se ji itak pozna, ko jo nabuta, potem bo imela priče, če jih bo kdaj rabila, tudi če ne bo želela sama podati prijave, ker se bo bala (kar najverjetneje tako bo). Od Jančike predlog se mi pa tudi zdi ful dober. Probaj. Problem je samo, da boš težko prijavila grožnje na podlagi "rekla-kazala", glede na to, da ni grozil tebi osebno, ampak je to prišlo od frizerke.
|