Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno godljo sem si zakuhala 6.11.2007 7:44:44
|
|
|
|
kalbo
|
Ma kaki ona z njegovo ženo govort, pa pazit da jih ne zasači....s tem filaš ego takega psihota. Direkt do njega in mu odločno povedat, da se ga ne boji. Bo stisnil rep med noge zagotovo.
|
|
|
|
RE: Kakšno godljo sem si zakuhala 6.11.2007 21:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pri moji mat v bloku hodi en tak "pretepač" mamo obiskovat. Nad vse živo se je že spravljal, pa norel pred blokom, pa ljudem grozil, da jih bo prebutal. No meni še ni, na srečo, (njegovo). No zadnjič se je pa spravil na sosedo, ker je pustila vrata od avta odprta. Grozil ji je, da jo bo ubil pa ostale stvari. Ženska se je zaklenila v stanovanje. Ko je prišel njen sin domov (tak simpatičen bosanček) se bu je odbilo, sam pretepača ni blo več. En dan ga je pa zagledal na balkonu, pa ga vprašal, kaj ma za grozit njegovi mami. Tipu se je spet skegljalo in je začel grozit, da ma pištolo, da ga bo ustrelil (seveda z varne višine). Bosanček prime golf palico in hop pred blok, pa se dere "ajde prid pretepač, bova mal zaplesala" Tri ure ni blo niti nosu na nobenem oknu, ker so se "pretepaču" tresla jajčka. Po treh urah dežuranja pred blokom "da mi ne bo spizdu prasec" se pa tipčku posveti. Madona, če ga zdajle nalomim, bom plačak ko žuti. Hop in je šel poklicat policijo, da mu je sosed grozil z orožjem. Dve marici policajev sta se pripeljali. Pretepaču so nagnali še dodaten strah v kosti. Od takrat ga ni na spregled. Taki pogumneži, ki pretepajo svoje žene so reve posrane. Pametni tile Bosančki. Svaka nam čast!
|
|
|
|
RE: Kakšno godljo sem si zakuhala 7.11.2007 7:42:51
|
|
|
|
kalbo
|
Veš da . Pravim mu pa bosanček že od takrat ko sva v plenice srala in tako je ostalo.
|
|
|
|
RE: Kakšno godljo sem si zakuhala 7.11.2007 13:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem brala vseh odgovorov,ma moja prva misel bi bila,da če se v aši vasi vse razve,naj se razve še to ,seveda temu sosedu,da treniraš boks,ali karate in da si kar uspešna,in da tekmuješ,če je res ali ne je pa druga stvar.ne vem če ti pride v poštev
|
|
|
|
RE: Kakšno godljo sem si zakuhala 7.11.2007 21:39:32
|
|
|
|
muki1
|
No, ko sem se že tak na dolgo razpisala, naj poročam, da je zaenkrat še vedno takšno stanje kot je bilo. Zgleda, da je sosed res eno veliko revše in je samo jezikal preveč. Frizerka po mojem ni lagala. Se je včeraj zjutraj za mano peljal, ko sem šla v službo, pa se je normalno držal varnostne razdalje. Če bi res mel kakšne krvoločne namene, bi me recimo lahko probal, kot v filmu s ceste zrinit ali kaj takega. Torej upam, da le ni tak psiho, ampak samo navadna reva, ki se na ženske spravlja. Morda pa je ženi, ki je sedela zraven njega v avtu težil, da bo zdaj smrkljo s ceste zrinil, da se je malo ,,sprostil,,
|
|
RE: Kakšno godljo sem si zakuhala 7.11.2007 22:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, Muki, pes ki laja, ne grize. Se bo prej usrov kot pa ti kaj naredil. Taki se samo ustijo.
|
|
|
|
RE: Kakšno godljo sem si zakuhala 7.11.2007 22:34:57
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Se je včeraj zjutraj za mano peljal, ko sem šla v službo, pa se je normalno držal varnostne razdalje. Če bi res mel kakšne krvoločne namene, bi me recimo lahko probal, kot v filmu s ceste zrinit ali kaj takega. Eh muki1, bal se je za svoj avto...to je bil razlog....
|
pustLelly28 RRali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!