Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Ja, punce, ne pozabit, da je ,,dečko,, psihopat. Saj ne vem, s čim ga bom bolj podžgala, če bom ponižna in se ga izogibala ali pa grem tja in mu povem, kar mu gre. Takemu zgleda nikoli ne veš, kaj se mu potika po glavi. To je najbolj žalostno. Saj če bi bila prepričana, da bo vsaj v glavi premlel situacijo bi se šla pogovorit, normalno, človeško, brez kregarije in groženj..... Pozabila sem povedati, da si domišlja, da se mu jaz zdaj posmehujem, tako je vsaj rekel frizerki, baje da se smejem z njega, ko se srečamo zija v mene, da mi je kar nerodno, v začetku sem ga pozdravljala, potem sem prenehala.... ko se peljem mimo z avtom, toliko da ne pade na cesto, zdaj če razmišljam, lahko rečem, da opreza za mano. Tipa je očitno sram, ker ve, da je luzer..zato te je pa nehal pozdravljati.Če bi imel čisto vest in bi bil prepričan, da on vse dela prav, bi hodi z dvignjeno glavo.Itak je pa strahopetec in lotle se te bo samo, če boš pokazala strah.Tvoja govorica telesa mu mora dati vedeti, da s teboj ni šale Bolj boš ponižna in krotka, bolj mirne vesti se te bo lotil.No, vsaj pri večini psihotov, ki jih poznam, je tako.Če bi vse te pretepene žene moške nazaj nabutale, bi se procenti pretepenih žensk zelo zmanjšali. Mogoče vseeno ne bi bilo napačno, da si najdeš kakšen sprej , škodovati ne more.Ga pa pusti pri miru, ko ga šlivi...ne se ga pa bat, ker mu boš s tem samo veselje naredila.