Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 ..da res ne vem, kaj naj Stvar je sledeča. Živimo v idilični gorički vasi, ki premore vse, kar pač take vasi imajo. En britof, trgovino, bufet...prelepe travnike in razglede, ter raznorazne psihopate, ki se skrivajo za zidovi svojih hiš in maltretirajo svoje ženice. Jaz sem po naravi zelo borbena in se imam navado zavzemati za žrtve . To imam že od malih nog, sem se vedno postavljala v bran tistih, ki so jih drugi maltretirali v šoli. Marsikdaj sem stegnila jezik, če se mi je tako zdelo in večkrat potegnila kratko. No in zdaj se je zgodilo naslednje. Naša dva soseda se velikokrat prepirata in po krikih sodeč in modricah, je tudi žena večkrat tepena. Letošnje poletje je bilo grozno. Ker je bilo vroče smo cele noči imeli odprta okna in večkrat se je dan končal z njunimi kriki in naslednji dan začel z kričanjem. Ženska je vpila v slogu, pusti me, ali pa, ubij me že enkrat, pa, ne ne ne....res grozno. Težko sem to prenašala, ampak nisem klicala policije, ker sta se potem vedno pobotala in nisem hotela raskirati nekih ,,dobrih sosedskih odnosov,,. Ampak nekega poletnega večera letos pa je sodu izbilo dno. Nekje opolnoči, ko smo seveda vsi spali se je spet začelo zverinsko kričanje, da me je kar vrglo iz postelje. V tistem besu sem šla na telefon in ju poklicala, ter sosedu, ko se je oglasil rekla, da če takoj ne prenehata s tem divjanjem, mu pošljem policijo, pa naj že enkrat pusti to žensko pri miru. No, od takrat je začuda mir. Nikoli več nismo slišali kričanja, ampak seveda so z nami pretrgali stike. Na cesti se obračajo vstran, skratka ne poznamo se več. Zame se je ta zgodba tu končala do včeraj, ko sem zvedela od njune frizerke, ki me je klicala prav s tem namenom, da mi to pove, da me zdaj ta sosed tako sovraži, da planira, kako me bo enkrat pretepel, ko me sreča na cesti, da ga je baje žena morala že parkrat prav držati doma, da ni šel me pretepst Mislim, jaz res ne vem.....in to potem gresta govorit okoli Zdaj res ne vem, kaj naj? Malo me je strah, da se res ne bo kje na cesti spravil name . Mislim, psihopat, no..... Res se ne počutim dobro, že to je totalen kaos, da živimo zraven takih ljudi. Drugače imamo mir in smo svobodni kot ptički na veji. V življenju se nisem s sosedi spričkala kot je to ponekod praksa in podobno. Fak. Zdaj pa to . Kaj naj? Mene najbolj moti ta stavek s frizerko. Če ji je verjeti.
|