|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem res...
2.11.2007 13:50:08   
slovenka
Samo jaz pa imam občutek, da ta polonin hodi v cerkev bolj zaradi drugih. Ne vem, če sta šele pet mesecev skupaj, je to verjetno znak, da sta sedaj začela stvari bolj realno gledat. no, bosta vidla, kako bo šlo naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
2.11.2007 14:31:35   
baguSka
Malo sem morala dati ven, ker.....no če pa pada kakšno mnenje, nasvet....ga bom z veseljem prebrala.

Super... Po vsem kar sem prebrala, bi rekla, da pac nista za skupi. On ni pripravljen na novo vezo, ker ste stare se znebil. Ne vem zakaj sem dobila obcutek da te zaradi svojih izkusenj ne ceni dovolj oz te ne zna spostovati. Misli samo na svojo rit, ampak dobesedno. To da ti rece da si njegova puncka, zame pomeni samo to, da te hoce utisat, ker ti to rada slisis... in potem je spet vse lepo... Da on lahko se naprej pocne vse tisto kar je prej. Vse se vrti v krogu.

Eh, da ne bom dolgovezla, ti lahko kr naravnost povem, da ob tvojem postu nisem glih zacutila neke iskrene ljubezni pri vama.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 52
2.11.2007 15:23:37   
tanikaa
Sploh ne bom brala odgovorov. Ker niti malo ne dvomim v to, kar so ti napisali ostali.
Ljuba moja, več kot očitno je, da ta človek MORA BITI LOČEN. Ker nobena ženska ne bi pri sebi prenašala takega kretena. Oprosti, niti otrok mu ne morem povedati, ker s tem bi žalila svojega otroka. In marsikaterega otroka. Sebičen, egoističen kreten je. In nič več.
In takega kretena prenašat poleg sebe, samo zato, da nisi pri 32 letih sama? Zresni se.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 53
2.11.2007 15:27:58   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31
Jaz njega ne podjeb....zaradi tega ker hodi v cerkev, ker je ˝veren˝in živi v nasprotju z vero. Zato tudi meni ni treba metati pod nos da zaradi tega ker ne hodim v cerkev gledam vse površinsko, da ne znam videti bistva, da ne znam gledati v globino. Če mu rečem ˝joj kako imaš mrzle roke˝mi reče da to se mi samo zdi ker ne vidim bistva, da njegove roke so tople, ljubeče.....

IMO si naletela osebo, ki meni, da te lahko podredi. Napako je naredil, ker ni pravzaprav prevec vesc temu. Argumentacija mu je na ravni majhnega otroka in igra predvsem na tvoja custva do njega. Ve, da se bojis ostati sama, da ti vsa ta zveza nekaj pomeni, da nekaj cutis do njega in povsem grobo to izkorisca. Najvecja njegova "napaka" je, da ni zacel od glave, temvec od nog. Pohodil te je in podredil nekje do kolkov, vendar je zanj najslabse, ker glava se vedno dela prefektno in sicer vsak dan bolj.
Domnevam, da se bos strinjala, da je tezko prekiniti zvezo z katero si mislila, da bo izpolnila tvoja pricakovanja po toplini, domu itn... Vendar... boljse je biti mirno in srecno sam, kot nesrecen v dvoje. Se strinjam z navedbami o spostovanju partnerjevih globokih zelja, moram pa pripomnit, da je ta proces dvostranski. In ce sama v popolnosti spostujes njegove zelje, a on ne spostuje tvoje je to pot v nadaljnje podrejanje. Meja je tanka vendar jasna. Ce nazaj dobivas spostovanje, ki ga dajes je stvar kompromisa. Ce pa ne dobivas nazaj spostovanja tvojih zelja (kot ga ti ne) je to stvar podrejanja. In ne nazadnje, ce te ima nekdo resnicno rad, te zaradi neizpolnjene zelje ne bo zmerjal. Bo zalosten, vendar ne bo tako grdo zmerjal.
Kar se tice njegovih treh otrok- kot je ena uporabnica ze napisala- niti si mu narocila naj jih naredi, niti si mu svetila zraven. Argumentacija o delitvi stroskov je torej za lase privlecena. In ze samo to je dovolj, da ti da misliti, da bos za vse kar se je in kaj se mu v zivljenju dogaja "kaznovana" ti, oz. nosila bos posledica pa ce je to res tvoja stvar ali ne, ali imas pri tem kaj zraven ali ne.
Meni se zdi, da te izkorisca. Na tvojem mestu bi naredila spisek stroskov in ga povabila, da se zmenita kako boste pokrivali stroske in kako boste prispevali v skupno gospodinjstvo. Reakcija ti bo povedala vse (ceprav ti je ze vse jasno, samo sprejeti je tezko) oz. ali misli ziveti s teboj ali ziveti na tvoje stroske in posledicno s  teboj. Ali te ljubi ali te financno rabi oz. izrablja.  V vsaki drugi situaciji (svoje stanovanje, najem itn.) razen v tej bi moral svoje stroske sam pokriti.

Kot ponavadi, tudi tokrat. Z užitkom preberem post od tebe. Upam si izpodbijati samo en stavek: Mislim, da te izkorišča. Jaz pravim: IZKORIŠČA TE. Nobenega mislim.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 54
2.11.2007 18:01:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Vse se vrti v krogu.

Tocno tako.. .. Zemlja.. Luna, Mars, Venera, Saturn, Neptun, Uran, Jupiter, Merkur.. in  se celo Jaz! user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
2.11.2007 18:31:04   
metuLJchy
AH pa tak vernik...zame se vere ne začne, niti ne konča v cerkvi. S tem da ne hodiš v cerkev, verjemi da NISI nespoštljiva, vsak ima svoj način čustvovanja in zgleda da tvoj dragi v tem času še ni pogruntal kak je tvoj. Večino svojega življenja sem živela v mestu nad katerim je ogromen napis NAŠ TITO...Torej sami neverniki, kaj hujšega! In sem se zaradi ljubezni preselila v malo vasico, ki je polna cerkva in vernikov. In ugotovitev - da ljudje zaradi vseh teh cerkva in maš niso nič boljši, prej nasprotno... Vera se začne znotraj nas, pa ne vera v cerkev kot institucijo, pač pa vera v dobro... in moje mnenje, če bi tvoj dragi veroval v dobro, ne pa govoril da je vernik...potem ne bi govoril takšnih stvari kot jih. Če bi res verjel v dobro bi te spoštoval...to da so vsi stroški na tvoji grbi se mi zdi nehumano. Kaj pa imaš ti s preživnino? Ljubi bog, da kaj takega najavi... Naj bo vesel, da si ga sprejela takšnega kot je in ga sprejela pod svojo streho. Jaz na tvojem mestu ne bi izgubljala časa. Vzemi si dan zase. Pusti ga, naj si sam skuha kosilo, opere, ...in se nekam odpelji...nekam kjer ti je lepo...in si privošči dan le zase...in svoje misli. Pusti srcu, da ti pove kaj si želi. Ko smo iskreni sami s seboj - resnica nikoli ne ostane zamolčana. Le slišati se je ne smemo bati. Bodi pogumna in naj te ne bo starh stopiti svetli prihodosti naproti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
2.11.2007 18:35:25   
metuLJchy
pa še to...če že noče za stroške prispevat ali ti vsaj reče hvala kdaj, da mu ni potrebno nekje drugje najemnine plačevat? Polona, imej se rada...in si bodi na prvem mestu..

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 57
2.11.2007 19:34:24   
Anonimen
....nespoštljiva, nesramna, mislim samo nase....da imam zakrnele možgane in razmišljam s kmečko pametjo
No to so besede mojega dragega.

Krasen slovar. Bio kmečko natur.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
2.11.2007 19:56:58   
Peteršilj
Polona, imej se bolj rada in ga pošlji  v user posted image , oprosti besedi, ampak to me res razkuri. Če je v tvojem stanovanju in nimata otrok, odseli ga čimprej. Sigurno čaka kje nate tip, ki mu boš pomenila več, kot temu idiotu. Ne zgublaj živcev za tega bedaka, samo enkrat se živi. user posted image user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 59
2.11.2007 21:00:16   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Upam si izpodbijati samo en stavek: Mislim, da te izkorišča. Jaz pravim: IZKORIŠČA TE. Nobenega mislim.

Pravzaprav sem prepricana, da jo izkorisca. Tisto : mislim, zdi se mi, dalo bi se sklepati itn. je samo in edino v izogibu pisanja sodbe in v pridu pisanja mnenja. Dopuscam pa tudi moznost psihicne bolezni. Zaenkrat pri njemu.

P.S. Odhod v cerkev nima nic s problemom, je samo prirocno "opravicilo" za maltretiranje. Ce ne bi bila cerkev, bi bilo nekaj drugega. V vsakem primeru bi nasel materijal za manipulacijo.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
2.11.2007 21:08:40   
Babaloo
Če si pametna, mu boš spakirala kufre. Bolje ne bo nikoli.
Sploh mi ni jasno, kako dopuščaš, da stanuje pri tebi na tvoje stroške. In da te maltretira zaradi cerkve....

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.11.2007 21:12:07   
Rubin.
In zakaj si z njim?

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 62
3.11.2007 10:25:17   
piščanc
po 5 mesecih se te upa že tako poniževati? kaj šele bo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 63
3.11.2007 10:34:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

Po 5 mesecih se ti PUSTIS tako ponizevati.. to je bolj hudo..

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
3.11.2007 10:39:15   
Anonimen
Dokler boš to dopuščala, bo iz dneva v dan vedno bolj slabše. Pogovorita se, ampak res orenk, če ne bo šlo, ne bo šlo. Le zakaj bi vztrajala z njim? Zaradi otrok že ne, tudi zaradi ljubezni ne. Je pa moj dragi dokazal, da se lahko vsak človek spremeni, če je volja. Če volje ni, potem pa adijo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
3.11.2007 10:41:22   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

Po 5 mesecih se ti PUSTIS tako ponizevati.. to je bolj hudo..

haha, a to je žensko moški vidik? če nekdo pride v vezo s pozitivnim pogledom, potem se najbrž preveč pusti izkoriščati. je pa smešno, da nekateri potrebujejo močno roko tudi v odraslem življenju.

kolikor jaz berem on dela narobe, ne ona. je, preveč se je razdajala, ampak saj se vsi, samo da kompenziramo potem z drugimi stvarmi. tukaj se je kompenzacija zgleda končala in je izkoriščanje samo še enosmerno.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
3.11.2007 10:47:08   
Anonimen
nisem reku, da je delala narobe... Ob ql partnerju bi bilo to cisto ok..

ob taksnem pa ni.. ker scasoma jo bo unicil.. ce se bo pustila..

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
3.11.2007 12:38:31   
Slončica
Brca skoz vrata,ker je tip za en k***c.Kaj pa je mislu ko je otroke delu...upam da mu ne boš nasedala in ga kmalu postaviš pred vrata,TVOJA  vrata.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 68
3.11.2007 13:25:12   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Če je tako zelo veren, kako pa mu je uspelo napraviti 3 otroke in jih, očitno, prepustiti materi. Ali cerkev ne prepoveduje ločitve?!

Te ne spoštuje (in posledično tudi nima rad!), ampak ravno nasprotno, izkorišča koliko mu dovoliš. In ravno v tem času, ko živiš s tem bebcem in mu pustiš, da hodi po tebi, (ker si stara 32!!!), nekje čaka nate kak normalalen tip user posted image .
Daj si šanso, ženska, ker življenje je lahko tudi lepo, veš

No, kakorkoli, tega tvojega filistra bi jaz že danes brcnila skozi vrata user posted image !

Se podpišem pod to.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 69
3.11.2007 18:54:49   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Če bi bil pravi, bi ti hodila, kaj hodila tekla k maši - ker je pa tako, kot je - punca postavi ga na hladno, ker če ne greš danes boš šla čez nekaj let.

In zakaj bi šla k maši zaradi njega??? Zakaj pa ne bi imela do cerkve vsak svojega stališča?? MIdva z mojim ga tudi imava. On je veren, krščen, jaz proti cerkvi, ateist, nisem krščena. Mojega dragega zelo ljubim, pa ne tekam zato k maši in mi na kraj pameti ne pade. In ker on mene ljubi, me niti ne sili ampak spoštuje moje mnenje!!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 70
3.11.2007 20:09:48   
Nea_teja_
Hm punce le pomislite zakaj bi on šu stran nič mu ne manjka Polona ga pedena skrbi za njegov dobrobit on svoj denar zapravi zase in ne prispeva nič v gospodinjstvo .Živi kot bubrek v loju.G lede otrok pa oni niso krivi če imajo tako blesavega otroka ,če jih je znal narediti jim naj pa še plačuje tisto ubogo preživnino ,ki verjetno ni tako velika .
Polona ti pa če si pametna se ga pa čimprej znebi ,ker bo iz dneva v danb slabše.Tudi če imaš 32 let bo prišel tvoj princ,ki te bo crklajl in te imel rad vse življenje.
Sem bila na zelo podobni situaciji ampak sem ga dala na čevelj  in sedaj imam svojega princa ,ki me mazi in pazi.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 71
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko

Maja (33%)

Ivana (10%)

Katarina (14%)

Anamarija (11%)

Ana (33%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!