|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem res...
2.11.2007 7:50:53   
Polona31
....nespoštljiva, nesramna, mislim samo nase....da imam zakrnele možgane in razmišljam s kmečko pametjo
No to so besede mojega dragega.
Doma smo v neposredni bližini cerkve in pokopališča, vendar cerkvenih obredov ne obiskujemo. Ker pa moj izhaja uz ZELO verne družine, mi je dejal da s tem izkazujem nespoštovanje do svojih umrlih sorodnikov. SPOŠTOVANJE DO SVOJIH POKAŽEM JAZ NA SVOJ NAČIN!!!! Da ne hodim v cerkev imam svoje razloge zaradi tega nisem nespoštljiva no nikogar in tudi nesramna ne, če zagovarjam svoje prepričanje. Vsaj jaz tako mislim. Kaj pa vi?
Ko sem mu dejala da ne mislim biti hinavka in igrati ˝vernega˝človeka zaradi tega da bodo ljudlje mislili.....In to seveda spe nisem rekla prav, zato ni hotel z mano na pokopališče in doma dal radio do konca na glas. In razlaga za takšno obnašanje je bila, sa saj mi je vseeno kaj ljudje mislijo. Ne vem no.....

Ko mu rečem da bi šel z mano na sprehod, da bi mogoče naredil kaj v stanovanju (pomil posodo, obesil cunje....) mislim samo nase.
Živi v mojem stanovanju. Uporablja moj pralni stroj, mojo televizijo, moj telefon....ko mu pa rečem da bi si najine stroške delila na pol, pa je njegov odgovor ,da mora on plačevati preživnino za tri otroke. Da če želim da se vse deli na pol, potem naj plačam polovico preživnine. Kdo misli nase? Je bil poškodvan, sem ga vozila po bolnicah, k zdravnikom, ga oblačila, umivala....skrbela zanj....sedaj pa.....MISLIM SAMO NASEuser posted image user posted image
Imam občutek kot da tepta mojo ljubezen do njega, da.....bi najraje bi videla da bi šel, da bi imela svoj mir. Ker počasi mi zmanjkuje energije. Strah me je....pri 32 letih pa sama, brez otrok, vendar....ne vem. Skupaj živiva šele 5 mesecev, pa....ne vem. Najprej me podjb....potem pa govori kako me ima rada, da sem njegova zlata punčka....
Malo sem morala dati ven, ker.....no če pa pada kakšno mnenje, nasvet....ga bom z veseljem prebrala.

Lep dan vsem!

Polona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem res...
2.11.2007 7:55:26   
Anonimen
Ce nista za skupi.. sta pa za narazen.. Baje je to isto.. dva razlicna pola.. ki se ne marata. user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2007 7:57:25   
Anonimen
....nespoštljiva, nesramna, mislim samo nase....da imam zakrnele možgane in razmišljam s kmečko pametjo

Ostani taka, pa se ga boš znebila. To je edino, kar lahko dobrega narediš zase.
Srečno.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2007 7:57:30   
Anonimen
Si morda pomislila, da je s teboj iz koristolubja?

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2007 7:58:07   
Teni_
Hmmm, ob takem obnašanju ni čudno, da prejšnja ni vzdržala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2007 7:59:15   
Rožica I
Če je tako zelo veren, kako pa mu je uspelo napraviti 3 otroke in jih, očitno, prepustiti materi. Ali cerkev ne prepoveduje ločitve?!

Te ne spoštuje (in posledično tudi nima rad!), ampak ravno nasprotno, izkorišča koliko mu dovoliš. In ravno v tem času, ko živiš s tem bebcem in mu pustiš, da hodi po tebi, (ker si stara 32!!!), nekje čaka nate kak normalalen tip user posted image .
Daj si šanso, ženska, ker življenje je lahko tudi lepo, veš?

No, kakorkoli, tega tvojega filistra bi jaz že danes brcnila skozi vrata user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2007 8:03:27   
cmokec
Na dolgi rok pač nista za skupaj. 

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2007 8:05:10   
Anonimen
No to so besede mojega dragega.
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

upam , da ne bo več dolgo "dragi"

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2007 8:08:44   
ajna12
Jaz bi ga tudi na tvojem mestu poslala čez prag. Če se ne spoštujeta potem nista za skupaj.

Glede vera pa tako, pri nama ista situacija, on veren, jaz ne. On gre mogoče sam 1-2x na let k maši, jaz sem pač doma, in se en drugega ne vsiljujema vere. Vredna sma oba enako.

Jaz imam drug problem, mene zaradi tega ker nisem verna ne mara tašča. Ampak po sekiranju mi je to ravno.user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2007 8:09:20   
levcek07
Jaz s takim človekom - maminim sinčkom, ne bi bila niti trenutka več. Odpri oči! Kot je že Anonim povedal, je s teboj le iz koristoljubja, ker se mu zdi fajn živet na tuj račun, pol te pa še takole ponižuje. Na tvojem mestu bi ga po hitrem postopku odslovila - takega moškega NE potrebuješ, pač pa ON potrebuje tebe, da se nad tabo lahko psihično izživlja in tako krepi svoj ego, se čuti pomembnega. Če ti že na začetku (praviš, da skupaj živita šele 5 m) izkazuje tako "pozornost", kaj še bo. In verjemi, otrok bi tako situacijo le poslabšal. Pojdi stran, dokler še lahko. To je moje mnenje. Pa srečno!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2007 8:10:19   
žigolino
Če je tako zelo veren, kako pa mu je uspelo napraviti 3 otroke in jih, očitno, prepustiti materi. Ali cerkev ne prepoveduje ločitve?!

Te ne spoštuje (in posledično tudi nima rad!), ampak ravno nasprotno, izkorišča koliko mu dovoliš. In ravno v tem času, ko živiš s tem bebcem in mu pustiš, da hodi po tebi, (ker si stara 32!!!), nekje čaka nate kak normalalen tip user posted image .
Daj si šanso, ženska, ker življenje je lahko tudi lepo, veš?

No, kakorkoli, tega tvojega filistra bi jaz že danes brcnila skozi vrata user posted image !

_____________________________Točno to sem tudi jaz misla napisat,kolikor se dela da je veren in oh in ah  in sploh,mislim da je en velik izkoriščevalec!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2007 8:11:31   
Liya
Misli nase,tudi zate bo posijalo sonce tako kot je zame.
Pa vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2007 8:13:59   
Anonimen
OMG kakšen kristjan. Povej mu tako kot so nekatere napisale: kaj prepoveduje cerkev, ........boš vidla reakcijo.

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2007 8:16:40   
eva1
o marija kakšen kreten-pa sori izrazu... kako sploh 5 mesecev furaš s takšnih človekom???

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2007 8:30:29   
Anonimen
Kar se tiče izkazovanja spoštovanja do preminulih sosodnikov, se mi zdi, da ga morda razumem. Ker jaz tudi nisem verna, pa vendar grem vsako leto na pokopališče 1. novembra ob pol treh, to je takrat, ko je maša in ko duhovnik hodi po grobovih. To pa zato, ker je moja stara mama, ki je na tem pokopališču pokopana, bila zelo verna in ko je bila še živa, smo se iz spoštovanja do nje tudi vedno vsi bližnji sodrodniki tam ob pol treh dobili. Tako da jaz zdaj resnično na tak način izkažem neko spoštovanje do nje, da grem še zdaj takrat, ko je maša, na pokopališče. Ker vem, da je in bi ona tako želela.

O ostalem pa ne bi, saj itak veš, da je brez veze.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2007 8:32:11   
natasaom
a zato,ker si stara 32 let prenašaš vse to?imaš svoje stanovanje,si samostojna-to pomeni,da ne rabiš teptanja in poniževanja!
tud jaz sem rodila prvega otroka pri 32tih...dej znebi se te "golazni" pa začni živeti-boš vidla,da je tud zate nekje en normalen dedc

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2007 8:41:24   
Enolla
Če bi bil pravi, bi ti hodila, kaj hodila tekla k maši - ker je pa tako, kot je - punca postavi ga na hladno, ker če ne greš danes boš šla čez nekaj let.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2007 8:43:41   
Polona31
Glede njegove vere, ko sem mu dejala da da če je veren tako kot pravi, potem ne sme biti z mano, ker je to v nasprotju s katoliško vero in da je hinavec, če si upa reči da je veren. No pa sem bila nesramna.
Zame je pomembno da se dela in živi pošteno, pa ni važno če je človek veren ali ne. SAMO POŠTEN JE TREBA BITI!!!! No pa je ugotovil da imam zakrnele možgane in razmišljam s kmečko pametjo. Pa nisem tako zelo neumna, saj imam kar precej višjo izobrazbo od njega ali pač, ker ga prenašam....
Včeraj je celo padla izjava da je z mano nemogoče živeti, da človek ki nima možganov znori zraven mene. No saj lahko gre. Jaz ga nimam privezanega. VE KJE SO VRATA, DA SE REVČKU NE BO ZMEŠALO, zaradi mojega nemogočega obnašanja.
Ko mi reče da me ima rad in se hoče stiskati .....ne morem....njegove sladke bsede ne sežejo več do srca, so samo besede, prazne bsede, brez bistva

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2007 8:44:49   
Anonimen
znebi se tega kretena, a nimaš nič spoštovanja do sebe

Ko bosta imela otroke boš šele videla kaj te bo čakalo, takrat boš pa res sama za vse, če ti to dela po 5 mesecih te bo še pretepal boš videla

brcni ga skozi vrata čimprej

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.11.2007 8:47:21   
Polona31
Na pokopališče grem večkrat na teden, prav tako tudi za 1. novembra, ker tudi na tak  način izkažemo spoštovanje. Tako da s tem se strinjam in obredu na pokopališču tuid sodelujem. Ne hodim pa k maši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.11.2007 9:07:49   
Anonimen
Malo pomisli nase in imej malo samospoštovanja in ponosa, pa se ne pusti slabičem "teptat".
Nehaj fantku mamico špilat.

Kar se pa vere tiče....kupi mu sveto pismo, po možnosti otroško verzijo. Da bo mogoče dojel kaj vera sploh je.

Greh je:
-žaljenje ljudi
-poniževanje ljudi
-seksanje če nisi oženjen
-zapustit ženo in otroke
-pohlep oz. škrtost
pa še kkšn verjetno. Tko da....je čudovit kristjan onuser posted image .

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
2.11.2007 9:08:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

ko mu pa rečem da bi si najine stroške delila na pol, pa je njegov odgovor ,da mora on plačevati preživnino za tri otroke. Da če želim da se vse deli na pol, potem naj plačam polovico preživnine.

WTF?!?! A si mu tudi ti pomagala narediti te otroke???? Pa dej mu brco v rit pa ćez vrata, sploh še zaradi drugih stvari, ki si jih opisala. Ob sebi imaš namreč velikega egoista. user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2007 9:09:47   
caillou
Potem pa jaz tudi ne izkazujem spoštovanja do mrtvih, ker ne hodim v Cerkev. Kaj pa ima Cerkev pri tem ali pa bolje rečeno med mano in mojih pokojnim fotromuser posted image ? Ko grem prižgat na grob svečo   in položit rože, grem izrecno zaradi njega in spomina nanj in tukaj nima Cerkev nobene veze. No in danes po 23-ih letih njegove smrti preberem, da ga za nekatere močne vernike ne spoštujemuser posted image .

Mislim, tale je pa močna ?

Pa še nekaj. Imam vse zakramente, pa nisem niti tista pobožna miška, ki bi vsaj vsak nedeljo pri maši stala in točno vem, da mi z nekim močnim vernikom v življenju ne bi klapalo. Mislim, mi je jasno, da bi stala na nasprotnih bregovih že na začetku. On bi mene v Cerkev gnal, jaz pa njega ravno tisti hip  v gledališče.

Kot sem razbrala, tudi ti nisi in ti je tale veza prej v breme kot v dobro. Pa če so problemi že pri petih mesecih, ko ti še metuljčki brbotajo po trebuhu ? Kaj res misliš, da je tole tvoj zadnji vlak ?

Jaz bi mu razložila kako v tem primeru razmišlja nevernik in kako težko je živeti, če si vernik egoistično črta pot za oba.
Ne sekiraj se preveč, ni vredno. In kdo mu je kriv da je naštepal tri otroke, za katere mora plačevati preživnino ? Stroške si je s teboj dolžan deliti !!!

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2007 9:17:45   
Isabellabina
Tudi jaz se pridružujem prejšnjim odgovorom.Pusti ga in začni živeti ,partnerja si še vedno lahko najdeš ,otroke imaš pa tudi še lahko,saj si še mlada.32let ni še  prepozno za novo zvezo .
Pa veliko sreče!

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2007 9:26:51   
2 Sraki
Začni na novo brez njega. Zavedaj se, da si v najboljših letih in verjemi vase!!!!!! Imej sebe rada in ne pusti da ti greni življenje tak tepec.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za deklico
pipika 13

Katero ime vam je najbolj všeč?

Julija (41%)

Rebeka (15%)

Zoja (44%)

Število vseh glasov: 481

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!