Polona31 -> Sem res... (2.11.2007 7:50:53)
|
....nespoštljiva, nesramna, mislim samo nase....da imam zakrnele možgane in razmišljam s kmečko pametjo No to so besede mojega dragega. Doma smo v neposredni bližini cerkve in pokopališča, vendar cerkvenih obredov ne obiskujemo. Ker pa moj izhaja uz ZELO verne družine, mi je dejal da s tem izkazujem nespoštovanje do svojih umrlih sorodnikov. SPOŠTOVANJE DO SVOJIH POKAŽEM JAZ NA SVOJ NAČIN!!!! Da ne hodim v cerkev imam svoje razloge zaradi tega nisem nespoštljiva no nikogar in tudi nesramna ne, če zagovarjam svoje prepričanje. Vsaj jaz tako mislim. Kaj pa vi? Ko sem mu dejala da ne mislim biti hinavka in igrati ˝vernega˝človeka zaradi tega da bodo ljudlje mislili.....In to seveda spe nisem rekla prav, zato ni hotel z mano na pokopališče in doma dal radio do konca na glas. In razlaga za takšno obnašanje je bila, sa saj mi je vseeno kaj ljudje mislijo. Ne vem no..... Ko mu rečem da bi šel z mano na sprehod, da bi mogoče naredil kaj v stanovanju (pomil posodo, obesil cunje....) mislim samo nase. Živi v mojem stanovanju. Uporablja moj pralni stroj, mojo televizijo, moj telefon....ko mu pa rečem da bi si najine stroške delila na pol, pa je njegov odgovor ,da mora on plačevati preživnino za tri otroke. Da če želim da se vse deli na pol, potem naj plačam polovico preživnine. Kdo misli nase? Je bil poškodvan, sem ga vozila po bolnicah, k zdravnikom, ga oblačila, umivala....skrbela zanj....sedaj pa.....MISLIM SAMO NASE[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Imam občutek kot da tepta mojo ljubezen do njega, da.....bi najraje bi videla da bi šel, da bi imela svoj mir. Ker počasi mi zmanjkuje energije. Strah me je....pri 32 letih pa sama, brez otrok, vendar....ne vem. Skupaj živiva šele 5 mesecev, pa....ne vem. Najprej me podjb....potem pa govori kako me ima rada, da sem njegova zlata punčka.... Malo sem morala dati ven, ker.....no če pa pada kakšno mnenje, nasvet....ga bom z veseljem prebrala. Lep dan vsem! Polona
|
|
|
|