|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem res...
2.11.2007 9:31:40   
altati
samo znebi se ga, to je največ kar lahko narediš.
egoist na kubik jeuser posted image user posted image !

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.11.2007 9:47:03   
Gina
Meni se pa zdi, da dva, ko se skregata, vedno privlečeta ven popolnoma vse, kar se je kdaj zgodilo in kar ju moti (gotovo si tudi ti z njim nespoštljivo govorila po moje), četudi se tisto "moti" dogaja samo sem in tja, pa dejansko ob normalnem dnevu ne povzroča špetirov. Pri kreganju se tudi zgodi, da rečeš reči, ki jih ne misliš, ali jih rečeš mnogo bolj nasilno in v občutku ogroženosti, kot bi jih sicer. Jaz vajin špetir vidim drugače. Njemu očitno cerkev vendarle pomeni veliko in če ti tega ne sprejemaš, je to res zoprno. Jaz ne hodim v cerkev, ker mi to nič ne pomeni, vendar če bi mojemu to ogromno pomenilo, bi šla z njim, ker če je meni vseeno, njemu pa to ogromno pomeni, bi jaz temu rekla moja sebičnost, če se ne potrudim zanj, ko mi je itak vseeno. Sploh ne štekam, zakaj se za take reči kregaš? Saj v bistvu je to sprožilo prepir, a ne, tvoje nerazumevanje cerkve. Seveda je druga stvar, če ti sovražiš cerkev, ali če ti gre samo na živce, potem gre tu za temeljno nekompatibilnost med vama. Potem ne bosta nikdar nehala s temi kregarijami, potem je brez smisla vztrajat. Tako da...sori, ampak jaz razumem, da je bil prizadet, čeprav ni prav, da te je zmerjal, ampak v navalu obupa in groze človek v takem primeru tudi kaj čudnega reče, kot je tvoj, skoraj vsak to stori.. Vendar ti tega ne smeš tako vzeti. Kaj pa so besede, saj besede same te ne morejo prizadeti? Prizadane te lahko nek kol, s katerim te nekdo udari. Besede pa so vibriranje zraka, prevedeš si jih pa sama v tako grozo, kot si jo napisala, ampak samo prevedeš. Če bi si zraven ko on nori mislila, bogi revež, malo možganov mu ne dela ta hip, bi bilo ok (saj veš, če bi mu manjkala roka, bi razumela, če mu pa začasno za pol ure manjka možganov, pa ne štekaš?). Hočem ti reči, da je potrebno malo drugačnega gledanja na svet včasih, če si nočeš življenje vedno oteževat. Vsepovsod velja, za katerekoli besede, ki ti jih kdorkoli izreče.

Bolj resen problem se mi zdi denar, ker to je edina druga stvar, ki si jo resno napisala, vse ostalo je privlečeno iz obupa, se mi zdi, ker je grdo govoril s tabo in ker je bil užaljen. Ne zaupata si, finančno mislim, to je pa zelo bad. Bad, bad, bad... Dokler tega ne bosta pri sebi razčistila, tudi ti (saj tudi ti nočeš denarja delit, a ne), bosta imela te probleme. Uf, to pa se mi zdi daleč najbolj huda stvar pri vsem skupaj.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.11.2007 9:57:35   
PiaM
Jaz se v tej zvezi ne bi videla več, čeprav se delno strinjam z Gino. 

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.11.2007 10:09:57   
Polona31
Vsem hvala za odgovore.

Gina strinjam se s tabo. V prepiru se reče marsikaj. Samo jaz se skregam povem kaj mislim in včasih povem to bolj na glas. Vredu. V vsaki vezi pride do nesoglasij, samo... ne vem no. Glede obiskov cerkve in cerkvenih obredov....nekajkrat sem že šla z njim v cerkev, sodelovala pri obredu, včeraj pač nisem šla....sem šla raje na pokopališče, ker je bil tako lep sonček. Sem se na socu počutila lepše, boljše, kot pa bi se v cerkvi.
Jaz njega ne podjeb....zaradi tega ker hodi v cerkev, ker je ˝veren˝in živi v nasprotju z vero. Zato tudi meni ni treba metati pod nos da zaradi tega ker ne hodim v cerkev gledam vse površinsko, da ne znam videti bistva, da ne znam gledati v globino. Če mu rečem ˝joj kako imaš mrzle roke˝mi reče da to se mi samo zdi ker ne vidim bistva, da njegove roke so tople, ljubeče.....

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.11.2007 10:14:39   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Si morda pomislila, da je s teboj iz koristolubja?

Jaz tudi tako mislim, izkorišča te!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.11.2007 10:15:09   
r1ta
Pri meni bi letel... Ne hvala!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.11.2007 10:21:43   
mami_miki
saj že vse veš...no pa če le še 5 msecev živita skupaj, je to tud za njega nekaj novega, mogoče ni navajen, kako naj bi stvari delovale....daj mu že možnost...sebi in njemu...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.11.2007 10:22:34   
mami_miki
najlažje je it in pozabit....človek ne more skoz odhajat nekam...v bistvu bžat...počakaj...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.11.2007 10:33:31   
Gina
Ja, še vedno gre v bistvu najbolj za cerkev in to, da ne razumeš, kaj pomeni, da ti nekaj res veliko pomeni. Če ti nekaj veliko pomeni, ti je pomembno, da tvoj partner pokaže pripravljenost sodelovati. To je tako, kot npr. če jaz resnično ljubim ples. Si želim, da bi moj, ker ga ljubim, plesal z mano. Lahko grem sama, pa on počaka na sončku, vendar ne bo isto in ostal bo grenak priokus...sploh...sploh če on kar ok pleše, smao mu skoraj nikdar ni...ker mu je brez veze. Štekaš razliko? Če se to dogaja pogosto, se ti bo zameril on in še ples, ki ti toliko pomeni, ti bo v stres, ne pa v nekaj lepega, ker boš vedno gruntal, ali te partner toliko spoštuje, da bo zaradi tebe tebi naredil veselje, saj ve, da živiš za ples, ali pa se mu bo sladko j..., ker je njemu to brez veze. To je spoštovanje, veš. Spoštovanje partnerja in njegovih globokih želja. Seveda pod pogojem, da ti je za cerkev vseeno. Če pa cerkve ne maraš, ti gre na živce...hm, potem pa je druga stvar.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.11.2007 10:41:04   
Anonimen
Jaz osebno bi ga nekam poslalauser posted image  egoista lenega! In to takoj brez besed

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
2.11.2007 11:13:31   
mama54
ko mu pa rečem da bi si najine stroške delila na pol, pa je njegov odgovor ,da mora on plačevati preživnino za tri otroke. Da če želim da se vse deli na pol, potem naj plačam polovico preživnine.

Mene pri vsej zadevi moti tale stavek.Kaj za hudiča imaš ti za plačevat preživnino .To je njegova dolžnost,ne pa tvoja.Njegova dolžnost je tudi,da prispeva denar za svoje potrebe v vajinem gospodinjstvu.Tukaj te pa res izkorišča na celi črti.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.11.2007 11:38:28   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31
Jaz njega ne podjeb....zaradi tega ker hodi v cerkev, ker je ˝veren˝in živi v nasprotju z vero. Zato tudi meni ni treba metati pod nos da zaradi tega ker ne hodim v cerkev gledam vse površinsko, da ne znam videti bistva, da ne znam gledati v globino. Če mu rečem ˝joj kako imaš mrzle roke˝mi reče da to se mi samo zdi ker ne vidim bistva, da njegove roke so tople, ljubeče.....

IMO si naletela osebo, ki meni, da te lahko podredi. Napako je naredil, ker ni pravzaprav prevec vesc temu. Argumentacija mu je na ravni majhnega otroka in igra predvsem na tvoja custva do njega. Ve, da se bojis ostati sama, da ti vsa ta zveza nekaj pomeni, da nekaj cutis do njega in povsem grobo to izkorisca. Najvecja njegova "napaka" je, da ni zacel od glave, temvec od nog. Pohodil te je in podredil nekje do kolkov, vendar je zanj najslabse, ker glava se vedno dela prefektno in sicer vsak dan bolj.
Domnevam, da se bos strinjala, da je tezko prekiniti zvezo z katero si mislila, da bo izpolnila tvoja pricakovanja po toplini, domu itn... Vendar... boljse je biti mirno in srecno sam, kot nesrecen v dvoje. Se strinjam z navedbami o spostovanju partnerjevih globokih zelja, moram pa pripomnit, da je ta proces dvostranski. In ce sama v popolnosti spostujes njegove zelje, a on ne spostuje tvoje je to pot v nadaljnje podrejanje. Meja je tanka vendar jasna. Ce nazaj dobivas spostovanje, ki ga dajes je stvar kompromisa. Ce pa ne dobivas nazaj spostovanja tvojih zelja (kot ga ti ne) je to stvar podrejanja. In ne nazadnje, ce te ima nekdo resnicno rad, te zaradi neizpolnjene zelje ne bo zmerjal. Bo zalosten, vendar ne bo tako grdo zmerjal.
Kar se tice njegovih treh otrok- kot je ena uporabnica ze napisala- niti si mu narocila naj jih naredi, niti si mu svetila zraven. Argumentacija o delitvi stroskov je torej za lase privlecena. In ze samo to je dovolj, da ti da misliti, da bos za vse kar se je in kaj se mu v zivljenju dogaja "kaznovana" ti, oz. nosila bos posledica pa ce je to res tvoja stvar ali ne, ali imas pri tem kaj zraven ali ne.
Meni se zdi, da te izkorisca. Na tvojem mestu bi naredila spisek stroskov in ga povabila, da se zmenita kako boste pokrivali stroske in kako boste prispevali v skupno gospodinjstvo. Reakcija ti bo povedala vse (ceprav ti je ze vse jasno, samo sprejeti je tezko) oz. ali misli ziveti s teboj ali ziveti na tvoje stroske in posledicno s  teboj. Ali te ljubi ali te financno rabi oz. izrablja.  V vsaki drugi situaciji (svoje stanovanje, najem itn.) razen v tej bi moral svoje stroske sam pokriti.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.11.2007 11:51:26   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

In ravno v tem času, ko živiš s tem bebcem in mu pustiš, da hodi po tebi, (ker si stara 32!!!), nekje čaka nate kak normalalen tip user posted image .
Daj si šanso, ženska, ker življenje je lahko tudi lepo, veš?

user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.11.2007 12:07:49   
Polona31
Gina veš strinjam se s tabo, vendar, če njemu toliko pomeni vera, potem....bi moral biti s svojo ženo s svojimi otroci, ne bi smel živeti z mano. Pa O.K. življenje je tako prineslo, da je tako kot je. Pustimo to. Moti me, zelo me moti da obravnava mene zaradi tega ker ne hodim v cerkev kot plehko, prazno, površinsko. Ker to pa nisem!!! SEM KAR SEM!!! Ne bom hinavka in samo zaradi drugih hodila nekam kamor mi ni za hoditi.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.11.2007 12:12:34   
Magi*

Gina veš strinjam se s tabo, vendar, če njemu toliko pomeni vera, potem....bi moral biti s svojo ženo s svojimi otroci, ne bi smel živeti z mano. Pa O.K. življenje je tako prineslo, da je tako kot je. Pustimo to. Moti me, zelo me moti da obravnava mene zaradi tega ker ne hodim v cerkev kot plehko, prazno, površinsko. Ker to pa nisem!!! SEM KAR SEM!!! Ne bom hinavka in samo zaradi drugih hodila nekam kamor mi ni za hoditi.

jaz pa mislim, da če bi ostalo štimalo, bi ti tudi kdaj prag cerkve brez problema prestopila. jaz te razumem, da ti ni, ker tudi sama nisem verna. grem pa 1x na leto z babico, ker njej to veliko pomeni. in zakaj ji ne bi naredila tega veselja. če bi me pa nekdo zaradi tega obravnaval kot manjvredno in itak tako ravnal z mano, kot je to pri vama, pa ne da ne bi šla v cerkev, pustila bi ga.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.11.2007 12:14:05   
CatJa
Če bi bil pravi, bi ti hodila, kaj hodila tekla k maši

user posted image   Tale je svetovna. No, pravzaprav imaš prav, Enolla, očitno ni pravi in to, da je on takooo veren, je polona najbrž vedela že prej, ne po tem, ko se je zaredil pri njej.
Zato se mi tudi ne zdi na mestu Ginina izjava, da se iz ljubezni potrudiš in greš z njim v cerkev. Če ti ni, ti ni, in s takim človekom pač ne živiš.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.11.2007 12:33:25   
Gina
Ne catja, nisem rekla, da se moraš trudit, če ti ni. Zakaj preberete na pol? Rekla sem, da če ji je vseeno, naj se potrudi, če pa tega ne mara, naj pa se ne. A ti se ne potrudiš, catja, pri rečeh, za katere ti je vseeno, za svojega? A tvoj se ne potrudi, pri stvareh, ki so mu brezvezne (beri: vseeno, ne beri: mu niso fajn) zate? A mu vedno paše pospravit kuhinjo, al se npr. čeprav mu dol visi za pospravljeno kdaj prisili pospravit, zaradi tebe, ker tebi to pomeni? Ali te kdaj pelje v gledališče, čeprav njemu dol visi za to, ker tebi to veliko pomeni? Ali gre kdaj na kak obisk, čeprav bi raje gledal tv, ker tebi to veliko pomeni, njemu so pa taki obiski čisto brez pomena, dolgčas? Ali ga ti kdaj npr. pocrkljaš z njegovo najljubšo hrano, čeprav je tebi brezvezna, ne sicer da je ne maraš, samo ni ti pa kaj dosti do nje, zaradi sebe je ne bi kuhala - zaradi ljubezni do njega? Vidiš, to sem hotela povedat. Enako je z obiskom cerkve. Samo tiste, ki vam je cerkev zoprna, rečete namesto da vam je zoprna, da je brez veze. To sta dva čisto druga pomena. Če vam je zoprna, jasno da je brez smisla hodit, če pa vem je brez veze, dolgčas, potem pa je nesramno se požvižgat na to, kaj je parterju res fajn, pa mu ne ustreči. To ni hinavstvo, kot ni hinavstvo to, če moj pospravi kuhinjo, čeprav mu dol visi, če bi bila usrana, kot ni hinavstvo, če gre z mano na ples, ker meni tako paše, kot ni hinavstvo, če gre z mano na obisk, ali pa od mene, če mu skuham njegovo ljubo jed....  V partnerstvu je pač tako, da če bi vsak delal samo tisto, kar on osebno ljubi, da se partnerstvo razdre, ne more obstajat, ker dveh totalno enakih ljudi, ki bi jima isto bilo fajn, ni. Partnerstvo pomeni, da osrečiš partnerja tudi pri rečeh, ki so ti brez veze, oz. za katere ti je vseeno in da partner spoštuje, da ga ne moreš osrečit tam, kjer ti je nekaj zoprno. Problem nastane tam, kjer je obema nekaj zoprno. Jasno da potem ni treba drugemu ustreči. Temu pa jaz rečem temeljna nekompatibilnost - sploh kar se tiče osnovnih življenjskih prepričanj, kot so vera, vzgoja, life stile.... Štekaš zdaj razliko? A ti je vera zoprna, al samo nevtralna? Ker če ti je nevtralna, potem gre za tvoj ego, še vedno mislim tako, če pa ti je zoprna, imata pa velik problem.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.11.2007 12:38:02   
Gina
Pa še to, pisala si, če mu toliko pomeni vera....veš, posamznikova vera ni vedno točno tisto, kar uči tista določena vera. Vsak ima lahko svojo vero v okviru česarkoli, tudi krščanstva. Pa v končni fazi krščanstvo tudi ni neka maščevalna vera, načeloma uči dobre stvari in načeloma ne verjamem, da bi kakšen bog kaznoval človeka, če je ta zmeden, neveden, človeški....ne glede na to, da ni mogel živeti z ženo svojih otrok. Zakaj mu ne bi verjela na besedo, če ti lepo pove, da mu to dosti pomeni, pa celo ne več lepo pove, pa če že nori od tega, ker si to tolk želi? Ne štekam, res ne. Eh, spet spori okoli vere. Ne bi si smela najti nekoga, ki je veren, če ti gre to na živce. To dvoje ne gre vkup, če je tebi to zoprno, saj pravim. Temeljno neskladje.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.11.2007 12:47:03   
tehnofil
....da s tem izkazujem nespoštovanje do svojih umrlih sorodnikov. SPOŠTOVANJE DO SVOJIH POKAŽEM JAZ NA SVOJ NAČIN!!!! Da ne hodim v cerkev imam svoje razloge zaradi tega nisem nespoštljiva no nikogar in tudi nesramna ne, če zagovarjam svoje prepričanje. Vsaj jaz tako mislim. Kaj pa vi?
Ko sem mu dejala da ne mislim biti hinavka in igrati ˝vernega˝človeka zaradi tega da bodo ljudlje mislili.........

Strah me je....pri 32 letih pa sama, brez otrok, vendar....ne vem. Skupaj živiva šele 5 mesecev, pa....ne vem.

Prav je da zagovarjaš svoje prepričanje. Prepričanje človek tudi spremeni, a zopet naj zagovarja svoje drugačno prepričanje. Ne glede kakšno je.

M islim pa da je vzrok nesporazumom nekje drugje. Tebi TIK-TAKA biološka ura, on pa to izkorišča. V bistvu si se spravila v nezdrav odnos. Da v takšnem odnosu želiš ustavariti družino? Ne vem. Po čem sklepaš, de ne bo zapustil tudi tebe z otrokom, saj ni imel nobenega problema zapustiti tri.

Po čem sklepaš, da ne bi zapustil tebe, saj "....da imam zakrnele možgane in razmišljam s kmečko pametjo " in "da je z mano nemogoče živeti, da človek ki nima možganov znori zraven mene. "

V bistvu siliš v nesrečo.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.11.2007 12:50:49   
jade1
Pogrešam tisto, ki ponavadi reče:"Pa kje jih pobirate?"
Če je slučajno pozabil kje so vrata mu nariši zemljevid.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.11.2007 12:53:21   
CatJa
Ja, Gina, imaš prav. Popravljam svoje mnenje:

Zato se mi ne zdi prav, da se iz "ljubezni" potrudiš in greš z njim v cerkev. Če ti ni, ti ni, in s takim človekom pač ne živiš.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.11.2007 12:57:46   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Ja, Gina, imaš prav. Popravljam svoje mnenje:

Zato se mi ne zdi prav, da se iz "ljubezni" potrudiš in greš z njim v cerkev. Če ti ni, ti ni, in s takim človekom pač ne živiš.

Če bi napisala: "...zato se mi ne zdi prav, da se iz ljubezni trudiš in greš v cerkev, če ti ni...", bi te že prvič razumela. Tako pa sem mislila, da zgoraj napisani dve varianti enačiš. Sori.user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.11.2007 13:15:25   
Anonimen
Meni je pa bedno da se okrog cerkve pregovarjate, ko pa to sploh nima veze.

Tip jo zmerja, da ima zakrnele možgane, halo???a je to normalno, tip ji ne plača ničesar ona ga pa lepo vdržuje, če ji je zdaj naprej vrgel preživnino za tri otroke bo to delal celo življenje in ves čas ga boš ti vzdrževala

zmerja te, denarja ti ne da, po petih mesecih se prepirata

Beži punca kolikor te nesejo noge od takega user posted image  pa ne čaki da bo šel sam ampak mu daj ti kufre pred vrata

IZKORIŠČA TE A NE VIDIŠ?

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
2.11.2007 13:27:45   
caillou
Anonimna, se strinjamuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
2.11.2007 13:32:31   
Anonimen
hvala Caiilou user posted image , me veseli!

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razvade
uršula83

Ali kadite tudi v nosečnosti?

Da, okoli 1 škatlice (8%)

Da, 10 cigaret (5%)

Da, 5 cigaret (8%)

Da, zelo redko prižgem (5%)

Ne, sem prekinila (22%)

Ne, nisem niti prej (51%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!