MetiLu
|
Ojla, omara je postavljena na svoje mesto cotke so pa tudi že zložene. V albumček sem dala slikce še nekaj zadnjih nakupov , tako, da so na slikah vse cotke kar jih trenutno premoremo, pa da ne slišim nobene več, da mi ni treba več kupovat, ker je jasno razvidno, da nimamo veliko cotk! Dodala sem tudi nove slikce bauhija, zdej že obvladam tole snemanje slikc s fotična na PC , pa poglejte mojo žogico Z mojim sva šla danes v šoping, pa je bil zelo hitro zaključen nič romanja okol oddelka za , samo zadevce s seznama sva nabavila. Potem sva šla pa še do moje taščice na kavico, pa sva prej dobila še celo kosilo, tako, da mi tudi kuhat ni blo treba No, za večerjo bo treba nekaj narest, sem spet lačna Madona, zadnje čase moram kar na tri ure jest Pri tašči sem se končno spomnila in pogledala slikce mojega srčija, ko je bil še v plenicah in (da ne bom sebe hvalila ) moram rečt, da je bil izredno lep dojenček, potem pri treh letih pa pravi cuker. Če bo naš mali kaj po njemu, bo cel frajer že od malga Ko ste že ravno pri plenicah, a že sedaj kupujete kozmetiko? jaz o tem še ne razmišljam Sem pa danes v leclercu šla še enkrat pogledat tiste modrce za dojit, pa gladam, pa gledam... joj, sploh si ga nisem mogla kupit. Tolk so bli veliki, že št. 1ooB, ki je bila najmanjša na voljo, se mi je zdela ogromna Pa 2 cm široke naramnice no way, moram kakšne lepše najdt, teli me spominjajo na modrce, ki jih moja stara mama nosi Še eno ?: Ali si je katera kupila nosečniške spodnjice? Jaz sicer lahko nosim vse svoje, samo me moti, ker se mi nazaj potegnejo, potem pa tisti del, ki je dvojni čist nazaj pride in mi ob večjem toku vse čez pride, zlo zoprn občutek... V glavnem, če katera ve, kje se jih da po ugodni ceni dobit, naj mi prosim sporoči.