|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
25.11.2007 14:27:20   
bamby
Lara, Mullerjeve plenice so super. Jaz sem jih včeraj kupila en paket za moževo nečakinjo, za nas še nič. Jih bom pa prav gotovo šla nabavit. Bom pa kupila kar velikost 3-6 kg.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.11.2007 15:08:28   
*Naja
No, potem bom pa jst za začetek tudi kr Mulerjeve sprobala...pa še cenovno so kr ok.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.11.2007 17:58:14   
katka37
Bamby, kako pa se tem plenicam točno reče, mullerjevimuser posted image

Če še priznam ,kakšna trola sem- ves čas ugotavljam, kje je ta muller v naši bližini, šele zdaj sem skužila, da je to dm user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.11.2007 18:03:35   
Bajsa
Ne ne Katka dm in muller sta dve različni drogeriji.
St.Ina držim pesti za +!!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.11.2007 18:03:44   
MetiLu
Ojla,

omara je postavljena na svoje mesto user posted image user posted image user posted image  cotke so pa tudi že zložene. V albumček sem dala slikce še nekaj zadnjih nakupov  user posted image user posted image , tako, da so na slikah vse cotke kar jih trenutno premoremo, pa da ne slišim nobene več, da mi ni treba več kupovat, ker je jasno razvidno, da nimamo veliko cotk! user posted image user posted image  Dodala sem tudi nove slikce bauhija, zdej že obvladam tole snemanje slikc s fotična na PC user posted image user posted image user posted image , pa poglejte mojo žogico user posted image

Z mojim sva šla danes v šoping, pa je bil zelo hitro zaključen user posted image  nič romanja okol oddelka za user posted image  user posted image user posted image , samo zadevce s seznama sva nabavila. Potem sva šla pa še do moje taščice na kavico, pa sva prej dobila še celo kosilo, tako, da mi tudi kuhat ni blo treba user posted image user posted image  No, za večerjo bo treba nekaj narest, sem spet lačna user posted image  Madona, zadnje čase moram kar na tri ure jest user posted image

Pri tašči sem se končno spomnila in pogledala slikce mojega srčija, ko je bil še v plenicah in (da ne bom sebe hvalila user posted image ) moram rečt, da je bil izredno lep dojenček, potem pri treh letih pa pravi cuker. Če bo naš mali kaj po njemu, bo cel frajer že od malga user posted image user posted image user posted image  

Ko ste že ravno pri plenicah, a že sedaj kupujete kozmetiko? jaz o tem še ne razmišljam user posted image  
Sem pa danes v leclercu šla še enkrat pogledat tiste modrce za dojit, pa gladam, pa gledam... joj, sploh si ga nisem mogla kupit. Tolk so bli veliki, že št. 1ooB, ki je bila najmanjša na voljo, se mi je zdela ogromna user posted image  Pa 2 cm široke naramnice user posted image  no way, moram kakšne lepše najdt, teli me spominjajo na modrce, ki jih moja stara mama nosi user posted image user posted image

Še eno ?: Ali si je katera kupila nosečniške spodnjice? Jaz sicer lahko nosim vse svoje, samo me moti, ker se mi nazaj potegnejo, potem pa tisti del, ki je dvojni čist nazaj pride in mi ob večjem toku vse čez pride, zlo zoprn občutek... V glavnem, če katera ve, kje se jih da po ugodni ceni dobit, naj mi prosim sporoči.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.11.2007 18:10:44   
MetiLu
Katka en Muller je na Čopovi, en je v BTc-ju, zraven Baby centra, en pa mislim, da je v Mercator centru v Šiški. Mi je pa kolegica rekla, da imajo ful dobre pleničke v Lidlu, pa ful so pocen - 8€ paket 48 plenic, al neki tazga.

Bamby user posted image user posted image user posted image  za zajtrk, sej ni čudn, da sta pol tolk zapravljala user posted image user posted image  razpoloženje naredi svoje.
Najbrž je bil moj danes brez volje, ker ni blo "zajtrka" user posted image  pa posledično tudi šoping ni zaživel. Sicer je pa že cel kaos v štacunah, pa je šele konec novembra...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.11.2007 18:11:10   
Bajsa
Ja tud mi mamo že vse oprano in pospravljeno. Sem si pa glih dons spisala seznam kaj vse mi še fali in v bistvu je v glavnem kozmetika, pa pleničke in jogi in banca. Pol je pa to to. Bo treba počas kr v nabavo še, ker si ne predstavljam da bom pol januarja okrog skakala, me že zdej tale šoping tok zmatra, da si ne predstavlam kako bo januarja šele, ko bom še bolj okrogla.
Meti kakšen lep buši in cotke tud. Men je tko fajn moje prekladat, da vsake tok kr mal predale oddpiram in vn pa not zlagam user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.11.2007 18:30:21   
MetiLu
Ja Bajsa, sej jest tud, mojmu se že čist meša user posted image user posted image user posted image  je reku, da mu ni jasn, zakaj more vsako cotki 17x pogledat in nej že neham prekladat user posted image user posted image  no, zdej ko je vse v omari, bo najbrž kakšen dan več mir user posted image user posted image
Sem pa samo zložila, oprano ni še nič, pa še nekaj etiketk sem stran porezala dones user posted image

Meni fali še vsa kozmetika, pa čakam na tetra in povijalne pleničke, dobim januarja. Danes sem tašči rekla, če mi bo kakšne copatke seštrikala, pa je rekla da bo, samo kakšno lepo volnico mora it kupit user posted image

Sicer pa sploh ne vem kaj mi še fali. Bodyjev imam pomojem dost, mogoče še kakšen bombažen pajacek, če jih bom kje dobila. Previjalna je tudi še v izdelavi, ostala oprema je pa že doma, samo bova s sestavljanjem res še počakala do praznikov. Potem januarja pa pranje vsega, kar je za oprat user posted image user posted image

Komaj čakam user posted image user posted image  samo še diplomco zaključim, pa delam še en dober mesec, upam, da grem januarja na bolniško, pol pa eno leto samo za mojega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.11.2007 18:38:32   
Bajsa
Sm lih dons računala, jaz grem samo še 20 krat v službo, pa še to sm na bolniški po 4 ure. Sam včasih ostanem po 5-6 ur, da nimam slabe vesti user posted image . Sm študirala, da bomo mi, k mamo ta plave res velik same z user posted image , vsaj prve pol leta, ker je predsedovanje eu in bojo kr velik v službi. Tko da babe, če vam bo dolgčas se mormo slišat, pa bomo klub ta plavih ustanovile user posted image .
Mi2 bova tud januarja šele pojstlco sestavla, pa prestavla spalnico, ker prej po moje niti nima smisla. Jst sm pomirjena, ker vem da mam cunce spedenane, če me slučajn kej prehiti, bom pa mami pa mojga v šoping po kozmetiko poslala. Važn, da ostalo je.
Čaki Meti a maš sam 2 pajacka ti? To je po moje mal mal. Drgač jst mislem, da neki bombažni na začetku niti naujo tok potrebni, nam bojo bolj prav pršli ta plišasti, so po moje bolj topli. ne vem no, tko jst mislem.
Še raport o joti. Jote ni splohuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.11.2007 19:05:36   
*Naja
Meti- res ni panike, glede količine tvojih cotik, tak da, če te bo še zagrabilo, ti kar veselo še kej v nakupeuser posted image . So pa res luštne, tvoj bauhi pa tudi zelo lepuser posted image user posted image user posted image .

Jst sem tudi danes malo zlagala ccotke, da sem videla približno, kolk imam številčno npr. bodijev, majčk....No, pa sem ugotovila, da imam fuuuuul velik vsega, ampak sj boljše tako. Itak sem večino stvari dobila, ali so mi kupile moja mami in moja omauser posted image . Tako imam od št.56-68 približno:
-10 mako majčk
- 15 majčk
- 20 bodijev z dolgimi rokavi (ta kratki)
- 6 plišastih bodijev dolgih(brez rokavov)
- 10 bombažnih bodijev dolgih(brez rokavov)
- 6 bodijev dolgih, z dolgimi rokavi
- 10 bombažnih hlačk z zaprtimi stopalci
- 5 hlačk
- 5 jopic
- 3 jaknice
- ful kapic, copatkov, žabic, nogavičk...
- 10 tetra plenic
- 5 povijalnih plenic

Recimo, da sem tu nekje. Decembra bom vse oprala, pa zlikala in zložila v predalnik. Za pleničke bom pa šla mogoče res pogledat v Lidl, če so kao ok.
Dejte mi povedat, a boste kupile za dete kremo za zaščito pred mrazom in vetrom? In če, katero? Pa katero olje, mandljevo ali olivno?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.11.2007 20:07:46   
MetiLu
Lara, jaz imam za prva dva meseca od cunjic:
8x body na preklop (56/62)
7x mako majčke
3x bombažne žabice do pasu (56)
2x pletene žabice do pasu (62)
2 pliš pajacka s stopalčki in na naramnice, pri enem je še puloverček zraven (50 user posted image ) - prvi nakupi...
1x pliš kompletek (kravica za domov, velikost 62)
1x kompletek pliš hlačke s stoplački in puloverček (56)
2 cela pliš pajacka z nogicami in dolgimi rokavčki + 1 bombažen pajacek (pižamca) (56)
2x copatki, 5x nogavičke, 2 bombažni in 2 zimski kapici, zimski kombinezonček (sicer za 6 mesecev, ampak za v vozek bo čist ok)
2 brisačke za kopanje
15 tetra pleničk (sem jih dobila), naročenih imam še 20
dobim tudi 3x povijalna plenica ( a je to dost)
1x žametne hlačke z naramnicami, 2x kavbojke, spodnji del trenirkice in jopica (vse za tri mesece starosti, cca. 62/68).

No, pa spet malo analiziramo cotke user posted image user posted image

Za večerjo sem zmazala dva jajčka na oko pečena, zdej me pa peče želodček user posted image user posted image  se mi zdi da čokoladne zadevce boljše prenašam user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.11.2007 21:00:13   
dolenjka
Čerrr user posted image

A je spet zatišje? Porka madona! Sam da me ni, pa sp vikendi spet nikakvi user posted image
Čakte, zdej se me pa ne boste znebile, no sam za ene 2 dni, ko se bom selila, pol bom imela pa tudi doma v SLO net (vse zrihtala v tem tednu, ko sem bila na sončni strani Alp user posted image  ), pa boste že vidle user posted image  pa tako lenobo zganjat! user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da zaenkrat samo Meti pridno sodeluje in zato je zelooo nujnooo da jo takoj po preselitvi peljem en krog s črno strelco pa na neki čokoladnega, da je ne bo želodček pekel user posted image  user posted image  user posted image  Itak sem pa na vrsti, ker je zadnjič ona častila user posted image
No, grem mal Mariota pogledat, pol pa pridem nazaj okrog 21.45, pa glejte, da bo katera gor, da mi ne bo slučajno dolgčas!! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.11.2007 21:16:11   
katka37
Dolenjka, lepo da si se javila, očitno uživaš, le tako naprej.user posted image

Bajsa in ostale, zakaj mi je potem na netu vrglo ven dm, ko sem vpisala v iskalnik muller. Na našem koncu-štajerskem- je muller samo v MB ali kje?Lidl vem da je v MB, bom tja tudi kaj šla.

Jotauser posted image   Malo morgen. Vem, kaj si želim za božička- sem že poiskala v neckermannovem katalogu na "vročih" straneh, veste kje je še februar, groza.  Malo heca, pa tudi resnice v teh besedah, samo to res ni normalno s temi dedi. Ne bi rekla, če bi bila prvič noseča, ampak tretjič pa se gospod bojiuser posted image  Ni čudno, da sem tečna. Morala sem se malo iztuliti pri vas, sorry.

Meti, lepo imaš porihtano.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.11.2007 6:58:08   
vrtnica76
Dobro jutrouser posted image !Pa je spet ta vikedn minilkot bi migniluser posted image !
user posted image Meti,lepe cotke in seveda bauhi tutuser posted image .Sem pa vidla, da imaš ti tut body z dinozavrčki iz h&m,a ne.Moji Tamari ji tolkušeč, da me sprašuje zakaj zanjo nimajouser posted image .
V soboto smo končno šli v nabavo,tko da imam zdej novo banjico s stojalom, nabavli smo pa še podlogo za na previjalno mizo in nekaj drobnarij (termometer za v vodo, krtačko in glavnik ter 2 dudici).Najdla pa sem tudi modrček za dojenje v Mullerju za 8 eur in mi je kr ok.Kozmetiko, plenice in ostalo drobnarijo bo pa še treba nabavit.
Danes že komi čakam pregled, da vidim našegauser posted image ,juhuhu.Držite pesti (ob 12-ih).
Zdej bom pa še za nazaj mal prečekerala, ker je blo kar pestro tle goruser posted image .Se beremo še kasneje.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.11.2007 7:27:17   
Janey
Dobro Jutro!
Kako ste kaj? Jaz sem zeeloo bogica. Imam vneto grlo..že drugič...benti, pa tak se pazim. Še ušeske so me nekaj bolele. Ne vem kako bo. Sicer sem prišla v službo, ampak če bom cotasta bom šla domov in jutri direkt k zdravnici po nekaj. Sem šla včeraj od sile v dežurno lekarno in sem dobila granobil za grlo. Mi gre samo na bruhanje po njem in nič kaj mi ni bolše.user posted image user posted image  Pač v četrtek imamo božično novoletno "izobraževanje(kako se pije mogočeuser posted image user posted image )" in res gi rada šla in se lepo poslovila od vseh super ljudi tu okoli mene. Če me vrže oz. če grem na bolniško nebom mogla it. Upam da zdržim do te. Če ne pauser posted image user posted image user posted image user posted image . Bolj pomembno je vseeno moje zdravje
Meti lepo imate.user posted image  Imava ful podobnih cotikuser posted image  Jaz imam tudi cotike v omari, nekatere še z etiketo...prala bom za praznikeuser posted image
Vrtnica user posted image user posted image  za nakupe. A ni faajn?
Dolenjka pozdravljena. Zelo smo te pogrešali. Zdaj pa se le načvekaj z namiuser posted image

Lep dan vam želim...upamo da bo kaj sončka. Grem na čaj

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.11.2007 8:28:59   
Janey
Kje ste babule?? Katka lepa sobicauser posted image  sem malo slikice gledalauser posted image

Aaaaaaaaaaaaa kak sem zaspana...user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.11.2007 8:32:20   
misar
En ponedeljkov pozdrav!

Rahlo zaspan, čemeren in čuden dan...pa vseeno, se tolažim, da sam še en dober mesec.user posted image user posted image user posted image

se spomnite bejbe, da sem kak mesec nazaj jamrala, da moj dragi noče nič v vezi našegauser posted image   nakupovat, pa vsaj za kak voziček pogledat. no, sva mela en rahli fight, pa se je svet na glavo obrnil. Kupli smo že previjalno omarico, po voziček greva v sredo, zraven me že dribla, da bi posteljico sestavila, pa cotke, ki sva jih dobila na posodo sem mogla že oprat- on jih je pa zlikal!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  častna beseda. prvič po pol leta se je spravil za likalnik in likal...sem mislila, da me bo kap.user posted image user posted image user posted image

ja no, saj moj srček zna bit včasih tako presenetljivo cortkan.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
26.11.2007 8:33:14   
Janey
Če slučajno katero zanima. Danes je v spletni akciji v BC v akciji digitalna tehnica za dojenčke. Se mi zdi, da smo enkrat čvekali o tem.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.11.2007 8:40:35   
Februarka08
Dobro jutro, buškice!
Misar user posted image za pridnega user posted image . To morm še mojmu povedat...
No, sej midva sva po učerajšnjem fajtu tud kar neki nardila... Se je spravu sobico čistit, potem sva se pa lotila še vse šare na hodniku in spravla knjige v sobico (ja, ful bo user posted image bral, ko bo prišel na svet, a neuser posted image user posted image user posted image ), ampak nekam jih je blo treba zložit... Zdej pa še plišije operem in bo hodnik kmalu spet prost. Za vikend mam pa namen prat cotke za user posted image , ki sem jih dobila od drugih... Pol bo pa tavelik del že narejen.user posted image
Povejte, ali lahko medvedke perem v pralnem stroju recimo na občutljivo 30 st.? Pa, ali jih dam lahko potem v sušilca, ali bolje da se tako posušijo...user posted image Nisem še nikol prakticirala, zato...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.11.2007 8:45:15   
MetiLu
Jutro punce user posted image

Dolenjka, pogrešali smo te user posted image , včeraj sem pa omagala zvečer, pa skregala sem se s prenosnikom,ker si nisem mogla Klika naložit user posted image ... Ti sam prlet pome u Grosuplje pa gas naprej user posted image user posted image user posted image  
Sem glih dones gledala, da če bo vse po sreči, delam še točno 4 tedne user posted image

Misar user posted image user posted image  za tvojega srčka in za šoping. A ni fajn, ko začneš takole pripravljat? Vrtnica user posted image user posted image  tudi tebi za nakupe, body je pa H&M user posted image  ma men je bil tud tok dober, mam malo večjega, pa sem zadnjič hotla enakega še manjšo št. kupit user posted image user posted image
Janey, pocajtaj se, ni vredno se tkole mučit v službi.

Zdej pa kar čvekat, da bom imela kej za prebrat, ko pridem s sestanka user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
26.11.2007 8:48:09   
vrtnica76
Sayuri,držim pstke zateuser posted image !
Februarka in Katka,krasni sobiciuser posted image .

Večino cotk sem že oprala in zlikala,le tetra in povijalne plenice ter mako majčke še čakajo.Res je prou fajn tole početuser posted image .Bo predalnik od previjalne mize že skor premajhenuser posted image .
Ja,v soboto  na dan brez nakupov,sva tut midva na veliko zapravljalauser posted image .Je bla kr gužva.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
26.11.2007 8:56:27   
vrtnica76
Pozdravljena dolenjka, ja v SLO pa kr zrehtej net, da bomo vsi na tekočemuser posted image .
Misar,tile našiuser posted image nas pa res znajo kdaj pošteno presenetituser posted image .A ne bi blo fajn, da bi blo to večkratuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2297
26.11.2007 9:00:51   
itata
jutrooo babuške...
kako smo? jaz sem za vikend bolj počivala in se danes prav fajn počutim. sem se spočila končno.
pogledala slikice in vse vaše nove pridobitve: res ste pridneuser posted image  jaz štartam decembra. mal ko mi kej povejo pametnega na materinski šoli in 2 kolegici, ki sta zdej rodili pa mal zato k plačo dobimuser posted image  priznam. sam sem mela s selitvijo toooolk stroškov, da ni za povedat. zdej je pa šoping za otroka na vrsti. tko je... pa čakam še, da mi prijateljice kaj posodijo itak pa bo.

a gre katera z decembrom na materinsko šolo v ljubljansko porodnišnico?

pa pa

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2298
26.11.2007 9:01:12   
pina-1
jutro..mater sem zdejle eno uro brala da sem se prebila čez vse poste.. Pridne punce.

Sedaj lepo po vrsti:

bamby nisem nič zmanjšala ponudbo..KRuh sem rekla da bom spekla vsaki eno žemljico različnih okusov in ptrudli so tudi vsi tri še na spiskuuser posted image

februarka: a nismo rekle da ne bomo več jokale zaradi dedcev. Tako da ....

lara jaz sem za Mio kupovala mullerjeve peleničke in sem bila super zadovoljna.. Jaz bom za začeteke, vsaj en paket kupila peleničk od 2-5 kg. Se mi zdi da se kar zgubijo ti napi dojenčko v teh pelenicah. ČE so prevelike so hitro mokri.

St. ina Bravo za dober potek tvoje zgodbe.. ME smo ziher prepričane da se bo vse lepo izteklo in da nam boš kmalu povedala lepo novico.user posted image user posted image

dolenjka si končno zopet on line...smo te kar pogrešale...

Meti, februarka, Katka full lepe slikice in lepo urejene sobice. Katka tvoja ideja za  doma narejene slikice je super..Bom jaz tudi sedaj izkoristila priliko, dokler sem v službi in bom sprintala kako ven, da dopolnimo Miino sobo, pa še kako okoli dojenčkovega kotička.

No pri nas je bil vikend kar v redu. Smo v soboto šli na en rojstni dan, zvečer je pa po dolgem času padla JOTAuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem rekla jaz suzi, da najina dva sestavine ksupi zbirata...

Včeraj smo pa cel dan jedli... Jao meni kaj bo ko bom jaz zopet na tehtnico stoplauser posted image  Čeprav še vedno oblečem hlače od septembra meseca...Takrat so mi šle težje na rit kot sedajuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
26.11.2007 9:02:41   
itata
pa še tkole:
sayuri: držimo pesti!
katka: tale tvoj ga mal serje res... če pri ta prvih dveh ni nič zajebal tud zdej ne more!
bamby: smo zdravi?  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?