|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
24.11.2007 16:01:54   
srečka nosečka
ojla user posted image

Sama, samcata doma. user posted image  Še dobro, da toliko čvekate, da mi ni dolgčas, ko lahko vas berem. user posted image
Februarka - krasna sobica. user posted image

mlavla - ubožčica, si verjetno ena tistih nesrečnic, ki se jim to bruhanje ne ustavi do poroda. moja sestrična je še na porodni postelji bruhala. Pa te ne želim s tem strašit in zamorit. Je pa v njeni nosečnosti bilo vse OK. Verjamem, da je tudi s tvojim user posted image  in tabo vse v najlepšem redu.

katka - full dober link, nam bo v korit - hvala user posted image

meti -"No, mogla sem mu obljubit, da tud slučajno ne bom zraven pri sestavljanju user posted image  Baje pol preveč pametujem in kompliciram user posted image user posted image user posted image "
- kot, da mojega poslušam - se vidi, da sta "ta modra" user posted image user posted image

Mojega sem poslala malo ven, sama pa uživam in počivam. Me je včeraj preganjal po dnevni sobi, ki sva jo morala celo spremeniti, da sva namontirala novo plazmo. Joooj, na koncu sem mislila, da bom kar v porodnišnico šla. Pa nisem nič težkega dvigovala ali se naprezala. Samo non-stop akcija.

Sicer pa me je včeraj cel dan nekaj pritiskalo tik nad sramno kostjo.
A mislite, da bi lahko bila to user posted image , ki se je obrnila že navzdol?
Kdaj čutiš, da se obrne dol? No, danes je bolje in me netišči več tako.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
24.11.2007 16:02:20   
ella79
mlavla sej bo, sam še mal user posted image
mene sploh niso testiral za diabetes user posted image A vas so vse?
februarka sem šla mal prečekirat - ni blo sploh tok gužve, sem lahko čist lepo parkirala, cotk na naše user posted image pa ogromno. Pa res luštnih. Aja lepa sobica. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2252
24.11.2007 16:18:41   
Janey
Kukuc babnice. Kako ste kaj? Jaz sem pa zdaj prišla domov in grem malo počivat,
mlavla suzi ima neko dieto..moraš njo malo povprašat...drži se...še malouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2253
24.11.2007 16:22:39   
katka37
Februarka, imam čisto navaden hp tiskalnik "tri v enem", ko prelepiš s folijo, zgledajo take močne barve, pa še sveti se, niti nisem printala na BEST ampak kar NORMAL. Že lepim na omaro, bom potem pofotkala.

Mlavla, uboga ti, res se mi smiliš. Iz srca ti želim, da bi minilo. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
24.11.2007 16:23:44   
Februarka08
Ella, tudi mene niso testirali...user posted image No fino, da ni več take gužve... Ker včer je blo noro. A pa velik cunjic je? Superca, kmal bom spet tamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
24.11.2007 16:25:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Februarka, imam čisto navaden hp tiskalnik "tri v enem", ko prelepiš s folijo, zgledajo take močne barve, pa še sveti se, niti nisem printala na BEST ampak kar NORMAL. Že lepim na omaro, bom potem pofotkala.

Kaj res? Potem bom pa jest tud kej takega probala... Aja še to - (glupi pitajouser posted image ) - ali imaš to navadno folijo ali mora bit kakšna posebna? Hvala.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
24.11.2007 16:46:21   
katka37
Februarka, sem dodal slike v album Oblačila, malo so sicer motne, v resnici so res močne barve. Je soseda malo preizkušala prej, kako bi zgledale na steni in je bilo tudi super, prilepila sem jih pa z rumeno maso, podobno žvečilni, dobiš v papirnicah (lahko prilepiš tudi z obojestranskim lepilnim trakom). Folija pa je čisto navadna iz papirnice, za povijanje učbenikov.

Neposredna povezava do sporočila: 2257
24.11.2007 16:47:38   
MetiLu
Čav punce!

Danes sem bolj slabo spala oz. sem zgodaj vstala. Rezultat tega je pospravljeno stanovanje user posted image  oprane cunje, nova frizura (sem bla pri frizerju user posted image user posted image ), sem šla pa za spremembo danes mal na luft, na en sprehod, samo kaj, ko sem vmes zavila še v slaščičarno na kremšnito in kavico user posted image .

Evo, srči je že znosil omaro iz avta, jutri samo še montaža, potem pa spet kej poslikam in pripopam na RR.

Februarka, super sobica user posted image user posted image user posted image  
Mlavla eno user posted image  zate. Dobra si da to zdržiš. Me mislimo nate. Glede sladkorne pa nimam pojma za dieto. Meni sladkorja sploh nič niso preverjali.

Srečka nosečka, ja tko je ja, ko vzameš miličnika user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2258
24.11.2007 16:50:26   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Februarka, sem dodal slike v album Oblačila, malo so sicer motne, v resnici so res močne barve. Je soseda malo preizkušala prej, kako bi zgledale na steni in je bilo tudi super, prilepila sem jih pa z rumeno maso, podobno žvečilni, dobiš v papirnicah (lahko prilepiš tudi z obojestranskim lepilnim trakom). Folija pa je čisto navadna iz papirnice, za povijanje učbenikov.

user posted image user posted image user posted image Super je in dosti ceneje... Bom še jaz poizkusila... Včeraj sem sicer kupila nekaj figuric za na steno, nekaj jih bo pa home-made...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
24.11.2007 16:59:05   
MetiLu
Katka, a imata vidva košek in tole omarico za user posted image  že v spalnici pripravljeno? Jest mal razmišljam, da bi jutri tudi že kar pojstlco sestavila ali mogoče je še malo prezgodaj user posted image  Glede na to, da jo bova imela v spalnici?

Ups, moj se je na omaru spravu, zgleda da jo bo že danes zmontiral user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  (pa mu nisem jest nič rekla, da navte mislne da sem taka tečnoba user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2260
24.11.2007 17:02:11   
Februarka08
Priden tale tvoj dečko, Metiuser posted image . Mogoče se ti pa hoče mal priliznt in zbira sestavine za večerno jotouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
24.11.2007 17:13:20   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Priden tale tvoj dečko, Metiuser posted image . Mogoče se ti pa hoče mal priliznt in zbira sestavine za večerno jotouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pomojem se pa hoče rešit jutrijšnjega sestavljanja, da mu bom jutri zjutraj dala mir - PUSTILA SPAT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da bo za jotico zmanjkalo energije... že 36 ur dela ko norc (vmes je imel še nočno)...

No, kakšno mnenje glede montaže pojstle že zdej?

Punce, še en podatek kar tako, sem si včeraj merila obseg bušija, pa imava 93 cm user posted image , točno 20 več kot pred nosečnostjo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
24.11.2007 19:25:53   
MetiLu
No tko, omara že stoji user posted image user posted image user posted image  jutri pa še finale in potem zlaganje cunjic user posted image user posted image  postlca bo pa še kakšen mesec počakala. Bom pa tudi jaz kakšne tele nalepkice šla kupit, so tko luškane user posted image

Na štedilniku mam eno lahko rižotko, mi je zadišala, sem mogla it skuhat user posted image

Lepo pančite, se slišmo jutri.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
24.11.2007 19:37:16   
mlavla
punce hvala za vse spodbudne besede...in res upam, da po porodu vse te svari izginejo..pa sej veste,da za otročke smo marsikaj pripravljene preživeti, potrpeti....pa povedat vam moram, da ste vse krasne in da vas imam rada! user posted image

bom pa zelo vesela, če se oglasi katera ki ima gestacijski diabetes...A ma mogoče Suzi, če me spomin ne vara??user posted image
me veseli,da ste vse že tako pridne pri sestavljanju in opremljanju sobic..pri nama bo to še malo počakalo,saj bo otroček nekaj časa pri nama v spalnici, previjali se bomo pa v kopalnici...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
24.11.2007 19:46:24   
Februarka08
Tudi jaz želim vsem lepe sanje in pridno pančkajte... (Upam, da celo jaz danes spimuser posted image ). Se beremo jutri, ali pa v ponedeljek...

Pa-pa in user posted image samo za vas....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
24.11.2007 21:27:09   
katka37
Meti, omaro sva imela že prej v spalnici, sicer za druge stvari, pa sem že v 3. mesecu omaro spraznila in jo pripravila za user posted image , stvari v njej so tudi že oprane, košek pa sem želela imeti takoj po amniocentezi v spalnici, da mi je dopovedoval, da je z otrokom vse v redu. Kmalu mi je soseda posodila še belo obrobo za njega, prejšnji teden sem kupila še posteljnino za kinderpet in je v njej bil ta baldahin, ki sem ga morala malo po svoje zašiti, da je pasal na palico in to je to. Zdaj pa počasi pripelje še kolegica mojo previjalno nazaj, malo še okrasim, pa bo. Še za nobenega otroka nisem imela tako hitro pripravljeno, kot zdaj, zdaj pa me kar nekaj žene ves čas. Ampak počasi, saj sem na bolniški, pa mi je včasih kar dolgčas.
Lepo, da je  tvoj tako priden user posted image .

Spočijte se, pupe, prijetno nedeljo vam želim, seveda tudi anandreju.

Neposredna povezava do sporočila: 2266
24.11.2007 23:32:48   
anandrej
mlavla, moji ženi ima tudi gestacijski diabetes, sicer zelo blago obliko, tako da lahko kontrolira sladkor z dieto. Pa še ta ni tako zelo stroga, ker lahko je praktično vse, ne sme pa pretiravat z določenimi. Izogibati se je treba seveda sladkorju, beli moki in ostalim škrobnim živilom ter maščobam. Vsa taka živila naj bi zamenjala za polnozrnata (špageti, kruh, riž...). V bistvu sploh ni take velike spremembe, razen če si prej na veliko jedla sladkarije user posted image . Tak da, brez panike user posted image
Drugače ti bo pa ziher še Suzi kaj iz prve roke povedala.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.11.2007 7:47:20   
sayuri
Jutro punce user posted image user posted image user posted image

Zdajle vas nisem 2 dni nič brala, pa sem imela orng dela, da sem se skoz prebila user posted image . Ste tko zabavne, da se vedno smejim ob vaših postih. user posted image  Vidim, da ste že lepo  predpripravah. Uf, še dobra dva meseca, pa se začne štart user posted image user posted image user posted image .

No, mene od testa ločijo še trije dnevi. Občutek je dober, sploh ker so znaki zelo očitni. user posted image  Močno močno močno navijajte, da bo v sredo plusek. user posted image  

Lepo čvekajte in bodite tko fesjt, kot ste. user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.11.2007 9:01:59   
MetiLu
Jutro!

Zakaj jaz med vikendi ne morem malo dalj časa spat user posted image user posted image user posted image

Sayuri user posted image user posted image  držimo pestke zate. Kar hitro gredo tile meseci. Se mi zdi, da šele sedaj dobro dojemam kaj se dogaja user posted image user posted image

Včeraj je bil Dan brez nakupovanja, punce a ste velik zapravljale???! user posted image user posted image

jest nisem user posted image user posted image  samo za frizerja user posted image  Greva danes z možekom v nabavo, da bo kej hrane pri hiši user posted image

Suzi, kako je blo na Gibonniju? Nič nisi prišla zvonit sredi noči user posted image user posted image user posted image  

Dejte že vstat, se spet sama s sabo pogovarjam. Moj dragi še spi, mu moram dat mir user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.11.2007 9:35:50   
Februarka08
Pozdravljene še iz moje strani...
Danes sem po začudenju spala...user posted image Sem pa slabe volje, ker sva se z mojim tako skregala, kot že dolgo ne... Kar ne morm nehat user posted image , čeprav vem, da je pol še user posted image žalosten... Solzice kar same tečejo... Zdej se je pa še oblekel in nekam šel... Me bo pa še skrbelo da bo na cesti vse ok...
Oprostite, če morim, nekomu sm mogla povedat. Kaj nej nardim, da bom nehala user posted image ? Grem mal pospravljat, če že drugega ne...

Pridne bodite, lepo nedeljo vam želim...
P.S.:Sayuri, držim pestke!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.11.2007 9:53:58   
ella79
sayuri držimo pesti in mislimo nate user posted image user posted image user posted image
meti, jaz splohnisem vedla, da je bil včeraj dan brez nakupovanja user posted image sem šla v nov nakupovalni center v KR, pa kako naj potem zdržim brez nakupov user posted image user posted image user posted image
februarka tvoj bo kmal nazaj. Ima vsak včasih tak dan, da se mora na nekoga spravt, pa čeprav je to ljubljena oseba. Sej potem mu je itak žal, pa pride nazaj k en kuža. Se vama bo že kasneje oddolžil. Ti si itak s svojim user posted image , tako da nič bit žalostna.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.11.2007 10:35:55   
*Naja
Jutro čveke....

Februarka- nč bit user posted image ....sj veš, da se potem vedno stvari uredijo. Pač slab dan....sj bo.

Sayuri- držimo pesti, da bo plusek v sredouser posted image user posted image user posted image .

Jst tudi nisem vedela, da je bil dan brez zapravljanjauser posted image . Sem bila v Mulerju in sem si kupila en moderc za dojenje. Ko sem ga potem doma pomerila, je v košaricah sicer še nekaj prostora, ampak, sj to se bo verjetn še prav fajn napolnilo, če ne prej, po porodu, a ne?user posted image
Potem sem pa kupila še ene te vlažilne robčke za bebo....kr Mulerjeve....pa ene blazince bombažne...pa tiste vložke za moderc, ko dojiš....Mmmmm, kak je blo fajn kopat po teh otroških zadevcahuser posted image .
Potem se je pa ustavilo pr plenicah, ker se kar nisem mogla odločit katere naj kupim....znamka in velikost. A boste ve za prve dneve kupile kr od 3-6 kg, al boste prav tiste Newborn kupovale, ki so od 2-5 kg???user posted image user posted image user posted image Pa kako ste zadovoljne z Mulerjevimi plenicami, če jih je katera že uporabljala?
No, za konec sem se pa mogla založit še s sladkarijami in sem kupila ene fuuuul dobre medenjake z marmelado in eno taveliko Milko z lešniki,prelito s karamelo. Ta mi je noro dobra, ampak mislim, da je v drugih trgovinah še nisem zasledila.

Zvečer sem se pa lotila še mal sobice oz. kotička za našo princesko. Sem nekej barvala steno, tam ko bo stala posteljca....pa potem sem še medeke, pa rožice, pa zajčke gor prilepilauser posted image user posted image user posted image . Jupiiii, kok je zdej lepo. Sj, ko bom dokončno uredila, pa še posteljnino in vse zrihtala, morem poslikat.
No, uživajte v tej turobni nedelji, midva se pa peljeva zdej k tašči na kosilouser posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.11.2007 12:08:12   
katka37
Sayuri, v sredo pa ti želim, da dobiš prekrasno
user posted image user posted image . Čimprej poročaj.

Februarka, saj bo minilo, smo mogoče vsi malo napeti občasno. Malo čokolade za hormon sreče, da vsaj user posted image  ne več.

Lara, pridna.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.11.2007 12:33:11   
Februarka08
Saj bo, sem že prišla k sebi... Hvala vsem.
Sem ravno pri kuhanju kosila, učke mi pa kar skup vleče, ne vem kaj mi je. Prejle sem pospravila malo po stanovanju user posted image , zdej sem pa čist fučuser posted image . Moj bi se zgleda že rad mal opraviču in prav vneto puca od user posted image sobico...

Pridne bodite, lepo nedeljo, pri nas tako dež pada da je kaj...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.11.2007 14:24:08   
bamby
Ojla punce!
Vas moram kar pohvalit, da ste bile kar pridne včeraj in že danes.

St.Ina, zate držimo vse pesti kar jih imamo, da bo končno +. Je že to dober zank, da si sama velika optimistka user posted image .
katka, dobra pogruntavščina s temi nalepkami user posted image  in vaša sobica super izgleda user posted image
februarka, tvoja je tudi luštna user posted image . Pa glavo pokonci, dedci so včasih zelo nesramni, ampak potem pridejo vsi skesani nazaj, če ne prej, ko rabijo joto user posted image .
mlavla, morda je pa ta novoodkriti diabetes vzrok tvojim težavam user posted image . Suzi in anandrej ti bosta dala nekaj navodil, drugače pa se pozanimaj tudi v zdravstvenem domu.

Kljub temu, da je bil včeraj dan, ko naj ne bi nakupovali, sva midva z možekom šla v šoping. Nakupovala sva predvsem za Miklavža in Božička user posted image . Kupila ogromno stvari, veliko tudi zapravila user posted image , vendar prihaja čas, ko je za otroke najlepši. Za našo user posted image  sem pa kupila samo kapico za domov, ker kombinezončka nisem dobila user posted image . So jih imeli v šparju in arielu, vendar na žalost preveliki (3-6 mesecev). Pravšnji bi bil v baby centru, ampak zelo predrag (nekaj več kot 57€), zato sem ga pustila kar lepo tam. Jutri grem pogledat v našem kraju v eno trgovino, če ga imajo še, drugače pa bomo že nekako skombinirali. Sem pa bila tako utrujena, da je bilo kaj. Ponoči me je paspet kislina matrala, da sem spet slabo spala.
Zjutraj je pa padel peteljinji zajtrk user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?