*Naja
|
Jutro čveke.... Februarka- nč bit ....sj veš, da se potem vedno stvari uredijo. Pač slab dan....sj bo. Sayuri- držimo pesti, da bo plusek v sredo . Jst tudi nisem vedela, da je bil dan brez zapravljanja . Sem bila v Mulerju in sem si kupila en moderc za dojenje. Ko sem ga potem doma pomerila, je v košaricah sicer še nekaj prostora, ampak, sj to se bo verjetn še prav fajn napolnilo, če ne prej, po porodu, a ne? Potem sem pa kupila še ene te vlažilne robčke za bebo....kr Mulerjeve....pa ene blazince bombažne...pa tiste vložke za moderc, ko dojiš....Mmmmm, kak je blo fajn kopat po teh otroških zadevcah . Potem se je pa ustavilo pr plenicah, ker se kar nisem mogla odločit katere naj kupim....znamka in velikost. A boste ve za prve dneve kupile kr od 3-6 kg, al boste prav tiste Newborn kupovale, ki so od 2-5 kg??? Pa kako ste zadovoljne z Mulerjevimi plenicami, če jih je katera že uporabljala? No, za konec sem se pa mogla založit še s sladkarijami in sem kupila ene fuuuul dobre medenjake z marmelado in eno taveliko Milko z lešniki,prelito s karamelo. Ta mi je noro dobra, ampak mislim, da je v drugih trgovinah še nisem zasledila. Zvečer sem se pa lotila še mal sobice oz. kotička za našo princesko. Sem nekej barvala steno, tam ko bo stala posteljca....pa potem sem še medeke, pa rožice, pa zajčke gor prilepila . Jupiiii, kok je zdej lepo. Sj, ko bom dokončno uredila, pa še posteljnino in vse zrihtala, morem poslikat. No, uživajte v tej turobni nedelji, midva se pa peljeva zdej k tašči na kosilo .