|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
23.11.2007 15:07:33   
Februarka08
Vaga pri moji G tud kaže večuser posted image 2 kg... Jah, kaj naj...user posted image Tako, zdaj smo se napapcali, zdej pa v šoping in mal učke vržt v tanov center v Kranju... Upam, da nau prov gužve. Se morm it zrihtat, mi je moj zabičal da se morm hitr, men se pa nič ne dauser posted image .
Nič, morm letet, drugač bo spet zoprn...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
23.11.2007 15:16:20   
itata
no da še jaz eno okol kg dodam... k me je zadnjič "kregala" G, da sem se preveč kil od zadnjega pregleda zredila - torej 4 v 4 tednih (to da sem se prej 3 kg v 5 mesecih je un moment ignorirala), no se zdej nisem zredila v 3 tednih NIČ. ravno danes sem se vagala zjutraj. skoz mi isto kaže. to je vse čudn in čist izven mojih moči kaj šele razumevanja...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
23.11.2007 15:20:42   
torcica
Lilchy, ne sekiraj se, probaj malo več počivat, pa bo.

Glede UZ pa tole: ko sem šla rodit, so mi naredili UZ in me ful prestrašli, ker naj bi user posted image  imela okrog glavice samo 28 cm. Ko sem zvečer rodila, jih je imela pa 35,5!!!user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
23.11.2007 15:23:07   
*Naja
Sem vas komaj zdaj uspela prebrati, ker sem imela ful aktiven dopoldan.
Moja zlata mami je prišla k meni in sva preurejale spalnico. Sva jo sicer z mojim že u nulo zrihtala kakšna 2 meseca nazaj, ampak sem ugotovila, da neke zadeve ne bodo ravno praktične.
Tako sva malo prestavile posteljco, pa najino posteljo in je zdej ful več prostora....res sem zadovoljna. Potem sva se pa lotile kar sestavljanja predalnika iz Ikee. Res je trajalo 2 urci, ampak nama je uspelo in je ful lepiuser posted image user posted image user posted image .
Moj je kr gledal, ko je pršu iz službeuser posted image .
No, imam pa zdej ful trd trebuh za kazen, tako da se grem mal ulečtuser posted image .
Še moje kosilce danes: kruh namazan z majonezo, gor pa tuna, pa čebula, pa paradižnik. Zraven pa šalica kakava. Spet ena mojih super-truper kombinacijuser posted image user posted image user posted image . Mene bo moja mala bejbika nekam poslala, ko jo s takole hrano futramuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 2229
23.11.2007 15:24:48   
MetiLu
Jaz se pri G sploh ne vagam, ker mi čist preveč kaže, se zmeraj rajši doma, pa ji potem povem. Se pa v zadnjem tednu nisem zredila, vasj zjutraj je vaga tako pokazala user posted image  

Povijalne plenice pa jaz dobim par komadov na posodo, če jih bom slučajno rabila. Tetra pleničke mam pa naročene, ampak jih dobim šele januarja.

Sem mami nahecala, greva danes skupaj za omaro gledat user posted image user posted image user posted image  upam, da najdeva kaj lušnega in uporabnega user posted image

Jutri imam pa frizerja user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, mam že tak narastek da je joj.

Še eno urco, pa gasa v vikend user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
23.11.2007 15:32:10   
*Naja
Aja, to sem še pozabila napisat. Moja teorija, glede naših ženskic na fotki s srečanja, katera je katera. Mislim, da je rdečelaska Dolenjka....to sem skor 99%. Meti smo itak takoj spoznale...Ta druga blondinka jst mislim, da je Bamby....če je bil slučajno fotoaparat njen. Ker na prvi fotki so vse....izgleda tako, kot da so si fotič naštimale, da jih pač sam slika. Potem so pa na ostalih fotkah po ena ali dve....in te bejbe je po moje slikala Bamby, ker je bil pač njen fotoaparat. Na zadnji sliki je potem sicer tudi ona, ampak jo je pač ena slikala...Ne vem, jst sem skor ziher, da se ne motim. Potem sta tu še Ela in Lilči. No Lilči mislim, da je na eni fotki skupaj z Meti....ta druga temna user posted image je pa Ela.user posted image user posted image user posted image Ful hudo raziskavo sem naredila...pa itak verjetn vse falilauser posted image user posted image user posted image . Ampak, če mi je pa ratal, sem si pa zaslužila kak kos user posted image .
Tak, zdej grem pa res mal kavč likatuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
23.11.2007 15:55:08   
lillchy123
Larauser posted image ! Če bom kdaj rabila detektiva, te pokličem! Zdaj pa šibam domov počivat! Lep vikend vsem 

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
23.11.2007 18:09:26   
ella79
Lara, sam si res prava čarovnica user posted image user posted image user posted image
Nekaj zdravega samo zate

user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
23.11.2007 18:34:33   
*Naja
A sem kej uganla babnice?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
23.11.2007 18:38:28   
brina2006
Punce imam eno vprašanje: ali v H&M v city parku sedaj imajo cotke za bebike,  ob otvoritvi niso imeli prav nič , sem bla tako razočarana, jutri gremo malo na shoping pa me zanima.
Drugače kje ste pa vi kupovale-kupujete?
Jutri bo dezevalo pa ma moj možek čas tako da sem ga zaposlila za osebnega šoferja, pa še shopingvrečke mi bo nosiluser posted image

CIAO!user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
23.11.2007 20:29:18   
MetiLu
Brina, v H&M-u boš dobila kvalitetne bodiye pa kakšne brisačke, pajakcov imajo pa bolj malo. Imajo kavbojke, žametne hlačke in kiklce, pa plišaste kompletke, ki so brez podplatkov, razne jopice in majčke, nič pa zelo praktičnega za recimo prva dva meseca. Če boš šla v City-a ti predlagam, da greš za cotke pogledat v Špar, ker imajo tudi ful bodijev pa pliš pajackov z dolgimi rokavčki in nogicami.
Odvisno, kaj rabiš nabavit. Imajo pa tudi v zgornjem nadstropju dve trgovinici z oblačili za majhne user posted image .

Jaz se moram pa pohvalit, da sva šle z mami kupit omaro za user posted image , da bom imela kam cotke pospravit user posted image user posted image  Sva njadle točno takšno, kot sem si zamislna in mi je srči oblubu, da jo bova v nedeljo sestavila user posted image user posted image user posted image . No, mogla sem mu obljubit, da tud slučajno ne bom zraven pri sestavljanju user posted image  Baje pol preveč pametujem in kompliciram user posted image user posted image user posted image  Že kar vidim, da bova najbrž pojstlco tud kar postavila user posted image  če ne bo revež preveč zmatran. Danes je cel dan fušal, zdele je šel na nočni šiht in jutri spet prec naprej fušat (stricu pomaga na montažah...). Sej ga sploh nič ne vidim user posted image

lepo pančkajte, vidim, da nobene ni tle gor... Se jutri popoldan kaj javim.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
24.11.2007 9:13:12   
Februarka08
Dobro jutro...
Jest sem bila spet skor celo noč pokonc user posted image . In sm čist izmučena. Včer sem tavala po trgovinah, pa zgleda ni nič pomagalo k boljšemu spancu user posted image . Mislm, noro. Zgleda, da me mati narava že privaja na nekaj urno spanje čez 3 mesece...user posted image Sem ravno ponoči premišljevala - ali se zavedamo, da smo že več kot pol leta noseče??!! Me je kar malo prislonilo. Tako veliko se sliši, kajne? user posted image

No v glavnem, včer sm kupila tisto igralno blazino z trapezom in figuricami, da se bo jenči igral pa vrtiljak za posteljico, 2 dudici, za na steno tiste figure - miki miške in podobno pa še za voziček sva se že skor odločila v Arielu... Glaven podatek je pa to, da dva mojstra že 2 uri sobico postavljata in bo tudi že kmalu narejenauser posted image . Juhu, sem tako vesela... Bejbi pa tud ob vsem tem uživa - veselo brca...user posted image

No, to je moje malo poročilo, se beremo še kasneje... user posted image (če niste vse pri kuhanju jote...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
24.11.2007 9:19:55   
ella79
februarka, dej mal poročej, kok je bil kej uspešen nakupovalni dan v novem Intersparu v KR?
meti jaz že celo user posted image govorim, da posteljico bomo pa postavili takrat ko smrekico, se pravi v začetku decembra. Uuuu in zdej sem pogledala na koledar, to je že naslednji vikend user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
24.11.2007 9:23:36   
ella79
dej sam še povej, a majo v C&A-ju in H&M-ju tudi otroške cotke. Pa user posted image user posted image za super nakupe

Neposredna povezava do sporočila: 2239
24.11.2007 9:52:29   
Februarka08
Oh, ella, če maš voljo in namen se ti splača it v Interspar, drugac pa ne... Vsaj zame je blo prekrutouser posted image ... Verjetno zarad premal kondicije...user posted image V glavnem, parkirišč ni sploh, vsi travniki nabito polni pločevine, da ne govorim o ljudeh v samem centru... Nama se je šlo predvsem zarad Ariela ker so ga odprli in sva upala na kakšen % več popusta, če bi se odločila za nakup vozička. In bi res dobila 5% več kot ponavadi, kar se pa že malo pozna pri končni vsoti... Tako da ga bova pomoje kar vzela, če bojo le imeli pravo barvo za naju... - o tem me še pokličejo.user posted image V samem Šparu je blo pa tok gužve, da sm komej voziček obrnila med policami... Kakšen se mi je še ognil, če je vidu da sem user posted image , nekateri pa kar vameuser posted image user posted image user posted image . Sm mogla prov pazit na bušija...user posted image V glavnem, noge so me bolele kot da ne bi bile moje, no sam me je pol moj mal potolažu, me je pelov na večerjico... Že nism bla zunej na kosilu ali večerji da ne pomnim...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
24.11.2007 9:57:31   
Februarka08
Aja, še glede C&A in H&M - sem hotla it mal pogledat, pa ni blo več volje...user posted image Sem rekla, bom šla naslednjič pa še ker mamo drug teden MŠuser posted image upam da bom še tam kaj zvedla kaj točno rabim... Mi je pa kolegica povedala, da je bla v C&A in da so cene take kot v Avstriji, tako da se baje splača... Ne vem pa za user posted image . Nč skrbet, vse bomo še obhodili...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2241
24.11.2007 10:23:28   
ella79
To vem da se ni za bat, da ne bi vse pregledale. Sam najbolje sem se veselila C&A in H&M, da bomo lahko za naše otročke kaj lepega kupovali tudi v KR. user posted image user posted image
Ja, sej ta teden se pa itak vidva na MŠ user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2242
24.11.2007 11:21:59   
Februarka08
No tako, sobica narejenauser posted image , nekaj slikic sem že dala v album, ko bo pa to še polimano z pajacki in ko bodo medvedki not, cunjice in pa seveda user posted image bo pa carsko...

Lep vikend, pa-pauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
24.11.2007 12:46:59   
mlavla
user posted image bravo februarka..zelo lepa sobica..a to sta jo dala delati po naročilu. a je posteljica slučajno od lip poljčane?moram priznati, da mi je tvoja previjalna zelo všeč...user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2244
24.11.2007 12:50:25   
mlavla
drugače pa nimam nič kaj spodbudnih novic..včeraj sem bila na pregledu za sladkor še na polikliniki, ker tisti prvi v ZD ni pokazal nič kaj dobre rezultate..no in včeraj so mi res potrdili gestacijski diabetes..a ga ima še katera?kaj pa kaj jeste?jst sem še čist v šoku....user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
24.11.2007 13:25:55   
katka37
Se še jaz malo danes javim.

Februarka, krasna sobica že zdaj, kako bo šele v končni fazi lepa.user posted image

Mlavla, kar nekaj jih je v podobni situaciji, ti bodo svetovale, ti se le drži in si dopoveduj, da potem to mine. Paziti s prehrano in je baje boljše.

Jaz pa ugotavljam, da se mi zadnjih par dni kar nekako občasno zvrti, če ne bo boljše, bom poklicala h g naslednji teden.

Sicer pa za vse, ki še okrašujete sobice, sem prišla na eno idejo in jo pravkar preizkušam in ugotavljam, da bo lepo: nalepke v trgovinah so drage, na internetu pa je ogromno raznih slik iz risank..... Ker bomo imeli vse v stilu medvedka Puja, bolj tigra, sem natisnila nekaj motivov iz risanke, z obeh strani sem prelepila s prozorno samolepilno folijo in motiv izrezala, pa je ful lepa nalepka, bom kar nekaj prišparala, pa še motive imam kakršenkoli pač želim. Nekaj jih bom zanekrat prilepila kar na omaro, pa bom malo pofotkala. Toliko, če pač katera želi poskusiti. lepe motive pa najdete tu http://www.risancki.si/o_meni/katalog_motivov/risani_junaki/medvedek_pu.html.

Zdaj pa me čakajo cote za obesit, moj in starejši mulc sta šla na tekmo, z mlajšim pa strašim doma user posted image .

Lepo se imejte, pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
24.11.2007 13:42:37   
Februarka08
Hvala za sobico. Sva dala vse po naročilu delat, ker sva hotla 100% izkoristit prostor, da bo dovolj omar še za naslednjega user posted image (no, tak je namen, upam da bo še kakšen user posted image ). Tako da ni nič od priznanih firm, je sicer malo dražja, ker je blo ful omar in ker je boljši les... Upam, da bo tudi dlje zdržal...
Mlavla, drži se, ti bodo user posted image svetovale kako in kaj, jaz žal nič ne vem o tem. S pravilno prehrano se vse da uštimat (tako pravijouser posted image ). Saj bo, ne obupat.user posted image
Katka super ideje za sobico... Mogoče se še jaz polotim kaj takega, samo treba je imet dober tiskalnik, moj pa ni ravno...user posted image
Prejle sem dobila nazaj po pošti vrnjeno diplomo, ker sem jo dala na oblikovni - tehnični pregled in je zavrnjenauser posted image . Kao robovi niso v redu (pa men v računalniku vse štimauser posted image user posted image user posted image !!!) pa literatura ni neki prav napisana po normativih... Mislim, takoj so mi dan zamorili.user posted image

Pridne bodite, se še kaj beremo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
24.11.2007 14:20:14   
Februarka08
Joj, mlavla, šele zdele mi je uštekalo kero posteljico si ti mislilauser posted image . Jest sem mislila namreč tavelko... Ja, tamala je od Lip Poljčane, samo sva kupila rabljeno, pa še vedno super ohranjeno in ne preveč drago...user posted image Ostala sobica je pa po naročilu, ja...
Zdej pa res malo v vodoravno lego, mojemu user posted image se danes že v drugo kolca... Ti bošček...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
24.11.2007 15:08:38   
mlavla
veš tudi midva imava takšno poteljico, samo da je v češnjevi barvi..pa tudi midva sva kupila rabljeno...nama je zelo všeč...pa še draga ni bilauser posted image

jst sploh nevem kdaj bo konec..že spet sem bruhala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2249
24.11.2007 15:30:40   
Februarka08
Joj, mlavla, sploh ne morem verjet...user posted image Res si bogauser posted image . Pa čudn, da ne znajo nič narest prot temuuser posted image ... A user posted image se pa v redu razvija in je vse ok? Mislim glede tega, da ti gre večina hrane nazaj... Sploh kaj ješ? Res si revčka...
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?