|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
23.11.2007 13:28:31   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ampak da ni sem res coprnica, ko sem rekla da najina skupi sestavljata za jotouser posted image user posted image user posted image

uuuuuu, zdej me je pa res že mal strah... user posted image user posted image user posted image  nekej pa bo na tebi!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.11.2007 13:30:22   
lillchy123
Meti, mere  so takšne: HC:24,23 ; AC:22,91; FL:48,9, TEŽA: 999g.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.11.2007 13:30:51   
pina-1
punce šibam po škrata...bom popoldne še kaj skočila da vas preberem...

adijo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.11.2007 13:31:19   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Aja, sem pozabila napisat. Sploh nisem vedla, da bo prišel. Kok so pa karte? Mogoče se pa oglasiva, lahko pa vidva prideta k nama na kavo, od kongota imata do mene 1 min peš user posted image user posted image

pojma nimam kolk so karte, baje se da pol ta znesek v kazinoju zapravit. user posted image  a si naju predstavljaš s trebuhi pa za ruleto???' user posted image user posted image user posted image  
a pol si čist zraven doma??? Po moje bi te kap, da ti sred noči nekdo na vrata pozvoni. user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.11.2007 13:32:16   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ampak da ni sem res coprnica, ko sem rekla da najina skupi sestavljata za jotouser posted image user posted image user posted image

uuuuuu, zdej me je pa res že mal strah... user posted image user posted image user posted image  nekej pa bo na tebi!!!

če mojga prašaš sem jaz živa čarovnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.11.2007 13:32:19   
Suzi*
pinči, lepo se imej!!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.11.2007 13:42:10   
ella79
Čeveke!!! user posted image Mam ravno tok časa vsak dan, da vas mal preberm, za pisat pa potem ne.
Mislim, da se situacija v službi počasi umirja, obedve ki me bosta nadomeščali sta približno že uvedeni. user posted image
Zdej bo več časa za RR user posted image user posted image user posted image
Nočnega prebujanja je približno konec, tako da ta teden sem res dobro spala. Trebušček raste, čeprav se mi zdi da se je kar neki ustavil. Naša user posted image pridno brca, da sta mami in ati čist navdušena.
Ta vikend sva tudi že sobico pripravla. No sam prostor, da pripeljeva za začetek košek, posteljica bo pa še mal v škatli počakala.
Zdej morm pa seznam počasi narest kaj je še za kupiti od tistih dobnarij, od škarjic, glavničkov, vatk, kremc...
Aja, a une planice za široko povijanje mormo met pripravljene al si jih potem kupimo, če jih potrebujemo. Mi namreč nimamo niti ene user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.11.2007 13:49:07   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Meti, mere  so takšne: HC:24,23 ; AC:22,91; FL:48,9, TEŽA: 999g.

Lillchy, pa tvoje dete je čist po proporcih user posted image  sploh ni majhen. Kateri teden si sedaj? Jaz sem imela te mere v 27 tednu: HC 27, BPD 6,8, AC 22,7, FL 51, teža malo čez 1 kg (ne vem točno user posted image ), pa mi je G reku da je velik user posted image  PDP-ja mi pa tudi ni prestavil... Pa fantje so ponavadi malenkost večji in težji user posted image  Poglej na tisti link, ki ga Anandrej vsakič pripopa k seznamu čist na koncu, tudi piše odstopanje mer pri določenem tednu.
Jaz mislim, da sploh ni nobene panike user posted image user posted image user posted image

Suzi, bi ti bla hvaležna, če na kavo prideta pred Gibonnijem user posted image user posted image user posted image , sredi noči bi me kap, sej mi ne bi potegnil, kdo zvoni user posted image user posted image user posted image  Sicer pa že skoraj dve leti živim čisto zraven Kongota, pa še nisem bila notri user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.11.2007 13:54:38   
itata
suzi: jutri v soboto je gibonni? kdaj pa ?
lilči: jaz jih tudi par poznam k so jim rekli najprej, da otrok premajhen pol čez par tednov, da je pa normalno velik... res se ne sekirat okol tega! ne rastejo vsi po istem sistemu in urnikuuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.11.2007 13:56:05   
bamby
Oj ella, tebe sem pa že lep čas pogrešala user posted image . Lepo, da dete pridno raste in brca user posted image . Tetra plenice si pa le kupi, ker jih rabiš tudi za druge stvari, ne samo za povijanje. Meni je babca pri Timu pokazala, da otroka tudi prej v plenico zaviješ in ga s plenico vred daš v banjico kopat. Menda ima tako bolj občutek varnosti, da se ga nekaj drži, preden se potopi v vodo. Pa plenico daš v posteljico pod glavico, če se slučajno kaj pobruha, pa za k dohtarju, pa za v voziček, pa iz začetka namesto brisače, ker je bolj mehka.... skratka plenice rabiš za čudo stvari. 20 komadov pa jih imaš več kot dovolj.

lilči, ne biti preveč v skrbeh za user posted image . G večkrat naredijo paniko za nič, ne zavedajo se pa, kako postanemo me nervoznei n živčne zaradi tega. Saj bojo sedaj mal obolj pogledali in spremljali rast otroka, pa bodo hitro ugotovili, da je vse tako kot mora biti user posted image . Kar glavo pokonci, punca user posted image !!!

itata, bom jaz res spremljala tisti spisek, kaj vse so obljubile user posted image . Od štrudlja, do narezka in več vrst kruha user posted image user posted image user posted image . Sploh je pa pinči največ vsega obljubila, sedaj je pa že precej zmanjšala svojo ponudbo user posted image  Vas bomo že pocukele za rokav user posted image .

suzika, nekaj se tebi obeta nocoj. Le glej da boš pridna, da si dedec ne premisli user posted image . In se strinjam z meti, da smo tudi me tle, da kaj izvemo (poročilo), ne samo pina user posted image user posted image user posted image .

vrtnica, če nisem že zamudila: ni ti treba vse polovično delat za štrukelj. Naredi iz vseh sestavin, polovico ga skuhaj, polovico pa ga zavij v serviet in ga zvij za velikost lonca, v katerm boš kuhala in ga tako daj zamrznit. Ko ga boš skuhala bo prav tak kot je danes user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.11.2007 13:57:07   
Suzi*

Suzi, bi ti bla hvaležna, če na kavo prideta pred Gibonnijem user posted image user posted image user posted image , sredi noči bi me kap, sej mi ne bi potegnil, kdo zvoni user posted image user posted image user posted image  Sicer pa že skoraj dve leti živim čisto zraven Kongota, pa še nisem bila notri user posted image

bolj težko, ker bova šibala iz ene rojstnodnevne večerje tja, pa prej ne bo časa. bom pa mal oko naokrog vrgla, če vidim kakšno blondno manekenko s trebuhom. user posted image  
drugač pa jaz tud še nisem bla noter odkar je kongo kongo. prej pa ene parkrat.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.11.2007 13:59:30   
bamby
A je ta Kogo v motelu user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.11.2007 14:04:15   
Suzi*
Itata, mislim, da je okol 22 ure v Kongu.

Bamby, mogoče je ella mislila prav na tiste plenice za povijanje, ne za te tetra.
ella, pozanimaj se če v vaši porodnišnici slikajo otročkom kolke takoj v porodnišnici. Če jih, pa da bo vse ok, pol ne rabiš široko povijat. tako je pri nas v NM. Za Lj vem, da tega ne naredijo in da vse široko povijajo. Glede tetra plenic se pa strinjam z bamby.
...in, bamby, poročilo otak sledi za vse vas firbčne user posted image . user posted image  so bli smajliji zraven tiste moje trditve. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.11.2007 14:05:08   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ja, ta "motel" kot se mu reče, se zdaj imenuje Kongo. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.11.2007 14:05:12   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jap, včasih smo tja hodil žurat, ko je bil še en diskač spodaj, odkar je pa kongo pa še nisem bila not...

Suzi, kdaj se pa začne?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
23.11.2007 14:08:23   
Februarka08
Čist eno neumesno vprašanje: ali lahko Magnesol zmešam z hladnim čajem? user posted image Vodo iz pipe namreč ne smem pit in se mi je ne da skoz prekuhavat in hladituser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
23.11.2007 14:08:32   
vrtnica76
Bamby,ta varianta bo pa še bolj, ker imam že vse pripravljeno.A ga potem kaj odmrznim,ali ga dam lahko takoj kuhat?user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.11.2007 14:11:40   
Suzi*

Suzi, kdaj se pa začne?

nekje ob desetih zvečer.

februarka, po moje lahko daš v čaj, čeprav sem jaz to probala, pa mi je zanič. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
23.11.2007 14:17:23   
Februarka08
Ja, saj je meni tud zanič, sam kaj naj?user posted image Zdej pa počas za šporget - dons rabim sam 5 minut za kosilouser posted image user posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
23.11.2007 14:20:56   
ella79
Ja ja une povijalne sem mislila.user posted image Za tetra vem, da jih potrebujem najmanj 20... V KR porodnišnici takoj slikajo kolke. Kaj gremo potem kupiti te povijalne za široko povijanje, če ni vse ok? Al je fajn, da imamo kakšno na zalogi?
februarčica jaz dam magnesol tudi v hladen čaj, pa mi je čist ok

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
23.11.2007 14:24:20   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ja ja une povijalne sem mislila.user posted image Za tetra vem, da jih potrebujem najmanj 20... V KR porodnišnici takoj slikajo kolke. Kaj gremo potem kupiti te povijalne za široko povijanje, če ni vse ok? Al je fajn, da imamo kakšno na zalogi?

ti kar počakaj, če slikajo. večinoma je s kolki vse ok. če pa ne bo, ti bo pa že kdo skočil kupit, ko boš v porodnišnici.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
23.11.2007 14:35:33   
nejč008
ŽIJO!!!!

IZVIDI so bili ok! Nič ni narobe z jetri al kej podobnega... Očitno je bila res viroza ali pa zastrupitev s hrano! Tako da spet lažje živim!!! user posted image

Naslednji pregled imam 21.12.2007 - šele čez 4 tedne. Čudno, pa v 30.tednu sem že... Ni??
Danes sem bila že na Centru za socialno delo... dobila obrazce...

Punce, upam, da vaši user posted image  veselo brcajo (če, ne, pojejte malo fižolove juhe - učinek zagotovljen!), se kaj slišimo!
nejč

ŽIVEL 5. FEBRUAR!

ŽIVEL FEBRUAR!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
23.11.2007 14:48:09   
bamby
IZvIRNO SPOROČILO: nejč008
Punce, upam, da vaši user posted image  veselo brcajo (če, ne, pojejte malo fižolove juhe - učinek zagotovljen!), se kaj slišimo!
nejč

Pol bo mojega user posted image  zdaj razgnalo, ker sem jo pravkar jedla user posted image user posted image user posted image .

vrtnica, štruklja ni treba nič odmrzavat. Kar zmrznjenega daj v vrelo osoljeno vodo, ko pa zavre, pa začni štet minute kuhanja user posted image .
meti nekega davnega leta sem pa tudi jaz bila že v tem diskaču user posted image . So mi ful dobro muziko vrteli, pa sploh je bilo fajn. Sem ga s sestrično in njenim fantom žurala. Nisem pa vedela, da se zdaj imenuje Kongo user posted image . Pa je ta Kongo ravno tako v kletišču?
ella, zdaj se je pa težko odločiti, kaj storiti. Glede nato, da otroku že v porodnišnici slikajo kolke in če je vse bp, potem nima smisla otroka na široko povijat, če izrecno tega ne rečejo. Če jih kupiš sedaj boš morda imela nepotreben strošek. Na tvojem mestu bi raje počakala in po potrebi koga poslala, da jih kupi naknadno. 5 ali 6 kosov pa jih bo več kot dovolj user posted image

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
23.11.2007 14:52:45   
lillchy123
Pozabla sem vam povedat, da imajo pri moji G user posted image  prijazno vago! user posted image  Sestra kar vpraša, koliko ste pa težki in napiše št, ki jo poveš. Zdaj pa se že nekaj dni nisem vagala in sem se v ambulanti. In stopim gor v puloverju, kavbojkah, škornjih, po zajtrku... in pokaže 65kg. Ko sem se nazadnje vagala doma slečena, zjutraj, je pokazalo nekaj čez 65... Tko da sem ji povedala, da majo pokvarjeno in da kaže premalo. Me je prav čudno pogledala, se zasmejala in vprašala: Gospa, koliko kilokgramov pa vam napišem? Sem rekla 66, pa me pogleda in napiše 65,5. user posted image user posted image  se prav, za statistiko +7,5 kg od začetka do zdaj.

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
23.11.2007 15:03:18   
ella79
lillchy jaz bi tudi tako vago user posted image user posted image moja doma namreč kaže 7 kg manj kot pri g. user posted image si potem predstavljaš mojo reakcijo na prvem pregledu? user posted image user posted image
Bomo tele povijalne planice za široko povijanje naknadno kupili, če bo sploh potrebno. Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?