bamby
|
Oj ella, tebe sem pa že lep čas pogrešala . Lepo, da dete pridno raste in brca . Tetra plenice si pa le kupi, ker jih rabiš tudi za druge stvari, ne samo za povijanje. Meni je babca pri Timu pokazala, da otroka tudi prej v plenico zaviješ in ga s plenico vred daš v banjico kopat. Menda ima tako bolj občutek varnosti, da se ga nekaj drži, preden se potopi v vodo. Pa plenico daš v posteljico pod glavico, če se slučajno kaj pobruha, pa za k dohtarju, pa za v voziček, pa iz začetka namesto brisače, ker je bolj mehka.... skratka plenice rabiš za čudo stvari. 20 komadov pa jih imaš več kot dovolj. lilči, ne biti preveč v skrbeh za . G večkrat naredijo paniko za nič, ne zavedajo se pa, kako postanemo me nervoznei n živčne zaradi tega. Saj bojo sedaj mal obolj pogledali in spremljali rast otroka, pa bodo hitro ugotovili, da je vse tako kot mora biti . Kar glavo pokonci, punca !!! itata, bom jaz res spremljala tisti spisek, kaj vse so obljubile . Od štrudlja, do narezka in več vrst kruha . Sploh je pa pinči največ vsega obljubila, sedaj je pa že precej zmanjšala svojo ponudbo Vas bomo že pocukele za rokav . suzika, nekaj se tebi obeta nocoj. Le glej da boš pridna, da si dedec ne premisli . In se strinjam z meti, da smo tudi me tle, da kaj izvemo (poročilo), ne samo pina . vrtnica, če nisem že zamudila: ni ti treba vse polovično delat za štrukelj. Naredi iz vseh sestavin, polovico ga skuhaj, polovico pa ga zavij v serviet in ga zvij za velikost lonca, v katerm boš kuhala in ga tako daj zamrznit. Ko ga boš skuhala bo prav tak kot je danes
|