|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
21.11.2007 21:54:15   
MetiLu
Bajsa, ful lepe cotike in buši. Vse bolj ugotavljam, da imate punce noro velik cunjic za svoje user posted image  user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
21.11.2007 22:10:54   
katka37
Bajsa, lep bušček in cotike. Pazi na prepogoste in močne krče, več počitka, če se da.

Meti, lepo, da sta uživali z dolenjko.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
21.11.2007 22:32:18   
anandrej
Evo, Suzi, poglej v album.

Sem uspel dešifrirat kaj je kaj. GKpp (5,4) je najbrž glukoza - postprandial = koncentracija glukoze po obroku, zadnji stolpec, ki je na roke napisan je pa izgleda HbA1c (4,3%), je pa delež hemoglobina A1c, ki pove, kakšna je dolgoročna kontrola sladkorja, torej tisto čemur praviš povprečje. Zgornja meja je pa okrog 6%.

več o hba1c

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.11.2007 6:54:45   
vrtnica76
Dobrooo jutrooo čvekiceuser posted image !
Spet tuki tazgodnja-aj se mi tooolk zeha...
Bajsa,teli krči so pa res  zoprna zadeva.Naj ti hitro minejo in več počivaj!Krasen bauhi-zelo lepa poslikavauser posted image -nad risanjem po mojem bauhiju se navdušuje tudi moja hči in pravi, da dojenčku riše risbiceuser posted image .Lepe cotkeuser posted image ,dobro si se založila z njimi.
Meti in Dolenjka, sem mislila na vaju in si kar predstavljam kolk sta se načvekaliuser posted image .Zdej bo pa december že res kmalu tu-upam, da se kmalu srečamo.
Misar, user posted image za dober nakup.Imam podobno previjalno mizo, ampak je zaradi majhne kopalnice ne bom mogla popolnoma izkoristit.Bova pa kupila stojalo za banjico, da bovauser posted image lahko tam kopala.Pri Tamari mi je pa kombinacija zelo prav priša(takrat sva živela še pri mojih starših, ki imata malo večjo kopalnico).Sem pa predalnik izkoristila tudi kasneje za oblačila-zelo praktično.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.11.2007 7:27:21   
Janey
Dobro jutro.

Bajsauser posted image  lepo lepouser posted image
Kak ste babuške? Jaz se vedno težje vstanem. Potem se pa komaj skobacam iz postelje. Kak šele to zgleda ponoči ko grem lulat. Ojojuser posted image user posted image
Še samo 6x v službo od tega imamo enkrat tako božično novoletno "izobraževanje"user posted image user posted image user posted image  in en dan bom imela najbrž dopust. Tako da še 4x delat. wiiiiiuser posted image user posted image user posted image  Če bom zdržala, namreč od tega sedenja v službi se ne morem vstat zvčer iz kavča oz. kam se pač dam. Joj komaj čakam vikend, da se malo k sebi spravim. Pa še na mahne nakupece moram it za moje babe tukaj v službi. Bom vsaki kupla kaj malega (kako čokoladico ki jo ima rada, čigumije, bonbone, čike,...kar me pač na njo spomni) in vsaki napisala nekaj malega(ona krava ziher dobi eno brco v rituser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Zdaj grem pa na kavouser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.11.2007 7:32:25   
Janey
Meti tista lučka se dobi v teh baumaxih in obijih 100%, pomoje jo imajo pa tudi v BC in pikapolonici. Lepo da sta se načvekali...babji čvek vedno pašeuser posted image  

zdaj grem pa res na kavouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.11.2007 7:39:07   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Misar, user posted image za dober nakup.Imam podobno previjalno mizo, ampak je zaradi majhne kopalnice ne bom mogla popolnoma izkoristit.Bova pa kupila stojalo za banjico, da bovauser posted image lahko tam kopala.Pri Tamari mi je pa kombinacija zelo prav priša(takrat sva živela še pri mojih starših, ki imata malo večjo kopalnico).Sem pa predalnik izkoristila tudi kasneje za oblačila-zelo praktično.

user posted image user posted image user posted image hvala hvala...ja  previjalna mizica ni praktična samo zdaj. potem daš lahko podlogo pa banjico stran, za gor sem dobila še en ploh pa smo za par let preskrbljeni še za eno omarico. tako, da je uporabna tud potem, ko ne rabiš več previjalne.

punce ampak danes je pa že četrtek, še malo pa bo vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse mate toliko cotic, men se zdi, da nimam pa še nič. saj sem neki dobila na posodo, pa sama sem že par stvari kupila sam mam občutek, da ni nič. joj moram zdej to vse mal iz škatel zložit pa pogledat kaj je pa česa res ni.hmmmmm

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.11.2007 8:12:24   
Februarka08
Dobro jutro!!!
Kako ste kaj danes? Jaz sem za spremembo spalauser posted image , sicer ne celo noč, ampak dobro...
Tista pomaranča je pomoje že včer mogla nekej narest, tko da je blo že zvečer mal alelujeuser posted image , hvala bogu, zdej sem pa ravno pri user posted image ... Je tako dobra kot 100 user posted image .
Sem že mislila zdele malo za kosilo pripravit, ker grem potem moje punce pogledat v službo, pa bo še pol cajt, tko da v miru še lohk RR napadamuser posted image .
Pridne bodite, se beremo... Za vse, ki delate - jutri je že petekuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.11.2007 8:21:47   
MetiLu
Čav punce!

Jest bi še spalaaaa....

Sem včeraj ugotovila, da sem čist po neumnosti kupila en pajacek, ki je v primerjavi z ostalimi, ki jih imam, tko majhen, da ga grem danes zamenjat za kaj bolj uporabnega user posted image user posted image user posted image

Blagor se vsem vam, ki se že lepo doma hrčkate oz. se boste začele zelo v kratkem user posted image  jest bom visela v pisarni še najmanj do novega leta user posted image  user posted image user posted image  ...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.11.2007 8:34:13   
Februarka08
Meti, ti bom delala družbo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
22.11.2007 8:37:17   
pina-1
jutro..

se pridružujem vsem ki se jim zeha in ki bi rade spale...Jaz tudi sem prov koma.. Me oči pečejo ap spi se mi pa vreme je groznouser posted image user posted image user posted image

meti tako lučko, ki jo v elektriko vtakneš in ima zraven še stikalos em jaz za 2€ kupila v merkurju. Mi mamo eno v sobi in eno v kopalnici in ponoči sploh ne rabimo luči..super zadeva.user posted image
grem zdej pogledat vse slikice...

lara glede robčkov. Jaz sem samo robčke uporabljala in zelo različne firme. Nikoli pa nisem kupovala niveinih in pampers, ker so mi bili predragi. Ali sem mela mullerjeve, ali sparjeve... Najboljši od vseh so mi pa " bukatanovi". Jih skozi kupujem in tudi zalogo sem si že nardilauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.11.2007 8:42:24   
itata
jutčka...
se javljam po 2 dnehuser posted image  en dan sem prebila v ikei. sicer sem imela celo štalo preden sem šla. sva z mojim avte zamenjala, ker je njegov večji. on se odpelje - še cepit se je šel prej za gripo - in zgubi ključ, avto pa seveda parkiran ne čist tko kot bi mogu bit. se odpeljem jaz (ki sem vmes seveda že štartala) nazaj domov po rezervni ključ. seveda ga ne najdem. iskala user posted image  pol ure in ga našla KOMAJ, ker je padel iz ene poličke za hladilnik!! še dobr, da sem ga sploh našla. sej zvečer je pa mojga, ki je telefonsko na policiji pustil, ena tetka klicala in mu ključ vrnila. sam eno uro pa cela živčna vojna...
pol ikea je bla fajn. sva s prijateljico celga karavana napolnileuser posted image  kupila prve zadevice za user posted image  ne boste verjele - bolj brisačke, posteljninice in dekce, ampak nekaj je... bo že počas. ima pa zdej omaro za stvari dojenček že sestavljeno, ker se je moj včeri 2 ure matral s tem - ipak sem kupila predalnik res ogromen... pa še po posteljico bom poskušala danes skočit k mi jo je en znanec obljubil... sej bo počas.
pol sem pa še v harvey normanu dokupila eno omarco za v jedilnico - nimam kam knjige in papirje dat... kr neki. pa sem k eni vitrini kar dokupila jo. vitrino pa že imam. kuhinja je pa tud že na polno v uporabi.
včeri sem mela pa v službi čist preveč dela, pa se nisem nič utegnila javit. o službi pa mal kasnej eno napišem... me mal živcira vse skupi ta moment.
pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.11.2007 8:43:42   
larisa
Dobro jutro,

no pa dajmo nov dan začeti z čvekcem...user posted image

Pina, mi imamo tud tak predalnik, pa se mi že zdaj zdi ful dober, upam da bo tu kasneje dobro služil svojemu namenu.

Meti, tisto lučko sem pa jaz zadnjič videla v chiccotu in so imeli res lepe, tko da bom verjetno kar tam kupila!

Ampak ste pa res pridne, ko imate vse takole pripravljeno. Jaz nimam prov nič user posted image . Odlašam, odlašam, ker mi je težko it po trgovinah, če sem pa na bolniški....Bo že. Še vsaka je svojega user posted image  oblekla, ga bom pa tud jaz!

No čvekice, začnimo nov čvekalni dan!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.11.2007 9:20:22   
Suzi*
Jutro!!

najprej vas mal pokomentiram...

Lara, jaz sem doma kar dolgo za čiščenje rite uporabljala samo vodo in vatko, če je bil hujši kakec še malo mila. Na poti pa te robčke. Potem ko je bil otrok večji sem pa prešaltala samo na robčke. Robčki od Niveje so super, ampak mislim da med dražjimi, pa če samo to uporabljaš je kar stroček. Mi uporabljamo zdaj večinoma Penatenove z balzamom (zelene) in so superske.

user posted image user posted image  februarka, mal je treba potrpet za alelujo. Jaz sem tud bolj težko pojedla, ampak je šlo. user posted image

Bajsa, lep bauhi, pa popka imaš že ven obrnjenga.user posted image  oblekic pa itak malo morje. Super!user posted image  Glede tašč pa...upam, da ti jo uspe preparirat po tvoje.  user posted image  a krči so minili??

Meti, glede bodijev.... jaz če je le mogoče sem jih kupovala v H&M, ker so ful ful kakovostni. Nič se ne krčijo, ostanejo taki kot jih kupiš, pa še malo večje št. so in jih imaš res za dolgo. Sem kupovala vedno tiste, ki so po 3 skupaj pakirani. Sparkijeve npr. moraš kupit vsaj za eno velikost večjo cifro, ker se po pranju precej skrčijo.

Andrej, bom dala fotko gor, ampak jaz mislim, da ima tvoja povprečje 5,4. je v istem stolpcu kot moj Hbml.. Možno? Al pa res merijo različne stvari tu pri nas. user posted image  zgornja meja povprečja je pa za user posted image  5,0. sigurno, ker sem vprašala zdravnico. Tisti moj 4,5 je pa verjetno trenutni sladkor. No, pri nas gledajo samo na povprečje in jaz sem ga imela 5,0.

Pinči, so ble bolj sestavine za jotico včerej. user posted image  Me je moj še na en sprehod peljal popoldne, pa sva bla zvečer precej hin za joto kuhat. mi je pa kupil eno tako fino in ogromno dišečo svečo (Yankee candle, cimetove palčke, če poznate) in sva cel večer uživala v vzdušju, si ob svečki privoščila večerjo v dnevni. je blo kar luštno. user posted image  Danes še dela, jutri ima pa dopust, da končno te stene pobarvamo. Sem pa danes v postli zjutraj naredila barvni plan za celo stanovanje.....hodnik mint zelen, spalnica pa v taki zlati barvi, pa pod stropom bom dala kakšne bordo bordurce, da bo tako kraljevsko, če bova kakšne svečke prižigala. user posted image user posted image

jaz sem pa zmazala zajtrk: polenta z mlekom. njam, res že dolgo tega nisem jedla. Včeraj nisem nič kuhala, danes pa res repa in krompir pa še kaj mesnatega zraven. pa spekla bom polnozrnat kruh z orehi za probo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.11.2007 9:36:49   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Andrej, bom dala fotko gor, ampak jaz mislim, da ima tvoja povprečje 5,4. je v istem stolpcu kot moj Hbml.. Možno? Al pa res merijo različne stvari tu pri nas. user posted image  zgornja meja povprečja je pa za user posted image  5,0. sigurno, ker sem vprašala zdravnico. Tisti moj 4,5 je pa verjetno trenutni sladkor. No, pri nas gledajo samo na povprečje in jaz sem ga imela 5,0.

Ne, 5.4 je trenutni sladkor, če pogledaš je v stolpcu GKpp, povprečna je pa tazadnja 4,3%. Tudi iz enot se vidi, ker delež hemoglobina a, ki je merilo za povprečno vrednost, vedno izražajo s procenti, trenutno vrednost pa v koncentraciji glukoze v krvi (torej 5.4 mmol/L). Ne vem pa kako imaš ti stolpce, bom videl ko daš slikco. Je pa čudno, da še podatkov isto ne zapisujejo. Menda niso celo različni kartončki user posted image
Meja je pa res nižja za nosečke, ja. Normalno je med 4 in 5,5%. Poglej tu.

< Sporočilo je popravil anandrej -- 22.11.2007 9:44:20 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
22.11.2007 9:37:31   
MetiLu
punce, men se ne da delat...user posted image  lačna sem ko hudič, že zdele o malci razmišljam, kje je šele 12.00 user posted image
No, sej žvečim ene piškotke, pa en jogurtek  bom čez spravila, da bo danes tud kakšna aleluja pela.

Suzi, bodije imam pa večino iz h&m-a, par pa tudi iz Leclerca, upam, da bodo res ok, na otip so res fajn. A lahko te bombažne cotke za user posted image  potem tudi v sušilcu sušim - seveda na primerni temperaturi?

Jest se že veselim vikenda, moj srči naj bi bil končno en vikend frej in sem ga prec okupirala s tem, da bova preselila eno omarico iz njegove sobe (od doma) v najino spalnico, da bom imela kam cunjice za Janezka pospravit user posted image user posted image  Sicer bo spalnica malo manj "estetska", ampak teh nekaj mesecev bomo pa že potrpeli user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
22.11.2007 9:49:01   
pina-1
suzi je moglo bit pa lepo včeri pri vas doma... bosta pa jutri zjutrja , ko malega v varstvo popeljeta, predno se začneta malarje špilat, en petelinji zajtrk opalila neuser posted image user posted image user posted image user posted image

polenta in mleko, je pa meni zakon.,..... jaz bi to zdej cel krožnik zmazala...samo če bi mi kdo vrnil apetituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
22.11.2007 9:57:57   
Suzi*
Andrej, fotke imaš v mojem albumu!!!! Poglej. Moj mmml/L je 5,5.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.11.2007 10:02:50   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Suzi, bodije imam pa večino iz h&m-a, par pa tudi iz Leclerca, upam, da bodo res ok, na otip so res fajn. A lahko te bombažne cotke za user posted image  potem tudi v sušilcu sušim - seveda na primerni temperaturi?

Super so, boš vidla. Jaz sicer nisem uporabljala sušilca, ampak tukaj resne vidim ovire zakaj ga ne bi. Jaz sem tudi id malega prala vse otroško skupaj z najinimi oblekami in normalno uporabljala mehčalec. Nisem ravno za steriliziranje stvari za otroka. Po moje mu nič ne koristi kvečjemu je manj odporen pozneje. če bi bil pa na kaj občutljiv, bi seveda to spremenila.

Ohhh, Pinči.....se mi je zdelo da bo kej tazga....moj je klical da kao šefica teži glede jutrišnjega dopusta ker majo tako gužvo in da bo delal.....sem ga že napizdila po telefonu!!!!! user posted image   mahhhhh..... user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.11.2007 10:05:13   
Suzi*
Aja, poslikala sem našo home-made previjalno, če katero zanima. Zraven je pa tavelika postelja od našega tavelikega. detece bo kakšnega pol leta spalo v košku (bom še to fotko gor dala, če imam od takrat kakšno), zdej še nimam koška, pol pa gre v to posteljico z ograjico, naš mali oz. veliki pa v navadno posteljo, ki jo tudi že imamo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
22.11.2007 10:09:28   
MetiLu
Punce, kolk prav pa pridejo od začetka navadne žabice (ne tiste bombažne, take pletene) in pa bombažne majčke, ki se oblečejo čez glavo?
Suzi kak po plasteh oblačiš otroka za doma, pa za kam ven ali pa na obisk? Dej kakšen nasvet, da bom mal vidla, kakšne cotke se rabi za kombinirat user posted image
Glede možekovega dopusta te pa čist razumem, jest sem tud velikokrat jezna, ko se možeku spremeni šiht z dones na jutri, pol pa vsi plani v vodo padejo. Sej me prov zanima, če bo ta vikend res frejuser posted image

Jotica ... ja moj že par dni sestavine na kup meče, bo treba nekaj ukrenit user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
22.11.2007 10:09:36   
pina-1
SUZI počaki do koncca delovnika, mogoče bo še vse ok....

Sobica je pa full lušno uštimana... A tvoj še vedno spi v mali poteljici??? naša se je hitro naveličala ograje...smo jo že pri 2 letih spokali v veliko posteljo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
22.11.2007 10:11:22   
lillchy123
Jutro bejbe! Jst mam še kar tako štalo v službi, da vas sam vsake tolk uspem mal brat... user posted image  Sej sam še 10x!!!! user posted image   Smo pa imeli včeri 3D, in je nardila še enkrat komplet morfologijo. Vse ok, mali je čist po fotru, ma že zdaj ogromna stopala! Je pa bolj drobčken. Mamo komi eno kilco. Pa je rekla zdravnica, da lahko, da smo rok falili za en teden al je pa pač bolj majhen. Sej je mel njegov fotr tud sam 3 kilce, ko se je rodil, zdaj je pa trodelna omara! Bo mali tud že pol zrastu! Sem jst čist zadovoljna, da ne bom rojevala 5 kilskiga mulčka. Bom pa vseeno še vprašala za mnenje mojo G, saj imam v petek redni pregled. Stari, a si boš zabeležu? user posted image
Je blo pa tolk luštn vidit malega, k spi na posteljci, kot na povštrčku. Pravi cukrček. Je bil še ata čist očaran. Ja kaj ne bo, ko je pa mali že zdej čist njemu podoben! user posted image  Lupčka vsem februarskim bušijem!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
22.11.2007 10:17:08   
MetiLu
Lillchy, super za pregled. Sem prepričana, da bo mali pravi korenjak. Sej če vse mere štimajo ni nič hudega, če je malo manjši, bo že dohitel. Al se bo pa kakšen teden dlje grel user posted image

Suzi, lepa sobica user posted image user posted image  

Ah mene že grabi, že vidim, da bo pojstlca in ostala oprema najbrž kar prej pripravljena kot pa za božič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
22.11.2007 10:18:17   
pina-1
lilči bravo za 3D. jaz tudi komaj čakam sredo, da gremo na UZ in da vidimo našo pikico, pa da se prepričamo a bomo res še eno babo dobili....

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?