|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
21.11.2007 16:27:42   
mlavla
pina prav rada bi videla sliko tega predalnika...
no tudi midva imava v kopalnici sušilec in pralni stroj..vendar jst si že od nekdaj želim imeti predale..zdej pa neveva kako vse to skombinirati..

kaj pa zaradi sušilca zna biti kaj problemov glede vlage?Saj pri nama je v kopalnici kar precej vlažno, ko imava zalaufan sušilec?Ne predstavljam si čisto,da bi ga obložila z lesom...kaj bi se potem dogajalo z vlagouser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.11.2007 16:29:01   
mlavla
se še kaj oglasim tekom popoldneva..zdej pa šibam naprej user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.11.2007 16:29:08   
pina-1
mlavla evo sem prilimala slikico maš na prejšnji strani

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
21.11.2007 16:33:48   
MetiLu
Punce, ponosno javljam, da mi je na kratko zašpilala Aleluja user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam zdej na dejt z Dolenjko, pa se še zvečer kej oglasim.

papa

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
21.11.2007 16:35:52   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce, ponosno javljam, da mi je na kratko zašpilala Aleluja user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam zdej na dejt z Dolenjko, pa se še zvečer kej oglasim.

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
21.11.2007 16:43:35   
katka37
Pina, tudi tvoja ideja glede previjalne je super.

Meti, krasno za alelujouser posted image .

Suzi, uživaj.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
21.11.2007 16:44:17   
katka37
Meti, pa pozdravi dolenjko in lepo se imejta.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
21.11.2007 16:45:27   
misar
midva sva pa prav včeraj kupila previjalno mizo s predali, na vrhu je podloga previjalna, ki jo dvigneš in je spodaj banjica. kupila sva rabljeno za 60 € nova je pa 160 € . sva ful navdušena prav luštkana je. pa rabljena samo  slabe 4 mesece. ko nova.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
21.11.2007 16:46:24   
misar
bom dala med slikce...poglejte

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
21.11.2007 16:47:55   
katka37
Anariya, poglej si ta oglas za košek, komplet z vsem stane 120 €.

http://www.bolha.com/oglas2791510

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
21.11.2007 17:02:59   
katka37
Misar, dober nakup, je lepa.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
21.11.2007 17:03:26   
pina-1
misar super biznis....
jazs em pa hotela predalnik, tako da ostane še vedno pol v uporabi...  pa sem za novega dala 80€.

sedaj pa gre pinči lepo domov... Še ena dolga sreda manj, do zasluženega dopusta in porodniške... Drugi teden bo sreda kratka ker grem na UZ... pravzaprav delam samo še 3 srede in konec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
21.11.2007 17:06:07   
*Naja
Pina- jst sem v ponedeljek v Ikei kupila enak predalnik, le da ima 5 predalovuser posted image .

Previjala bom pa kr v kopalnici, na pralnem stroju. Ati mi bo naredil leseno ploščo, ki jo bomo gor fiksirali, previjalno podlogo sem pa že kupila v Toysu. Nad pralnim strojem že imam namontirane police..tak da prostora za stvari odložit je več kot dovolj. Umivalnik je pa tudi čisto zraven. Sem se po obisku MŠ odločila, da pri previjanju ne bom uporabljala teh čistilnih robčkov....ne vem, tam so nam rekli, da je najboljš kr z vodo umit rito. Po drugi strani pa so čist vse kolegice svojim bejbijem čistile ritke s temi robčki, ker je kao ful praktično. Dejte še ve mal povedat, da se bom lažje odločila? Jst sem mislila te robčke mogoče uporabljat ponoči, da ne bi preveč zbudila dete....Ma sj ne vem...Me boste ve mal razsvetlileuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
21.11.2007 17:09:16   
*Naja
Pina- a tvoj je stal 80 evrov? Tvoj je verjetno iz druge serije, mogoče Malm...Tisti, ki ga imam jst je Kullen in je stal borih 38 evrovuser posted image , izgleda pa čist enak. 

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
21.11.2007 17:12:04   
katka37
Pina, dolga sreda je torej za tabo, zdaj pa domov uživat, si zaslužiš, pridna si bila.user posted image

Lara, glede čiščenja ritke pa tako- jaz sem večinoma uporabljala robčke, tu in tam pa z vodo, odvisno, če je bila ritka malo vneta. Je pa v trgovinah res cela vrsta robčkov na izbiro, tako dauser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
21.11.2007 17:21:08   
*Naja
Katka- katere robčke si pa uporabljala? Ful hvalijo Niveine...res pa je, da so rite tudi različne in da verjetn vsaki tudi ne ustrezajo vsaki robčkiuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.11.2007 17:35:33   
katka37
Se ne spomnim več vseh, v glavnem pa pampersove

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
21.11.2007 18:35:01   
bamby
Jaz sem sprva tudi umivala samo z vodo, ko sem pa enkrat probala robčke so pa postali del vsakdanje rabe. Če ni bila rita vneta, sem kupovala vse od kraja, če je pa vneta je pa le treba malo pogledat, da otroka ne peče.

katka, un oglas je pa super. Anarya se splača pozanimat user posted image . Se mi zdi, da za vse tisto, ker nudi cena ni pretirana.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
21.11.2007 19:09:41   
Februarka08
Evo mene pri user posted image večerji... Jogurt+kosmiči+laneno seme+pomarančauser posted image . Jao, jao, komaj požiram. Vse za dobro alelujouser posted image .

Lepo spite, fajn se spočijte, da boste jutr spet lohk čvekaleuser posted image .
Se beremo, pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
21.11.2007 19:24:01   
anariya
Oj, februarka a greš že spat,lp

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
21.11.2007 19:59:31   
Bajsa
No evo še jaz mal. Dobrodošle vse nove čvekice. Čestitke za diplomo, tiste, ki se morte še zmigat se dajte prav hitr, ker bo kmal VD, pol je pa že januar, pol gremo pa že rodit, tko da gremo gremo user posted image
Sm slikala mojga bauha, da boste vidle kaj je to velik okrogu bauh. Pa cunce od naše žverceuser posted image sem poslikala, une do 62 št., mam ostale še pospravljene, ker mamo bolj mal prostora. Smo neki kupil, pa neki dobil, pa se je nabral. Punce mene tko krči dajejouser posted image , da je za znortuser posted image user posted image . Dons ponoč pol noči nisem spala. A veste kako močno boli, ko mate hude menstrualne krče, no tiste ki tega ne veste, ste prav srečne, no tko je mene dons ponočuser posted image user posted image user posted image . Bolel, pa popustil, pa bolel, pa popustil, pa trebuh čist trd. No pol nej pa človk spi če more. Še dobr da sem na bolniški po 4 ure, sam kaj ko itak zmeri ostanem dalj kokr 4 ure.Mi2 z mojim user posted image  mava že skor vse za našega user posted image . Manjka nama še avtosedež, lupinco mava, pa jogi za v pojstlco, pa banca, pa pol kar je kozmetike in pleničk za takoj. Vse je že oprano, mi je moja mami pomagala, sva prale, obešale in likale kot nore user posted image user posted image  (je blo prav fino), no ja sam še dve dekici in baldahin, ki se a še šivajo, bo tud to kmal. Komi čakam da se vse postavi. Tud mi2 bova to šele pol v januarju zrihtala, tam enkrat v začetku. Upam, da naju ne bo user posted image  prehitel.
Kar se pa tašč tiče je pa premal placa da bi vse kritike napisala. Kako bo z mojo, se mi tud sanja ne. Je tak tip človeka, da je navajena, da se ji vsi podrejajo in prilagajajo, zmeraj doseže vse kar si je zamislila, vsiljuje svoje mnenje tolk časa, da se ji vsi podredijo, sam mi2 pa zih ne bova tko shajale. Sem preveč samosvoja in samostojna. Pa vzgoja in razvajanje se mi zdita stvar staršev in ne babic, pa joooooooooooj. A se bova pobile, al bo pa popustila, jst nam. No v glavnem vse ki imamo take bolj čudne tašče, se lahko tolažmo s tem, da nismo same, da mamo sotrpinke po svetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj še mal pa bo. Zdej me pa že mal panika grabi. Kako za user posted image  bom jaz rodila??? Nekak že, a ne.
Pridne bodite, pište diplome, božajte buhije in kuhajte jotico!!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 1971
21.11.2007 20:06:23   
anariya
Ojla, kje si nabavlala bodije, k so full luštkan,lp

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
21.11.2007 20:12:51   
Februarka08
Vau, bajsa, kakšen bauhiuser posted image user posted image user posted image . Pa kako lepe cotikeuser posted image user posted image user posted image . Jest bi mela tud že vse oprano pa prištimano...user posted image Ah, saj bo. V soboto pride že sobico postavit, potem se pa počasi že lahko začne pranje in likanje, da bom še jest mal poslikalauser posted image .
Zdej morm pa res pod tuš, me user posted image že opominja... Večerjo sem komaj dol spravila, ampak sem jo, jutri prosim za alelujo...user posted image

Bajsa, upam da se tvoji krči umirijo... Jest sem jih mela enkrat en popoldne pa sem bla že čist paf in v skrbeh... Kaj šele ti toliko časa. A pa si kaj govorila z G o tem? Drži seuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
21.11.2007 21:13:52   
MetiLu
Čer punce!

Evo me, z Dolenjko sva se načvekale, naslednje srečanje je v planu decembra, ko bo že tukaj. Seveda se bomo takrat spet probale malo bolj številčno organizirat user posted image  Dobra urca in pol reglanja se je res prilegla, vse vas lepo pozdravlja, javila se bo pa če ne prej v ponedeljek.

Ker sva se dobile v city-ju sem seveda zavila še v H&M in kupila še en bodi, pa ene žabice pa en spodnji del trenirkice. Zdej počasi ugotavljam, da se res ne splača kupovat manjših št. od 56, men se zdi vse tko majhno user posted image  pol pa rajši kar za 2-4 mesece vzamem, v H&M-u je to št. 62, nekaj bodijev imam pa tudi 1-2 meseca oz. 56. Naš mali bo imel bolj malo pajackov, zato pa ima že zdaj dvoje kavbojke user posted image user posted image   samo še kakšna jopica manjka, ampak bom naročila drugim, če bo kdo hotu za darilo kupit. Sploh niso pocen user posted image user posted image

Pa še eno stvar bi rada imela. Lučko, ki jo vtakneš v štekar in čist medlo svetlobo naredi, da sredi noči ne bom prižigala glavne luči v spalnici. A mogoče katera ve, kje se da to dobit?

Lačna sem user posted image  sej eno tortico sva zmazale priznam, samo zdele bi pa kar kej konkretnega jedla user posted image user posted image  Grem prečekerat kaj mamo v hladilniku user posted image

lepo pančkajte

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1974
21.11.2007 21:20:42   
Bajsa
Neki v Leclerku, neki sm jih pa dobila, bodije namreč, da boste še ostale vedle zakaj se gre, da se mi ni sam mal zmešal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?