Bajsa
|
No evo še jaz mal. Dobrodošle vse nove čvekice. Čestitke za diplomo, tiste, ki se morte še zmigat se dajte prav hitr, ker bo kmal VD, pol je pa že januar, pol gremo pa že rodit, tko da gremo gremo Sm slikala mojga bauha, da boste vidle kaj je to velik okrogu bauh. Pa cunce od naše žverce sem poslikala, une do 62 št., mam ostale še pospravljene, ker mamo bolj mal prostora. Smo neki kupil, pa neki dobil, pa se je nabral. Punce mene tko krči dajejo , da je za znort . Dons ponoč pol noči nisem spala. A veste kako močno boli, ko mate hude menstrualne krče, no tiste ki tega ne veste, ste prav srečne, no tko je mene dons ponoč . Bolel, pa popustil, pa bolel, pa popustil, pa trebuh čist trd. No pol nej pa človk spi če more. Še dobr da sem na bolniški po 4 ure, sam kaj ko itak zmeri ostanem dalj kokr 4 ure.Mi2 z mojim mava že skor vse za našega . Manjka nama še avtosedež, lupinco mava, pa jogi za v pojstlco, pa banca, pa pol kar je kozmetike in pleničk za takoj. Vse je že oprano, mi je moja mami pomagala, sva prale, obešale in likale kot nore (je blo prav fino), no ja sam še dve dekici in baldahin, ki se a še šivajo, bo tud to kmal. Komi čakam da se vse postavi. Tud mi2 bova to šele pol v januarju zrihtala, tam enkrat v začetku. Upam, da naju ne bo prehitel. Kar se pa tašč tiče je pa premal placa da bi vse kritike napisala. Kako bo z mojo, se mi tud sanja ne. Je tak tip človeka, da je navajena, da se ji vsi podrejajo in prilagajajo, zmeraj doseže vse kar si je zamislila, vsiljuje svoje mnenje tolk časa, da se ji vsi podredijo, sam mi2 pa zih ne bova tko shajale. Sem preveč samosvoja in samostojna. Pa vzgoja in razvajanje se mi zdita stvar staršev in ne babic, pa joooooooooooj. A se bova pobile, al bo pa popustila, jst nam. No v glavnem vse ki imamo take bolj čudne tašče, se lahko tolažmo s tem, da nismo same, da mamo sotrpinke po svetu Joj še mal pa bo. Zdej me pa že mal panika grabi. Kako za bom jaz rodila??? Nekak že, a ne. Pridne bodite, pište diplome, božajte buhije in kuhajte jotico!!!