|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
21.11.2007 15:31:45   
bamby
meti, sem mogla mal zamenjat avatar, ker je heloween že zdavnaj mimo user posted image
lara, jaz in katka krepko presegava po letih vse ostale user posted image , pa tudi če vas je nekaj, ki ste stare okrog 30. Midva sva že bližje 40im user posted image . Ampak midva se ne dava, sva po srcu še vedno mladi, pravkar bova na novo pečeni mamici.
Čeprav sem na bolniški nisem ves čas doma. Ne hodim veliko ven, grem pa vseeno. Pa grem v trgovino, peljem mulca k telovadbi in cicibanove urice, v LJ.....skratka kamor me nese pot. Če bi me kontrolirali ne vem, kaj bi jim točno rekla user posted image , nekajbi si že izmislila. Saj ves čas tudi ne moreš noter čepet, saj lahko še od tega zboliš. OK, drugo je, če imaš zabičano strogo ležanje, tako pa....
guerina, jaz imam že mulca nekaj več kot 4 leta starega. Tako da dolgčas mi ni user posted image , mi pa včasih dela sive lase user posted image .
mlavla user posted image  za pregled. Upam,da se ti bo bruhanje kaj ustavilo, ker to je zate postalo že prava nočna mora.
pina, mene trebuh boli skoraj vsak dan zadnje dni. Nekaj zaradi kisline v želodcu (taje višje v trebuhu), druga pa na višini kmalu nad popkom user posted image . Ta je po moje zaradi raztezanja maternice.
suzi, lepo da si tudi sebi kaj privoščiš da ne gre vse za otroke. Me itak bolj poredko pridemo na vrsto

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
21.11.2007 15:34:41   
bamby
katka, kako nimaš cotk, če imaš pa čisto polno omaro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
21.11.2007 15:38:55   
pina-1
suzi sej razmišljam, da bi res decembra doma ostala... tako al tako je težko sedet...pa za mio me tudi mora nekaj ostat...Sedaj pospešeno delam na temu, da počistim in zaključim zadeve ki so odprte pol še pospravim in adijo za eno leto.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
21.11.2007 15:40:32   
katka37
Bamby, potem pa se mi samo zdiuser posted image  Ampak dosti imam večjih stvari vmes. Mogoče jih moram jaz tudi poslikati tako kot imaš ti, pa se mi bo takoj zdelo da jih je večuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
21.11.2007 15:40:58   
Februarka08
Joj, kok ste se spet načvekaleuser posted image . Sm rabla pol urce, da sem vse prebrala - sem bolj lene sorteuser posted image .
Mlavla user posted image za štipendijo in dobro opravljen pregled...
Kaj bi zdele dala za eno konkretno alelujo... Sem se tko napokala kosila pri tašči, da trenerka pomoje že kar po šivih pokauser posted image . 3x sem vzela repeteuser posted image . Je bla tko dobra repa, pa še za alelujo je baje dobra, prav tašča...user posted image Upam. Zvečer probam še jogurt, kosmiče in pomarančo - je ena prej omenila... A to morm kar skup zmiksat, al kako? Upam, da nam šla že bruhat prej...
Zdej se grem pa še mal učit (sem se dons zelo malo!!user posted image ), potem pa malo tv-ja...

Aja, glede ZZZS-ja. Men jutr poteče tista pogodba, nove pa še nisem dobilauser posted image ... Upam da me nima bit kej strah. Sem šla že prejšen teden k osebni zdravnici, da je dala naprej vlogo za podaljšanje. Sicer sem pa jaz več ali manj doma, razen v petkih popoldne greva z mojim v kakšno trgovino. Upam da me ne dobijo ravno takratuser posted image , drugače ne hodim nikamor.
user posted image spet razgraja, zgleda da morm mal v vodoravno legouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
21.11.2007 15:45:52   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Zvečer probam še jogurt, kosmiče in pomarančo - je ena prej omenila... A to morm kar skup zmiksat, al kako? Upam, da nam šla že bruhat prej...

user posted image user posted image user posted image  ti samo pomarančo olupi in zmiksaj, pa dodaj v jogurt, pa še mal kosmičev zraven pa bo. od tega pa res ne boš bruhala. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
21.11.2007 15:46:30   
katka37
Pina, le ostani doma, če imaš možnost, pa se malo več z Mio požulita.

Suzi, lepo za nove čevlje, moramo sebe res tudi razvajati.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
21.11.2007 15:51:49   
mlavla
A katera že kaj o previjalni razmišlja..za naju bo to cel projektuser posted image ..ma zelo rada bi jo imela v kopalnici, a se še nisva poenotila oz. še iščeva ideje...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
21.11.2007 15:52:45   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Dejte povedat tiste, ki ste že dalj časa na bolniški, tako da vas ima čez že ZZZS, a ste čist skoz doma? In če niste, kaj boste imele v opravičilo, če boste mogle na zagovor? Jst ne vem, če bom zdržala, da bi bila skoz noteruser posted image .

Jaz sem na bolniški prek ZZZS in seveda grem tud kam, ampak večinoma tja kamor res moram, ker si ne predstavljam, da nebi šla nikol v trgovino, al pa osebnih opravkih. Pa na kakšen obisk tud seveda, saj tam sedim, doma pri starših ali pa sestri pa tud ležim, če je treba. Naj se v rit ugriznejo, če mislijo, da blefiramo in smo doma in nas morajo na te fore 24 ur bit doma utesnjevat. jaz res ne hodim okrog, po trgovinah, lokalih,...da ne zgleda kot da res blefiram, ampak če bom pa 24/7 doma me bojo pa na psihiatriji zdravli. user posted image  S čem bi se pa zagovarjala pa ne vem, sej itak na odločbi piše da lahko zapustim prebivališče samo v primeru obiska zdravnika, tako da ...user posted image
Ampak me pa zanima kako te sploh lovijo če si v bloku doma? Sej jaz se že tko, če kdo zvoni kako čudno uro zjutri, ne oglašam na domofon, v blok pa ne morejo kar tko, če bi pa že pršli, pa ne vejo v katerem stanovanju živim, če nimam na vratih napisano. user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
21.11.2007 15:56:40   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Zvečer probam še jogurt, kosmiče in pomarančo - je ena prej omenila... A to morm kar skup zmiksat, al kako? Upam, da nam šla že bruhat prej...

user posted image user posted image user posted image  ti samo pomarančo olupi in zmiksaj, pa dodaj v jogurt, pa še mal kosmičev zraven pa bo. od tega pa res ne boš bruhala. user posted image

user posted image Sem pač tepkauser posted image ... Bom nardila tko, hvala.
Sm pozabla še povedat prej, da že v soboto dobiva sobico... Iiiiiii, komaj čakam da jo poslikam. user posted image user posted image user posted image

Joj, še kar čvekam, zdej pa res morm počas it.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
21.11.2007 15:57:14   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
mlavla bravo za štipendijo... kako se pa to obnese med porodniško?????

a to misliš glede na to..koliko obveznosti mi bo uspelo opraviti med tem študijskim letom?Ali  misliš na to..če jo bom dobivala vzporedno s starševskim dodatkom?
Kolikor vem mi pripada tako štipendija kot straševski dodatek, pa po rojstvu še otroški dodatek...
če te pa še kaj zanima pa le vprašaj...

mlavla, dobro da je vse ok. kaj pa prvijo za cuker teste, bodo veljavni al boš mogla ponavljat???
glede šopinga...zimski čevlji za 30 evrčkov...se mi zdi poceni, pa še nujno sem rabla nekaj za v sneg, pa da nima pet, ostalo pa so ble same drobnarije, ki jih rabimo vsak dan. user posted image

ja upam, da mi ne bo treba ponavljati testa..glede na to, da ti kri vzamejo po eni uri, ko spiješ tisto tekočino...jst sem pa bruhala 10min pred tem, ko so mi vzeli kri..najbrž nima to več vplivauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
21.11.2007 16:02:39   
Suzi*
Mlavla, glede previjalne....midva sva jo čist zimprovizirala. Imela vsa eno pisalno mizo preveč, pa sva gor dala naredit eno večjo leseno ploščo, pa gor 15 cm visoke oblečene trde pene čez vso površino, pa eno desko ob strani, da je malo roba, če se dete kotali (drugače stoji v kotu). spredaj smo pa namontirali vodilo in dali zavesice iz preprostega belega blaga. na steno nad previjalno smo namontirali dve polici za razne kremice itd.....in je super. Res je fino, da je previjalna tolk dvignjena, da ko previjaš, ne trpi križ!!!!!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.11.2007 16:03:15   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

mlavla, smo opazile tvoje poročanje, ampak tako klaframo nasploh, da včasih odgovorimo šele čez pol ure. Jaz pa tudi tako pozabljam nasploh, da sem čisto obupana na trenutke. Bravo za štipendijo.

sej drugače ni panike, samo ko pa res tako hitroooooooooooo čvekate oz. čvekamo, da se kdaj kaj kar zgubi..pač smo bolj čvekave sorte user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.11.2007 16:05:57   
pina-1
samo še eno urco pa grem domov...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.11.2007 16:07:54   
Suzi*
ja, vidiš, pina, še celo jaz ti delam družbo, da ti hitreje mine dolga sreda.. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.11.2007 16:09:01   
MetiLu
danes pa res ne mine tale delavnik user posted image  še pol ure...

Mlavla, jaz sem tud cel projekt naredila iz previjalne, ker nama jo bo naredil svak (je tišler) in bo zgledala nekako takole: naredu bo okvir za na oba stroja (pralni in sušilni, ki stojita eden zraven drugega), gor ploščo, ki bo na eni strani uokvirjena s treh strani za previjanje (kjer pride še blazina), kolikor bo pa ostalo (cca. 50 cm) mi bo pa gor naredil še dva predala, za najnujneše stvari user posted image  seveda jo bova imela v kopalnici. Naročila pa sem, da jo hočem imet namontirano do konca decembra!! user posted image user posted image

Nazadnje pa me je zagrabilo, da bi za v spalnico kupila še eno ožjo in malce višjo omaro, kot pa je komoda, ki jo že imava, da bi lahko tja spravila cunjice user posted image  

Punce, jest vam pravim, gnezdenje se je že začelo.... user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.11.2007 16:09:05   
katka37
Mlavla, jaz previjalno na srečo še imam staro, tako da imam en problem manj. Imam pa tako s tremi predali in banico, bo že še zdržala.

Februarka, super za sobico, čimprej pofotkaj, ko pride.

Larisa, tudi jaz sem doma v bloku, ampak vhod imamo odklenjen in na vratih je ime. Je pa res, da me je marsikdaj kdo iskal in spraševal, kje sem bila, jaz pa sem spala, v spalnico pa ne slišim zvonca.Tako da nimam pojma, kaj takrat. Pa če se tuširam tudi ne skačem do vrat. Ampak baje se še isti dan čez nekaj časa vrnejo in še enkrat preverijo.Včasih pa tudi moramo k zobozdravniku.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.11.2007 16:10:11   
pina-1
mlavla ravno to sem mislila kar si povedala...nisem vedela kako je s tem ko nastopiš porodniško... no važno da dinarčki bojo..vsaj tako da država psokrbi za mame študentke

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.11.2007 16:14:27   
katka37
Suzi, slikica previjalne sledi?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.11.2007 16:15:55   
pina-1

ja, vidiš, pina, še celo jaz ti delam družbo, da ti hitreje mine dolga sreda.. user posted image

user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.11.2007 16:17:34   
Suzi*
katka, bom jutri dala kako fotko gor. zdele mož prihaja, gremo mal ven.

papa

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.11.2007 16:18:32   
Suzi*
pinči, boš mogla zdržat še mal brez mene. obveznosti kličejo. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.11.2007 16:19:26   
pina-1
glede previjalne... midva sva v ikei kupila predalnik na 4 predale..sedaj bom samo gor dala delat še eno večjo leseno ploščo in gor bom dala previjalno podlogo... bom poiskala predalnik pa ga pripopam gor.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.11.2007 16:22:38   
pina-1
evo tak predalnik mamo mi...

user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.11.2007 16:23:42   
pina-1

katka, bom jutri dala kako fotko gor. zdele mož prihaja, gremo mal ven.

papa

opa opa opa...suzika uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri raport...

se meni zdi, da se bo v NM treslo danes... bo jote na kubikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?