|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
22.11.2007 11:12:28   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image .....od mene dobite dietni štrudelj, hahaha. user posted image user posted image user posted image   da ne bom kriva za kak dodaten gram na vagi! user posted image

user posted image user posted image user posted image , tudi tak bo OK user posted image

Še katera kaj???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.11.2007 11:12:44   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

štrudelj za naslednje srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa dobite geslo user posted image

user posted image Za štrudelj pa res ni problem.Jest sem imela v mislih kakšno....nutela torticouser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
22.11.2007 11:13:04   
MetiLu

user posted image .....od mene dobite dietni štrudelj, hahaha. user posted image user posted image user posted image   da ne bom kriva za kak dodaten gram na vagi! user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa na enem koncu samo sirovega za mene, brez kakšnih jabolk al pa rozin, NE MARAM!!! user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.11.2007 11:15:44   
bamby
No, lepo lepo.... zdaj imamo že štrudelj in nutelino tortico user posted image user posted image user posted image . Samo da je ne boste takrat slučajno kam pomaknile user posted image user posted image user posted image user posted image  in bomo na koncu izvisele brez vsega user posted image .

Še katera kaj.... geslo je vse bližje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.11.2007 11:17:45   
misar
Ja zdaj sam sladko na prazen želodec ne bo šlo, nas bo zgaga pekla ko user posted image , tako, da jaz za prej ponudim en domač mesni narezek...za tiste, ki ste pozitivne na toksoplazmo...ostale pa sirčka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
22.11.2007 11:22:41   
vrtnica76
Meti,držim pesti, da ti ne bo treba veliko popravljat.Če se jaz spomnim svoje diplomske...user posted image mentorca mi je kr skos neki popravljala in sem mogla še kup stvari dodat-če bi blo po moje,bi blo tut brez tistga dobr.No ja,en kup živčkov ti gre za en pildek na katerem piše DPLOMA-ampak se pa pri plači pozna,to je pa tut neki.In kar je najpomembnejše NE VISI TI NAD GLAVOuser posted image in si rešena.Sej bo.Sam še mal stisni zobe.Si že zelo daleč prišla! 

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
22.11.2007 11:23:15   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image user posted image user posted image  pa na enem koncu samo sirovega za mene, brez kakšnih jabolk al pa rozin, NE MARAM!!! user posted image user posted image

točno takega sem imela v mislih!!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
22.11.2007 11:23:44   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Pinika moja...pač pride tak dan...samo premagat ga morama. Jaz ti dajem mojo ramo da se naslonišuser posted image

najbolje da se skupi na kaki kvi dobiva, pa se na ramena nasloniva in jokava.... bi po moje to blo najboljše zdravilouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
22.11.2007 11:25:57   
Februarka08
Dejte se mal ustavituser posted image . Uh, kok mam za prebrat, ker me malo ni bilo doma...
Sem bila pri mojih babnicah v službi, mi je šefica obljubila, da mi bojo pogodbo podaljšaluser posted image user posted image pa še odločbo sem ravno dobila, da mam do 24.1. bolniško - se pravi do porodniškeuser posted image . Vse lepo in prav...
Zdej morm it pa čajčka si pogret, cune obest pol enkrat pa vse prebrat, kar ste načvekale... To bo dela...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
22.11.2007 11:26:45   
pina-1
jaz spečem enega skutinega, enega višnjevega, pa enega jabolčnega...
pa prinesem še cel pekač domačega kruha : polnozrnatega, črnega in belega...
pa še eno joto skuham ..samp dajte GESLOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
22.11.2007 11:29:54   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Pinika moja...pač pride tak dan...samo premagat ga morama. Jaz ti dajem mojo ramo da se naslonišuser posted image

najbolje da se skupi na kaki kvi dobiva, pa se na ramena nasloniva in jokava.... bi po moje to blo najboljše zdravilouser posted image user posted image

Oja za mene ziher...sploh če bi prišla na obalo na kavo. Tu v mariboru ni ravno neki luft. Čeprav se govori, da tut v kopru ni neki luft ane. Veš kolko raje bi zdaj sedela s tabo na kavi in čvekala tja v en dan, kot pa tu bulila v to kocko pred mano...da že kockasto vidimuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
22.11.2007 11:30:36   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Meti,držim pesti, da ti ne bo treba veliko popravljat.Če se jaz spomnim svoje diplomske...user posted image mentorca mi je kr skos neki popravljala in sem mogla še kup stvari dodat-če bi blo po moje,bi blo tut brez tistga dobr.No ja,en kup živčkov ti gre za en pildek na katerem piše DPLOMA-ampak se pa pri plači pozna,to je pa tut neki.In kar je najpomembnejše NE VISI TI NAD GLAVOuser posted image in si rešena.Sej bo.Sam še mal stisni zobe.Si že zelo daleč prišla! 

maj sej, jest jo če cel elt neki prelagam ravno zaradi teh dodatkov... Ah upam, da bo šlo skoz. Me je že kar malo strah njegovega maila...
Ampak bom najsrečnješi človek na planetu, ko mi NE BO VEČ VISELA NAD GLAVO!!! user posted image user posted image user posted image

Pinči in Janey user posted image  in en velik user posted image  obema, sej bo boljš user posted image

Misar, mesni narezek bo tud user posted image user posted image . Zdej mormo sam še lokacijo za tale piknik najdt user posted image user posted image user posted image
Suzi, že veš kaj mam rada user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.11.2007 11:32:34   
vrtnica76
Ej pina,ustavi konje.A misliš, da bomo res lohk tolk pojedleuser posted image user posted image .V tem primeru pa bo ene aleluje-cela operauser posted image .Bomo tam lahko kar celo noč,ali pa od božiča do novega leta.To bo žuuur!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.11.2007 11:37:36   
vrtnica76
O ti lumpe, kakšen lušt ste mi naredile s temi dobrotami.Sem snedla že pol milke z lešniki, zdej ima pauser posted image nogometno tekmo.Upam, da mi ne zlomi kakšnega rebrauser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.11.2007 11:38:33   
bamby
Imamo že štrudelj in
nutelino tortico,
jaz za prej ponudim en domač mesni narezek in sirčka,
jaz spečem enega skutinega, enega višnjevega, pa enega jabolčnega...
pa prinesem še cel pekač domačega kruha : polnozrnatega, črnega in belega...
(peki so: suzi, vrtnica, misar in pinči)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce dobro vam gre user posted image ..... a mislite, da je že cajt za geslo user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.11.2007 11:50:03   
Suzi*
bamby, te bomo po riti našaškale, če ne daš gesla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.11.2007 11:56:33   
Janey
Pinči in Janey user posted image  in en velik user posted image  obema, sej bo boljš user posted image

Metika hvala...
punce zlate ste..fino je če lahko komu malo pojamraš..user posted image  za vse vas

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.11.2007 12:01:07   
pina-1
nisem brala kar ste zdej napisale...samo nekaj moram nardit...

naši suziki moram enega lubčka poslat... Hvala zlato , ker si me spravla v dobro voljouser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.11.2007 12:05:06   
pina-1
bamby in vrtnica uskladita se...eni je preveč eni pa premalouser posted image user posted image user posted image user posted image

GESLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

janey pri nas je tudi grdo vreme...mogoče bi čvek pa pregnal oblake.

grem na malico pogledat kako pižamo mi je mami zbrala

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.11.2007 12:12:46   
Janey
joj pina...zdaj pa si ti mene spravla v dobro voljo...ko si rekla da greš pogledat kako pižamo ti je mami zbrala...meni je mami kupila ene škorenčke in me čakajo pri njej. Danes grem po njih...komaj čakam...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.11.2007 12:13:45   
Janey
bamby ne pusti se prosit...če si kdo zasluži geslo za kaj v zameno sem pa to jaz...sem vas 2 dni pridno lepo hranila z vsemi dobrotami, ki ste si jih zaželele. Zdaj pa že daj to geslo bemti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.11.2007 12:17:56   
lillchy123
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
22.11.2007 12:19:21   
lillchy123
Punce, se bo bamby še prestrašla no. A ne veste, da je user posted image ? user posted image user posted image
Bamby, ampak jedle bomo pa dober,ne?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.11.2007 12:43:30   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Punce, se bo bamby še prestrašla no. A ne veste, da je user posted image ? user posted image user posted image

Lilči, dobro,da te imam, da vsaj ena poskrbi zame user posted image . Zdaj so vse navalile kot nore user posted image .
Jedle pa bomo ja, če se ne bojo takoj premislne, ko bojo geslo dobile user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.11.2007 12:47:58   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

In zgledale nekako takoleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?