|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
12.11.2007 12:32:14   
dolenjka
Jp, čevljar. Sej jaz tut nisem verjela, dokler nisem vidla? Sam sem rajš v avtohiši naročila, je baje boljš kvaliteta user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 876
12.11.2007 12:39:38   
katka37
Čevljar-dobra forauser posted image

Jaz pa cmoke sploh ne delam več doma, pa še soseda boljše naredi, se kar k njej povabimo.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
12.11.2007 12:41:48   
Februarka08
Vas morm neki vprašat - upam, da mi boste pomagale, čeprav bo vprašanje mal čudnouser posted image (ja, kerga naj pa vprašam, če ne vas...)user posted image . No v glavnem, opazila sem (že kar nekaj časa nazaj), da se mi okrog bradavic na kolobarju pojavljajo eni čudni taki čist majhni izrastkiuser posted image . Ne znam jih drugače opisat. Teh prej ni bilo, tako da jih povezujem z user posted image . Zanima me, če ima še katera kaj takega? 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
12.11.2007 12:42:05   
misar
katka..povej katera je tvoja soseda, še jaz pridem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 879
12.11.2007 12:50:33   
itata
februarka: žal (zanekrat) ti ne morem pomagatuser posted image  
katka: ja sam res, kaj pa če bi nas soseda vse povabla, da mal prevermo a so res tko dobri, jaz nič ne verjamem dokler ne probamuser posted image

moj user posted image  se tud umiri, ko da moj roko gor. mene pa SKOZ brca,  če dam roko gor. in to direkt tja k jo držim. to mi sploh ni jasn kako ve kam mora brcnit. zadnjič enkrat sem ga z Angel Sounds poslušala pa dam tisto reč na trebuh in me direkt vanjo brce - pa je dal prej čist mir -> zato sem se sploh odločla ga poslušat, da vidim kje ždi... tko da je že zdej nagajiv na ful!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 880
12.11.2007 12:51:17   
mami28
Ojla čveke!

Sej nisem uspela vse prebrat, je preveč od petka user posted image

Vidim, da anadrej lepo skrbi za statistiko in ureja seznam, tako da bi pošiljam še moje podatke:
PDP 24.02.2008,
28 let,
prva user posted image ,
krvna skupina: 0+,
pregled: 23.11.

Uživajte!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 881
12.11.2007 13:02:03   
pina-1
februarka a so ti izrastki podobni mozoljčkom..jaz mam polno takih in se ne sekiram.

glede cmokov, jaz nardim čisro isto testo kot za navadne njoke in pol noter samo slivo stisnem in nardim lepo kroglico... enostavno kot pasulj:)))

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.11.2007 13:05:42   
Februarka08
Ne, niso mozoljčki... Taki čisto majhni izrastkiuser posted image . Mah, saj ni važno... Upam da izginejo...

Zdej se morm pa res en dan polotit teh cmokov, ste mi nardile take lušte da sm mogla že neki pomalcat pred kosilomuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 883
12.11.2007 13:09:08   
anariya

Ojla, kaj boš pa za južno kuhala.lpuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 884
12.11.2007 13:14:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

No v glavnem, opazila sem (že kar nekaj časa nazaj), da se mi okrog bradavic na kolobarju pojavljajo eni čudni taki čist majhni izrastkiuser posted image . Ne znam jih drugače opisat. Teh prej ni bilo, tako da jih povezujem z user posted image . Zanima me, če ima še katera kaj takega? 

To se je tud men naredilo v 3 mesecu nosečnosti, zgledajo kot mozoljčki pa to niso. Sem pa takrat na netu prebrala, da pomaga če nosiš bombažne modrčke. Jaz sem si takratitak mogla večjega kupit, pa sem vzela bombažna in se je izboljšalao, zdej so pa čist normalne. No, mal so temnejše in izbočene, se priprabljajo na delo user posted image

Sicer pa sporočam, da se ne počutim najboljš. Čist brez energije in moči sem,pa kar skoz se mi mal v glavi vrti...Počakam še do dveh, ko začne moja dohtarca delat, pol pa grem do nje, upam, da mi bo dala par dni bolniške. Vam javim popoldan. Pridno čvekajte naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 885
12.11.2007 13:19:40   
vrtnica76
Meti, upam da ni kej hujšega pa dobro opraviuser posted image !Res bo bolš, da mal počiješ in si nabereš sveže energije.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.11.2007 13:20:12   
polonca78
vidim, da se pridno čvekanje nadaljuje! user posted image

tudi pri meni je tako, da ko da dragi roko gor na trebuh, se mali umiri. verjetno čaka kaj se bo sedaj zgodilo. dostikrat se pa ne pusti motiti, tako da ga ujame pri prevalih. očitno pa mu že zmanjkuje prostora, ker je spremenil oz. dodal nove gibe. zdej dostikrat začutim kako se lepo počasi obrne, se mi prav po trebuhu pozna, ni pa to tisti sunkovit gib, ko stegne nogo. 100 na uro sem srečna, ko vidim malega kako raste in me brca. se mi zdi, da večji ko imam trebuh, bolj sem srečna. pustimo tisto skorajšnjo depresijo, ko stopim na vago in kile vztrajno rastejo. user posted image gledam kolegice, ki so še vedno tako suhe (valda, če niso noseče user posted image ) in kar malo dvomim, če bom jst tudi še kdaj taka ali bom za vedno ostala taka račka. user posted image user posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.11.2007 13:37:48   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Ojla, kaj boš pa za južno kuhala.lpuser posted image user posted image

Danes je špinača (železo) in pire krompiruser posted image , za mojega pa zrezki v omaki... Pa ti? Kaj imaš?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.11.2007 13:40:19   
anariya

Jz bom pa kar široke rezance v smetanovi omaki, pa skledo solate nardila,lp

Neposredna povezava do sporočila: 889
12.11.2007 13:41:57   
pina-1
punce kaj se na daleč vidi da se meni nič ne da delat???? tu pa je tudi neko zaatišjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
12.11.2007 13:46:15   
anariya

Ah, saj bo, boš vidla, zelo kmalu bomo tudi me imele v naročjih naše štručke,lpuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.11.2007 13:53:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

punce kaj se na daleč vidi da se meni nič ne da delat???? tu pa je tudi neko zaatišjeuser posted image

Ja, nič kaj živo ni tukaj danes gori...user posted image Se vidi, da je ponedeljek...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.11.2007 13:55:31   
pina-1
jah februarka..je bil zgleda vikend preveč zgovoren..je že bolši ko je za vikend mir pol so pa vse tuki in mi delajo družbo... tak lep sonček je zuni mi pa tu noiter zabrakadirani v pisarni in še eno debelo uro in pol moram bit tuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
12.11.2007 13:58:50   
Februarka08
A do pol štirih delaš? Bogauser posted image . Upam, da ti čimprej mine... Danes sigurno ne bom nič prismodila na štedilniku, al pa bom glih dons, k skoz hodm nazaj gledat, če je že kaj novega...user posted image user posted image

Naj vsem v službi čim hitreje mine, potem pa ven na sončka!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.11.2007 14:03:37   
vrtnica76
ja,tut meni se nič ne da -še tipkat neuser posted image .Prejle sem šla mal prečekerat kakšne cotke sem kej dobila, pa sem ugotovila, da bom nekaj še mogla dokupit kakšne žabice do pasu in body, ki se zapenja ob strani pa seveda kombinezonček, ker še vedno nisem našla nič pametnega.Po akupih greva pa z user posted image jutri, ko opravim pregled pri kardiologu.Joj, pa še za našo punco morm kakšne pulije nabavt, ker so ji kar naenkrat rokavi nekam kratki ratal.Kolk raste ta mularija!user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 895
12.11.2007 14:15:14   
pina-1
jaz pa kar odlašam s tem pregledovanjem cunj...čakam da mio preselimo, da lahko pospravim uni prostor kjer mam vse cunje, da lahko sploh do njih pridem.... Mam pa ogromno še pri poročni priči... jao ma bo dela decembra in januarja.... me je kar malo strah vsega tega pripravljanjauser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.11.2007 14:17:01   
katka37
Misar in ostale, to pa je skrivnost, sosede ne izdam, že mi ogromno pojemouser posted image .

Sem pravkar končala s pečenjem palačink, jih moram vedno napečti kar nekaj, moji dečki presneto radi jejo.

Februarka, tudi jaz sem si enega zadnjič skoraj odtrgala, baje da je to v nosečnosti normalno, da se pojavljajo ti izrastki.user posted image

Meti, javi potem.

Ojoj, uboga Pina, naj ti čimprej mine.user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.11.2007 14:20:27   
dolenjka
No, midva z user posted image  sva se najedla gratiniranih testenin user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj se mi je pa kar nekaj dela nabralo user posted image  ob 15h imam pa tisti redni zdravniški pregled pri nas v službi, ki mi je zadnjič odpadel. Se mi prav nič ne da s tisto čarovnico v francoščini lomt. Glede na to, da razume anglešk razmišljam, da bi se kar v angleščini z njo pogovarjala, ona naj mi pa v fr odgovarja (ker baba ne zna anglešk, pa medicino je študirala user posted image  )
user posted image  user posted image  user posted image
JOj, jaz bi pa mal bolniške, recimo 1 mesec, pol pa itak že porodniško začnem user posted image  user posted image  user posted image

AJa, pa še 26x grem v službo (največ, če ne manjkrat user posted image  )

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.11.2007 14:22:29   
dolenjka
Aja, kar se pa izrastkov tiče, so se pa tudi men pojavli neki majhni čudni user posted image  A to naj bi bilo normalno? A pa pol zgine, al bom tudi v bradavice deformirana do konca življenja? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
12.11.2007 14:29:11   
Februarka08
Sem se še drugje pozanimala glede teh izrastkov in je baje to normalno v nosečnosti, tako da sem si kar malo oddahnilauser posted image .
Še malo, pa bo kosilo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?