|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
12.11.2007 19:59:49   
bamby
Na joto se pa jaz zmerom pripravim, ampak ponavadi se nerada skuha user posted image user posted image user posted image . Bo pa težka nocoj joto kuhat, ker user posted image  že jamra, da ga glava boli user posted image . Mu grem prec Lekadol dat user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.11.2007 20:05:25   
dolenjka
POvej tastarmu, da za glavobol najbolj pomagajo živi obkladki, pa zelo pogosto!! user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.11.2007 20:07:05   
bamby
Itak, pa na ta spodnjo glavo user posted image user posted image user posted image  najbolj pašejo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.11.2007 20:07:56   
*Naja
Evo jst sem prilimala še dve novi fotki mojega bauha....pridno raste skupaj z joškiuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.11.2007 20:08:15   
dolenjka
In jaz grem tebi nekaj razlagat in svetovat user posted image  Pa sej sem več kot očitno vajenka zate, v večih pogledih user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.11.2007 20:10:39   
dolenjka
Lep buši Lara user posted image  user posted image  user posted image  MOjga dobite v četrtek, obljubim! Sam upam, da mate dost velike monitorje, drgač ne boste celga na enkrat vidle user posted image  user posted image  user posted image

Zakaj nas pa naša ella samo opazuje in nič ne piše user posted image  Ella dobro jutro user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.11.2007 20:14:26   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

In jaz grem tebi nekaj razlagat in svetovat user posted image  Pa sej sem več kot očitno vajenka zate, v večih pogledih user posted image  user posted image  user posted image

Men se zdi, da pri februarkah nobena ne zaostaja, ker drugače ne bi zdejle s trebuhom hodile user posted image user posted image user posted image .

Ello pa tudi jaz pogrešam. Kje hodi ta naša punca user posted image . Se nam res nekaj skriva zadnje ačse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.11.2007 20:16:11   
dolenjka
Zgorej vidim, da je prijavljena na temi, sam verjetn je od preveč jote tko utrujena, da se ji tut tipkat ne da user posted image  Mal mi je sumljiva user posted image  user posted image  user posted image  Pomojem velik kuhajo zadnje čase user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.11.2007 20:16:45   
bamby
Lara, si se ti namerno tako slikala, da tvoj trebušček zgleda tako majhen user posted image user posted image . Saj je lušten, ampak v primerjavi z mojim bi ti pripisala komaj 3. mesec user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.11.2007 20:17:42   
bamby
Če le kaj februarke prebira, se ji lušti po joti delajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.11.2007 20:19:21   
dolenjka
Ja sej, o tem govorim. In pol daje svojmu obkladke, pa se po šporgetu preganja in tko naprej.... da ne bomo šli v detajle, a ne ella?? user posted image
Sploh nas ne šmergla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.11.2007 20:22:29   
bamby
dolenjka, elle ne boš zdejle premaknila user posted image . Morda te zdajle bere in si misli svoje user posted image , dragemu pa obkladke daje (ker ga glava boli user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.11.2007 20:28:08   
Februarka08
No, sem vas le prebrala... Sem bila ves čas prijavljena, ampak sva šla sobico za našega user posted image naročit in me ni bilo dolg doma... Kolk je vse drago???!!!user posted image Ja, madona, sej ne bo iz zlata... Oh joj, upam da nama rata vse tole... Dobr, da nama vsaj voziček kupita stari mami - to naj bi bilo baje v navadiuser posted image . Ok - jest sm to prvič slišala, ampak sem kuj zauser posted image .
Kdor kol me sreča in vpraša kdaj mam rok, mi rečejo da imam majhen trebuh za ta časuser posted image ... Sem se že res začela spraševat, kaj če je user posted image ful majhen in mu kaj manjka. No, sam vidim da majo ene še manjše, tako da... Mislim, da ni panike. Tolk mejhen pa moj spet ni!!

Lep večer vsem, jutri pa ponovnouser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.11.2007 20:32:44   
Anonimen
oj babe ga serjete user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede bolniške mate najbrž kar prav... bom počivala.

Dolenjka, žal moj dragi nočno zaključi ob sedmih zjutraj, tako da bom ežko celo noč noge u luft držala user posted image user posted image user posted image
Bom pa tolk bolj spočita zjutraj ko pride user posted image

Čeprav ne vem koliko ga bom še kej premamila z joto, kar ne neha s tem, da se boji da bo malega poškodoval... haloooo, jest več kot narisat mu ne morem user posted image

Zdele moderatorjem pišem mail, da mi popravijo moj prejšnji profil Meti7707, sem uspela zrihtat domač mail, pa ga moram še na RR spremenit, pa da ne bo tako kot zadnjič, ko me je ven vrglo, nej mi kar oni popravijo...

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
12.11.2007 20:37:03   
dolenjka
Nč meti, na tvojem mestu bi si 2 para lisic od tastarga sposodla. Mu zapneš roke, pa noge (on jih itak ne rab narazen držat user posted image  ), pol bi se ga pa pošteno lotla - za naprej in za nazaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.11.2007 20:46:50   
Anonimen
Ja ne gre čist tko user posted image  ker opremo pušča v službi, od lisic je pa tko ključek zgubil in bi bilo neugodno potem patruljo klicat da ga pride odklenit user posted image user posted image user posted image

Me je pa razveselil zdele user posted image user posted image user posted image  jutri gre direkt z nočne na prej delat (stricu pomaga privat, malo fuša, kadar ma cajt pa še kakšen dodaten € domov prinese)... tko da bom spet cel dan sama doma user posted image  in itak ne bo nič z joto, ker bo zvečer samo dol padu...

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
12.11.2007 20:51:08   
dolenjka
Idealno! user posted image  user posted image  user posted image  Takrat pa ti v action in gaaassss user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pol bo pa člank v Slovenskih novicah: Policist posiljen user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.11.2007 20:51:53   
*Naja
bamby- moj user posted image me vsakič, ko gola poziram pred ogledalom in se mažem, samo nemo opazuje potem pa izjavi:"Kolk maš pa ti veeeelik trebuh!" In potem mu jst že stotič eno in isto nabijam, da če je že sploh vidu kdaj kako user posted image .
Glede na to, da nosim spredaj, bom verjetn res med tistimi, ki se bomo ponašale s kr orenk bauhijem...Mogoče slika prnese tudi svoje in se ne vidi tolk dobr...in zgleda manjši.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.11.2007 20:59:32   
Anonimen
joj Dolenjka user posted image  pride že s tako  utrujeno faco čez vrata, da niti pomislim ne,da bi še po njemu skakala user posted image user posted image

No, pa sej se punce tud same znajdemo, če od dedcov ni nič, a ne? user posted image user posted image

Lara, ful lep bauhi, samo men se zdi pa majhen za 26 tednov, tak prov luškan user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
12.11.2007 21:03:07   
dolenjka
No sej, načinov kako se pocrkljat je res več, sam če bi jaz mogla tko stradat bi si on to debelo zapomnil, ker kot se je v Jugi reklo: kolo sreče se okreče user posted image

Pri nas sem itak jaz bolj pri "ta lenih" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.11.2007 21:08:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pri nas sem itak jaz bolj pri "ta lenih" user posted image

Pri nas pa tud jaz, vsaj zdej ko bauhi raste user posted image  me prov zanima, če se bo situacija po porodu kej zboljšala al bo še slabš?

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
12.11.2007 21:11:20   
dolenjka
Naj naši dragi in me ne pozabimo, da prvih 6 tednov je ziher suša, pol pa kokr kdo oz. katera user posted image  Upanje umre zadnje user posted image

Mene je križ do konca izdal. Grem ga mal na kavč poravnat, pol pa ajat, da bo prej sreda zvečer in mogoče kaj jote user posted image

Ajd Meti, stara sablja user posted image , se tipkamo jutri, ker ti bo itak dolgčas doma, diplome se ti pa ne bo dal pisat! Pa pazi, da ti Karat napolitank prehitro ne zmanjka. Mojih že ni več user posted image

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.11.2007 21:11:52   
Marusah
Joj smo hecne...že zdej se pritožujemo, da ni nič jote na jedilniku. A si lahko predstavljate po porodu, ko jo pa res vsaj 2 meseca 100% ne bo user posted image  Potem pa naj nas še kdo obsoja, da smo tečne. Tako dolgo brez jote - kako človek ne bo tečen user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.11.2007 21:12:16   
Anonimen
Na tem prenosniku bo definitivno najprej najbolj obrabljena tipka F5 user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa mal pred TV, neki prigriznit in spat. Se slišmo jutri, bom cel dan tle gor visela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
12.11.2007 21:13:31   
Marusah
Lep večer vsem....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Ime za punčko:
Nezy85

Klara (43%)

Melani (16%)

Miša (8%)

Kaja (33%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!