|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
12.11.2007 10:43:08   
lillchy123
Aja, pri nas imamo novo user posted image user posted image !!! Je svakinja v soboto rodila. user posted image user posted image Čisto na express. Še do porodne niso uspeli prit, je rodila kar v sprejemnici!user posted image  Upam, da ima spravljen recept za tako hiter porod in da ga bo delila z mano.user posted image user posted image  Bo pa naš frajer res blažen med ženami. Edini fant v celi familiji. Razen, če bo punčka? user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.11.2007 10:43:22   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: itata

tko me križ boli, da se bom mogla kar na masažo prijavituser posted image

Pri nas je blo pa v soboto ravno zarad masaže v soboto zvečer fuluser posted image .Sem mojmu stokala, da me ful križ boli, pa mi je reku naj grem pa ležat.Pa sem mu odvrnila, da bi mi bol pomagal, če bi me mal zmasiru, pa me je user posted image
da pa on ne zna masirat.Valda mi je blo fuluser posted image .A se ne more vsaj mal potrudit zame in me mal pocartatuser posted image .No ja, na srečo sva zvečer pol mal jotice skuhala, pa sm bla mal bolš-ampak tega ne bom pozabla.Mu kr mal zamerim.

< Sporočilo je popravil vrtnica76 -- 12.11.2007 10:44:47 >

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.11.2007 10:45:35   
nuka
Tale vikend je bil pa obup. Najprej sva se z mojmu počla tko da sva se šele danes zjutraj začela mal zgovarjat. Danes zjutraj me je na pošti tud tako razjezila da sem rajš kar obrnila pa šla. Je malo manjkal da ji nisem pokazala kakšen user posted image smo lahko tečne nosečke. Sem šla po paket in sem mela sabo svojo osebno in osebno od mojga. Pa ni blo dobr. Ker se ne piševa enak (pač nisva poročena) in ker imava oba naslove drugje ne tam kamor je bil poslan paket. Smo se letos preselil in še nisva menjala dokumentov ker je pač tale naslov samo za 2 leti. Mi je rekla da nimam nobenga dokaza da živiva skupaj in mi ni hotela izročiti paketa. Ampak jezna sem pa najbol zato, ker naju oba pozna (je bivša sošolka od mojga) in ve da sva skupaj.

Sem pa ta vikend očitno mal pretiravala z delom pa sprehodi. Me je včeraj začela bolet sramna kost. In to tako močno da sem komaj hodila. Po stopnicah sem šla kar po vseh štirih user posted image .  Spala sem pa tudi vsega skupaj slabe 3 ure. So me celo noč dajal krči v nogah pa še tamal se je 2x zbudil.

Jah glede tašč. Midve se čist zastpva od kar se je preselila 200 km stran user posted image . Po tel. se tako al tko ne slišva. Tiste 3x na leto pa raj ignoriram njene izjave.

Mi bomo mel pa danes kar češplove knedlne za kosilo pa verjetno bom nardila kompot iz mešanga sadja (kivi, banana, grozdje, mandarine, jabolko).

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 853
12.11.2007 10:51:19   
itata
vrtnica: zato se bom jaz lepo obnila na mojo profesionalko, ki me bo za 23 eur eno uro masirala fuuuul dobr in me bo križ zihr nehal boletuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
12.11.2007 10:52:26   
Februarka08
Joj, men tud moj mori za češplove knednle že neki časa... Pa naute verjele - še nikol jih nisem čist sama delala in si jih ne upam polotituser posted image . Ja, enkrat se jih bo treba, ni kaj. Sam zdej češpel niuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.11.2007 10:53:23   
Janey
Kaj je bilo ta vikend? Je bilo kaj v zraku, al so naši res vsi tako napeti ker se bliža dan d. Se mi zdi da jih zdaj najbolj potrebujemo, oni pa odpovedujejo. Mislim, da te ne more zmasirat..aaaaaa...pol pa se še krega na tebe češ sej ne znam...pol daj pa pare pa grem nekam k profijuuser posted image user posted image user posted image  pa se mi zdi da tut jotica več ne pomaga...ko jih živci dajejo. Mogoče pa moramo bit me bolj razumevajoče...nisem dovolj pametna kaj je prav in kaj ne. Pač se mi zdi da je nosečnica tista ki rabi podporo in pozornost...potem ko se rodi otrok pa je on tisti ki rabi podporo ženske da mu vse lepo pokaže in razloži. Ampak pač to je seveda moje mnenje.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
12.11.2007 11:01:49   
vrtnica76
Janey,user posted image !
Našuser posted image je pa v zadnjih dneh mal umiril svoje poskakovanje po bazenu.Zdej je to bolj podobno pretegovanjuuser posted image .Učasih me prav žgačkauser posted image .Trenutno je pa zelo zadovoljen, ker sva si privoščila eno dobro sladico- bel mar.Učeri sva jo z user posted image delala prvič in je odlično uspela.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 857
12.11.2007 11:02:42   
ŽogiMarogi
jst  mam srečo, moj me kar fejst zmasira, sam večkrat mu morem rečt, da se s kauča dvigne. Seveda se obojestransko masirava. user posted image  
Vsake toliko pa tudi paše zavit k kaki kitajski maserki da te ornk zmasira.

Pravkar sem se napapcala topfena in fig. Danes bo še dolg dan. Naprej moram kri za Rh- dat, pol pa na tečaj materinstva. Upam da bodo kaj pametnega povedali. Ta teden grem kar sama, ker ni tema za možeka, drugi teden se mi bo pa pridružil.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.11.2007 11:06:21   
vrtnica76
FF
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Joj, men tud moj mori za češplove knednle že neki časa... Pa naute verjele - še nikol jih nisem čist sama delala in si jih ne upam polotituser posted image . Ja, enkrat se jih bo treba, ni kaj. Sam zdej češpel niuser posted image .

Februarka, vsaka stvar je enkrat prvič.Sej jih tut jest še nisem sama delalauser posted image -se ponavadi kr mal švercam pa jih kupimuser posted image .Ja, enkrat se bo treba lotit tut tega.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.11.2007 11:06:52   
Suzi*
Babe, VE STE NORE!!!!!!! user posted image  Še zmerom mi ni uspelo prebrat vsega, kar ste čez vikend naklofale. user posted image  Čveke čvekaste februarske!!! user posted image  kakšni bodo šele naši bambinoti!!!! user posted image

Sam da se javim, ker me pinči maltretira..... user posted image ....sem v službi danes, ne boste verjele.....celo malo delam. user posted image  Ampak bom verjetno kmalu te dni spokala na bolniško. Zdej pa mal končujem zadeve. Šefici še nisem povedala za bolniško....se ji kar ne upam, da ne bo živčnega fasala. user posted image user posted image  

Jotice doma niiič....kaj sploh je že jotica??? user posted image  Bo mogoče boljš, ko bom doma, pa bom spočita, pa ne bo tako bolel ta moj klinčev živc!!!
Drugač smo pa ok, mali je imel včeraj spet izpad trme in norenja, pa ga je moj k sebi spravil....jaz sem šla pa v spalnico jokat. Ampak je pa pomagalo, da je on bolj zaropotal.

Komentirat vas pa ne morem, ker še nisem na trekočem.....sej bo počas, če boste šle mal na malčko, pa boste vsaj takrat tiho!!! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 860
12.11.2007 11:08:33   
pina-1
naše dete se je tudi umirilo.... včeraj sem se spomnila nate janey ker ni ni ni hotelo pobrcat.... sem se kar malo ustrašla..no danes zjutraj je nekaj malega blo javljanja sedaj je tudi neka tišinauser posted image .
je pa zanimivo, da ko damo roke na trebuh se pa naše dete umiri...mož in mia komaj čakata kako brco pa nič....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 861
12.11.2007 11:11:30   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Komentirat vas pa ne morem, ker še nisem na trekočem.....sej bo počas, če boste šle mal na malčko, pa boste vsaj takrat tiho!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image

to so pa pobožne želje tudi naših možekov se meni zdiuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
12.11.2007 11:12:39   
bamby
Je bil pa ta vikend res napet user posted image . Pri nas pa naporen. Sinoči smo še vedno imeli vročino, pa celo posteljo polulali, da sem sredi noči prala rjuhe in kovter, zdajle perem še pižame user posted image . Kovter sem nesla malo prej sušit v sušilca, kaj bo pa ven prišlo, si pa lahko samo mislim user posted image . Ampak kje hudiča naj ga zdajle sušimuser posted image . Če ga dam ven, ga do konca zime verjetno ne posušim, radiatorji so pa tako majhni, da ni šans. Ah bo, kar bo!

Sicer pa zdajle trenutno nima vročine, zato res upam, da jo bo že enkrat konec, drugače se pa popoldne javim v ambulanto, ker najina pediatrinja dela danes šele popoldan.

Popapcala sem pa že kos kruha s sirom, zdaj moram iti spiti še kozarec čaja. Za kosilo bomo pa jedli ostanke od včeraj (kračo in rdeče zelje), nekaj bom mogla še zraven narest. Zdaj ali bodo to njoki ali pa kar krompir user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 863
12.11.2007 11:13:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

je pa zanimivo, da ko damo roke na trebuh se pa naše dete umiri...mož in mia komaj čakata kako brco pa nič....

Ko dam jaz roko na bauhija, brca kot za stavo, ko da pa moj user posted image pa nič.user posted image Mora bit res vztrajen da ga mal pobrca, samo kaj ko se moj kmalu naveličauser posted image .

Ste že kej slikale novih bušijev? Jaz sem firbčna...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 864
12.11.2007 11:18:12   
vrtnica76
Dons mam pa kr eno preganjavico-skos premišljujem, kaj mam še vse za narest, pa sem si rekla, da bom mal več počivalauser posted image .Čez vikend je vedno tko da skos nekej delam, za povrh me pa še Tamara skos gnjavi in res nimam časa počivat.Trenutno se bom spokala pomit previjalno mizo in predale, da bom sploh lahko kam pospravla cotke, ko jih bom oprala.Zdej mam vse vreče navlečene- zauser posted image .Res ni preveč fajn bit tkole na bolniški, ker sam skos študiraš, kaj vse je še treba,po drugi strani pa se ne smeš preveč naprezat ....vas bom nehala morit.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 865
12.11.2007 11:20:40   
ŽogiMarogi
Februarka08 pri meni je isto vedno brca, ko pa moj da roke gor pa morva kar čakat in čakat. Pa non stop govorim kako močno brca....me bo kmal čudno gledal, da si izmišljujem user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 866
12.11.2007 11:29:09   
pina-1
naše dete se umiri tudi ko dam jaz roke goruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 867
12.11.2007 11:30:47   
anandrej
Sam to pa res. Ko jaz dam na trebuh tudi vedno neha. To pa je očetovska avtoriteta. Yeah right! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image
to so pa pobožne želje tudi naših možekov se meni zdiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 868
12.11.2007 11:35:13   
Suzi*
Naše dete pa prav veselo brca. nekam gor po rebra me žboka. Se pa tud vedno umiri, ko da moj roko gor. user posted image  Moj pravi, da ga že zdaj zafrkava, ampak po moje al se umiri al pa umakne, pa čaka kaj bo.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 869
12.11.2007 11:40:53   
pina-1
glej ga dedca kako hitro pride na plan, ko kakšna "močna" padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

suzi a pol se bo moje dete tudi mene balo?user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
12.11.2007 11:49:31   
lillchy123
Moj user posted image  se pa umiri, če ga lepo božam. Ko pa neham, pa se začne drugi polčas! user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 871
12.11.2007 11:53:57   
Suzi*

suzi a pol se bo moje dete tudi mene balo?user posted image

ne!!! jo pač pomiriš, pa neha migat in lepo zaspi. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 872
12.11.2007 11:57:02   
pina-1
se tolažim da bo tako pridna tudi ko bo na svet pokukalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
12.11.2007 11:59:55   
dolenjka
Dobro jutro, dober dan user posted image  user posted image  user posted image
Pri nas je pa končno posijalo sonce user posted image  In v takem primeru res ni bilo težko po uradih skakat, sam lulat me je tiščal in sem mela mal problemov user posted image
Tako, avto registriran, tablico imam (dobiš samo 1, drugo ti pa čevljar, ključavničar ali pa avtohiša naredi user posted image  ). Zdaj pa samo še mojga čakam da pride in ga greva skupaj iskat, ker sem mi tut mal ne da več sami peš in po možnosti še po temi oktog skakat  user posted image  user posted image  user posted image
Pol pa čez vikend ziher kak izlet in kak mini šoping pade user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 874
12.11.2007 12:23:51   
misar
ČEVLJAR NAREDI TABLICOuser posted image user posted image user posted image
kaj takega pa še ne user posted image user posted image

jaz sem pa ta vikend delala češpljeve cmoke in to prvič v lifeu. kar po receptu iz knjige. prvi je ratal ogromen, nisem imela občutka kako mora zgledat, je dragi kar debelo pogledal kake velke cmoke bomo mel za južno user posted image user posted image user posted image
no potem sem pravo mero našla...so ratal kar solidni, le mal preveč moke sem dala, ker so se mi zdel preveč pacasti. kako jih pa ve delate???

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Sokovi
Pixicom

Kateri sadni sok najraje pije vaš otrok?

Otroški sokovi Dana (12%)

Pingo (56%)

Rauch (19%)

Capri-Sonne (0%)

Maraska (0%)

Lumpi (12%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!