Anonimen
|
evo me punce, a je še katera tuki gor?? Sem najprej popoldan ****is fasala, ker sem klicarila ZD Grosuplje, če so že prejeli mojo kartoteko (sem jo ravno prejšnji teden dala prenest iz šolske ambulante v Mostah),pa se noben hudič ni oglasil na telefon... Pol sem klicala G, mi je sestra rekla, da mi bolniške za trenutno zdravstveno stanje (viroza) G ne more dat Pol sem se pa kar zapeljala do ZD Grosuplje in na inforacijah rekla, nej me pošljejo k enemu zdravniku, ki danes dela in sprejema nove paciente. IN res, sem čist po naključju dobila eno zlo fajn dohtarco, mlado, prijazno, doumljivo, da ji lahko vse razložiš in te čist razme. Sem ji pokazala sobotni izvid in je rekla, da je res najbrž bila kakšna viroza, čeprav nič hujšega, ker je bila sedimantacija le 9. Pri stari mami sem si merila še sladkor (ona je sldakorna bolnica) in ga imam 4.9 kar je čist ok, zdravnica mi je izmerila pa še pritisk in je bil tud ok, mogoče je spodnji malo nizek, 60 V glavnem je zaključila, da driska že "normalnega" človeka precej izčrpa, nosečnico pa še toliko bolj in je rekla, da sem lahko kolikor čem doma, da si odpočijem tako, da mi je odprla bolniško in rekla, naj jo v četrtek po G pregledu pokličem in povem, kdaj jo želim zaključiti A ni fajn, sem se tok razburjala, pa se je vse fajn zrihtal sem vesela, da sem na fajno dohtarco nabasala Neki ste o cmokih govorile. jest sem jih enkrat kuhala, pa so razpadl med kuhanjem jim pa moja mama (stara mama) naredi božanske in sploh drugih ne jem kot njenih. zdej ste mi pa lušte naredile Samo jest mam pa Karat napolitanke doma
|