|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
12.11.2007 14:41:36   
vrtnica76
Jest pa prej sploh nisem bla na to kej posebej pozorna.Pol sem sla pa pogledat pa imam tut jest ene drobne bele pikice okroguser posted image -sam pri men ni videt kot izrastekuser posted image ma sej še sama čist točno ne vem.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.11.2007 14:44:31   
dolenjka
Čvekulje, grem jaz zdaj na zdr. pregled, pol pa poročam. Ve pa da se ne premaknete in velikkk načvekate, da bom imela kaj brat in s kom klepetat, ko se vrnem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.11.2007 14:47:51   
vrtnica76
Dobro zrihtej na pregledu.Upam, da se bosta zzdravnico uspeli sporazumet, če ne pa kr mal mimiko rok uporabiuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.11.2007 15:17:08   
bamby
dolenjka, najbolš, da ti tisto tvojo dohtarco v perfektni francoščini ogovoriš, da ti da kar že od danes bolniško, pol pa v sredo oz. četrtek hop z dragijem v nov jeklen konjiček, pa via SLO user posted image .

Cmoke jaz naredim tudi tako kot pina, le da jaz poleg češple dodam še dve žlički sladkorja pomešanega s cimetom. Jih pa najraje naredim (zmešam testo) tik pred zdajci, da jih potem kar takoj v krop pomečem, ker drugače se testo hitro umehča, pa potem vse tadobro ven steče user posted image .

Z mojim Timom je pa danes na srečo boljše. Do sedaj je še brez vročine, čeprav je proti večeru ne izključujem. Pa kovter je iz sušilca prišel v normalnem stanju user posted image . Zdaj ga še malo zračim, da se dodobra posuši, ker sem ga sušila na programu za sintetiko.

Jaz imam pa jutri pregled pri G. Upam, da me tast ne bo pustil na cedilu, ker mi je obljubil, da mi bo poahtal Tima. Na žalost je tako, da so mi vsi po službah, mama in ata pa v toplicah, jaz naj se pa znajdem user posted image . Itak pride zdaj tašča na obisk, pa bom kar njo spomnila, da mi je njen soprog obljubil varstvo. Ona pa na žalost tudi še dela.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.11.2007 15:29:02   
Februarka08
Bamby upam da se Tim res porihta in da dobiš jutri obljubljeno varstvo... Imaš pa še mlade mame in dedke, da delajo...
Mi smo ravno po kosilu, sem se najedla špinače, da mi bo skoz ušesa ven pogledalauser posted image . Komi diham, zato tudi sedet več ne morm. Pridem pol pogledat, če ste še kaj načvekale... Vidim, da bi user posted image rad spet fuzbal špilal, tko da se morm it uležtuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.11.2007 15:36:52   
itata
user posted image  drage,
počasi odhajam iz službe. lepo bodite pa se jutri beremo dalje. upam, da se boste jutri počutile še bolje kot danesuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 906
12.11.2007 15:45:07   
bamby
Februarka, tašča ni več tako mlada, vendar je v mladih letih bila doma, sedaj ji pa delovne dobe manjka, zato bo delala do starostne pokojnine. Na drugi strani je moja mama bila že zelo mlada upokojenka. Pri 48 letih je imela polno delavno dobo na račun benifikacije. Zdaj ga pa z atom uživata. 2x na leto gresta v toplice, 2x na leto v Kranjsko Goro in poleti ali jeseni še na morje.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.11.2007 18:27:59   
Anonimen
evo me punce, a je še katera tuki gor??

Sem najprej popoldan ****is fasala, ker sem klicarila ZD Grosuplje, če so že prejeli mojo kartoteko (sem jo ravno prejšnji teden dala prenest iz šolske ambulante v Mostah),pa se noben hudič ni oglasil na telefon...

Pol sem klicala G, mi je sestra rekla, da mi bolniške za trenutno zdravstveno stanje (viroza) G ne more dat user posted image
Pol sem se pa kar zapeljala do ZD Grosuplje in na inforacijah rekla, nej me pošljejo k enemu zdravniku, ki danes dela in sprejema nove paciente. IN res, sem čist po naključju dobila eno zlo fajn dohtarco, mlado, prijazno, doumljivo, da ji lahko vse razložiš in te čist razme. Sem ji pokazala sobotni izvid in je rekla, da je res najbrž bila kakšna viroza, čeprav nič hujšega, ker je bila sedimantacija le 9. Pri stari mami sem si merila še sladkor (ona je sldakorna bolnica) in ga imam 4.9 kar je čist ok, zdravnica mi je izmerila pa še pritisk in je bil tud ok, mogoče je spodnji malo nizek, 60 user posted image
V glavnem je zaključila, da driska že "normalnega" človeka precej izčrpa, nosečnico pa še toliko bolj in je rekla, da sem lahko kolikor čem doma, da si odpočijem user posted image  tako, da mi je odprla bolniško in rekla, naj jo v četrtek po G pregledu pokličem in povem, kdaj jo želim zaključiti user posted image  A ni fajn, sem se tok razburjala, pa se je vse fajn zrihtal user posted image  sem vesela, da sem na fajno dohtarco nabasala user posted image

Neki ste o cmokih govorile. jest sem jih enkrat kuhala, pa so razpadl med kuhanjem user posted image  jim pa moja mama (stara mama) naredi božanske in sploh drugih ne jem kot njenih. zdej ste mi pa lušte naredile user posted image user posted image user posted image
Samo jest mam pa Karat napolitanke doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
12.11.2007 18:28:39   
Janey
Pa ve ste čisto noreuser posted image user posted image user posted image
Sem mela tolk dela v službi da nisem mogla niti pokukat na rr. Kaj šele da bi vam sledila. Za to rabiš že licenco. Bom na delovni izkaz dodala novo postavko. Namesto režija bom dala RR. Sej nebo noben vedel, jaz bom pa pridna in bom delala.
Pina upam, da je vse ok. Razumem kako je če te skrbi. Jaz sem bila res vesela ko je brcal. In za nagrado ko me je tako skrbelo sem drug dan dobila celo serijo nogometnih trenigov. Da me je res potolažil ta naš mali fakin. Že zdaj ga imam noro rada.
dolenka tale bruselj je eno smešno mesto...da si lahko daš delat tablice pri čevljarju..hm...bi mi malo petko popravli se mi je strla..pa eno tablico prosimuser posted image ko da bi prišla k mesarju in naročila kilo govejega pa en plašč še prosimuser posted image user posted image

Morem se malo pohvalit...sem se skoraj 2 uri učila in potem sem šla še perilo pobratuser posted image user posted image res pridna sem bila..zdaj grem pa pečt palačinke. Aja na RR sem prišla pogledat pa zato ker me je moj nagnal iz sobe, ker sem ga skoz nekaj spraševala ko je nekaj risal za šolo...zakaj pa to ni tak, kaj pa če bi to blo tak...user posted image user posted image user posted image in pol dobi živčni zlomuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj ga grem pa dalje jezit...danes si zaslužiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa vseeno ga mam najraje na svetu...samo pssstt ne okol govortuser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.11.2007 18:31:50   
Janey
O meti..upam da ti bo čimpej bolše....super za dobro zdravnicouser posted image user posted image ti bo še prav prišla.
Zdaj pa res grem..čao

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.11.2007 18:44:07   
Anonimen
Glede bradavic, je pa čist normalno da dobiš te izpuščaje. Dolenjka, sem se prov nasmejala tvoji izjavi glede le teh user posted image user posted image  čeprav so meni te mehurčki skoraj čisto izginili, odkar nosim bombažen modrček.

Aja, glihkar sem na WC-ju doživela eno manjšo Aleljuja user posted image  tako, da so moje prebavne težave rešene user posted image user posted image user posted image user posted image  grem zdej mal pred tv počivat. Jutri pa mogoče kej za diplomco naredim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
12.11.2007 18:49:50   
dolenjka
Evo mene!
Meti, tole dohtarco bom pa še men zrihtala, jo bom rabila user posted image  user posted image   Zdej pa noge v luft pa počak da tvoj iz nočne pride in akcija user posted image  user posted image  user posted image

No, moj pregled je mimo. Pina je dobila konkurentko, ker je vaga pokazala točno 80 kg, sam jaz ji ne verjamem, bom počakala na vago pri mojmu ginenkologu user posted image
Sem pa baje mal slabokrvna, pa trigliceridi in holesterol so hudo povišani glede na normalo ampak je rekla, da je to v nosečnosti običajno. A katera kaj ve o tem? Ker mene je kr mal zaskrbel??? Pa sedimentacija je bila tudi povišana?? In tudi to naj bi blo normalno? No, tale Bruselj je res čuden! Ker to da me hrbet boli in težko sedim je tut normalno, pa vse ostalo tudi user posted image
Izvide bom nesla v četrtek na pregled h ginekologu, pa da vidim, če je zanjga tudi vse to normalno?

Mojmu sem prepovedala, da mi prinese kaj sladkega, naročila sem mandarine in radič, pa majčko "pridem februarja" mi bo prinesel, ki so mi jo v Popku natisnili user posted image  user posted image  user posted image  Sem naročila olivno zeleno!

Zdej grem pa na WC preverit če bo radio kaj aleluje zašpilal, ker me nekaj črviči, pa user posted image  se mi po črevesju in mehurju sprehaja že pol ure  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.11.2007 19:00:14   
*Naja
Ste tolk pridne s tem vašim učenjem, da ste še men slabo vest vzbudile....Sem mejl danes poslala v referat, če morem slučajno kakšno vlogo dat za dokončanje študija, al se lahk kr prijavim na izpite. Trije mi še manjkajo in itak mi skoz ta faks visi nad glavo....sam zraven se spravit je problem...ni in ni volje. Najbolj žalostno je pa to, da ko sem redno vse delala, sem bila res pridna in sem z levo roko vse skoz spravla, s povprečjem 9. Potem so se pa dogajale neke spremembe v osebnem življenju in sem šolo obesila na klin. Mogoče pa še dober, da sem zdej skasirala tole bolniško do konca....imam fuuuuuuul časa, ki ga lahk koristno porabim za učenje, če ne se mi bo tak zmešalo od dolgega časa. Pa še moj lubi mi bo nehal težit....ker me prav prijazno vsake toliko spomne na tole mojo šolouser posted image .

Februarka- mi smo tudi danes papcali krompirček in špinačo...pa jst si še jajčko zraven spečem. Sem se napokala ko user posted image . Zdej bom pa verjetn zmazala puding z albert keksi in smetano...zvečer pred tv-jem, ko me bo ziher zgrabila lakota pa bo sadje...sem se založila z mandarinami, klementinami, jabolkami in bananami. Sam jst najraje sadje jem tako, da še kej dobrega zraven zmešam....nazadnje sem jedla recimo narezano jabolko, čez pa polito sladkano kislo smetano in potreseno s cimetom. Grozna sem, sj zato se pa v zadnjih dneh pridno redimuser posted image .

Meti- super, da so se te usmilili in ti dali bolniško. Enim user posted image nič ne fali, pa brez problema dobijo bolniško. Eni dohtarji je pa nočejo pa nočejo napisat. No fajn da si naletela na tole mlado zdravnico, zdej si pa kr odpočij. Pa kako karat napolitanko pojejuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.11.2007 19:11:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Jutri pa mogoče kej za diplomco naredim user posted image

Sanja svinja kukuruz bi se temu rekl user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa mojega radia v WCju tiče je pa zgleda pokvarjen user posted image  Sem dozdeval se mi je da bo muzika. Kriv je bil user posted image  v se je tam dol muval user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
12.11.2007 19:14:01   
Marusah
Zadnje čase imam bolj malo časa na RR viset, ve ste pa tako pridne pri čvekanju, da vas sploh več ne dohajam.... tako, da ne vem več kaj se dogaja.

Danes pa sem sklenila, da se ne premaknem iz stanovanja in da samo lenarim celo popodneuser posted image . Se pa mi je zaluštalo nekaj sladkega, zdej pa brskam po netu za kakšen dober recept za pecivo. Bi naredila nekaj novega...

Naš user posted image  brca kot nor, mi trebuh na trenutke kar prestavi user posted image  - bo sigurno kakšen športnik...ker smo včeraj šli gledat košarkaško tekmo, pa je mali v trebuhu tako navijal, da nisem mogla sedeti, ampak sem mogla vstati, ker me je prav bolelo, tako me je ves čas brcal user posted image user posted image user posted image   

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 915
12.11.2007 19:17:29   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Vas morm neki vprašat - upam, da mi boste pomagale, čeprav bo vprašanje mal čudnouser posted image (ja, kerga naj pa vprašam, če ne vas...)user posted image . No v glavnem, opazila sem (že kar nekaj časa nazaj), da se mi okrog bradavic na kolobarju pojavljajo eni čudni taki čist majhni izrastkiuser posted image . Ne znam jih drugače opisat. Teh prej ni bilo, tako da jih povezujem z user posted image . Zanima me, če ima še katera kaj takega? 

Februarka08 meni se tudi na kolobarju spuščajo take čisto male bradavičke, pa mi je ginekologinja rekla, da so za to krivi hormončki...

Neposredna povezava do sporočila: 916
12.11.2007 19:18:55   
dolenjka
A pa katera ve, če to pol izgine, al ostane za spomin  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 917
12.11.2007 19:20:48   
Marusah
Po moje izgine... ziher pa nisem. Bomo mogle počakat do poroda user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.11.2007 19:25:54   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Danes pa sem sklenila, da se ne premaknem iz stanovanja in da samo lenarim celo popodneuser posted image . Se pa mi je zaluštalo nekaj sladkega, zdej pa brskam po netu za kakšen dober recept za pecivo. Bi naredila nekaj novega...

...pa sem našla recept za pecivo, ki se mu reče "ČRNC BREZ JAJC Z VELIKO BANANO" - kdo si izmisli takšna imena user posted image user posted image   Ime je res čudno, ampak zgleda pa dobro...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.11.2007 19:27:27   
Anonimen
Dolenjka, hvala za spodbudo user posted image

Men tud mali razgraja, že cel dan. Dones se je pomojem kakšne kletvice nauču. Sem mela tolk lep besednjak na šihtu, da so se sodelavke kar stran obračale user posted image user posted image user posted image

zdravnica je pa res fajn, čeprav mi je kar bed zarad bolniške, ker se mi zdi, da šefi ne bojo glih navdušeni user posted image
Ah jest tud kar neki skoz jambram. Po en stran mi je fajn, da bom mal frej, pol mam prec slabo vest, ko dobim frej...

(odgovor članu Marusah)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
12.11.2007 19:33:52   
katka37
Meti, zdaj pa se le spočij, si si zaslužila po virozi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
12.11.2007 19:37:34   
Marusah
Veš kaj MetiLu, zelo kratek čas v življenju si noseča, zato lepo izkoristi bolniško in se lepo spočij in posveti svojemu trebuščku in seveda user posted image  v njem, ker bo zelo kmalu prišel februar...
Verjemi, da bodo v službi tudi brez tebe poštimali vse stvari....malo se pa morajo pritoževat, drugače ne bi bili šefi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.11.2007 19:44:46   
dolenjka
Meti, pa ti si res mal jaz user posted image  Jaz se tut vedno v naprej sekiram, če kaj manjkam v službi. Kot da se bo podrlo brez mene user posted image  Jaz bi na tvojem mestu doma ostala vsaj do konca tedna, če ne še 1 teden zraven, boš potem lažje pregurala do novega leta, pol pa itak že kmal porodniška pade user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 923
12.11.2007 19:46:23   
bamby
Meti, ti kar lepo počivaj, da si opomoreš. In tvoja dohtarca je imela čist prav, ko je rekla, da to izčrpa še normalnega človeka, kaj šele nosečnico.

dolenjka, po moje boš mogla na tvojem radiu frekvenco zamenjat, poiskat drugo postajo, ta očitno ne dela več user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem že izpod tuša. Se že pripravlajm za jutri. Varstvo imam zrihtano. Bo prišel tast kar na dom, ker je Tim še čisto bled. Popoldan ni imel kakšne hude vročine, le malo nad 37. Zdaj sem tudi njega že stuširala, in zdaj upam, da bo noč mirna.

Ste mi pa lušte naredile s sladkim user posted image . Bo zdaj ziher kakšen kos čokolade padel user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.11.2007 19:49:10   
dolenjka
Bamby ne ti nam da si se za jutri stuširala, ker me točno vemo, da ne joto upaš user posted image  user posted image  user posted image
Boš mal podmazala za jutr, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

strije
ksenci

strije med prvo in drugo nosečnostjo?

strij nisem imela ne prvič ne drugič (44%)

strije sem dobila samo v prvi nosečnosti (21%)

strije sem dobila samo v drugi nosečnosti (10%)

strije sem dobila obakrat (25%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!