|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
11.11.2007 13:46:58   
srečka nosečka
pozdravček

Pridne ste, pridne, ste od včeraj zvečer naklofale cel roman.
Dolenjka - verjamem, da bomo rekorderke. user posted image user posted image user posted image

Meti - tudi moj je spet v službi. Tako, da spet samujem. Mah pa e njihove službe - nikoli ni reda. user posted image

A ima katera dobro formulo, da se spravim za likalnik? Me čaka cela gora perila, predvem te srajce user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.11.2007 14:11:31   
Janey
Dan..maratonke steuser posted image user posted image (en reper pravi: "lapam kot da lapam maratonuser posted image ") in ve ste čist isteuser posted image user posted image user posted image
srečka nosečka...jaz si vžgem tv, pa si dam desko pred tv in gledam in likam. Pa mine kot bi rekel keksuser posted image
st.Ina...bravo...zdaj pa močno stiskamo pestiuser posted image user posted image
še repot o joti: je bila včeraj kar 2xuser posted image user posted image enkrat so naju zalotiliuser posted image user posted image sma bila hvala bogu zaklenjenauser posted image user posted image kak je pasala po dolgem času...in danes sem že cel dan princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa čakam lubeka da prinese domov kosilo, potem pa me čakajo obiskiuser posted image
Tašča je bila vesela kaktusauser posted image user posted image
Zjutraj sem se malo učila...pa se mi tak ni...morem se spravit..zvečer še preberem zapiske..jutri pa začnem z vprašanji.

bbrrrrr ušš kak me zebe...cela zavita sedim tu pa še kr me uša. Morem vklopit vse radiatorje na full.

Lepo nedeljo vam želim in se slišimo jutri..ko nadaljujemo z maratonomuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 11.11.2007 14:14:36 >

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.11.2007 14:49:29   
bamby
Oj,Pina, tudi pri nas ni bilo nič jote sinoči. Je Tim preveč kuhal. Ob 23h je imel 40 vročine, pa sem mu dala pol tabletke in ker je bila mami nerodna in ni do časa dala čaja za splaknit (mi je padla flaška na tla), je Timu obrnilo user posted image . Ne toliko, da bi pobruhal, ampak tabletka je pristala na mojih rokah user posted image . Itak, da je bilo potrebno še eno dat, čeprav sem se bala, da bo še enkrat obrnil, pa pol ni. Potem sem celo uro ob njem sedela in mu čelo in lica močila z mokro brisačko, pa odejo sem vzela stran in pižamo dvignila, da se je hladil. Ob polnoči je potem že skakal in bi bil kar pokonci, pa sva ga komaj spravila spat. Zato naju je vsa volja do jote minila. Ponoči sem ga šla še kontrolirat, pa je bilo vse OK, zjutraj ob 8h pa spet 39 vročine, no pa zdajle tudi spi z vročino user posted image . Verjetno bo jutri res treba k zdravniku, če do popoldan ne bo bolje.

st.Ina, zdaj pa res držimo pesti zate, da ti končno posije sonček user posted image . Le oglasi se nam še kaj.

Tisti recept s suhim sadjem pa res verjetno učinkuje, pa tudi dober je sigurno. Dolenjka, to ti je lahko sladica namesto čokolade user posted image .

Smo pa tudi mi imeli danes martinovo kosilo: juha, svinjska krača in krompirjeve polovice skupaj pečeno v pečici, rdeče zelje in solata user posted image . Krača in zelje so nam še ostala, ker je bilo res vsega preveč. Pa še kozarček vina sem si privoščila danes zraven kosila.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.11.2007 15:03:43   
Februarka08
Mi smo tudi že od kosila, zdej bi mogla it pa do tetike, ker ima danes god, se bo pa zavleklo, ker imamo porod doma... V štali... user posted image user posted image user posted image No, ampak jest sem bila samo zunanji opazovalec... sm zvedla, da mamo user posted image  user posted image user posted image . Upam, da user posted image čimprej pride gor, se stušira, potem pa na volišče in k tetici, da kaj dobrega  user posted image ... user posted image Sam jedla bi, ne vem kaj je touser posted image .
Pridno čvekajte, samo verjetno ste vse na sončku... Pridne.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.11.2007 15:25:14   
dolenjka
Dobro jutro user posted image
Ja jaz sem spet spala user posted image  Zjutraj sem se pa 9.15 zbudila user posted image  Tole bo še pestro do februarja user posted image
Verjetn tut zato več spim, ker imam kar nekaj za pospravit user posted image
Zdejle grem žehto iz stroja v sušil dat, pa še eno v stroj vržem, pol bi bil pa že čas, da jem kosilo, a ne?
Spet bom na juhci iz vrečke, danes bom pa paradižnikovo. Pa eno velikooo skledo radiča in krompirček notri user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.11.2007 15:27:36   
Anonimen
sem samo rit prislonila na sedežno, pa sem že zadremala user posted image user posted image  me je za dobro urco zmanjkalo.

Spet se mi medenjaki smejijo z mize, najboljš da jih pospravim v omaro! Razmišljam pa, da bo treba kaj "trdnejšega" pojest poleg juhic, da vidim kdaj bom šla spet normalno kakat... Pomojem bom spekla rižev narastek, ga že dolgo nisemjedla, pa še za jutrijšnjo malco bo super user posted image

Joj Bamby, mi je kar hudo za malega user posted image  je tko hudo, kadar gledam bolne otročke, ko jim kar veselja zmanjka, pa več ne veš kako bi jim pomagal. Upam, da bo hitro boljše, jutri pa le k zdravniku.

Janey, user posted image user posted image user posted image  za jotico user posted image
Srečka nosečka, likanja se tudi jaz lotim pred TV
Februarka, meni se po včerajšnejm dnem tudi vrača apetit, bi kar vse pojedla, pa moram malo gledat kaj vase mečem, da mi ne bo čist črevesja zašravfalouser posted image  Kompotek je uspel, je ful dober. Sem pa danes bolj pridna s pitjem, sem že nadomestila tisto kilco tekočine user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 781
11.11.2007 15:29:06   
katka37
Hajli, hajlo, moje drage čvekice!

Sem bila kar zasedena z obiski in ko sem zdaj šla pogledat, kako ste kaj, me je skoraj kap. Prstki pa zdaj kar malo bolijo, kaj?user posted image  Ni kaj, ala vam vera, čestitke za pridnostuser posted image .

Danes je moja mama šla nazaj domov, zdaj bo verjetno spet kaj več časa, so me kar okupirali čez praznike. No ja, pa vsaj speglala mi je pa okna pomila, zlata je bila. Martinovo kosilo pa smo imeli včeraj, danes pa kar ostanki.

Bamby in Meti, res upam, da se stanje izboljšuje. Ubogi Tim, je res hudo, ko smo odrasli bolani, ko pa so otroci, pa še huje, vsaj meni.

Danes sem pa svojemu že kar napovedala joto ali pa vsaj par sestavinuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 782
11.11.2007 16:04:32   
Februarka08
Joj, sem jezna... Kot user posted image . Bol da zdele ne pride user posted image gor, ker bom rjovela kot user posted image . Dobr ve, da se nama mudi, ne pa ne upa dragi mamici rečt, da bi kdo namesto njega kaj naredu???!!! Ne, bog ne daj, meni si pa upa vse rečt!!! Joj, kar iz ušes se mi že kadi.
Ne bom vas več morila, raje grem.
Vas bom potem kaj prebrala, bom sigurn mal bolš vole...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.11.2007 16:12:41   
dolenjka
Ups, eden jih bo pa fasal user posted image

Evo, jaz sem še budnauser posted image  Juhica skuhana, zdejle pa še krompirček na šporget pa bo. Počasi se daleč pride user posted image  user posted image  user posted image

Bogi Timi user posted image  user posted image  user posted image   Bamby nočem bit pametna, ampak tole je pa že za kak antibiotik, ker lekadol je očitno prešvoh user posted image  Upam, da bo noč mirna in da boste jutri pri zdravniku hitro in dobro opravili. Kaj si pa danes za njim popapcala? user posted image

A teta Pina je pa še zunaj na družinskem kosilu? Mater se znajo deci prilizovat user posted image

A mama Katka ma pa vse pošlihtan? Pridna mamica user posted image  user posted image  user posted image

Meti, jaz bi tudi rižev narastek user posted image  Pa nimam pečice user posted image  A bi ti men mal po DHLu poslala? PLISSS user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 784
11.11.2007 16:37:51   
Lanchy
Evo mene po dolgem casu. Najprej se vsem noseckam, ki ste se dobile pred prazniki opravicujem, ampak mi res ni zneslo.
Ta teden sva z mozekom zacela hodit v solo za starse v porodnisnico in je res super. V torek sem imela pregled in sem bila kregana, ker sem se zredila za 10 kg....user posted image . Mi bo kar nerodno naslednjic prit, ce bodo sle kile gor... V ponedeljek grem delat glukozni test, naslednji pregled pa imam 4.12.
Mislim, da mi je celo uspelo v album dati slikico busija, tko da si mojo zogico lahko pogledateuser posted image .
Danes je bil res en tako lep dan, da sem se s svojim kuzkom spravila na eno urni sprehod in je bilo res zelo faj.
Zdej pa samo se pocakam, da mojuser posted image  pride iz sluzbe, pa letiva na volisce.

Punce, mogoce se katera je zelezove tablete in ji je po njih slabo?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.11.2007 16:53:03   
Anonimen
No tkole, rižev narastek je v pečici - mmmmmmmmmmmm že diši, Dolenjka paket pride čez kakšno urco user posted image user posted image user posted image

Želodec mi spušča tako hecne glasove user posted image user posted image  kot bi mi krulilo (zelo naglas), pa sploh nisem lačna user posted image  samo tekočina se mi notri pretaka... driska je se ustavila, upam, da ne bo zdej zaprtje na vrsti user posted image

Komaj čakam, da pride srči domov, mi je kar dolgčas takole cel dan bit sama doma user posted image  Jutri pa spet ponedeljek, sestanki, telefoni, maili,.... user posted image user posted image  komaj čakam, da bom doma, kar ne morem verjet, 1 celo leto user posted image

(odgovor članu Lanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
11.11.2007 17:02:33   
dolenjka
Meti ne se hecat z mano, ker bom user posted image  user posted image  user posted image

Ja, nedelje je skoraj konec, jaz sem še sredi dneva mislila da je sobota user posted image  Ja, to se ti zgodi, če preveč spiš user posted image
Uf, tisto o "zmanjšanem" želodcu proti koncu user posted image  pa res drži. Pojedla sem krožnik juhe in bila sita ko boben user posted image  Sej vem, da je to samo za 1 urco, takrat bo pa radič v solatki s krompirčkom padel user posted image  Pol pa če bo zvečer fajn kriza sem si pa že omislila da bi mogoče po dolgem času en carski raženec - šmorn z rozncami user posted image  user posted image  user posted image  Mater in jaz sem zadnjič neki hotla hrano prepovedat user posted image
Kako bom šele jaz v četrtek na pregledu kregana user posted image  Nič, kar je, zdaj ni poti nazaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.11.2007 17:13:47   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Punce, mogoce se katera je zelezove tablete in ji je po njih slabo?

Lanchy, jest jemljem Retafer 100 mg in mi je bilo prve dneve ful slabo, me je stiskalo v želodcu, pa tudi na splošno sem se slabo počutila po njih. Zdaj pa moram priznati, da je dosti boljše. Je pa res, da jih ne jemljem na prazen želodec (kar je sicer najboljše, ker se bolje absorbira, še posebej, če ga piješ s sokom, ki ima dosti vitamina C). Žal pa se mi je zaradi tega zelooo poslabšala prebava user posted image .

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.11.2007 17:19:16   
Anonimen
Dolenjka, šmorn je super zadevca, samo jest bi ga brez rozin, jih organsko ne prenesem user posted image user posted image  V četrtek se bova pa skupaj vagale user posted image

Mi je kar malo žal tegale vikenda, sem se ga cel teden veselila, pol me je pa zvil, pa je šoping v vodo padu, dones sem pa še cel dan sama prevedrila user posted image

Ah, pa sej zdej ko mi že voda fajn v grlo teče zaradi diplome, mi vsak teden hitro mine user posted image  pa še kar se nisem spravila pisat user posted image , jojojojojojojojojjjjjjj user posted image user posted image

Grem zdej papcat user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
11.11.2007 17:22:12   
Anonimen
Punce, Torcica in Lancy, pejta do G pa povejta za težave, pa hitro v lekarno po železov tonik. Boljš kot tablete, nobenih stranskih učinkov user posted image  ni slabosti, ni zaprtosti, pa s pomarančnim sokom pit - izboljša okus in boljše se absorbira.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
11.11.2007 17:35:01   
dolenjka
Evo bejbee, dr. MetiLU je dala dober nasvet user posted image  user posted image  user posted image

Drugač Meti so parozince zdrave za nosečnice user posted image  user posted image  user posted image
Pa ne sekiraj se zaradi šopinga, veš kolk evrčkov si pršparala user posted image  user posted image  user posted image
Čaki, sej jst kmal pridem, pa te bom še v zadnji šoping pa na tortico peljala. Kar se pa diplome tiče ti jaz ne morem dat nobenega nasveta. Popravke imam že 2 leti in pol doma, tko da zdej diplomo lahko v kanto zabrišem, ker se je en zakon na podlagi katerga sem jo delala, že 2x spremenil oz. dopolnil  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.11.2007 18:11:31   
Anonimen
zdej bom pa pop..., sem napisala cel spis, pa me je ven vrgel... še enkrat: rozin res ne prenesm, boh ne dej da v orehovi potici vanjo ugriznem, se mi kar svet podre. Ne vem zakaj, že od nekdaj jih ne maram user posted image  nasploh suhega sadja...

Za šoping se ne sekiram, ne bi dost zapravljala. Meni še nič ni prav user posted image , samo za malega sem spet hotla še kakšno zadevco kupit. Bolj mi gre na živce to, da se mi plani podrejo. Ja taka sem, devica po horoskopu, mam skoz vse neki popredalčkan user posted image  samo pri diplomci se je pa zalomilo. Od začetka sem bila ful zagnana, pol sem začela nabirat gradiva, pa posveti z mentorjem, pa vsakič se je tematsko oddaljevalo od tistega kar sem hotla v osnovi pisat. Zdej mam pa že skoraj celo napisano, sami ji manjka rdeča nit. Upam, da bom do novega leta najdla voljo, da jo dokončam, ker mi že res mori, ker mi skoz ena nedokončana stvar nad glavo visi user posted image user posted image user posted image

Rižev narastek je pa padu na plodna tla, mali je čist popizdil user posted image  ups, ne delajo mi dodatni smajliji, pa ne morem cenzurirat...

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
11.11.2007 18:29:15   
bamby
Uf, ste zdajle načvekale user posted image user posted image . Pri nas je stanje zaenkrat stabilno, ker je prijel tablet, ne vem pa kako bo zvečer.
Dolenjka, skoraj ne verjamem, da bi mi v ambulanti kaj dali za Tima. So ratali strašno skopuški glede zdravil user posted image . Vse se za njih s cajtom pozdravi. Aja, pa za njim danes nisem nič papcala user posted image . Je pojedel vso juho, pa 3 krhlje krompirja (komaj). Kračo sva si pa res z dragijem razdelila user posted image . Si me dobila, da sem že na začetku lagala user posted image .
Popoldan sem pa spet kruh spekla. Smo ga takoj 1/6 pojedli. Je bil zelo zelo dober. Ostalo je pa šlo v skrinjo za hude čase user posted image .
Timu bom pa za večerjo župco pogrela, da pride revček malo k sebi, čeprav je kos pravkar pečenega kruha tudi on pojedel user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
11.11.2007 18:36:25   
dolenjka
Men se zdi bamby, da je bil kruh nesramno dober. Zadnji čas, da jaz mal v vaše konce pridem, mi 9ka ne uide user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 794
11.11.2007 18:47:39   
Anonimen
Zdele sem se pa čist zjokala, sem gledala film Ljubezen v steklenički, pa glih ko je Kevin kostner pogruntal, da je spet zaljubljen, se je bumbar utopil user posted image user posted image user posted image

ah, pa tak konec, sploh ne bom  več tv-ja gledala

upam da moj mišek kmal pride in me malo pocrklja user posted image , mi že malo bližine manjka...

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
11.11.2007 18:48:19   
bamby
Ti kar pridi, ti takoj ocvirkavco spečem in kruh tudi user posted image  user posted image . Drugače ga moram pa res v skrinjo pobasat, drugače bi ga pol hleba v momentu zmanjkalo, pa vaga 2.5 kg user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 796
11.11.2007 18:50:13   
Anonimen
Bamby, dve besedi: kruh - DHL

sej veš kam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
11.11.2007 18:59:54   
dolenjka
Ve se kar norca delite, jaz pa lačna pa sama pa boga boga sem komi zdele uspela posesat in za nagrado me je v križu neki zaštekal user posted image  user posted image  user posted image

Aja, sem pa na SLO lotu zadela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
11.11.2007 19:05:47   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da vem user posted image , v Bruselj, kam pa drugam user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Aja, sem pa na SLO lotu zadela user posted image

A kaj omembe vrednega, ali samo nekaj drobiža user posted image . Če je kaj konkretnega, pol častiš eno pijačo decembra, a ne?? user posted image  Pa ne se zdejle zlagat user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
11.11.2007 19:16:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da vem user posted image , v Bruselj, kam pa drugam user posted image .

V bistvu sem imela bližjo destinacijo v mislih user posted image user posted image user posted image  sej vem, sam nase mislim. Zdej je pa tko izpadl kot da Dolenjko hecam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?