|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.11.2007 20:47:00   
dolenjka
Ja, v WCju se je kr radio (ki ga ni) prižgal in sem slišala: ALELUJA, ALELUJA, ALELUJA, ALELUJA, ALELUJA ! user posted image  user posted image  user posted image
Moj user posted image  je pa pol prec tko poskočen ratal, valda, k je pa prostor dobil user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 726
10.11.2007 20:49:00   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sej bo imela verjetn še kakšen petelinji zajtrk, (lahko še jutri) pa bo šlo po 10 dag tudi dol, ne samo gor user posted image

Lohk se gre zdej ona petelinje zajtrke. AMpak poglej kaj se ji je od enga od njih zgodil - kr trebuh ji raste in čez 80 kg je prišla user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še pol ure stu z vama bom pa od smeha zgubila 10 daguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim pa da je moj vzhajajoči trebuh in častitljivih 80 kg posledica večerne JOTEuser posted image user posted image user posted image user posted image  - če sem jaz karkoli mela pri temuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 727
10.11.2007 20:49:18   
bamby
Evo, pina, kot da bi isto mislile, le malo prehitela sem te user posted image . Boš videla ,v kakšnem stanju bo možek, pol pa kar v akcijo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
10.11.2007 20:49:24   
dolenjka
Pina maš lep jezik, evo, ti še jaz mojga zdej pokažem, da ne boš rekla, da sam druge rada gledam  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
10.11.2007 20:50:52   
pina-1
to si si zaslužla z tvojo statistikouser posted image user posted image user posted image  ne dam 8ke JASNOuser posted image

grem sedaj videt če se pri meni radio prižge v WC...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
10.11.2007 20:51:11   
bamby
pina, jota za večerjo vedno paše, petelinji zajtrk je pa samo še pika na i user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
10.11.2007 20:51:27   
dolenjka

Sej bo imela verjetn še kakšen petelinji zajtrk, (lahko še jutri) pa bo šlo po 10 dag tudi dol, ne samo gor user posted image

Lohk se gre zdej ona petelinje zajtrke. AMpak poglej kaj se ji je od enga od njih zgodil - kr trebuh ji raste in čez 80 kg je prišla user posted image  user posted image  user posted image

Posledice so res hude, priznam user posted image . Lahko še eno dobro joto poje, pa bo tudi šlo lahko dol user posted image . Možek bo ravno pravšnji nocoj, če ne bo pretrd, ko ga bo dobila v roke user posted image user posted image user posted image user posted image

MOžek pretrd al sestavine za joto? Tiste niso nikol pretrde user posted image

Joj, mene mal meče. Bogi moj ko pride. Sam v sredo ne bo nič, ker je men 1 večer pred pregledom vedno nerodn, da ne bi ginko na pregledu vidu da sem glih dol zlezla user posted image  user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 732
10.11.2007 20:52:09   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

to si si zaslužla z tvojo statistikouser posted image user posted image user posted image  ne dam 8ke JASNOuser posted image

grem sedaj videt če se pri meni radio prižge v WC...user posted image user posted image user posted image

ALELUJA......AMEN user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.11.2007 20:52:37   
dolenjka

Pol pa rajš ne skač dons po vašem, ker si lahko zjutraj na vagi razočarana user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.11.2007 20:55:09   
pina-1

ALELUJA......AMEN user posted image

je sam zahreščal...ni blo prov ne vem kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.11.2007 20:55:17   
bamby
 Da je pretrd, sem mislila, da bo preveč alkota user posted image , pol itak ne bo haska user posted image .
dolenjka, a misliš, da G tega še nikol niso vidli user posted image , dej dej. Na konjička, pa hop v galop in pol h G. Seks je pol zdravja, ostale pol je pa smeh na RR user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.11.2007 20:56:01   
pina-1

Pol pa rajš ne skač dons po vašem, ker si lahko zjutraj na vagi razočarana user posted image

razočarana pa ne morem bit...bi od veselja kar privid mela, če bi vaga lagalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.11.2007 20:57:23   
bamby
pina, najboljš, da stopiš na vago, pa dragija vprašaš nocoj, koliko kaže user posted image . Po moje boš presenečena nad rezultati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.11.2007 20:57:32   
pina-1

Da je pretrd, sem mislila, da bo preveč alkota user posted image , pol itak ne bo haska user posted image .
dolenjka, a misliš, da G tega še nikol niso vidli user posted image , dej dej. Na konjička, pa hop v galop in pol h G. Seks je pol zdravja, ostale pol je pa smeh na RR user posted image .

user posted image user posted image
user posted image

dolenjka, boš tako lepo pripravljena, da te nič ne bo bolelo pa neprijetno ti ne bo, ker bo še vse razmehčano in podmazanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.11.2007 20:58:22   
pina-1

pina, najboljš, da stopiš na vago, pa dragija vprašaš nocoj, koliko kaže user posted image . Po moje boš presenečena nad rezultati user posted image user posted image user posted image

on bi vidu 100-tko..je reku da bom 100 kg dosegla v tej nosečnosti..... bom tehtnico kar venih pustilauser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.11.2007 20:59:58   
bamby

dolenjka, boš tako lepo pripravljena, da te nič ne bo bolelo pa neprijetno ti ne bo, ker bo še vse razmehčano in podmazanouser posted image user posted image user posted image user posted image

In G te bo lepo pohvalil, kako zdrava nosečnica si user posted image . Problemi s prebavo bodo kar zanemarljivi  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.11.2007 21:01:35   
bamby

on bi vidu 100-tko..je reku da bom 100 kg dosegla v tej nosečnosti..... bom tehtnico kar venih pustilauser posted image user posted image

Veš pina, morda bo eno nulo celo odbil proč user posted image . Saj pravim, da boš lahko še presenečena.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.11.2007 21:08:03   
dolenjka
O vedve ga pa pihneta! Podmazano? user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da po joti prebava nikol ne šteka, k me tko prežoka user posted image  user posted image  user posted image

A sem jaz povedala zgodbo, k sem mojmu napisala v petek zjutraj, da je tko pihal ko sem šla od doma, da je še mene in mojih 100 kg skor premaknl? Sem dobila v sekundi odgovor, ki se je glasil: A že 100 kg je???????????????????

user posted image  user posted image  user posted image  Sem misla da me bo kap user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.11.2007 21:08:28   
bamby
dolenjka, zdaj sem te pa našla user posted image user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.11.2007 21:08:43   
pina-1
vseeno ne bom reskirala.... bi bila nevarnost da nebi prišlo ne do jote ne do petelinjega zajtrkauser posted image user posted image user posted image

no moj škrat je že zaspal na kavču...oblečena v pižamo, kpalni plašč, debele nogavice in copate, ter pokrita z deko...se je otrok že pripravu na nočno potepanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.11.2007 21:09:45   
pina-1
dolenjka si ti ziher da se nisi poročila z mojim možemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.11.2007 21:10:45   
bamby
Jaz sem pa tudi na Tima že čist pozabila user posted image user posted image .  Ga grem spravit v pižamo in spat.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.11.2007 21:12:17   
dolenjka

Jaz sem pa tudi na Tima že čist pozabila user posted image user posted image .  Ga grem spravit v pižamo in spat.

Ne sekiraj se, jaz sem kriva, ker si me tko dolg iskala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.11.2007 21:13:57   
dolenjka

vseeno ne bom reskirala.... bi bila nevarnost da nebi prišlo ne do jote ne do petelinjega zajtrkauser posted image user posted image user posted image

no moj škrat je že zaspal na kavču...oblečena v pižamo, kpalni plašč, debele nogavice in copate, ter pokrita z deko...se je otrok že pripravu na nočno potepanjeuser posted image user posted image

Pina kar v avto, pa po starega. Če te bo pačudn gledu pa reč, da je bla Mia ready in si štartala user posted image  user posted image  user posted image

AJa, ne vem s kom se poročena, ampak baje je moj mož, če je pa tut tvoj pa ne vem user posted image  user posted image  user posted image
Neki podobnga se nama je zgodil na matičnem uradu, ko sva se šla za poroko prjavit user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.11.2007 21:14:05   
pina-1
dolenjka pa saj tebe ni težko najt: ali si na WC ali pred hladilnikom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?