|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
11.11.2007 19:17:29   
Anonimen
no zdej sem pa neki narobe post oddala

Še vedno ne vem, zakaj mi dodatni smajliji ne delajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
11.11.2007 19:23:31   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Aja, sem pa na SLO lotu zadela user posted image

A kaj omembe vrednega, ali samo nekaj drobiža user posted image . Če je kaj konkretnega, pol častiš eno pijačo decembra, a ne?? user posted image  Pa ne se zdejle zlagat user posted image user posted image .

Aja, a nisem do konca napisala? Z glavo v zid sem zadela user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 802
11.11.2007 19:25:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Bamby, dve besedi: kruh - DHL

sej veš kam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da vem user posted image , v Bruselj, kam pa drugam user posted image .

V bistvu sem imela bližjo destinacijo v mislih user posted image user posted image user posted image  sej vem, sam nase mislim. Zdej je pa tko izpadl kot da Dolenjko hecam user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti me kr heci. Jst pa tko prjazna, sm ti pa testno vožno z mojim novim avtočkom prej obljubla, pa tortico in šoping user posted image  Ti pa samo nase misliš, midva z user posted image  za pa lačna user posted image  user posted image  user posted image

Če verjameš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
11.11.2007 19:51:00   
Anonimen
[/quote]

Ti me kr heci. Jst pa tko prjazna, sm ti pa testno vožno z mojim novim avtočkom prej obljubla, pa tortico in šoping user posted image  Ti pa samo nase misliš, midva z user posted image  za pa lačna user posted image  user posted image  user posted image

Če verjameš user posted image
[/quote]

Bamby, takoj Dolenjki pošlji kruh, sem neki o enmu šopingu s tanovim Santa fe-jem slišala user posted image user posted image user posted image user posted image  Dolenjka a je DHL-ov poštar že prišel z riževim narastkom? Zdej bi mogu bit že tamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
11.11.2007 19:51:22   
Februarka08
No evo mene nazaj... Sem se napapcala, mojga user posted image sm mal grdo gledala, ampak ni blo hudga. Mu že s tem velik nardim, da nič ne govorim...user posted image Je bla bolj tiha maša. user posted image
Končno sem tetko vidla - je nisem že odkar sm nosečauser posted image in me je prav pohvalila kako dobro izgledam in da sem se ful spremenilauser posted image . Prav da sem ko manekenka z bušijam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, če verjameš. Kot user posted image , ne pa kaj drugega... Ja, res me že dolg ni vidla...
No, zdej grem pa mal v vodoravno lego, mal počivčkat pa kakšen piškotek snest, pol bo pa dost za dons. Razen, če bo še user posted image kej zahteval... user posted image
Pridno čvekajte, se beremo jutri!
Aja, in lepe sanje...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
11.11.2007 19:57:28   
dolenjka
Meti, kva ti zdej bamby kličeš na pomoč pa kruh pa to? user posted image  Tvojga paketa ni in kr mal dvomim da si ga sploh poslala! Če te jaz kaj poznam, si že vse pojedla user posted image

Sem pa huda nate veš user posted image  Zadnjič na srečanju si omenila karat napolitanke in jaz sem tekla v trgovino in si kupila 2 škatli za seboj. Ena je že zdavnaj pokojna, 2. sem pa glih kar načela user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 806
11.11.2007 20:14:57   
dolenjka
JOj, upam da veš, da sem se mal hecala user posted image

Sej veš, da mora bit eden vedno kriv in če dedca nimam tu, rabim drugo žrtev user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 807
11.11.2007 20:22:28   
Anonimen
ja, ja čist štekam, mi jih je tud moj nov paket včeraj iz štacune prinesu user posted image user posted image user posted image , samo imam najprej medenjake za pojest, če ne bom mela en kup enih sladkarij naenkrat odprtih, pol jih pa prehitr zamanjka. Sej več, ne smejo se pokvarit, ko so enkrat odprte  user posted image user posted image user posted image

Samo ti pa maš ene prtljage, ko letiš gor pa dol. A maš en kufer sam za dobrote iz SLO? user posted image user posted image user posted image

(zdej sem pa jest mal user posted image  )

aja, pa ko sem že pri kufrih, moja Petra jih je dobila nazaj user posted image  jo moram čimprej dobit na kavico, ker so bli v tistih kufrih tud darlička za nas tri user posted image user posted image user posted image  kok sem žleht user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
11.11.2007 20:30:22   
dolenjka
Tokrat sem bila kar pridna, je imel kufer samo 16kg user posted image  NOtri pa 2 škatli karat napolitank, 3 polnozrnate štučke, v ruzaku pa 1 kg mandarin in 3 glave radiča user posted image

2 gorenjki sem pa doma pozabila user posted image

Sej moj kmal pride user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
11.11.2007 20:48:11   
Anonimen
Ah, sej to pa ni tok velik, jest bi pomojem boga in pol sabo vlačila, ker sploh nisem za pakirat.

Je šel dones moj možek s pasatom in ga je tankal, pa sem mal prišparala user posted image  no sej bo kmal četrtek in plača user posted image user posted image user posted image  pol bomo pa spet kakšen šoping zorganiziral user posted image user posted image

Že 1 teden se spravljam na tržnico po mandarine pa še kakšno sadje, v teh velikih marketih majo tok zanič vse po vrsti, da te kar mine, da bi kej zdravega jedu...

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
11.11.2007 20:53:03   
dolenjka
Sem slišala, da je v Lidlu sadje dobro in cenovno ugodno, ne vem pa če je res? Men se zdi tut na trgu "pocen", glede na to, da je tu kg mandarin 2,5 EUR? Pomaranče pa 2,99 EUR/kg? user posted image  user posted image  user posted image  Da ne komantiram okusa! Dokler nisem prišla v SLO sem mislila da so še za pojest, sam to je res katastrofa! Zdej mi jih bo moj prinesel iz SLO user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
11.11.2007 21:01:11   
Anonimen
Za cene ne vem, je pa bistvena razlika, če greš v Špar al pa v Tuš, pa tam prebiraš po tistih velikih zabojnikih, ko en brezdomc, pol po možnosti zagrabiš še kakšno gnilo mandarino in se ti fajn prst noter zarine user posted image  bljah
Na tržnici imajo vse tko lepo zložen, pa res se mi zdi kvalitetnejše sadje.

Cene so pa tud pri nas že precej žalostne, vsaj zelenjave. Kila paradižnika je bila zadnjič v šparu skoraj 3€...

Ti povem, da je najcenej, če greš v mc donalds jest user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
11.11.2007 21:05:15   
dolenjka
Pa še dobr je, ne ? user posted image  user posted image  user posted image

No tle še v mcdonaldsu ni dobr. Sam Pizza Hut je užitna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
11.11.2007 21:13:57   
Anonimen
ja včasih mi pa res zadišita cheesburger pa pomfri user posted image  zadnje čase pa zelje.

Moj srči je že doma, ga grem povprašat, če mu kej jota diši user posted image user posted image  ne vem zakaj riževga narastka noče user posted image  smrkavec user posted image user posted image user posted image

Se slišmo jutri, dobro zrihtaj na tistih uradih.

pa pa

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
11.11.2007 23:27:26   
katka37
Samo lušte ste mi spet naredile s šmornom, kruhom...,ena je pa nekaj omenjala še palačinke. Sem se šele zdaj spomnila, da sem jih pozabila spečti prej, zdaj pa je res prepozno. Bodo pa jutri za kosilo, njama.

Lepo nočko vsem in lepe sanje o.......-boste jutri povedale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.11.2007 7:25:24   
Janey
Dobro jutro pikice...kak ste se načvekale...tole je bil pa zdaj najbolj ploden vikend se mi zdi v zgodovini februarčič. Ponavadi je za vikend tišina, ta vikend ste pa naklofale skoraj 20 strani.

Slabe voljeuser posted image ...včeraj sma imelauser posted image . On na mene...in pol sem se vstala in sem rekla da na mene pa se drl že ne bo in sem šla spat v dnevno. Sem mislila, da bo prišel za mano in ni. Potem sem se sredi noči zbudila...imava neudoben kavč in me je vse bolelo kot svinja (zakaj mene..??) in potem sem šla nazaj v posteljo....pač ne bom pustila da nekdo dviguje glas nad mano..mami pa ati nikoli nista, ne da se bo kdo drug. Zakaj bi se potem morala jaz slabo počutit in krivo? Da sem ga spravila tako daleč, da je to nardil...pa daaaaj nooo.
Zjutraj se je opravičil, ampak še vedno sem jezna...če bi še včeraj takoj me pa še bolelo nebi vse od tega gnilega kavča.
Morala sem ven spravit...oprostiteuser posted image user posted image user posted image .

No zajtrkujem: jogurtek in sadni štrudl. Za malico imam 2 žemlici in sirček pa še en jogurt navadni...vmes pa kaki vanila, mandarina, banana in jabolka. Lačna nebom, sem se opremilauser posted image

Lep dan vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
12.11.2007 8:25:53   
Februarka08
Dobro jutro še iz najine strani...
Janey, vidim da si imela bolj pester večer... Boga.user posted image Ja, pustit se jim pa res ne smemo. Midva sva mela pa učer celo popoldne in cel večer tiho mašo... Nisem hotla govort. Parkrat je vpršal kaj je narobe, mislim če sam ne veš.......user posted image Bomo vidl kaj bo dons.
Ja, tale vikend je bil pa res ploden kar se nabiranja strani tiče... Ne vem kaj jih je pičilouser posted image user posted image .
Saj res, danes se mi je sanjalo o Pini - samo ne veliko - nekaj smo se pogovarjale (v živo) o dojenju, potem sem pa jest rekla: u, to pa Pina ve... Pojma nimam kaj si vedla, ker sem se ravno takrat zbudilauser posted image .
Zdej greva pa z user posted image nekaj pojest, čeprav še ne vem čist kaj. Verjetno bo spet kruh in marmelada.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.11.2007 8:26:16   
vrtnica76
Jutrouser posted image !
Ste ble pa pridne čez vikenduser posted image .Jest za vikend sploh ne pridem na vrsto za računalnik, ker se mojedva srčka tolk grebeta za to škatlo.
Učer smo šli h kolegici iskat zibelko za user posted image pa še neki cotk mi je pripravla za zraven.Morm še mal prečekerat kaj vse sem dobila.Zdej bo pa verjetno res kr zadost stvari-ampak kakšno malenkost bomo pa že še kupil. Zvečer smo mal praznoval god moje sestre-vinček je pa prov pasal.Škoda, da ga je tolk hitro zmanjkaluser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.11.2007 8:31:49   
Anonimen
Jutro čveke, jest sem že tle user posted image

Ja vikend je bil kar pester, zdej pa veselo naprej. Jest sem danes tud en kup hrane sabo, žal pa so to vse ostanki od včeraj: medenjaki, goveja juhca, riževn narastek, jogurt, in še en jabolček. Aja, pa še celo kompot sem si sabo prinesla. V glavnem, lačna ne bom user posted image user posted image

Se pa ne počutim glih najboljš, se mi tko vrti v betici, da ne vem kako sem pripilotirala na šiht user posted image

Včeraj jote ni bilo, user posted image  je sicer neki sestavine nabiral, ampak me je žal zmanjkalouser posted image  danes je pa tud ne bo, ker ima pa nočno user posted image user posted image

Bom zdej počakala, da se boste čez vikend pisanja prebile, pol se pa le kej oglasite user posted image

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
12.11.2007 8:33:39   
vrtnica76
Midva z user posted image sva se zdele napapcala-kruh s smetanovim namazom,šampinjončki od Ete naturete in čajček.Zdej je pa tuki že tako lepo vreme-sonček,jupi!Si bom privoščila en krajši sprehod, da pelem še našouser posted image nal ven.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.11.2007 8:46:12   
polonca78
dober dan čveke!

Joj, sem se spravila prebirat kaj ste napisale čez vikend in moram povedat, da se enostavno ne da prebiti skoz!!!! kolk strani ste načvekale? user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmm, jst sem imela tako dober vikend, da se še sedaj smejim do ušes! tale moj lubi je res zlat, samo kaj, ko gre čas, ko se zabavaš, tako hitro? user posted image spet je tukaj ponedeljek in delo. bljak. na srečo lahko malo odklopim, ko pridem prebirat RR!user posted image user posted image

Ina, supeeeeer! držimo pesti še naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 821
12.11.2007 8:59:09   
Janey
Meti meni se danes tudi vrti..je mogoče nizek pritiskuser posted image
Jaz sem se zbudila proti jutri in mi je bilo tako slabo...groza...potem pa sem nekako nazaj zaspala pa je blo vredu...zdaj se pa spet komaj vstanem.

Zdaj semuser posted image ko hudič...sem eno uro nekaj tipkala in ko sem končala in poslala sem ugotovila da sem to že en mesec nazaj naredila in da nebi rabla zdaj ene ure zgubit...pa še glava me boli od teh številka. bemtiuser posted image
pride tut kak slab dan aneuser posted image ..pa še učit se moram popoldan...grrrrr

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 822
12.11.2007 9:09:35   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Pa je martinovo mimo, vidim da ste se fajn načvekale. Mi smo se včeraj malo poveselili na račun mojega Martina, tako da sem komaj vstala danes. Je bil pa lep vikend, prav za sprehode. V soboto sva z mamo šle v IT v shopping in že v prvi trovini sva kupili en kompletič, ene hlačke in slinček. Si nisva morale upreti. user posted image  No vsaj nekaj imam že, ko gledam vaše lepe slikice kolk vse že imate, si kar malo zamislim. Ampak sej počasi se bo tudi meni nabralo. user posted image

No sej pol nisva nič več, samo zame še ene kavbojke,  sva se le malo sprehajale.

Drugače sem se pa raje doma zadrevala, no nisem uporabljala avta, saj so res te dni sami norci na cesti. Včeraj sva na teleteksu prebrala, da je na avtocesti v IT nunčko star 82 let peljal 250/h nekaj takega. Hallooo! Očitno je imel pretežko nogo al pa ga je kak krč v nogo prijel pr teh letih. user posted image

Ta vikend je user posted image  kar veselo skakljal, da skor zaspat nisem mogla. user posted image  Pravi zazgrajač!
Pa ta vikend me je tata presenetu, mi bo prištimal zibelko, ki je stara full let, je on v njej pamčkal.  Komaj čakam da jo vidim.

Meti upam da ti bo kmalu bolje, zakaj pa bolovanja ne vzameš?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
12.11.2007 9:25:37   
itata
jutrooooooo,
vidim, da ste ble aktivne tud za vikenduser posted image  jaz sem šla za vikend mal na primorsko - obiski pri sorodnikih pa hrana pa sprehod ob morju in kavica na sončku - fajn res fajn. sva šla z mojim v soboto zvečer še v strunjan na kakijevo krostato pa še v koper v šotor pri Vinh Koper mal pošpegat - sem prav nate mislila Pina - sicer ne vem kako zgledaš, tko da bi te težko srečala, ampak spomnila sem pa seuser posted image
včeri sva imela pa zvečer še neke obiske, pa volitev sva čekirala, to je blo pa to.
me pa boli križ danes ko user posted image . včeri likala pol ure in mi je taka neugodna pozicija - mal mam prenizko mizo likalno - sej je standardne velikosti, ampak mam jaz 175cm in mi je glih mal prenizka - pa še spala sem tko čudn, da me boli danes vse. beda.
delovna vnema srednje - mal pritiskajo name z vseh koncev kaj vse naj bi naredila preden grem na porodniško pa ne vem če mi bo gloh uspel...
pridne bodite.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.11.2007 9:34:16   
misar
HEJ HEJ

dobro jutro čvekice...ja ta vikend je bil divji. v soboto popoldan sva šla z dragim po špecerijo, na koncu pristala v eni vaški ošteriji, kjer smo noreli do poznega. vsi so se čudli, kako poskočna nosečnica sem. user posted image  kaj ne, nisem plesala že pol leta, je pasal mal noret.

v glavnem nedeljo smo pol bolj predremuckali. Zvečer, ko je blo pa treba spat, je pa moj trebuh tako divjal, da sem mislila, da mi bo ven pobegnila. in potem še enkrat ponoči, pa že zjutraj ob pol šestih. ja no danes je imela pa ona žurko user posted image user posted image , v obeh primerih sem pa jaz neprespana user posted image user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?