|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.11.2007 21:15:21   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

vseeno ne bom reskirala.... bi bila nevarnost da nebi prišlo ne do jote ne do petelinjega zajtrkauser posted image user posted image user posted image

no moj škrat je že zaspal na kavču...oblečena v pižamo, kpalni plašč, debele nogavice in copate, ter pokrita z deko...se je otrok že pripravu na nočno potepanjeuser posted image user posted image

Pina kar v avto, pa po starega. Če te bo pačudn gledu pa reč, da je bla Mia ready in si štartala user posted image  user posted image  user posted image

AJa, ne vem s kom se poročena, ampak baje je moj mož, če je pa tut tvoj pa ne vem user posted image  user posted image  user posted image
Neki podobnga se nama je zgodil na matičnem uradu, ko sva se šla za poroko prjavit user posted image

he he bi bla dobra a ja....

sam izjave ma pa moj idetične zato sprašujem....user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.11.2007 21:18:42   
dolenjka

dolenjka pa saj tebe ni težko najt: ali si na WC ali pred hladilnikom user posted image user posted image user posted image

OK, premagala si me. Zdej me pa res že v 0 poznaš, skor boljš ko moj dec  user posted image  Pozabla si napaisat še 3. varianto - al pa spim user posted image

Evo ti nazaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.11.2007 21:19:32   
pina-1
ops na spanje sem pa pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa tvojmu reci, da mam jaz navodila zanj, ko te bo iskal..user posted image user posted image  mu jih gratis damuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.11.2007 21:20:55   
bamby
Zdaj sem ga pa že spravla v pižamo. Je na kavču že skoraj zaspal user posted image . Zdajle ga spravim še v posteljo, zato bom mogla tudi računalnik dat spat, ker je v njegovi sobi.

Fajn bodte, se še beremo!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.11.2007 21:22:05   
pina-1
bamby mirno noč, pa hvala ze lep večer...je blo lepše čvekat kot likatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.11.2007 21:22:35   
dolenjka
Ti primorka si neulovljiva in neustavljiva user posted image  user posted image  user posted image  Maš da prideš na naslednje srečanje da vidm, če si ti jst user posted image  user posted image  user posted image
Pol bova pa še dedce raziskale user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.11.2007 21:22:54   
bamby

bamby mirno noč, pa hvala ze lep večer...je blo lepše čvekat kot likatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.11.2007 21:23:23   
pina-1
na naslednje srečanje pa pridem pa magari pešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.11.2007 21:23:50   
dolenjka
Bamby nočko Timiju in računalniku, ti pa pod tuš in čakat atija da domov pride, pol pa bo čas, da nekaj popapaš, že dolg nisi. Recimo eno joto, bo atiju tut pasala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.11.2007 21:25:57   
pina-1
dolenkja kaj boš pa ti počela, ko bomo se papale????? ubožca se mi kar smiliš ko tako samevaš..tu te zrajcamo pol pa sama v postlo..samo zate user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.11.2007 21:29:17   
dolenjka

dolenkja kaj boš pa ti počela, ko bomo se papale????? ubožca se mi kar smiliš ko tako samevaš..tu te zrajcamo pol pa sama v postlo..samo zate user posted image

A ti to resno, al si sam mal hinavke user posted image  user posted image  user posted image

Mojga bom še mal poklicala, pol bom šla pa mal na kavč, dekco speglat user posted image , pol pa ajat, jutr zjutri maš pa ti itak raport na RRju in mi spet ne bo dolgčas  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.11.2007 21:33:26   
pina-1
ne boš verjela ampak sem resno mislila...

raport pa jutri sigurno pade če ne druga pa zate..
grem sedaj še malo likat...

en topel pozdrav k tebi b bruselj in ostalim februarkam v slo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.11.2007 21:38:52   
dolenjka
No prov, pa pejt se peglo stiskat, jaz bom pa user posted image  in še kaj pojedla. Recimo grozdje user posted image  A lahko?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.11.2007 8:24:30   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa jutro!
dolenjka samo zate poročilo: nč pozne jote in nič petelinjegs zajtrka... zakaj: ne vem!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ampak sonce sije in danes mi verjetno ne bo treba kuhat, ker naju z mio pelje ven jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.11.2007 9:05:46   
Februarka08
Ja, dobro jutro!
Ne morm verjet - se zvečer poslovim, zjutraj imam pa 3 strani za prebrat!!!user posted image Oh, ve čveke - dobr, da vas je tko zanimiv bratuser posted image .
Pri nas je blo učer mal jote, sam take mal prirejeneuser posted image . Upam da ne bo kaj narobe zdej zarad tegauser posted image . Ja, če je lakota, je lakotauser posted image ... Ne smem bit lačnauser posted image user posted image user posted image .
Pozajtrkovali smo že, kosilo pa danes skupaj s taščo kuhamo ker je kao Martinova... Čeprav bi šla jest tud raj ven jest - pa me nikamor ne pelje user posted image . Vedno isti izgovor - saj ne smeš nikamor it...user posted image
Pridno čvekajte, vas pridem mal pogledat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.11.2007 10:20:27   
Anonimen
ola čveke, včeraj ste mele pa cel maraton user posted image user posted image user posted image

jaz sem lepo spala, hvala dormeu, me je hrbet nehal bolet user posted image user posted image , samo enkrat sem vstala ponoč in šla pit. Sem bila pa bolj zgodnja pri vstajanju, ker je moj srči vstal in šel na šiht že ob 6.30. Je pa prec mali začel razgrajat, da je lačen in sem pojedla en čokolino user posted image  pol sem pa malo pospravila kuhinjo in se ulegla pred tv.
Malo prej mi je mami prinesla domačo govejo juhico z meskom in zakuhano kašico, mmmmmmmmmmmm, da bom še na bolj lahko hrani dones, pa glikar sem pospravila eno štručko in navaden jogurt.

Skrata, počutje gre na bolje, pa še sonček je zunaj. Počas se bom spravila pod tuš, pol pa na en kratek sprehod do volišča.

zakaj mi noče dodajat smeškov in rubrike več smeškov... ? Kliknem gor, pa pogledam nazaj na sporočilo, pa mi ga ne prilima user posted image

Bamby, kako je Tim? Dolenjka user posted image  za Aleluja, aleluja user posted image user posted image
Pina, lepo za kosilo, kakšna jota bi se pa že prilegla, a ne punce?

Aja, pa jaz tudi ne bom imela tašče ali pa mami v bližini, da bi mi lahko malega pazile, tako da se bova z mojim mogla kar malo znajdt... Sicer je pa moja tašča res fajn in že komaj čaka na vnučka. No, seveda moja mami tudi, samo nekaj je bilo govora o taščah.

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
11.11.2007 10:23:58   
mojani
dobro jutro, čveke februarske!user posted image

po dolgem času se spet oglašam. sem teden dni vmes preživela  ob user posted image , v celjski bolnici zaradi hudega vnetja učke. sicer brez injekcij, ker mi jih zaradi user posted image  niso smeli dat in je zato okrevanje dlje časa trajalo. sem vas pa prebirala ves čas, ampak sem komaj dofolgala, ker vam jih res ne zmanjka.

dolenjka zate in tvojo prebavo imam pa en recept, ko user posted image  ne bo več pomagal. 
sestavine:
15 dag suhih sliv
15 dag suhih fig
15 dag svetlih rozin
sena čaj
v multipraktiku vse skupaj zmelješ in oblikuješ kroglice, velike kot rafaelo. ena na dan, pa te bo orng "spucalo". zagotovo pomaga, ker je moja tašča ta recept dobila od ženske, ki ima moža priklenjenega na  invalidski voziček. ti pa priporočam, da res ne pretiravaš, ker pol še v službo ne boš mogla, če ne boš mela školjke na rit pripopane!

pa lepo nedeljo vam želim,

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 767
11.11.2007 10:25:40   
sayuri
Sam toliko, da vam javim, da sem danes imela punkcijo. Pridelala sem dvet jajčk, v sredo pa imam transfer.

Hvala svem, ki mislite name. Držite pesti še naprej.

Sayuri oz St. Ina user posted image

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.11.2007 10:35:29   
mojani
st. ina user posted image

ti držim pesti. pa en user posted image  zate.
pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.11.2007 11:14:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sam toliko, da vam javim, da sem danes imela punkcijo. Pridelala sem dvet jajčk, v sredo pa imam transfer.

O pridna kokoška St. Ina user posted image  user posted image  user posted image  A je ata Reško kaj rekel kolk jajčk bo vrnil na toplo? 1 ali 2? Bom mislila nate, ti pa se le javljaj in poročaj! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.11.2007 11:19:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mojani

dolenjka zate in tvojo prebavo imam pa en recept, ko user posted image  ne bo več pomagal. 
sestavine:
15 dag suhih sliv
15 dag suhih fig
15 dag svetlih rozin
sena čaj
v multipraktiku vse skupaj zmelješ in oblikuješ kroglice, velike kot rafaelo. ena na dan, pa te bo orng "spucalo". zagotovo pomaga, ker je moja tašča ta recept dobila od ženske, ki ima moža priklenjenega na  invalidski voziček. ti pa priporočam, da res ne pretiravaš, ker pol še v službo ne boš mogla, če ne boš mela školjke na rit pripopane!

pa lepo nedeljo vam želim,

pa pa

Hvala za recept, mogoče (upam pa da ne bo treba) ga bom konec decembra sprobala. Moj mulipraktik in vse kar je podobnega, je že romalo v Slovenijo, tako da si teh " bonbončkov" ne morem narest. Sej zdej zgleda da se je kar nekaj odprlo. Danes je spet radio špilal na WCju - isti komad kot včeraj user posted image  user posted image  user posted image

Pina user posted image  za tvojga možiclja user posted image  user posted image  user posted image  ker vaju ven pelje in user posted image  za pozno večerjo in zajtrk, no, ti je vsaj 8ka ostala user posted image  user posted image  user posted image

Meti user posted image  user posted image  user posted image  za tvoje počutje!

Joj kaj bi jaz dala za malo sončka, še vedno naliva in piha ko 100 user posted image , tko da se danes ne premaknem iz stanovanja, ni šans user posted image

Se moram spočit, ker grem jutri zjutraj spet na dirko - registracija avta in po tablice (2 različna urada). Začnejo ob 9h in delajo do 11h user posted image  Jaz pa seveda s šihtom tudi ob 9h začnem in si bom privoščila upam da samo 1h zamude. Pol bom mela pa vse v rokcah in samo še čakam da dragi pride v sredo zvečer, bomo joto do jutra kuhal da bo prej minilo in v četrtek zjutraj takoj po mojo črno strelco  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.11.2007 11:49:34   
Februarka08

Tudi midva z user posted image drživa pesti!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.11.2007 12:10:46   
mojani
anandrej vidim da si trenutno prisoten. nekaj podatkov za k seznamu:
pravijo, da bo user posted image , naslednji pregled 22.11.

Neposredna povezava do sporočila: 773
11.11.2007 12:34:56   
Marusah

Še ena user posted image za srečo od mene!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.11.2007 13:19:19   
Anonimen
evo mene, sem opravila državljansko dolžnost in se hkrati še lepo sprehodila. Je pa res en prijeten dan danes, samo čist odkrito, sem šla samo peš do volišča in nazaj (cca. 30 min v obe smeri pri mojem novem tempu user posted image ),pa sem čist zasopihana prišla nazaj, pa kar mal švoh. To bo najbrž od tega ker tok "pridno telovadim" že celo nosečnost user posted image user posted image

Zdele sem pa na šporget pristavila jabolčni kompot,pa še malo zmrznjenih borovnic sem notri vrgla, ne morem več same vode pit. Pa en medenjakec s čokolado sem zmazala, no pa še enga sem načela user posted image user posted image

St.Ina user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, predvidevam, da te v četrtek ne bo nič slišat user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste vse dones, a vas prsti bolijo od včeraj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?