|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.12.2007 18:16:17   
*Naja
Ravno sem se privlekla domov, ker sem cel dan lutala po opravkih(kadrovska....CSD....os.zdr.....k našim domov....trgovina...ptt...frizer), tako da sem pošteno utrujena.

Ste bile pridne in niste tolk klepetale....sem vas hitr dala skoziuser posted image .

Meti- V celjski bolnici(pa verjetno tudi v drugih) imajo črpalko, tako da jst si je ne mislim s seboj nesti, pa tudi nabavljala je ne bom prej. Sem pa delala danes konkurenco Bamby in sem bila navsezgodaj pri frizerju in mi je frizerka ravno razlagala, okrog teh prsnih črpalk. Rodila je 3 tedne prej in je bil njen mali pravi zaspanček, ki ni hotel kaj dosti piti. Ona pa mleka za izvoz. V bolnici si je potem črpala kr z njihovo črpalko, ki je bila baje enkratna, za doma si jo je pa  nabavila, ko se je vrnila iz P.....Naslednjih 11 mesecev si je črpala mleko in tamalega hranila na flaško...Kupila si je ene 5 različnih črpalk, od ročnih do električne. No, pa se je izkazalo, da električna boli ko user posted image , tako da je prešaltala na ročne in za najboljšo se je potem izkazala Aventova, ki je ne more prehvalit. Evo, upam da sem ti kaj pomagalauser posted image .

Nizy-  ko je moja kolegica rodila, so ji v bolnici dali ta sprej za nos in je res ful učinkovit. 10 minut pred dojenjem si je pošpricala nos in sledil je pravi naval mlekauser posted image .

Mesečnica- če imaš mere z Uz-ja (trebušček, glavica, stegnjenica), obstaja internetna stran, kjer te mere vpišeš in ti izpiše približno težo user posted image .

Evo link:http://babymed.com/tools/ultrasound/fetal%5Fweight/

Februarka- čudno, da ti je G že kompliciral zaradi lege otročka. Meni je moj G rekel, da imajo tam do 36tega tedna še vedno čas se obračat in da se pred temi tedni s tem sploh ne ukvarjajouser posted image

Bamby- sem šla danes na CSD pa so me čist razočarali. Ko sem rekla oni ženski tam, da bi jst po 105-tih dnevih izkoristila še dopust in da bi tisti čas bil moj doma za bebo, me je gledala, kot da prvič sliši kaj takega in mi rekla, da tega pa ona ne ve, da to so pa prevelike podrobnosti....Haloooooouser posted image . Pa na vratih visi ploščica z njenim imenom in pod njim piše, da se s tem ukvarja....Pa sj ne moreš verjet....tele babe na socialni so res prave koklje. Mislim, ob vseh nosečnicah, ki zdej hodijo tja urejat zadeve...., da dol padeš. Na koncu je bilo že tako, da sem jst njej razlagala, da ji določenih papirjev še ne morem pustit, dokler ne razrešimo tega, a je tista zadeva možna ali ne. No, na koncu mi je rekla, da bi pa to mogoče vedela ena njena kolegica, ki pa pride naslednji teden v službo....Aja, pa najprej me je hotela kr hitr odpravit, da kam se mi kao tak mudi, da mam ja šele februarja rok in da naj pridem januarja, da mi bodo še tisto plačo zravem šteli. user posted image babji....Ja pajade, da se mi bo ja še en mesec bolniške več zraven štel in mi kvaril povprečje. Sem jo po hitrem postopku utišala, da se lahko te zadeve rihtajo 60 dni pred pdp-jem in da jih imam namen urediti v decembru. Prokleta baba, kok me je razkurlauser posted image .

Še glede Angel care.....jst ga bom nabavila, če ne ne bom nič spala. Bom vzela kr rabljenega prek neta....so okrog 60 evrčkov.

Zdej pa da še jst mal pojamramuser posted image . Men se pa zadnja 2 dni dogaja, da ful ne morem izpraznit mehurja....recino pijem in potem letim na wc, ker me začne tiščat in se mi zdi, da mi bo mehur počil, pol pa noče tečt, al pa je tak curek, da je za zjokat. Pa tiščim, pa tiščim, pa nič. Spijem en kozarec, pol morem it pa 5x po mal na wc, da spravim tist venuser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
14.12.2007 18:20:48   
Janey
Tak...sitauser posted image user posted image user posted image do zdaj sma bila čist lačna. Sma jedla samo zajtrk. Če sma mislila da bova do kosila nazaj. Do ene 2h, pa se je zavleklo.

Sem vas malo prebrala, niste kaj dost čvekale danes. V glavnem čestitke za nove izglede, frizurce, barvanje, nakupovanje...

Midva sma tut mogla za malega vsaj ene plenice kupit...druga nismo meli niti časa gledat. Ker smo morali nakupit darila za vse kolege in vso družino. Samo za najmanjšo nam je zmanjkalo idej. Bi rada eno knjigico, to pa v avstriji ni fajn kupit....kr mora bit slovenska.
No važno, da smo za vsakega nekaj našli.

Snegec jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa v šolo.user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
14.12.2007 18:51:54   
mlavla
ojla punce

pri nas je danes tudi en tak bolj lenobni dan..moj dragi že cel dan leži na kavču, ker so mu zjutraj izpulili 2 zoba...zdej je pa čist bogi
men se pa tud že cel dan spi...zdele sem se pa odločla,da spečem eno pecivo- skutne rezine..poročam če bo uspelo..
drugače sem bila pa tudi jst dones sama v trgovini..pa mislim, da pred porodom sama ne grem več...sem prišla tako zmatrana domov..
jutri popoldne pa me čaka še eno predavanje..tako da bom spet na faksu

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
14.12.2007 18:55:30   
mlavla
Snegec jeeeeeeee

ja pri nas je tud začel naletavat...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
14.12.2007 19:08:30   
Februarka08
Joj, kdaj bo pri nas snegec, pa živim pod goramiuser posted image user posted image user posted image . Jest sem pa prejle eno kitico oddremala in sem kot prerojena. Zdej me pa skrbi kaj bo ponoči. Sem zadremala z diplomo v roki - se vidi kolk mam zanimivo - še zaspim zraven...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mmmm, Mlavla do mene je pridišalouser posted image . A lohk pridem probat?user posted image
Lep večer vsem... malo se stisnite k svojim user posted image , še namest mene, bohved kdaj bo gor prišel... Že cel dan zunaj na prepihu, bogi...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
14.12.2007 19:46:06   
Janey
mmm mlavla jaz bi tudiuser posted image user posted image
 Midva grema pa zdaj se malo na snegec.

nocko

papa

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
14.12.2007 19:53:02   
mlavla
evo pecivo je končano...oz.mora biti čez noč v hladilniku, da se krema strdi...jutri pa ga napademouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
14.12.2007 19:56:30   
bamby
Lara, ne morem verjet, kaj ti tukaj pišeš user posted image user posted image user posted image user posted image . Da una baba na vašem CSDju nima o tem pojma user posted image user posted image . To je pa že too much!! Evo, meni je pa to sama predlagala. Ma kako so si različni ti uslužbenci! To je podobno kot pri nas na firmi, ko mi je rekla na kadrovski, da še nobena ni prišla s tako idejo k njim, da bi vmes koristila dopust, ampak se je strinjala, da tako naredim, ker mi dopust pripada user posted image .
Veš kaj, ti se nikar ne pusti, Vztrajaj pri tem, da to narediš, ker imaš pravico do tega. Drugače jo pa spomni, da so meni v Idriji to isto na CSDju sami predlagali in da te zanima, če pri nas veljajo kakšni drugi zakoni kot pri vas. Kaj so ti pa na firmi rekli glede tega??? Se strinjajo, da koristiš dopust?
Jaz mislim, da veljajo po celi državi isti zakoni in ne razumam tega, da je nekje tako, drugje pa čisto drugače user posted image user posted image . Če pa baba ne pozna zakonov, pa tam tudi nima kaj delati. Pa je sploh že slišala, da lahko Nego in varstvo otroka korisita oba starša? Če pa ti vmes dopust koristiš, jo pa konec koncev nima kaj brigati, ker tam je pa dogovor med tabo in delodajalcem user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za snegec. Jaz bi ga tudi imela, ampak malo zaenkrat user posted image . Zdaj ga še ni user posted image .

Mi smo bili tudi malo v šopingu popoldan. Smo šli vsi trije, pa je ratal to kar naporen šport user posted image . Jaz moram pa še za user posted image  nekaj stvari nabavt. Računam malo na na 27. 12. ko bom ravno v LJ prišla na srečanje, da bi šli potem še malo v šoping. Upam,da bom sploh lahko še kaj hodila takrat, saj že sedaj hodim kot kakšen penzionist user posted image . Po stopnicah se že vlečem kot megla user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4658
14.12.2007 20:28:58   
Janey
Bamby nisi edina ki hodi ko pofukluser posted image user posted image Jaz ko sem utrujena in ko cel dan skačem okoli, se zvečer prvo ne morem niti iz kavča spravit, riti dvignit, pol se komaj nekak poberem, se zravnam...to sem že na /4 in potem shodim...ta hoja je pa bol podobna taki od pijanča...pa še omar se prijemam kot on plota. Pa da bi te kaj mela v riti...ne pa treznauser posted image user posted image user posted image

Lubek še samo nekaj naredi in pol res grema na sprehod...ko bom mela dva taka da jih bo treba čakat...bom znorela. Kaj vse jaz naredim predn se mi2 spravima od doma. Ojoj...on je hujši ko babauser posted image user posted image samo pač ne stoji pred špeglom ampak se DEVAuser posted image
Dans je bil zlat zato ne morem bit jezna. Pa še neke igračke si je nakupil pa je vse tako zanimivo. Jaz se kar bojim...ko se bosta moja2 lupma skupaj pravila...en večji otrok kot drugi...jaz pa naj mamo špilamuser posted image user posted image ČE BI SE JAZ TUT IGRALAuser posted image user posted image ampak nekdo mora delat red...če ga nebo on ga bom pa jaz. Bom huda mamiuser posted image user posted image vse samo da nebo razvajeno naše dete.Ker kaki so danes otroci v šolah. Da se ti bruha.

Tak evo...še kapo na glavo in gremo se keeeepaaaaaat.

PAZIII KEEEPAAAAA (če si to prebrala te je zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
14.12.2007 20:29:39   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

evo pecivo je končano...oz.mora biti čez noč v hladilniku, da se krema strdi...jutri pa ga napademouser posted image

Nebo ga več...ga bo miška Janey čez noč pojedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
14.12.2007 21:02:05   
*Naja
Mi mamo tudi sneeeeeeeegec....je že vse belouser posted image user posted image user posted image .

Bamby- ja, prava katastrofa. To sem bila na CSD Velenje, ki pokriva ful veliko območje, pol mi pa tako prijaviuser posted image Glede službe ti ne morem še nič povedat, ker imamo pri nas v kadrovski enake kure in sem se hotela najprej oborožiti z informacijami s centra, ker une babe pr nas v službi, me bojo sam gledale, ko jim bom jst to predlagala. Je včerej moj nesu uni koklji v računovodstvu vse papirje, da mi izpiše plače in ji je 3x povedal, da se bom jst danes zjutraj ob sedmih oglasila po njih, ker grem pol na CSD. In kaj je bilouser posted image Pridem jst 5min.čez sedem k njej v pisarno, una pa u luft, da kaj hodim tak zgodaj, da ona nima še nič pripravljeno! Sem ji rekla, če ji ni moj včeraj povedal, da pridem jst danes ob sedmih. Ona pa, da ji je, ampak, da ona ima še drugo delo, ne sam moje papirje. Krava!!!

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
14.12.2007 21:05:28   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Nebo ga več...ga bo miška Janey čez noč pojedlauser posted image user posted image user posted image

tud prav..bom pa drucga naredilauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Mi mamo tudi sneeeeeeeegec....je že vse belouser posted image user posted image user posted image .

Bamby- ja, prava katastrofa. To sem bila na CSD Velenje, ki pokriva ful veliko območje, pol mi pa tako prijaviuser posted image Glede službe ti ne morem še nič povedat, ker imamo pri nas v kadrovski enake kure in sem se hotela najprej oborožiti z informacijami s centra, ker une babe pr nas v službi, me bojo sam gledale, ko jim bom jst to predlagala. Je včerej moj nesu uni koklji v računovodstvu vse papirje, da mi izpiše plače in ji je 3x povedal, da se bom jst danes zjutraj ob sedmih oglasila po njih, ker grem pol na CSD. In kaj je bilouser posted image Pridem jst 5min.čez sedem k njej v pisarno, una pa u luft, da kaj hodim tak zgodaj, da ona nima še nič pripravljeno! Sem ji rekla, če ji ni moj včeraj povedal, da pridem jst danes ob sedmih. Ona pa, da ji je, ampak, da ona ima še drugo delo, ne sam moje papirje. Krava!!!

ma sem prav razočarana, ker mora poslušat takšne zgodbe..nas pa na faksu tako pripravljajo za delo z ljudmi...pa neme napast..jst namreč študiram socialno delo

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
14.12.2007 21:12:53   
*Naja
Mlavla-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej si pa naletela na mino....sem čist popljuvala "socialke"user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glej, da ne boš taka koklja-špokljauser posted image . Mislim....to je res tu mač...una ženska danes tam, ni obvladala čistih osnov...Idrija je majhen kraj...bogu za hrbtom...pa vejo to.....

Bamby- (Idrija je majhen kraj...bogu za hrbtom...pa vejo to.....) NE ME TEPST NA SREČANJUuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sam, ko hodim na obiske k moji omi res vedno komentiram, da u kaki luknji je stišana ta ljuba Idrija. Ampak drugač je pa lušten kraj....sploh zdej, ko imate ful cortlih zrihtan tist osrednji del mesteca. A sem se odkuplauser posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
14.12.2007 21:25:45   
Janey
Mlavla ker letnik si??? Jaz tut na fsd hodim user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.12.2007 22:10:27   
nuka
dobr večer

Sem šla mal gor pogledat pa vidm da vas kar nekaj klepata. Sem šla dopoldne mal v nabavo za božička. Ob 14-ih so me pa iz vrtca klical da je Nika zbolela.  Zdej dežuram pri njej ker revca bruha kar v spanju. Je čist fertik. Sem že dežurno klicala pa so rekl naj še mal počakam, če pa ne bo bolš naj jo pa pripeljem.

Črpalko bom pa jaz nesla s seboj. Pri Nejcu je nisem imela s seboj, v P so imeli pa samo 2 in obe zasedeni. Tako da sem si mogla skor celo noč z rokami 'pumpat' mleko. Pa mi nikakor ni šlo.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
14.12.2007 22:31:49   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Mlavla ker letnik si??? Jaz tut na fsd hodim user posted image user posted image

4.letnik..pa ti?
no, kako je ta svet majhenuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
15.12.2007 7:29:16   
pina-1
dobro jutro.
jaz sem že lep cajt pokonci. Sem zgleda že tako naštelana, da ne morem zjutraj spatiuser posted image
kako ste preživele noč?

vidim,d a mate nekatere že sneg... lepo..pri nas pa se redko pojavi. pa saj ga ne pogrešam. grem raje jaz k snegecu, kot da on k meni prideuser posted image

nuka, vi se pa tudi sedaj skozi z boleznij ukvarjate. Upam, da se kmalu pocajtate.

punce samo 27. če bo sneg, jaz v LJ ne bom lezla. Me moj definitivno ne bo pustu, pa tudi vozit po snegu se mi kaj dosti ne bo dalo. Upam, srčno, da ne bo padal sneg. 

Včei sem si s čajem tako jezik in usta spekla, da me še danes vse boli. user posted image  

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
15.12.2007 8:09:27   
Februarka08
Dobro jutro še iz moje strani.
Noč je bila za en k..user posted image , spala  malo skoraj nič, tako da sem vsa slabe volje, user posted image ni nič kaj aktiven, vse je bolj tako-tako. Nič kaj lepa sobota, pa še sama bom več ali manjuser posted image . No ja, imamo pa tudi mi mal snegca - ampak sam tko, za vzorec, da je mal belo...user posted image Je prav lepo zunaj...
Lepo soboto vam želim, moja bo delovno/učenauser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
15.12.2007 9:28:27   
misar
dobro jutro in lep zasnežen dan

danes sem malček dlje pospala, ker smo meli včeraj novoletno fešto. sicer nisem pozno domov prišla, ker me danes čaka še ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
snegec je prav krasen, že dragega pumpam, da se greva po zajtrku mal kepat.

lupčka vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4669
15.12.2007 9:42:32   
ella79
Jeeee snegec user posted image user posted image user posted image men je prav luštn, k sem lahko notr na toplem user posted image user posted image user posted image user posted image pa tako romantično user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene je na CSD sma vprašala kako glede dopusta user posted image Glede na to da pri nas v službi ne komplicirajo, bom ves dopust za leto 2008 koristila v letu 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image u to bom lahko skor dva meseca doma user posted image user posted image user posted image user posted image
nuka sam ti pa res samo še okrog dohterjev hodiš user posted image nič fajn. A to ste že prej mel al se je začel pojavljat k sta začela v vrtec hoditi?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
15.12.2007 10:10:36   
mlavla
ojla

jst sem pa sinoči tako težko zaspala..je bil otroček tako živahen..me je non stop brcal ravno v predel popka, kar pa kar malo boli...tako,da sem zelo pozno zaspala..in zato tudi pozno vstala..pa še mož je celo noč hodil po tablete,ker ga je tako bolelo..mah za en klinc je bila tale noč..
Snegeca mamo pa tud pri nas..ampak mi je bil zvečer bolj všeč, ko je še padal..zdele mi pa ni več, ko moram z avtom na cestouser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
15.12.2007 10:10:52   
Janey
Dobro jutro
aša noč tut ni  bila bleščeča. POl noči sem še kar spala, potem je mali začel telovadit, potem me je pa spet začel bolet zob. Zaj se mi je čisto razbolelouser posted image user posted image

mlavla jaz sem 3 letnik. Bi mogla danes na predavanje pa smo se odločili da se nebomo vozili po tem ledu, pa še sneg je napovedan.

Kak je lepo vse beeelooooo. Obožujem snegec.

Zdaj grem pa v generalko. Lepo se imejte in lepo soboto vam želim.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
15.12.2007 10:13:11   
vrtnica76
Juuutrooo!
Pri nas je tudi snegec-ampak bolj malouser posted image .Je tako lepo, ko sonček sije ampak snegec pa kar hotro pobira.Mojuser posted image se je že javil,  da se že vračajo in,če bo po sreči,  bo okoli 2popoldan že do doma. Danes greva s Tamaro na kosilce k mamici, za možeka bom pa mogla mal kasneje kej pripravit(je že povedal, da mauser posted image in mu mogoče ne bo nič kaj pasalo jest)mogoče kakšno juhicouser posted image .
Včeraj sem pekla piškotke, pa so nekam trdiuser posted image .Jih moram še danes poskusit, če so že kaj omehčani.Zraven recepta je pripisano, da so za na smrečico, lahko pa tudi za jestuser posted image .Ja,če si ne bomo zob polomiliuser posted image .No,pa pridne bodite, jaz pa vas zapuščam, ker se Tamara že grebe za računalnil.Pozdravček in dobro se user posted image ,da ne bosteuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
15.12.2007 10:22:41   
Februarka08
Sem glih malo k januarkam pogledala in je včeraj ena rodila krepkega fanta - 3650 g in 52 cm! user posted image user posted image Si predstavljate, da bodo kmalu pri februarkah začele kapljati vesele novičke?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
15.12.2007 10:30:50   
MetiLu
Jutrčko user posted image  !

Kaj je pa bilo danes ponoč? Jaz sem se trikrat zbudila, vstala, na Wc, potem mal mleka spit ker sem bila lačna, pol pa vsakič ko sem nazaj zaspala, sem imela tako grozne sanje, iz enih sem se celo v joku zbudila user posted image user posted image

No, sicer je pa pred nami lep dan. Pri nas je tudi malo posnežilo, zdele je pa sonček zunaj user posted image
Za kosilo bo ena picica, ker pride na obisk bivša sodelavka od mojga, pol naju bo pa še na kavico in tortico peljala user posted image  user posted image  user posted image

Ob štirih greva na ranč, ker sva se spoznala (user posted image ), so naju povabili na novoletno žur, pa se bova oglasila za ene pol urce, ker imava ob 18. še eno novoletno večerjo (stric časti za firmo). V glavnem, spet bomo jedli cel dan. Upam,da bo bauhi ok.

Dolenjka se mi ni še nič javila, sporočim ko bo kaj novega user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?